| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:21
- Nahlásit
Gerda
bylo to hnusně smutný!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
davidkova renata
woe sem si kvůli tobě stáhla program na edytaci tytulků a jiš edytuji drž mi palce zatím mám první nástřel první minuty
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:28
- Nahlásit
TWOE, jsem teĎ nakoukla do materiálů klubu BŠO a mj. jsem tam našla taky tohle:
V praxi vypadá výcvik asi takto: Psa si posadíte na vodítku vedle levé nohy, zavelíte „k noze“ a vykročíte. Pes vyrazí a začne táhnout dopředu. Vydáte povel „k noze“, trhnete vodítkem dozadu a prověsíte ho aby nebylo napnuté. Jakmile se začne vodítko znovu napínat, opět postup zopakujete. Pokud se psovi podaří jen chvíli jít bez tahu s prověšeným vodítkem, tak ho pochválíte. Samozřejmě, že po pochvale pes opět přejde do tahu a opět musí nastat trest v podobě škubnutí vodítkem.
Takto budete střídat škubání a pochvaly (trest a odměna) až si pes dá do souvislosti za co je chválen a za co trestán. Razance škubání za vodítko musí být úměrná povaze a věku psa. Pokud je pes zdeptaný tak, že už vůbec nechce jít u nohy, tak jste to s trestáním přehnali, vše musíte přerušit, psa hodně povzbudit hrou a cvičení o pár dní odložit.
Koukám jako blázen...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:32
- Nahlásit
Grin
přesně kvůli tomu jsem přestala s Bajšou chodit na velice uznávaný retrívří cvičák... výcvik štěníků probíhal přesně takto a půl roku - vlastně velkou část puberty - jsme díky mému znechucení nechodili cvičit nikam...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:39
- Nahlásit
Baysha
No to se ti nedivim teda!! Já jsem na cvičáku, kde se chůze u nohy cvičí na pamlsek nebo míček, a teda při představě že zrovna takovýho cíťu jako svýho bělouše (a že těch běloušů citlivek je docela dost - i Bajková ví, že na bělobu se nesmí tvrdě) někdo škube vodítkem (a o něco vejš ještě je že se má začínat od štěňátka) je mi poněkud úzko!! a to jsou ofiko stránky klubu bšo!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:42
- Nahlásit
Grin
hele nejvíc mě štvalo, že to byl jinak velice výbornej cvičák, ke štěníkům se chovali citlivě - až na toto i když von labrador vydrží hodně
já jsem chůzi u nohy naučila na klikr
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Baysha
NO my ji taky učíme na klikr, ale jak kdy... když jsem na cvičáku nebo zrovna nemám ňamky které jsou hodny klikru tak jedem metodou "to co chceš ti dám před čumec" a když je klikr tak jedem klikrem ale taky s návnadou
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 18:59
- Nahlásit
Grin
upřímně já už jsem klikr hezkých pár měsíců nevytáhla... ale dost často používám "princip klikru" bez klikru a návnadu samo taky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:00
- Nahlásit
tak vas dneska zdravim,rano jsem se opet a radne rozcilila!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
ženský,Lucka Bílá o mě naspívala píseň
Mocinky se mi to líbí a už se těším až to uvidím.
http://www.youtube.com/watch?v=-o7fJC4suww
edit
A eště je to točený f Písku a já se tam narodila.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
Baysha
Já mám s tím problém, nedokážu úplně přesně použít to slovo. Grin reaguje jako na klikr na slovo "Džus!" ( použila jsem slovo co neužívám neůmyslně ) ale moc se mi to nedaří načasovat přesně, s tim klikrem jsem přesnější
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
nemethova5
jak to?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:07
- Nahlásit
nemethova5
japato??
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
makrel
ale nevím, proč to není třeba aspoň ve Frýdku nebo tak
jo no
děcka jsem od štěňátek, nevím, kde začít, vše jsem viděla černě a nebyl důvod, protože chovatelka je prostě nejlepčíííííííí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:13
- Nahlásit
Baysha
jiš edytuji
pjekně pokračujte,funkce vás nemine ))
Grin
je pes zdeptaný tak, že už vůbec nechce jít u nohy, tak jste to s trestáním přehnali, vše musíte přerušit, psa hodně povzbudit hrou a cvičení o pár dní odložit.
tak to je perla!
jako nemám problém škubnout psovi vodítkem dyš mi sere,ale asi bych chůzi u nohy učila jinak
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:14
- Nahlásit
kejtlin
Grinale holky uz jsem klidnejsi,jednou jsem tu psala,ze se stridam v karvine na objekte s jednou,no a je pekna spina teda,jako proste ja odmitam sedet ve smradu a bordelu,to je uklid po ni co uklid,ale uz tam nebude,sef ji tam nechce ani tu jeji kamosku,ktera me dnes videla poprve,nerekla ani buuuu,a ani se nepredstavila a tvarila se na me jak masovy vrah!!!!kdyz jsem te dotycne dame rekla,ze jsme tu same zenske,ale co si o nas pomysli ten co nas zamestnava,tak zacala po me silene stekat,ale fakt stekat,ze jestli ma toho sveho psa oholit,tak ji rikam,to nejsou jen chlupy,ale pod rohozkou hovna od psa a plesnive kosti,nebo ta silena kupa tabaku pod stolem a cinske nudle vsude,tak jsem ji jen rekla,jak chces,oni to jeste nevi,ale uz od pondeli nedelaji.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:15
- Nahlásit
Monty
nevím, kde začít
jéééžišmarjá taxem flákni milion fotek bílejch kníračů a máš to pořešený.-)))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:15
- Nahlásit
davidkova renatacus!!pani!!!ja taky nemam problem s aminem skubnout,tak ze leti dva metry vzduchem,zrovna dneska,krasne letel,se ho vzdycky zeptam,jestli si chce zahrat na gagarina!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:17
- Nahlásit
davidkova renata
matko debyle vzala jsem si foťák, ale čuměla jsem na štěňuchy jak retard, že jsem ho nějak zapomněla vyndat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:19
- Nahlásit
Monty
bóóóó´že
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:21
- Nahlásit
děcka v 19.38 na prýmě f krimi plus bude cosi o tom jak se poslední dobou ztrácej a kradou psi,taxe dívejte
Monty
matko debyle
vzala jsem si foťák, ale čuměla jsem na štěňuchy jak retard, že jsem ho nějak zapomněla vyndat
a pak gdo je tu debyl )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:21
- Nahlásit
makrel
co bože? a co mi chceš těma smailama říct ? kterej jsem já a kterrej ty???
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:22
- Nahlásit
davidkova renata
Viď... začínám bajkofce rozumnět..
nemethova5
lity lity pani.. nejhorší je srážka s blbcem...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
děcka v 19.38 na prýmě f krimi plus bude cosi o tom jak se poslední dobou ztrácej a kradou psi,taxe dívejte
koukej a referuj já uvidím pikačůů
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:23
- Nahlásit
davidkova renata
a pak gdo je tu debyl
zřejmě já
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:25
- Nahlásit
nemethová
to je na hovno no, holt vydržet ten bordel a neuklízet po ní, nebo toho bude zneužívat
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
Monty
já ten kopací samozřejmě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:28
- Nahlásit
Baysha
Paní mohla byste mi prosím přeložit volně nikolif doslovně Dog Lovers Gold páč mi vyjíždí bud,že miluju zlaté retrívry a zlatá láska psí prostě tem přeložený slovosled mi nejde
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:28
- Nahlásit
malinka
http://ad.seznam.cz/clickthru?spotId=905682&lang= c s&referer=email.seznam.cz&destination=http%3A//www .novinky.cz/domaci/235943-soud-zakazal-pondelni-st avku.html
jupiiiiiiiiiiii to je moc dobra zprava, skoda, ze jsem nekoukla driv bych mela radost driv. zrejme budou delat bordel jindy, ale aspon se v pondeli dostanu na prijimacku. Teda pokud ti komedianti nebudou stavkovat i tak.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 11 Čen 2011 19:29
- Nahlásit
Čaute lidi
Hlásím, že se všichni naši čokli na kamenický psí výstavě umístili:
Kithynka - 2. místo vořech veterán
Betka - 2. místo V. FCI skupina
Žeryk - 3. místo V. FC skupina
s Betkou a Žerykem ve skupině nastoupil ještě basenžík, kterejžto byl logicky první, to jen tak mimochodem ... Žeryček to celý ustál, mám z něj radost
impact
žumpalend je naprosto neuvěřitelnej ... kde to je? někde v Pripjati?
|