| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:43
- Nahlásit
Tag sem huvaříla slepačí poblívku a sobě těstovinu s masem, bych se posilnila na zítřejší pouť
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:44
- Nahlásit
Eldoguero
jistě je z toho v těžkým diskomfortu
ani ne, vona se už mezi sourozencema naučila taktiku záškodnického boje - hryznu a zdrhnu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
bonc
to jistě - vy, sestry, které jste dosud neprocitly
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
Baysha
Nejni možný - pes s malou hlavou nemůže vymyslet žádnou chytrou myšlenku, páč naše učitelka na kynológii (ještě ve škole, to je strááááášně moc let zpátky ) nám říkala, že má jednu fenu s širokou hlavou a ta je moc chytrá a pak její dceru a ta už tak chytrá není, páč má úzkou hlavu a to je ta příčina
Ve skutečnosti starší fena byla opravdu suprová - brijárdka, fakt výborná s asi milijonem zkoušek všemožnejch a její dcera byla taky super, ale mnohem živější a aktivnější a panička už ce svým věku jí prostě nestačila
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
bonc Můj včerejší vzteklej pokyn servisákovy byl - 7litrů nedam ani vomylem, přepočítat, vopravit nejnutnější. Tak konečná cena je 6.700,-
to je dobrý, já dala minulej tejden za jedno hučení v kole dvojku a dneska večer odvážím autí švároj a bé mě druhý hučení v kole a následně zjištěné (při první vopravě) ubroušené destičky bo co stát další dvojku za hušení a skorolitr za destičky.. a to si naštěstí počítá švára jen materiál, za práci mu nechávám něco od cesty.. takže taky bůra jen to fikne a jen se děsím co tam ještě najde. A kontokorent se na mě dneska teda rozhodně neusmíval, když jsem tunelovala na doopravu auta, grancle a naftu..
Jinak vás ani nestíhám dočíst, pře jsem ráno zaspala na kousačky, pak jsem přilítla dom, něco poklidila a teď vás jen prolítka vokama co jsme drásaly a nějak nestíhám souvislosti, takže z posledních asi vosumdesáti stran jsem jen zjistila, že řešíte ještě někde něco jinde, že Bajša je něčím šmrnclá a že žlutej tunel je vražedná past, že Leyendu po mym pohřešování před 3 dny už pohřešuje i Gerda, která tu taky vlastně není, pže dře..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:51
- Nahlásit
Eldoguero
hele ale to je ženyjální - by se nemusely vůbec dělat žádný zkoušky a jenom by se čoklidům přeměřily hlavy a bylo by všechno jasný to patentujeme a budeme bohatíííííí!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:51
- Nahlásit
hele děcka banán na dnešní den, ale je to z mejlu, takže až to zavřu bude fuč:
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
Crysa
bystrá sestra, nechceš zejtra se mnou taky na pouť do vlčár, takové jako ty bychom mohly potřebovat
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
Baysha
se obávám, že to už kdysi kdosi na západ od našich hranic vymyslel a aplikoval na lidech a vůbec to nefungalo ale tak třá u psů to půjde, patentuj to, přenechávám ti autorská práva
Alexa
ten je brutální
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 12:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Eldoguero
vim vo tom a makám na větším kreténismu každej den to nejsou drogy - to jsem jen procitla, znáte to z emerických filmůch, jak ten gangster z toho gangu co zabil 12 nevinných malých gangsteřích mláďat a vomylem při přestřelce i babičku s vnoučkem, v kriminále objeví boha? Tak naprosto stejně já jsem objevila vlčárské
no tak ti řikám,že si najdi jinýho dýlera páč todle bé za chvíli zlatá rána ty vole
Alexa
banán na dnešní den
maruně by se moch líbit )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:00 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
tsss, si to pjestuju sama na zahrádce
jak se to menuje - routa, rmen??? joooo už vím rulík beru 3 kuličky 3 krát denně - to nejni moc né
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:02
- Nahlásit
Crysa
jenže já sem tam dala zdravý auto na výměnu voleje!
dočetla sem to vedle, Alexobanán vyhrávaj všici co s Tenjehožatakdále posluhovačkami nesouhlasej, páč nechápou že maj jedinou příležitost prozřít a voni místo aby bily čely vo zem tak se staví do opozice!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:05 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
bonc
Alexobanán vyhrávaj všici co s Tenjehožatakdále posluhovačkami nesouhlasej, páč nechápou že maj jedinou příležitost prozřít a voni místo aby bily čely vo zem tak se staví do opozice!!
ubohé nevědomé sestry tyjehožjménoatakdál odpusť jim, neb nevědí co činí
Už vás nebudu prudit, du ven zas na chvíli, doufám, že nepotkám znova sousedku, huš nechci dneska zvracet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:12
- Nahlásit
Alexa
banán je lukcusní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:17
- Nahlásit
Eldoguero
já jsem všudezdejší
tak hele ,máš další foru na rozbití.-)))) vostatní samo taky.-)))
http://www.dogforum.cz/index.php?sid=3c00498e801bf 5a9df319f7e07083fc7
téma Poslušnost .-))))
ale vem si rači pilulku,víš že máš srdce f prdeli.-))))
du děcka,pááá
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:20
- Nahlásit
davidkova renata
Vůbec nechápu jak to stíháte všechno sledovat . Jste snad nadčlověk?Já se zasekla v žumpě a ani tu nestíhám paralerní svět komančů jde mimo mou maličkost.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:26
- Nahlásit
davidkova renata
ty se mě chceš zbavit jen jsem nakoukla, ale tohle fakt musím jít rozdýchat ven, až se večer vrátím připravte se na nový nával mých chytrých a pohotových příspěvkůch na dané téma
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
nedočetla jsem to ani do půlky a chce se mi sprostě řvát a blejt v jednom
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:38
- Nahlásit
kejtlin
nedalo mi to a dočetla jsem to celé a chce se mi blejt a řvát na tu pani především
proč existujou vůbec na světě takovýhle lidi a proč vůbec je někdo ochotnej těm jejich neskutečně hloupejm a nesmyslnejm kecům věřit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:41
- Nahlásit
Eldoguero
proč existujou vůbec na světě takovýhle lidi a proč vůbec je někdo ochotnej těm jejich neskutečně hloupejm a nesmyslnejm kecům věřit
taky už to mám za sebou a nechápu absolutně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 13:57
- Nahlásit
kejtlin
Víš mě opravdu ani tak neštve jejich omezenost a tupost, ale to, že právě na ni doplácí spousta psů a spousta majitelů psů prostě mi je líto těch zlomených chudáků, kteří končí v lepším případě nadosmrti zavření na zahradě v kotci, páč není možné je vzít ani na obyčejnou procházku, v horším v útulku a v nejhorším utracení
Vybyvuje se mi teď otázka jedné paní, co kdysi taky navštívila pana RD a zeptala se mě jestli ho znám, řekla jsem, že "ehm, no vím o koho jde" Ona, že teda tam byla s fenkou, která reaguje občas nepřiměřeně na cizí psi a lidi (malý plemeno), chtěla, aby odhalil co je ten spouštěč těch nepřiměřených reakcí, protože ona s manželem na to nějak nemohly přijít.
Pan RD se podíval fence zhluboka do očí... pak prej si chvíli hrál na krokodýla Dándýho čuba od něj po chvilce zdrhla a už prej k němu nechtěla. Tak prohlásil - po kolíkáté už - že je to těžký případ deprivace a prej je to hlavně tím, že fenka je kastrovaná - jaké překvápko, že (vykastrovaná byla ze zdravotních důvodů po druhém hárání) a že by si ji tam musel nechat, aby jí mohl pomoct.
Během "terapie", prej po malé čubině opakovaně vyjelo několik velkých psů bez jakéhokoliv zásahu RD a další paní, která prý byla přítomna
No, majitelka té fenky se sebrala a odjela - chytrá to žena.
Na konec mi řekla, že teda je pravda, že ti psi okolo na RD reagovali opravdu jen na pohled, na mou otázku "A jak reagovali?" mi řekla, že stáhli ocas a prostě utekli ... skutečně výborná vizitka psíkologa, že vážení kolemjdoucí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:02
- Nahlásit
Bože děcka už tu ty vodkazy nedávejte, nebo se naseru a všem půjdu napsat, že na všechno prdím, psa necvičím,nekoušu ho do krku, neseznamuju ho na sílu když nechce, válí se kde chce a dělá si co chce a podplácím ho piškotama a světe div se, už je to několikátý deprivant a funguje to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
Eldoguero
A jak reagovali?" mi řekla, že stáhli ocas a prostě utekli ... skutečně výborná vizitka psíkologa, že vážení kolemjdoucí
Byli znudění no...
Nestihla jsem ten banán Žádám Aleksu, aby nedělala zagorku a otevřela si mail
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:03
- Nahlásit
a už fakt jdu páč jsem se zdržela o hodinu dýl než jsem chtěla a nadrásala jsem toho víc než jsem původně zamýšlela
tak zdar všici
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:04
- Nahlásit
Biluška
Byli znudění no...
no jo vlastně
|
MRK
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:11
- Nahlásit
prsím o radu, jak jsem koukala tak impact a ostatní, máte zkušenosti s jrt zralými na polepčovnu..
Kámoška má 2roky starou fenku, cca první rok byla ok, chodili na cvičák (trocha poslušnosti a agility), ale cca od roku a půl maji mezi sebou nějakej problem:/ Jde právě hlavně o to, že fena na ní dlabe-proč to nevím, no asi tuším-nemaj mezi sebou vztah no, ale právě nechápu jak to, když ona s ní odmala chodila do školky, pak na agi, prochajdy, prostě s paničkou kopec srandy a tak..Když jsme byly na soustředění chodila třeba spát ke mně místo k paničce..Bo jdeme na trénink, fena tam táhne jak zběsilá, pak jdou na parkur a ona jí vezme čáru ze startu a neskočí ani jednu překážku, na prochajdě přivolání dost chabé-přijde jen když chce ( Kámoška je na ní hodná, a ta siviňka venku leze za mnou ať jí drbkam a na paničku sere..!!!to je hlavní problemo, ten vztah jak ho vyrobit???, jsem se zaradovala že najdu odpověď na hafforu, ale nerozumim řeči jejich kmene..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:13
- Nahlásit
Biluška
Žádám Aleksu, aby nedělala zagorku a otevřela si mail
zděěěs
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:14
- Nahlásit
Alexa
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Alexa
modréééj banááán!
MRK
No nevim, esi ti někdo poradí takto po netu, to by asi chtělo, aby je něgdo zkušenej viděl v reálu jen mě trkla tahle věta: Kámoška je na ní hodná, a ta siviňka venku leze za mnou ať jí drbkam a na paničku sere.. - tak esi na ni tvoje kámoška není MOC hodná... mám na mysli, že by to třá chtělo pevnější pravidla a vobčas traverzu - ale to fakt jen hádám...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:22
- Nahlásit
MRK
Stejně jako Baysha si myslím, že by to měl někdo vidět v reálu. Odkud ta kámoška je? Každopádně komunikuj s impakt radši po mailech, tady se to raz dva ztratí
|