| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
twe děcka to je čuryna ))))))))))))))) sem byla na počtě a tady a vedle zatim takový perly ..to mě ba
danajasa
Hele našla sem 15 vět co se prej nesmí vyslovit před vyslečenýn mušem
..aha..tim se mi lecos osvjetluje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:00
- Nahlásit
impact
já tam reglá nejsu,jedině gerda nebo baico..
jinak celkově doooost dobrý ..samože všichni víme,že pokud de čokl jen na žrádlo,je to blbě,ale mě baví jak automaticky předpokládaj,že sou všicí krom nich debilové a dělaj všecko blbje
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:03 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
no já mám z tý diskuze těžce zmotaný, co psala Hanka a co Sali, páč je neznám a tak mi tam trošku splývaly taxem si to fčil eště jednou pročetla a už je mi to jasnější Hanka na začátku odměnu pamlskem či míčkem doporučovala, jen zdůrazňovala rozdíl mezi odměnou a lákadlem... ovšem pak to vobě začaly vysvětlovat, čímž to zamotaly tak, že si z toho může kdokoliv vybrat cokoliv
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
že sou všicí krom nich debilové a dělaj všecko blbje
hele ale přece nejde o to, že ti to funguje, ani o to, že to čokla i tebe baví, ale o to, že to PROSTĚ DĚLÁŠ BLBJE!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:24
- Nahlásit
Lidíí dem s pakůn na prochajdu,ale okolorybníků a vovcí pakonoj má kiltiksa,ale tam bodaj eště hovada a ti asi kloši http://clavis.vrana.cz/rocnik10/c0406/?id=7 (taká velká moucha z žlutýma tečkama na křídlech dělá otoky jak prasenevím co to je)mám repelent značky Predátor je to echt sajrajt ale funguje dyž tím fíknu pakoně a na konci cesty ho nechám zaplavat?Nevím na mě v poho takže asi dyž se to může na kůži tak volizovat ho to nenechám samo,ale votrávit by se neměl http://www.leroycosmetics.com/predator/hra/index.h tml máme ten famili,páč kámoš ji dělal pokusnýho králíka v lužních lesách tak ho mám eště5ks
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:24 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
BARF v praxi: Dostali jsme půlky vepřových hlav pro psíky na zkrmení. Jelikož mám marody psy, tak jsem to včera vytáhla rozmrazit, že jim z toho dnes udělám vývar. Nu, ale hlava moc velká do hrnce, tak jsem si teď podala destičku, sekyrku, hlavu položila xichtem dolů (to už mi nedělalo moc dobře), rozmáchnu se, třísknu do ní a vyskočilo oko. Tak to už je moc aj na mě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:28
- Nahlásit
impact
rozmáchnu se, třísknu do ní a vyskočilo oko. Tak to už je moc aj na mě.
si cít´a
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
impact
a vyskočilo oko
a mrklo na tebe?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
Baysha
hele ale přece nejde o to, že ti to funguje, ani o to, že to čokla i tebe baví, ale o to, že to PROSTĚ DĚLÁŠ BLBJE!!!
jo tááák .-)))) uš chápu.-)))
impact
třísknu do ní a vyskočilo oko
twe bych asik vrhla
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Nemrklo. Ještě to tak. Jako chvílu jsem přemýšlela, essi už nejsu moc velkej kretén. Sekat hlavu na tři půlky. Bože, kdyby mě viděli obyčejní lidi, jak lovim oko po kuchyni. A bylo modrý.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:34 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
impact
Paní já sem kdysi vezla hlavy ze zabíjačky a stavěli mě a chtěli papíry jak sem votevřela dvéře u spolujezdce tak se to vykláplo poldovi přímo na nohy hromada hlav čerstvě utatý krvavý se leknul fest Edit:dem na ten vejlet s predátorem pokud to neklapne budu mít prvního plešo pakoně na světě
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:47 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5534.msg235968.html#new
S okamžitou platností zakazuju zveřejňovat takové protirežimní bláboly samozvanců a ztroskotancú, chceme klid na práci a budování sekondlajfu. A vy soudružko, zastavte se u nás na přátelské popovídání , nezapomeňte ssebou tužku, budete se podepisovat a hlásit !
Jo a taky cestovní doklady , celé rodiny - to víte můsíme je zkontrolýrovat.
Šíření takových poplašných zpráv znepokojuje naše pracující a horníky, zemědělce, taviče a topiče a oni pak krafou a nebudují !!!!
Nehledě na to ,že jim prdaj cévky a už se jen tahaj.
P.S. A vemte sebou taky bony ( ne tu Bilušky , koupím je za 5, nebo za 4 a bychom to mohly ňáák udělat. Dyť se domluvíme, že jó dyť jsme soudruzi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
danajasa
tak se to vykláplo poldovi přímo na nohy hromada hlav čerstvě utatý krvavý
impact
kdyby mě viděli obyčejní lidi, jak lovim oko po kuchyni. A bylo modrý.
vole )) ale víš jak..mohlas ho zkusit pozřít jako na prima kůl ve Faktoru strachu..tam sou takový nechutárny ,že fakt nechápu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
Nepište furt, nepište, nemám na vás čas.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:51
- Nahlásit
agáta12
Dyť se domluvíme, že jó dyť jsme soudruzi
alenojistě
republiku si rozvracet pochopitelně nenecháme..myslim tim republiku Žumpaland jako
P.S. bony budou,dokonce za 4,50kč jarin má u mě vroubek páč zas bjehal nahej jen v rudejch trenkách po pavlači dyš se vrátil ze zasedání úvékáesčé co se protáhlo do pozdních nočních hodin,a vykřikoval: Maršál Malinofsky je buzík ..takže muší žehlit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
davidkova renata
mohlas ho zkusit pozřít jako na prima kůl ve Faktoru strachu..
Tak jako tvrďák sem, ale ne tolik.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
impact
srape
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:08
- Nahlásit
ted´ nám v hokně dělali postřik proti hmyzu a prej je to jak energet´ák, že nebudu večer a v noci spát, tak uvidíme
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem tu až teď, ale zase huš mám hodně hotovo kolem psůch teď ta horší práce - úklid ... ne, seru na to, budu říkat, že mám doma přírodní prostředí
Hned po ránu se mi udělalo zle, páč jsem zase viděla hnusosousedku - velmi nutně potřebuju kol zahrady 2 metrovou zeď nebo neprodyšnej živej plot pustila jsem malého kriplíka na zahradu a co myslíte, že to malý skoromaliňácký prase udělalo - šlo žrát kočičí hovno a ani za boha jsem ho nemohla přivolat zejtra jedu do vlčár nutně potřebuju od hanky poradit co s 3 měsíčním čoklem, kterej nemá 100% přivolání, resp. odvolání od humusáren no a samozřejmě, že sousedka byla venku a tak mě slyšela, jak tomu dementovi nadávám (byla jsem velmi slušná, ale asi dost hlasitá, páč mě fakt sral ) počítám, že do tří čtyř dnů se dozvím, něco v tom slmyslu, že tejrám psy - opět
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:17
- Nahlásit
davidkova renata
to se nedá du tam vodepsat já huš na to nemám nerva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
Eldoguero
hod´ pak link
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:31
- Nahlásit
Eldoguero
zejtra jedu do vlčár nutně potřebuju od hanky poradit co s 3 měsíčním čoklem, kterej nemá 100% přivolání, resp. odvolání od humusáren
no zatim se zeptej vedle jako první pomoc myslim ))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:33
- Nahlásit
kejtlin
mě to prostě fakt už se... pak čék poslouchá lidi, kteří byli na různých fíčkách a kdovíkde ještě, popisujou co jim RD a jeho přicmrndavači poradili, někteří vzali rozum do hrsti, na psu nic podobného nezkoušeli a šli pro radu jinam - ti většinou pokračují vcelku dobře, nebo to zkusili, pes to zcela pochopitelně nepobral a teď řeší "co s ním"
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5534.30.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:33
- Nahlásit
Eldoguero
ty se debil ))))))))))))))))))))))))))))) nadsocializace a její vznik..tyvoe ))))))))))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:34
- Nahlásit
davidkova renata
teď huš nemůžu, když jsem jsem se postavila proti "té, které tají psi pod rukama"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:35
- Nahlásit
Eldoguero
teď huš nemůžu, když jsem jsem se postavila proti "té, které tají psi pod rukama"
neplač...sama sis to zavinila ))))))))))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:37
- Nahlásit
davidkova renata
ty se debil
já vím a teď už to ví i hanka a sali budu se s tím muset naučit žít nějak
Já chci vysvětlení od nich ale páč to prostě nechápu a nechápu a nechápu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
davidkova renata
Eldoguero
hele tagže dyš se Bajša hrne ke každýmu hnusnýmu psovi a chce se kamarádit a hrát si, tag je to proto, že je vodmalinka nadsocijalizovaná?? uš s vama nigdy nikam nejedu!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:38
- Nahlásit
Eldoguero
ty si kretén
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 11:40
- Nahlásit