Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

davidkova renata
i dyš jébatka neni směroplatná,to je střevo už sama vod sebe,nepotřebuje nějaký vzory a tak

to je fakt
ad haftbo...to je moc chytrý na mě takhle po ránu,nerozumim ani slova

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

davidkova renata
řekni mi čím to je, že ty příspěvky nedokážu číst? Můj mozek je samovolně vytěsňuje, nebo co. U třetí věty už si nedokážu vybavit o čem byla ta první, musím se vrátit na začátek a tak furt dokola. V zásadě se nedostanu dál než k třetí větě. Asi už jsem úplný debyl

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
je mi převelice špatně,ale nejen mně,ale i Jbatovi a Adydasovi a ty ještě spjej

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

Bayshaele třá bude Rudánek mít zrovna svjetlou chvilku a vysvětlí jí, že anatola fakt né :-/ l
No, to doufám teda...

Oni R hodně zbožňují. Dokonce tam nedávno byli se psem jedné holky, která ke mně chodí na kurz s jedním šíleným vepřadorem. Vepřadorek to má v hlavince trošku pošahaný. Je super na cvičení, ale potřebuje moc pevnou ruku a fakt neustoupit ani o kousíček vzad, pač toho pak hned využije. Za dobu, co s holčinou pracuju, jsme udělali velký kus práce. Pes ji nechce sežrat, když mu utírá packy, cvičí parádňácky, začali si fakt rozumět. A to než přišla ke mně, byla u několika cvičitelů, dokonce u nějaké ženské, co se specializuje na retrívry, a většina jí řekla, ať ho nechá utratit.
Pak udělal přítel té, co chce anatola, totální neuvěřitelnou blbost a chtěl jejího vepřadora na jakési procházce (nebyla jsem tam) za něco potrestat a on se samozřejmě nenechal a pokousal ho.
Hned jeli za R to tam řešit. Byli velmi překvapení, že jim v podstatě nic neřekl. Jen, že mají psa škrtit.

Já jsem toho chlapa nikdy neviděla, nikdy jsem tam nebyla, k němu na foru nechodím. Ale fakt ho nesnáším. Vždycky mi přijdou lidi, co začnou psa zalehávat, škrtit, kousat apod. A pes je úplně v řiti z toho.

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:50
- Nahlásit

Biluška
řekni mi čím to je, že ty příspěvky nedokážu číst?

ale právě že jsem někde úplně jinde, ve světě diferenciální diagnostiky a pavučiny vzájemně spletených možností a výstupů, a vidím už ty výstupy toho, co si jiní teprv ošahávají , si nemůžeme rozumět. ?????!!!!!! Co to kurva jéééééééééééééééééééééééééééééééééé

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

Biluška
U třetí věty už si nedokážu vybavit o čem byla ta první, musím se vrátit na začátek a tak furt dokola. V zásadě se nedostanu dál než k třetí větě. Asi už jsem úplný debyl
nápodobně paní

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

MarushBiluška
Ufff, jsem ráda, že nejsem sama, co vůbec nechápe o čem to tam píše.

Jsou to prostě srance.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

Marush
Co to kurva jéééééééééééééééééééééééééééééééééé
no nic pro tebe protože: ....si nemůžeme rozumět.
a s tvým zbož'novaným Rudánkem to bude taky tak

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

Alexa
a s tvým zbož'novaným Rudánkem to bude taky tak

já ho nezbožňuju, je to magor,chci ho jen do postele jako Haničince

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

Alexa
hele a co nová hlava??? máš to tmavší nebo světlejší??? a máš to vostříhaný??? a kde ti to dělali???
Aleksooooo!!!!!! Jsem to objevila až teď.

Di do prdele, jo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:57
- Nahlásit

Marush
světě diferenciální diagnostiky [i]a pavučiny
[/i]
Diferenciál je u auta kolečko,diagnoza vražda napsala,pavučinu delaj sklípkani tak pevné vlákno udrží i tank-takže přeložím-psa fláknete tím železným kolcem knstatujete tu vraždu a svážete ho pevno pavučinou a jeto!Co je nato k nepochopení?????

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

Myslím si, že vzdělaný inteligentní člověk, který má hodně zkušeností umí mimo jiné vyjadřovat svoje názory tak, aby byly pro ostatní srozumitelné a nemá zapotřebí na sebe upozorňovat komplikovanýma větama a odbornými výrazy, které se ani v dané situaci nehodí. Asi tak.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:02
- Nahlásit

Děcka... Věděla jsem, že je sálííí šáhlá trochec. Ale jako až tak??

Děsně mi připomíná jednu pizduchu od nás ze cvičáku, která tam dělá neustálé dusno a díky ní odešlo už hodně dobrých lidí. Musí být důležitá za každé situace, nejchytřejší, všechno dělá líp než ostatní. A ostatní dělají samozřejmě všechno špatně...

Hlavně, že I. ,II., III.

Ha ha hááá a jsem zvědavá, kdy to sem přijde okomentovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:05
- Nahlásit

danajasa
K nepochopení je to, že pavučinou nic nesvážeš, schválně si to zkus Pokud teda nejsi pavouk, ten by to asi dokázal Ale musel by to být dost velký pavouk, aby svázal mrtvého psa

makrel
pawLINka
sem ráda, že nejsem debyl sama, už jsem fakt měla strach, že ta práce s mentíkama na mě zanechává následky

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

Biluška
ne nejsi. ono většinou je to tak, že o těch nejchytřejších lidech co fakt něco umí ani člověk neví, protože nemají zapotřebí se někde zviditelňovat a psát sáhodlouhé nepřehledné a nepochopitelné příspěvky. jednak na to nemají čas a pak za ně mluví jejich práce.

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

davidkova renata

http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5534.msg235968.html#new

s přihlédnutím k tomu, že 2r JRT je samec teriér s teriéřím projevem, čili asi se 24h denně nepřetrhne za kokíno, spíš pojede v režimu nezávislé osobnosti typu trhněte si nohou, a tam platí metodika psaná hankou, kdy "šaškováním" se rozumí neshazovat se před psem demonstrací vlastní bezmoci,
Ty to už je ale úplně na palici. Cvičila jsem či radila jsem už u určitě druhé padesátky jacků a všichni fungují naprosto normálně. U mnoha z nich se mi těmdle principama podařilo dovést přivolání k dokonalosti. Páč drtivá většina z nich by se pokákla za míček. Což jsi nakonec viděla sama na jednom, že jo. Bože, kdo je tam reglý, napište zadavatelce, ať se mi ozve. Bo to už je snůška sraček, co tam lítá.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:10
- Nahlásit

tak se těším až se honza vrátí v neděli někdy domů a bude mu děsně blbě,.bude blejt a celý svět nenávidět ,

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

si odvčera píšu za zajímavým mušem-pracuje na ministerstvu vnitra, teda takhle on to psal, zd je to pravda netuchám

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

čuste,dem si dělat polífčičku kocábofku

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:19
- Nahlásit

kejtlin
paní vy si taky nedáte pokoj s těma mušema

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:22
- Nahlásit

Biluška
pavučinou nic nesvážeš
Mě jako ani sebelepší fantazije nenabídla řešení ja využít pavučinu na psy.Třeba je nepochopený génius něco jako Anštajn taky něco vymyslel a doposud nikdo nenašel využití v praxi,ale hodně lidí věří že to de

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:24 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

impact
ale já asi chápu, jak to myslí - jako že pokud máš psa, kterej na tebe sere jak na placatej kameň, tak je naprd mávat ve vzduchu piškůtkem nebo balónkem a řvát "Fifinko, podívej, co to mám - piškůůůtek" a Fifinka, až nebude mít zrovna nic důležitějšího a rozmyslí se, že jí za to ten piškot skutečně stojí, tak možná někdy i přijde... ale ten zbytek jejích myšlenkovejch pochodů fakt stojí za to
edit: až teď jsem dočetla ty poslední dva příspěvky a nemám slov, to už je schíza či co

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

kejtlin
makrel
paní vy si taky nedáte pokoj s těma mušema
Hele našla sem 15 vět co se prej nesmí vyslovit před vyslečenýn mušem-Teda, kouřila jsem už větší cigára.
Jé, ten je ale roztomilej... malinkej!
Kterej řezník tě proboha obřezával?
No, aspoň že máš dvanáctku nohu...
Musím ti říct, že můj bejvalej...
S tím si hlavu nelam, tak to uděláme nějak jinak... Kde jsem to četla, že v žížalách je hodně proteinů?
Hele, můj osmiletej bráška ho má skoro stejnýho...
Nevíš, proč jsem kupovala ty vonný tyčinky?
Jseš si jistej, že mezi tvými předky nebyl Pygmej?
Bože, co já komu udělala?
Nepřemýšlel jsi někdy vážně o tom začít brát nějaké steroidy?
Když mě opiješ, tak to půjde líp...
A já myslela, že fata morgana je jen na poušti...
Už chápu heslo "jaký pán, takový krám".

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

dobré ráno pane kocábe, dobré ráno děti...

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:30
- Nahlásit

tywoéééé
Nežiju ve městě, nechodím do parků, nechodím na pikniky u cest, v její práci to nevadí, a já vím, co mám v ruce a neřeším neřešitelné, neznásliním psa do uzlíčku nervů, aby někam zapadala, když tam nezapadám ani já.
hele lidi, asi něco děláme úpa špatně, dyš ty čokle znásilňujeme natolik, že sou schopní žít ve městě a dokonce aji piknikovat při cestě

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

nehodlám tady přistopit na dialog vlastní skupině, kterou, Isdipichu, se svou partnerkou representuješ, nehodlám se participovat na žádných osobních invektivách, ani na zesměšňování lidí navzájem.

To snad ani není možný. Asi to tam budu fakt chodit číst, abych se zasmála.

Du pryč. Du si spravit náladičku do sekáče. Dnes je to za 10 kaček totiž.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:34
- Nahlásit

Dobré jitro lidé, kde je lejendička by mě zajímalo, je děsně ztracená, doufám, že jí zas nenatekly hovna do kuchyně.

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:39
- Nahlásit

Baysha
Nežiju ve městě, nechodím do parků, nechodím na pikniky u cest,
Tak vám slušně napsala,že chodí kanálama takže ví co se sluší to nebude zas tak zlí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:54
- Nahlásit

danajasa
to njá klidně i vylovím, když to bude pravda, ale kdo říká, že s ním hned budu spát
makrel
f klidu, třeba se s ním ani nesejdu, jen si píšem

impact
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 09:57
- Nahlásit

Baysha
No mě zase přijde, že to odsuzuje celý, jako vůbec nějaký odměňování pičkotem nebo míčkem. Bože, zaujmu psa, přivolám, nejde, zatáhnu za stopku, jde. A postupně stopku odstraňuju, až zůstane zaujmout - přivolat - odměnit. Zaujmout můžu čímkoliv - pamlskem, míčkem, zavoláním jména, syknutím, to je naprosto jedno. Ale sejří mě, jak tvrdí, že je to blbě, páč pes přijde jen pro pičkot. V tom případku mám ale ouplně dementní psi, páč přijdou, i když pičkot nemám.

<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání