Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7803 . 7804 . 7805 . 7806 . 7807 . 7808 . 7809 . 7810 . 7811 . 7812 . 7813 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:34
- Nahlásit

Tinta76
Kithynka - 2. místo vořech veterán
Betka - 2. místo V. FCI skupina
Žeryk - 3. místo V. FC skupina

gratulujem a nedivíme se...žumpa je nejvíc totiš

Gerda
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:34
- Nahlásit

Tinta76
Jupíííííí kongratulace velmi výrazná! Máte děsně moc úspěšnejch květin! Jsou to dobří psi!

kde to je? někde v Pripjati?
no jasně, nepoznáváš v pozadí čtvrtý reaktor? ))

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:36 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

danajasa
Dog Lovers Gold mi stran slovosledu moc nedává smysl - "dog lovers" jsou milovníci psů, ale to zlato je tam napasované jakosi blbě... buď tam chybí apostrof ("dog lovers´gold" by znamenalo "zlato pro milovníky psů" nebo "zlato milovníků psů") anebo teda nevím, co tím chtěl básník říct

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:36
- Nahlásit

Monty
jo on toho druhého kope, jo? aha

nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:37
- Nahlásit

kejtlinto uz je jedno,pac uz od pondeli tam neni,jak rikam,jak si to tam uklidim,tak to tam budu mit,ale ty voleee jako chapes,ona mi chtela dat pres drzku,za to,ze jsem ji rekla o tom bordelu!!!!!!ja mam vazne dost,svine bordelarska!
Grinnastesti uz tam nebude,taky dobre,diky pani za politovani.

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

jablunka
a už se těším až to uvidím
no abys nebyla zklamaná, jako pohádka pro děti dobrý, ale mě to teda moc neoslovilo, velmi sem se nasmála Mádlovi a jeho tanci, asi 3 pěkný písničky, jinak děsná ptákovina

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

Monty
Monty
jo on toho druhého kope, jo? aha

vypni se píšeš sama sobě

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:40
- Nahlásit

Alexa
jak se to jmenuje? v perine?

hele posilalas po holkach tu lampicku? Nechcu jako zebrat jen se ptam, abych vedela kde je chyba v doruceni, jesli jako dopravce ( holky rosakovic ) nebo proste chyba v matrixu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:40
- Nahlásit

Alexa
no abys nebyla zklamaná
To nemyslím,miluju oddechovky u kterejch není nutný přemejšlet,páč občas je to po tom ,čím jsme krmeni,potřeba.

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

v pozadí čtvrtý reaktor
Tak to je mazec sem dočetla reaktor a něco tady děsně bouchlo tady jako děsnej smrad-šunkové rolky v aspiku normálně na tom slunku exsplodovali v tý zalisovaný krabičce už to teda nebudu já myslela že to dělaj jen zapalovače a Černobil.Jinak je tu héézky ptáčci řvou zajíci se pasou pakůn hodil záda v autě a opřel se bahnitýma nohama o strop hafmobilu život je fajn

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:43
- Nahlásit

makrel
aha no nejsem debyl ???
to nejde, konečně nejsem zfetovaná z prášků, ale štěstím

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:44
- Nahlásit

Monty
budiž ti odpuštěno pro dnešek, ale zítra už budeš normální, jo?

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:45
- Nahlásit

Baysha
"zlato pro milovníky psů"
Děkuju konečně to dává smysl

Alexa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:46
- Nahlásit

lucYnka XIII
ele posilalas po holkach tu lampicku? Nechcu jako zebrat jen se ptam, abych vedela kde je chyba v doruceni, jesli jako dopravce ( holky rosakovic ) nebo proste chyba v matrixu.
ježišmarjááá voni ti jí ještě nedali, prosimtě už někdy dávno sem jí dávala Maruně, když byly v Jílovym
jablunka
To nemyslím,miluju oddechovky u kterejch není nutný přemejšlet,páč občas je to po tom ,čím jsme krmeni,potřeba.
ale jo to já taky a taky Lucku Bílou, ale tohle se mi prostě nelíbilo, prostě očekávala jsem něco jinýho, tohle je takový no nevim jak to napsat, občas je tam něco třá jak se tomu nadává jak "tancujou" ti kluci na hlavě?????? a vůbec se to tam nehodí a tak no, ale jestli na to pudeš s Mauglím, tak tomu se to bude líbit určitě

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:47
- Nahlásit

makrel
já nejsem normální nigdy

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:48
- Nahlásit

danajasa
konečně to dává smysl
akurát ten apostrof tam chybí, no...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:49
- Nahlásit

Alexa
ježišmarjááá voni ti jí ještě nedali, prosimtě už někdy dávno sem jí dávala Maruně, když byly v Jílovym
nedaly, rosakovic holky jsou pomalejsi nez ceska posta a to uz je co rict

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:49
- Nahlásit

Alexa
jak se tomu nadává jak "tancujou" ti kluci na hlavě??????
Myslíš brejkdenc?
No uvidím,Mauglí tohle asi nedá,to by tam museli bejt zvířátka,ale Matěj to chce vidět.......a mě prostě dostává ta písnička.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:51
- Nahlásit

Gerda
nepoznáváš v pozadí čtvrtý reaktor? ))
já ho poznala hnet,chodim se k němu vopalovat abysem měla základ pro rybníček
danajasa
sem dočetla reaktor a něco tady děsně bouchlo tady jako děsnej smrad-šunkové rolky v aspiku normálně na tom slunku exsplodovali v tý zalisovaný krabičce už to teda nebudu já myslela že to dělaj jen zapalovače a Černobil.Jinak je tu héézky ptáčci řvou zajíci se pasou pakůn hodil záda v autě a opřel se bahnitýma nohama o strop hafmobilu život je fajn

vypni se!!!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:54
- Nahlásit

toto bude asi moje Faith ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:57
- Nahlásit

Monty

sou velmi čany

děcka odjebávám sa,zatial

makrel
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:58
- Nahlásit

Monty
bléééé proč jsou tak mynyjaturní ????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:59
- Nahlásit

Monty
krása

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:00
- Nahlásit

Monty

dobrý mazle

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:00
- Nahlásit

Monty
požóóóól, invaže bílých kníračůůůů!

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
jag sou? teď jsem tam dala jen jednu

makrel
bléééé debyle, vždyť mají teprve 4 týdny, jsou to westíci, tak asi nebudou vážit pět kilo, ale jen jedno kilo néé??? logika makrelíto, chce to používat logiku

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:04
- Nahlásit

Monty
Šíš a jak už za mlada elegantně nožu přes nožku hodila opravdová dáma davidkova renata
vypni se!!!!!
A co tady budu dělat do rána?Maskovat se za krtka můžu až po setmění aby neočekávaná náštěva neodhalila z keré díry sem se vydrápala,ze sirkou v oku.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:05
- Nahlásit

ALL
prvni za mnou sice přišla červená (původní favoritka), chvíli u mě byla, ale co dělala zelená (Faith)???
Kousala mi ucho a strašně se předváděla, jejich dcera říkala, že celý den spala a teď se strašně předvádí, všichni už spali jen zelená pořád lítala jak blbka
Chovatelka chtěla už mít štěňata pojmenovaná, ale říkala, že si můžu samo vybrat, že ona by jako jednu chtěla na chov, ale že jsou všechny nad její očekávání, že jsou všechny moc krásné.
Mě vybrala zelenou, protože ta je nejmohutnější a ona ví, že se mu líbí mohutní westíci
a co mi řekla, to vám napíšu zítra, jinak by byla makrelito nasraná, že jsem ji to prvni neřekla

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:10
- Nahlásit

danajasa
no tak asi budu mít druhou modéééélku

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Čen 2011 20:11
- Nahlásit

Monty
no vidíš, a tys tu plašila

<< 1 ... 7803 . 7804 . 7805 . 7806 . 7807 . 7808 . 7809 . 7810 . 7811 . 7812 . 7813 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání