Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:24
- Nahlásit

Baysha
modréééj banááán!

no prostě úplně ale úplně k nim pasující, banán a navíc eště modrej, co si přát víc

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:27
- Nahlásit

Alexa
áááááááááááááááááááááááááá ten je příšernej paní Měli bysme si ho dát do znaku Podstatu věci vystihuje líp než fronta před kadibudkou

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:27
- Nahlásit

Lidí mám jít večer do roboty s pakůněm a mám blbej pocit,že tam zas nebé eletrika,já nesnáším ty šokovky hrchrc a zas nebé milion věcí-viz lžička jak sem musela jíst popendeklem. Ale jako luksusní objekt voplocen zelená tráva pakůn bé štasten a bude svobodně nebuzerován akorát mám nerv než se rozkoukáme.

MRK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:31
- Nahlásit

Baysha
já si právě taky myslim, že je tam trošku problem ohledně toho, že jako jí neumí sprdnout Už jsem jí to říkala, jenže jak jsme kámošky tak to ode mě nemá jaksi asi váhu, proto bych byla ráda, kdybych jí mohla na někoho odkázat, že poradí (a hlavně i třeba nařídí nějakej denní režim, aby prostě věděla co MUSÍ dělat..

Biluška jsme z Č. Budějovic a mám pocit, že se tu moc nedá za kým jít, nebo nevím na koho se v tomto směru obrátiti, tímto vyzývám impact ať se mi prosím ozve na mail margita83@seznam.cz a prosila bych o konzultaci ohledně Amynátora..

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:36
- Nahlásit

MRK
z Budějovic je Helps a Gabifi. Nebo tam někde z okolí. Ale jestli budou schopny poradit s tímto, to fakt nevím.

MRK
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:39
- Nahlásit

Biluška helps je tuším Helča co má šeltku Ajsího, s těma se občas potkáváme na tréninku agi ta na Amynátora asi bude malý pán jako my..Gabifi nefim kdo je..pokud se na to cítí ať se ozve

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:43
- Nahlásit

Biluška
MRK
A co Dines s pudlama?

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:44
- Nahlásit

MRK
já velmi zběžně znám v Budějkách jednu chovatelku FCR, vede i výcviky (retrívrů), možná by mohla poradit nebo aspoň na někoho nasměrovat... http://www.chstercius.cz

agáta12
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:45
- Nahlásit

http://www.dogforum.cz/index.php?sid=3c00498e801bf 5a9df319f7e07083fc7
Šíš !!! to je dobrý !!!
To budem praktikovat!
Zejtra jedem do Lázní a už to vidím....
Sednu pod slunečník - mám ho tam slíbenej- piju kafe- kouknu na psa- ( pes mě samo furt sleduje , že jo , aby věděl gda budu koukat že jo) kouknu na klíčky od super káry že jo - a tak běhe pití to ho kafe občas kuk , kuk , kuk , kukukukukukuk KYKYRYKÝÝÝÝ.......

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 14:57
- Nahlásit

agáta12
kuk , kuk , kuk , kukukukukukuk KYKYRYKÝÝÝÝ
JAKÉ KYKYRYKÝ!MÁTE MNOUKAT!!!!!!!!!

agáta12
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:05 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

danajasa
Nene ! tam se kouká! kuk kuk no ujelo mi to kukukukukuKOKODÁK...

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:06
- Nahlásit

agáta12
kukukukukuKOKODÁK...
No tak to je fpořádku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:07
- Nahlásit

že by mě ten postřik proti hmyzu nabudil tak to vůbec, normálně usínám-opět

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:10
- Nahlásit

kejtlin
Tak si přečtětě příspěvek o patro níž esli krejt páč pes pak nebé poslouchat,to ti tak zvedne tlak,že neusnete pani tejden

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:11
- Nahlásit

agáta12
cucurrucucu!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CAm89L7COOI

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:12
- Nahlásit

danajasa
Tak si přečtětě příspěvek o patro níž esli krejt páč pes pak nebé poslouchat,to ti tak zvedne tlak,že neusnete pani tejden

já to četla mě už nic nepřekvapí

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:16
- Nahlásit

MRK
jsem se zaradovala že najdu odpověď na hafforu, ale nerozumim řeči jejich kmene..
To mě nepřekvapuje. Jinak teda, asi tě nepotěším... Ale to, co ty píšeš, se může naprosto rozcházet s tím, co si myslí fenka. Takže jedině by se obě dostavily osobně. Což je z ČB na střední Moravu trochu z ruky.

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:20
- Nahlásit

ALL

no to je zasejc mazec...! Žádám, aby sem nebyly dávány odkazy na takovéto dyskuze poněvadž nám tady z toho rupnou céfky a budeme pak ještě řešit že máme dyskonfortní psy!!!

PS: TYWOE a velmi se těším až na tohle přijde bajkofka, protože ty hlášky o tom, že "já mám bělouška, ten nic takovýho nikdy nemůže dokázat protože je to bělouš" mě serou teda ultimátně a terminálně a prostě úplně nejvíc!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:21
- Nahlásit

danajasa
příspěvek o patro níž esli krejt páč pes pak nebé poslouchat
hele toto je eště pořád ta lepší varianta, já už naopak slyšela i to, že pes, kerej vůbec neposlouchá a zdrhá za hárafkama, by měl ňákou čubu nakrejt, jako že se mu tím ty hormóny uspokojí či co a začne poslouchat...

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:26
- Nahlásit

Baysha
Šíš a já mám přece psa co před hárfou hmyzákovou prchá je taky divnej. Nic lidičky du se balit do roboty páč nevím esli je tan eletrika tak uvidím esli se ještě dopnu a dožiju teplýho kafé.

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 15:47
- Nahlásit

lidijové, to je na pikaču, řešíme tu, jak se dostanem v pondělí do práce, asi pudu 12 km pěšky prej esi víme, že se nemáme jak dopravit, tak si musíme vzít dovolenou

Atusch
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:05
- Nahlásit

Baysha
jo a nějakej šašek v rádiu - nevím jak se ten politik jmenuje, říkal, že nemá nikdo jezdit mhd, nemají chodit lidé do práce pokud to není bezpodmínečně nutné a lidé mají uvažovat jestli je vhodné v tomto posílat děti do města do škol. Fakt bezva. Mě je to jedno, jezdím autem, ale ta doprava bude příšerná protože autem pojedou všichni.

Když jsme u toho, ty jsi sháněla na nějaký den auto s řidičem, sehnalas?

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:08
- Nahlásit

Atusch
Když jsme u toho, ty jsi sháněla na nějaký den auto s řidičem,
nooo na pondělí

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:11
- Nahlásit

Atusch
jojo, sehnala sem skorotchána

nemají chodit lidé do práce pokud to není bezpodmínečně nutné
to si děláš prdel? si jako myslí, že si normální člověk může jen tak říct "tak dneska to není bezpodmínečně nutný, co kdybych zůstal doma?" si mám jen tak vyplejtvat den dovolený, kterejch moc nemám? dělám dvanáctky, takže je to de facto den a půl

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:13
- Nahlásit

Alexa
nooo na pondělí
i kdybych měla auto, tak v pondělí bych nevyjížděla, to město bude beznadějně zasekaný...
furt tiše doufám, že aspoň každej pátej autobus pojede...

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:26
- Nahlásit

Baysha

hm, já prostě do práce musím, takže já pojedu na kole

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:33
- Nahlásit

Grin
no taky zvažuju, že si zejtra půjdu koupit kolo akorát se obávám, že stejně zabloudím, páč jak jezdím metrem, tak to "na povrchu" vůbec neznám...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:34
- Nahlásit

ted´ jsem četla na fb, že se kamarádce narodila zdravá holka-někteří ji znáte z mlíkošů-markétě

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:47
- Nahlásit

kejtlinted´ jsem četla na fb, že se kamarádce narodila zdravá holka-někteří ji znáte z mlíkošů-markétě

tak tu asi neznám, ale Věrce od nožních malin se narodila včééra Kačenka obě zdravý a v pohodě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 16:50
- Nahlásit

Crysa
asi víš jak přišla o děcko loni v 8mém měs. těhotenství
věrce od nožních malin-super, zrovna předevčírem se mě ptala teta jestli už se jí něco narodilo

<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání