| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:54
- Nahlásit
fšem
mám divný fleky po rukouch a nějak divně se dusim...neudělal si někdo mojí panenku voodoo?
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:56
- Nahlásit
Marush
kurva, už to prasklo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:57
- Nahlásit
Marush
mám divný fleky po rukouch a nějak divně se dusim
Hele to neni úplně sranda, děfče, než se začneš dusit úplně, nechceš skoknout k doktoru? Mohla ses nadejchat plevelu splavenýho deštěm fčéra, mohly tě popíchat muchničky, jestli se ti začíná blbě dejchat, zavolej si hned doktorce, to neni pak už moc legranda, víš sama, rači volej hned.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 15:57
- Nahlásit
Marush
mám divný fleky po rukouch a nějak divně se dusim...neudělal si někdo mojí panenku voodoo?
já myslím že určitě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:00
- Nahlásit
Marush
to fakt není sranda zavolej rači doktoroj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:01
- Nahlásit
Marush
A navíc teď začala další vlna velmi silnejch alergenů - máš dobrýho alergologa? Jednoho pro tebe mám sehnanýho, v podolí, kdybys chtěla, dám ti číslo hned. Akorát sme to teď probrali s kolegyňou, co je sestra zdravotní bejvalá z popálenin a fčéra byla se synem na rychlý pohotovosti krs astmatickej kašel způsobenej novou silnou dávkou echtalergenů. Ccheš číslo na lékařa alergenního? Či máš?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:04
- Nahlásit
cau decka,co je noveho?
u nas jen to,ze je amin uchrlanej a upsikanej,asi ma virozu,ja na tom nejsem o nic lip!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
děfčice
Fčéra už sem to nezvládla,tudíš probjehne chlubení dnes.....mám doma velmi čikovného malého hasiče.
soustředění těsně před startem.
A největší samotná akce
http://jablunka.rajce.idnes.cz/Matej_hasicem/#P114 07861.jpg
Byli devátí z dvanácti družstev v mladších,tudíž byli prostě dobří.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:13
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
jste hodné, já jsem zvyklá,mně když něco neni třá už 3tí den jsem dosti nervózní...ale ta vyrážka mě sere dosti...
Maky a Trix
to seš ty ,jo?A eště chodíš k Rudkoj dom,to už trochu moc ...di si pitvat žábu někam už okamžitě
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:14
- Nahlásit
Marush
nezáviď
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:18
- Nahlásit
Maky a Trix
nezáviď
co mi zbejvá,když mi furt děláš do Rudka...,nech ho bejt je pro tebe moc starej!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:21
- Nahlásit
Marush
nech ho bejt je pro tebe moc starej!!!
a pro tebe moc nóbl.
btw jsem ho požádala o přátelství. )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:22
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
Mařka nikdy k doktorj nepude, protože by se mohlo stát, že by jí vyléčil a ona už by pak nebyla vůbec ničim zajímavá
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:22
- Nahlásit
Marush
Šupky hupky k dochtoroj, dušení není dobrý
Gerda
No právě, teď jde jeno první návrh, ale furt si neumíme představit kam s čoklema. Je jasný, že bude kotec, ale gde a jak ke slunci , aby v zimě svítilo a v létě ne.
A doma , aby se mohli povalovat , byli pěkná dekorace , ale se po nich nešlapalo, měli klid, všechno viděli , ale třeba nelezli ke stolu, když budem debužírovat a nebudeme se chtít dělit. My se totiž nechceme dělit nikdy, sme lakomí.
No a pak kam se sekačkou a kolama a koloběžkou a bordelem, gdyž přídu zvenku, tak abych netahala hadry úpa domů, protože jsem zabordelizovaná a smrdim.....to je situace
Mravenci nepraskaj bo tu žádné nemám
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:23
- Nahlásit
jbat
a pro tebe moc nóbl.
do řiti, cik,cik,cik
btw jsem ho požádala o přátelství.
Pche,já ho mám už dávno v přátelích....
ale bojim se ho oslovit....víš co,toho chce každá
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mařka nikdy k doktorj nepude, protože by se mohlo stát, že by jí vyléčil a ona už by pak nebyla vůbec ničim zajímavá
přesně tak!!! du do lesa běhat a až se udusim,ty budeš dole nejvíc...ty ty čupko!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:28
- Nahlásit
Marush
Pche,já ho mám už dávno v přátelích....
No a? Nový maso, znáš to. )))
víš co,toho chce každá
tak já vím jen o jedné teda a ta má dost smolíka. I když třeba ne, to nikdo nemůže vědět, v místě, kde je stále léto, neplatí žádné zákony...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:33
- Nahlásit
lidijové! debata vedle dosahuje neuvěřitelných kynekologických výšin
http://www.hafbezobav.cz/psi-forum/index.php/topic ,5534.60.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:40
- Nahlásit
Baysha
nestačím se divit
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:44
- Nahlásit
kejtlin
tywoe nejdřív jako přivolávat na pamlsky zásadně né, a pak naopak deprivantovi, kterej o pamlsky nestojí, je vyloženě cpe násilím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:49
- Nahlásit
Baysha
kejtlin
na demagogii nebude reflektováno...
pěkně. ))))))))))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
teď sem to tam vedle pročetla a nestačim se divit. Půlce slov nerozumim, většina vět je na mě moc dlouhá a přesto si troufam tvrdit že sme měli doma ještě většího deprivanta než je vedle popisován a zvládli jsme to i bez těch cizích slov přitom to okavidně neni možný, bez tý teoretickokunologický průpravy a bez znalostí všech těch reflexůch, obloukůch, tachyjonůch..
zrovna včera sem to u příležitosti ovčích narozenin revidovala, vzpomínali jsme gde byl ovečkin před rokem a gde je teď... a to ho prosim jenom nechávam žít.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
Mařka nikdy k doktorj nepude, protože by se mohlo stát, že by jí vyléčil
třeba by jen dostala bezva prášky, stejnak nikdo nemá zájem alergii léčit, ty vade, to je přece byznys jako blázen, tolika alergickejch lidůch si neustále kupujících dejchátka, zyrteky, astmaprášky, zlatej důl ta alergie, niokdo by jí tudíž nevyléčil, ale dostala by matroš, po kterym se neosype a ještě si zadejchá tak, aby pak utáhla zloveskou ganžavodnici )))
agáta12
no jooo, to jo, to se musíte děsně rozmyslet, jak ty úkony provádíte a kde se slíkáte a kam odkládáte bláto a jak to nejlépe pořešit. Hlavně ty zásufky a velkou lednici ať máte.
bonc
a to ho prosim jenom nechávam žít.
no jasně, když na buzeraci a honění ega máš Bonici ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:05
- Nahlásit
bonc
přitom to okavidně neni možný, bez tý teoretickokunologický průpravy a bez znalostí všech těch reflexůch, obloukůch, tachyjonůch..
a aspoň dvou návštěv Ovčár či shlédnutí alb fotek Tchoře.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:09
- Nahlásit
Gerda
no jasně, když na buzeraci a honění ega máš Bonici
a tak to je zase pravda, bůhví co bysem s devyjantem prováděla nemít jinej ventil svejch velkocílů třá bysem taky mávala hovězim nad hlavou nebo nebo ho vláčela na stahováku na stopce
jbat
či shlédnutí alb fotek Tchoře.
tak to sem nevěděla totok, že to jde stát se kunologem snadno a rychle takhle lacino
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:09
- Nahlásit
bonc
a to ho prosim jenom nechávam žít.
a fčil si přectav, gdybys mu za použití stopovačky násilím rvala do dršky pamlsky, jak by ti teprve tál pod rukama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:10
- Nahlásit
bonc
bůhví co bysem s devyjantem prováděla nemít jinej ventil svejch velkocílů
rači ani nemyslet, pani....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:11
- Nahlásit
bonc
tak to sem nevěděla totok, že to jde stát se kunologem snadno a rychle takhle lacino
tak lacino nevim,některý to stálo docela dost, třá i pozemek...
Baysha
jak by ti teprve tál pod rukama
já to úpa vidim... ten znuděný výraz spojený s totálním pochopením.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:14 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Baysha
jbat
za použití stopovačky násilím rvala do dršky pamlsky, jak by ti teprve tál pod rukama
ten znuděný výraz spojený s totálním pochopením.
tyfole já to úplně vidim, jak přitáhnu mrtvou ležící ovci na stopovačce k sobě, pak mu rozervu čelisti a vecpu kus masa a odměnou mi bude znuděnej chápavej výraz - "tak je to správně, kázeň musí být!"
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 17:24
- Nahlásit
bonc
tyfole já to úplně vidim, jak přitáhnu mrtvou ležící ovci na stopovačce k sobě, pak mu rozervu čelisti a vecpu kus masa a odměnou mi bude znuděnej chápavej výraz - "tak je to správně, kázeň musí být!"
a pak teprve budete moct psát latincky na psí fóra.
|