| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:26
- Nahlásit
Montyoki vic ti napisu meilem ju,bude ti to tak stacit?tra zejtra.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:27
- Nahlásit
nemethova5
Tinta76hele moc pekny a vy jste pani taky stramanda!
ne to je její krásnější a mladší sestra
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:28
- Nahlásit
Eldoguero
hehe, díky ... no vono to ani jinak nešlo, když v tý pátý FCI skupině nastoupili tři psi
Žerda byl úplně v pohodě, ale do kruhu jsem ho radši poslala s mušem, já bych ho určitě stresla ... jinak zuby zvládl a kulky ho uvedly do rozpaků
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:30
- Nahlásit
Bilu, prosííím, mohla bys mi naposílat do maila nějaký to info o táboře, jak tě o to prosila Dáda v Jílovym? Už mě uhání a v úterý se tu bude stavovat. Díky moc
Jinak jsem na aukru objevila něco pro tvého bourače ohrad
http://cm.aukro.cz/elektricky-ohradnik-na-kone-pas ka-40-mm-sada-021-i1648726288.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:32
- Nahlásit
nemethova5
jo jasně, díky moc
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
Tinta76
kulky ho uvedly do rozpaků tak to se mu zase nedívím to jsem ráda, že byl ok,je to šikulka
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:36
- Nahlásit
Ahoj
tak vám všem děkuji za handlerovskou chválu
bylo to super až na ten chcanec
a co kam jedeme příště? nějak mě to chytlo, mohly by sme s Nandičkou soupeřit třeba v pracovce
a s Verči blizárdí mámou jsme se rohodly že s ní občas zajedu do dalekých krajůch na výstavy páč tam s ovčákama nikdo nejezdí a když tak sou praj hrozně ošivý
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
Crysa
prosííím, mohla bys mi naposílat do maila nějaký to info o táboře, jak tě o to prosila Dáda v Jílovym? Už mě uhání a v úterý se tu bude stavovat. Díky moc
Dyť jsem ti to už jednou posílala . To jdu teda poslat znova.
Jinak jsem na aukru objevila něco pro tvého bourače ohrad
http://cm.aukro.cz/elektricky-ohradnik-na-kone-pas ka-40-mm-sada-021-i1648726288.html
Za tři tácy? To mu radši doplním nedostatek hliníku, vyjde to mnohem levněji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:48
- Nahlásit
Tak to je pekelnický, jak žumpa kvete, jen dál, jen dál, eště tydlety studijní úspěchy, teťkonc nás reprezentuje makyjofka jako nadstudent, bajkofka jako vědec, hancaw jako tichomořský vědec kaskadér, adidaska jako kulturní vědec, teď musí ještě lucynkasčíslem jako student a adidaska jako student s mocninou. Dále pak máme přecedu - Agátu a místopřecedu Bajkofku, pak máme taky prořízlý huby nevymáchaný - mamku, biluši, eldorádo..., pak sou samý slušný lidi, ty taky reprezentujem. Já nás mám ráda, ženy. Hodně se snažte, ať tu sou samý šprti, jedničkáři posraný, samý medajle, bedny, tituly, mezinárodní úspěchy...kráně se zviditelňujte, nikdo jinej to za vás neudělá.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:51
- Nahlásit
tak jsem teď koukala na čmku a jediná další fýstafa na kterou budu mít volno je Džbán, ale ještě nemaj propozice tak nefim zda tam ofčácí můšou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:57
- Nahlásit
Gerda
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:59
- Nahlásit
alexa
Jestli chceš na tu národní do Mladý Boleslavy tak uzávěrka je zítra!!!!!!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:01
- Nahlásit
Crysa
nezbývý než popřát dobrou chuť
Mám velmi mnoho nápojů,tak zkusím to heslo,že hlad je převlečená žízen a budu pít až do rána býlého.Gerda
pak sou samý slušný lidi,
Oooo to je hééézký aj já jo
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:01
- Nahlásit
bré večír....
fšem gratulejšn k úspješím
Gerda
smím se též řadit mezi úspjěšný lidi, dyž sem úspěšný mičurin, chovatel-zootechnik a trochuastronom? a taky peču dobrý buchýnky ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:04
- Nahlásit
Dobrou noc, dovolená končí a zítra do práce.. :-/ proč se mi nechce?
Tak v outerý zas páček schledáček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:06
- Nahlásit
danajasa
Pumpa
Samozřejmě, ženy, všichni tam patřijou žumpistííí, bysem musela jmenovat fšecky, určitě bych někoho opomněla, tož by se pak zlobil jednotlivec, takhle se zlobí všichni, co sou zahrnutý pod čeleď slušných člověkůch. Pak sou samozřejmě lidé krásní, to sme my s maryjí. Jakoby vnitřně sme krásný, jakože to neni vidět na pohlet....prostě to vám taky nebudu vysvětlovat, to je jak s těma kopýtkama.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:06
- Nahlásit
Pumpa
do mlíkošů na "LVT" dojedeš ne? v termínu od 1-5.8.20011
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:07
- Nahlásit
hodim vám to i sem, dneska jsme byli na trzích v Ředhošti rekognoskovat terén (potřebujem něco prodat). Musim říct, že ze štěňat v klecích a pětitýdenních koťat v "areálu chovatelů" mi dobře nebylo.
Nevíte někdo, jestli to upravuje nějakej zákon, předpis, vyhláška?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:09
- Nahlásit
kachna_
Musim říct, že ze štěňat v klecích a pětitýdenních koťat v "areálu chovatelů" mi dobře nebylo.
Nevíte někdo, jestli to upravuje nějakej zákon, předpis, vyhláška?
tenkrát jsme se po tom pídili s radkem a neupravuje, pokud mají očkovací průkaz tak je tam pustí, úokud nemají tak to nějak obejdou, veterinář je kontrolovat bohužel nechodí
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
kejtlin
třetího se vracim z Finlandije béé
ale možná bych se na vás dojela mrknout nakonec, esik to de
Gerda
ste mně pani uklidnila, cítím se tu lépe jak doma
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:15
- Nahlásit
Gerda + all
To je dobře , že nás máš ráda, já se mám taky ráda ! Tedy ehm vás taky , že jooo.
Taky sem si všimla, že podle výběru nábytku, mlíkošský tábor určitě nebude výcvikový , ale zcela povalečský
Gratulíriju všem nosičům pohárů, všem úspěšným hendlerům, všem co teď jsou v hókně, že už ráno na rozdíl ode mne nebudou a všem co jdou zejtra na ty přijímačky, že už ty nervy číslo 1 budou mít za sebou a za pár dní se dozví, že je jasně berou !!! A taky novým majitelům a uživatelům mobilní nemovitosti - těším se že taky kousek okusím.
My jsme v sobotu taky reprezentovali - ukazovali jsme se se tlamounkem v lázních a kamarádili se s úplně všema lidma a nechali na sebe šahat a byli hrozně milí a roztomilí.
Šašík se zkamarádil se všema čivavama a jorkšírama a jednou dogou z Bordó . Byli jsme velmi atraktivní atrakce.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:26
- Nahlásit
Pumpa
jasně že to de i na konec
agáta12
mlíkošský tábor určitě nebude výcvikový , ale zcela povalečský
proto jsem ho dala do uvozovek
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:27
- Nahlásit
kejtlin
enkrát jsme se po tom pídili s radkem a neupravuje, pokud mají očkovací průkaz tak je tam pustí, úokud nemají tak to nějak obejdou, veterinář je kontrolovat bohužel nechodí
:blicísmajlík:. No on by ani nic neshledal, asi. To je neskutečný. Strašný je, že se tam lidi s dětma choděj dívat "na koťátka" a vůbec jim to nepřijde.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:37
- Nahlásit
Du páč zas nejde proud ta půjdu aspon já všem krásné sny(a tem co makají hezké poščasí)
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:45
- Nahlásit
kejtlin
tak to su šťastné
sem Vás neviděla ani nepamatuju a huš se těšim.... Bude zase nějakej podobnej mýtynk jako loni?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:57
- Nahlásit
Pumpa
Bude zase nějakej podobnej mýtynk jako loni?
toš to se neví
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 22:59
- Nahlásit
kejtlin
toš to se neví
toš to by se mělo naplánovat, jsem též pro, chcu vás poznať víc a ještě víc ...
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:00
- Nahlásit
ufff mam zopakovano. Uz asi nic do hlavy nedostanu. Du uz odpocivat a uvidime jak to zitra dopadne.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
držím palec teda všechny palce, žumpa potřebuje vzdělané ženy
du spát, dobrou zítra, dopol. mi připomeňte, že jsem chtěla vyprat koberec, páč já budu dělat, že jsem na to zapoměla
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:19
- Nahlásit
Eldoguero
dekuju
|