Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7821 . 7822 . 7823 . 7824 . 7825 . 7826 . 7827 . 7828 . 7829 . 7830 . 7831 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:09
- Nahlásit

Marush
makrel
uš nemá pouze maryngotku. Naifky.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:10
- Nahlásit

Když se tady tak bavíte o Rudánkovi, tak vám něco řeknu. Ta kámoška už má anatola doma.

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:12
- Nahlásit

Maky a Trix
uš nemá pouze maryngotku. Naifky

co má teda?!!! ješíš von si nějak přilepšil....panebože nigdo mi nic neřekne,vy ste fakt zlý lidi...honem val mi veškerý info vo Rudkoj sem

pawLINka
Když se tady tak bavíte o Rudánkovi, tak vám něco řeknu. Ta kámoška už má anatola doma.

aha,takže uvezu to pane Lorenc/dám Anatola...vodpověď ano...hmm,tak snad se umí dostatečně arogantně vysmívat no...

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:13
- Nahlásit

Gerda

Moc jsem to nepochápla.
Jasně, že si ti lidi sedí, já si jich dost vážím, i těch, co nemaj žádný zkoušky nebo něco, ač jsem často neomalená a drzá, ale každej máme něco, že.
Nicméně nevim, jestli mám číst mezi řádky něco? Fakt nevím.

Jestli je teda věc tak, že jsem za tu špatnou a baico za tu ublíženou a čeká se ode mne, že už sem nepolezu a nebudu chodit na Žumpí akce (tak jako jsem to navrhovala Baico po mailu, abych ji nedráždila), tak bych to potřebovala polopaticky asi.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:15
- Nahlásit

Marush
ále, to se mi jen doneslo tak... najdi si sám

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:16
- Nahlásit

Marush
a budeš ho teda ještě chtít? když má tu kuchyň a nedejbože ještě třeba i koupenu, tak už není ten správný vlčí muž, ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:16
- Nahlásit

jééé, máš ajťák donesl svého čivaváka

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

Děkuju za zakžení pocitu z dobrého oběda. Já jsem neměla potřebu se tady k té věci vyjadřovat a ventilovat ji. Někdo jiný jí evidentně mě a je to jeho věc.
Marush
Dovolím si jen říct, že o tom kam a ským pojedu si rozhoduju sama.

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
uš nemá pouze maryngotku. Naifky.
a pak, že nic neví ...

Marush
Člen
- Nahlásit

Maky a Trix
ále, to se mi jen doneslo tak... najdi si sám
tak to je strašný...du to hnedle hledat..ješíš,to zas nebudu moct spát z toho..OMG...

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

Marush
samce,kámoše,bratra,manžela,souseda,otce,kolegu,t r aktoristu,šachistu,trupetistu.... preventivně bych ho neukazovala Jbatovi...sichr je sichr

To radíš moc dobře, teta.
Já už jiná nebudu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

Sem přišla unavená z kanysky a chtěla sem se na chvilku svalyt. Místo toho sem vás šla dočíst . Já kráva. Teď už logicky neusnu Místo toho mám velmi silnou touhu se vyjádřit
Tagže. Možná se pletu, ale Bajko s Matějem nechodila ne? To, že Bajko je zamilovaná je jedna věc,ale pokud ta láska není opětovaná tak to není žádný fstach a tudíž není možné ho rozvrátit a chlapa přebrat. Jaksi není komu essi mi rozumíte.
A za druhé - na to, aby se zaláskovali a začali spolu chodit musí být dva. Takže to logicky není "vina" pouze Jébatky, ale stejnou měrou se na tom podílí i Mates.
No a do třetice - gdyž ji (ho) miluješ není co řešit, hormonům prostě neporučíš

Bajce bych chtěla říct, že jsem kdysi byla v naprosto stejné situaci. Do výborné a skvěle fungující party přišel "nový člen". Já se zaláskovala. Děsně moc. Bylo to jednostrané. On se chtěl jenom kamarádit. Za pár měsíců přivedl do party další holku a představil nám ji coby svoji holku. Za půl roku se vzali. Trpěla jsem naprosto příšerně, nicméně mi nezbylo nic jiného než se přes to přenést. Bajkofka to dokáže taky, protože nic jiného jí stejně nezbývá. Ženská, jak známo, vydrží víc než člověk

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

Baico
Dovolím si jen říct, že o tom kam a ským pojedu si rozhoduju sama

Tak to veliká omluva že jsem chtěla abys někam jela no,to se omlouvám dodatečně!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:24
- Nahlásit

Marush
jsem chtěla abys někam jela no
Nikde a nikdy jsem neřekla, že nepojedu. Asi jinak proč bych chtěla tu postel, že.

jbat
Člen
- Nahlásit

Fajn.
Už tu chybí jen vyjádření toho třetího a máme to z krku.
To by mělo přijít po obědě.

Baysha
Člen
- Nahlásit

Biluška
ahoj, pani, sou ňáké zprávy o Sabině?

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

Biluška

Add škandál

souhlasim na 100%!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

Biluška

čumim. souhlasím. líp bych to nenapsala.

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:30
- Nahlásit

Baico
Nikde a nikdy jsem neřekla, že nepojedu. Asi jinak proč bych chtěla tu postel, že

aha, já myslela právě že nechceš ject,tak vidiš takže jedeš a pohoda a džes,beztak se to celý tim zveřejněnim zase zvrátilo do sebe..jako vše žumpí...

jbat
Už tu chybí jen vyjádření toho třetího a máme to z krku.
To by mělo přijít po obědě

ješíšmarjá....takže už je to skandál obřích rozměrůch...muši se můžou jako vyjadřovat takhle,jo?Já nevim,vždy´t jsou méněcení přece...!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:32
- Nahlásit

Marush
aha, já myslela právě že nechceš ject
Tak to jsi se spletla.

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:32
- Nahlásit

Marush
ješíšmarjá....takže už je to skandál obřích rozměrůch...muši se můžou jako vyjadřovat takhle,jo?Já nevim,vždy´t jsou méněcení přece...!!!!

))))))))))))) jsi kretének.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:34
- Nahlásit

jbat
Jestli je teda věc tak, že jsem za tu špatnou a baico za tu ublíženou
strašně věci hrotíš ))) Nee, tím jediným veřejným příspěvkem je pro mě téma vyčerpáno, uzavřeno.

pawLINka
Ta kámoška už má anatola doma.
na sídlu máme dva kavkazy, fenu a psa, za takovym chabym plotem, když lidi vyjížděj z pozemku autem, normálně se otáčim a jdu jinudy, psa se už teď bojej, je to odrostlej mladík, cca 2-3 roky max, hustopes husťák, jako bojim se ho fest, i lidi z okolí, kdyby jim pláchnul, bude masakr. Anatol je taky dost tvrdej vořech, třeba pokud slečna nemá s takovejma plemenama zkušenostě....

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:34
- Nahlásit

jbat
gdy bude po vobědě, já jen, že bych to nerada prošvihla a zároveň chci jít huš ven, tak včíl nevím

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:35
- Nahlásit

Baico
Tak to jsi se spletla.

to je proto že už začla největší šuškanda kolem tohohle celýho,která mě už srala!!! Pak sou různý dezinterpretace a domněnky a spousta dalších hoven kolem!!! Takže to je dobře že jedeš!!!!!!!!!!!!!!!!!TAK!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:36
- Nahlásit

Gerda
strašně věci hrotíš

pani, než bych si užívala novej vztah a byla šťastná, tak se ke mně ze všech stran donáší, jak zlá jsem a co všechno jsem udělala. donáší se to ke mně od lidí, který jsem nikdy v životě neviděla. a bráním se, toť vše.
přiznávám, že mi z toho tečou nervy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:38
- Nahlásit

koko už má nazkoušenej prototyp, je spokojená a vysílá holuba z nosu až k pawlince, aby si taky zkoušela, co hrdlo ráčí. Potom je tu ještě Lolinka, doufám, že už je zpět z dovolené, páč když pawlinka pohne, mohla by bejt vestice do konce tejdne u Loly. A pak Vlčáčková - děcka, hlavně teda asi Pumpice - máš někde přístup k Vlčáčkové? I když ona na mailu asi je, že jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:40
- Nahlásit

Eldoguero
Klidně di, ale nechoď daleko. Včil musím pár hodin sedět u Piškota (počítače gdyby něgdo nevěděl gdo se u nás jmenuje Piškot) tak to budu po očku sledovat a jak se něco začne dít tak tě prozvoním

jbat
Nic špatnýho jsi neudělala, tak na to kašli a užívej si tu počáteční zamilovanost. Na tečení nervů budeš mít dost času až zamilovanost vyprchá a začne ti docházet, že tenhle sameček je úplně stejnej jako fšichni ostatní

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

Biluška
že tenhle sameček je úplně stejnej jako fšichni ostatní

noooo a navíc ho sem chce Jbat gestit a až si to tu přečte,radši se s ní rozejde a dá si soukromej ban na všechny žumpí ženy!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:42
- Nahlásit

tak sem vás dočetla a třikrát mi u toho spat net
Alexa
netkaná textilie je propustná dává se to na např. brambory, aby jim bylo tepleji a byli dřív, normoš propuští vodu.
Jbat
nemáš vinu na něčem co nebylo
Baico
nikdy jsem nebyla ve tvé situaci tak asi nevím jak toi je, jen prostě hodně síly, ale Biluška to vystihla pro tebe bohužel přesně....
all
bém hulit vodnici? a jak je to s tou třetí kníškou rudovou? nemam eště ani druhou...

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 12:46
- Nahlásit

kejtlin
bém hulit vodnici? a jak je to s tou třetí kníškou rudovou? nemam eště ani druhou...

ale ruda má i nějaký nový obydlí zřejmě vo kterym ví jen makytrix a dělá tajemnou a já zas vostrouhám...to je na hovno furt

<< 1 ... 7821 . 7822 . 7823 . 7824 . 7825 . 7826 . 7827 . 7828 . 7829 . 7830 . 7831 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání