| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:17 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
do perdéééééééle to mělo být tobě, M jako m ne???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:21
- Nahlásit
makrel
Monty
nechcete vy dvě divizny si přestat ject žabomyší války voryjentu a dogestit taky někdy na nějakej sraz například?!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:23
- Nahlásit
Marush
Jé vás posuzoval Iuza Beradze tom se hrozně líbila naše tenkrát ještě malokaluna a velkoambra - mladá od něj dostala CAJC a velká CACIBa a BOBa Kaluní bratranec (Ambří synovec) půlka dogueros to nemohla 2 tejdny rozdejchat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:26
- Nahlásit
Eldoguero
Jé vás posuzoval Iuza Beradze
ano a Davídková nejvječí samice fšech světůch hnedka...hmmm charismatickej rozhodčí a začla se tam hned nakrucovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
Marusha Davídková nejvječí samice fšech světůch hnedka...hmmm charismatickej rozhodčí a začla se tam hned nakrucovat
pak litovala že žádnýho psa nepředváděla, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:37
- Nahlásit
Teď sem mu projela fotky, má tam i album s rusákama, co maj ocásek Je to opravdu pěknej rozhodec!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:38
- Nahlásit
Crysa
no a kdyby měla přihlášenou nánu tak se před ním mohla nakrucovat v kruhu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:38
- Nahlásit
Crysa
přesně,chtěla pak mermomocně přihlásit Nánu na poslední chvíli do Grifonkůch,ale neprošlo to
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:42
- Nahlásit
Marush
jooo se jí nedivím, jsem se před ním taky nakrucovala, ale asi koukal spíš po psech než po mě soudě podle toho, že jsme dopadly dobře
přemýšlím jestli mám fotku, určo z tý výstavy jo, ale zřejmě tam nebude on, zkouknu, kdyžtak dodám
Davídková se měla vyprdnout na nějaký dodatečný přihlašování a měla tam rovnou naběhnout klidně i se psem
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:46
- Nahlásit
Eldoguero
jsem se před ním taky nakrucovala,
Paní je možné,že by byl posuzovat i neofik.picbumy?Páč takej klon v lacláčích byl v prehystorii i v Křivonosce mě,ale nenadchl mám pokřivený fkus.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:47
- Nahlásit
Marush
já bych ráda, ale když vy jste daleko
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:47
- Nahlásit
Eldoguero
jooo se jí nedivím, jsem se před ním taky nakrucovala
ségra si ho už dala do přátel na facebooku hihihihi
Kde se ještě hledaj charismatický rozhodčí?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:47 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Velké maloďítě s Nýnou
Malé malodítě s Lajdou
A zde doklad kterak malodítě zkrotilo velmi velkého maksipsa a ukázalo jeho velkozuby
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
Biluška
hezkýýýýýýýýýý!!! líbí se mi šelmyje moc!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
danajasa
je možné,že by byl posuzovat i neofik.picbumy?
nemám nejmenšího tucha pani, tuším, že má něco společného s amstafi, ale jak je na tom s picbumama netuchám, navíc von je buďto z Gruzie nebo z Běloruska, teď nevím tak jestli to je von, tak třá maj tam pokřivenej vkus na picbumy celkově
Marush
ségra si ho už dala do přátel na facebooku
huš jsem si ho požádala, doufám, že mě přijme, jestli né, budu to brát vosobně
Biluška
pani gratulace k vekopohárům i malo a velkoděckám super výsledek, tak nakonec to nebyl ztracenej víkend a navíc vás ani puma nesežrála
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
Eldoguero
a navíc vás ani puma nesežrála
No ale moc nechybělo. Při výskoku do náruče mě hryzla do ucha Řvala jsem tak strašně a tak velkokynolokický povely (přesně si je nepamatuju, ale převládaly kurwy a sfině), že se zastavovali lidi v celým areálu Myslím, že opět budou kolovat úžasné historky o mém krásném fstahu ke psům
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:01 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Marush
co šelmyje, ty jsou hezký, ale ta akresivní puma je dokonalá nemít argentiny, snad bych o ní i uvažovala, páč je to tak vošklivý až je to skoro hezký (když se k tom votočíš zády :rofl a tak celkově je to takový hustý, ale ne vražedný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
Jo a zapoměla jsem vám říct, že mám novýho psa. Chytli ho včera u nás na dědině a starostka si ho odložila k nám. Zatím hledám původního majitele, ale nejspíš pak bude k adopci. Vypadá jako kříženec fleta, celý černý, velikost fleta...akorát má delší srst než ten fletík. Zítra nafotím.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
Biluška
f pořádku pani, já si hned taky přisadím jen jak se to ke mě dostane nebojte
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:06 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý večer!
Jsem se tady s tim teda už včéra chlubila, ale musim znovu, tentokrát fotky
Kategorie veterán voříšek: 1. místo Maxík, 2. místo Kithy, 3. místo Toník
Kategorie FCI V.: 1. místo Basenji Gemi Hanáček Wenet, 2. místo Peruánský naháč Daisy, 3. místo Peruánský naháč Figaro Forte Anika Vevos
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:12
- Nahlásit
Bože ted sem zjistila,že sem si místo instantvích polívek vzala koření v podobnejch pytlíkách,mám kmin majoránku a pepř,mám hlad jak sfin a prd,max si můžu dát kořeněný granule
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:14
- Nahlásit
Tinta76no moc pekny a ktera jste vy???
jinak vsem gratuliren vsem zumpakum a zumpaznam,tu se to nejak rozjelo,zavody,vystavy,zkousky.....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:16
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, jsem ráda, že vás tady vidím, potřebovala bych od vás ten recept na tvarohovej dort, Sophyje bude mít za chvíli jeden rok, tak jí chci něco ukuchtit, Montymu jsem dělala masové, protože tvaroh moc nemusel, ale Sophyji by to mohlo chutnat
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:19
- Nahlásit
nemethova5
no moc pekny a ktera jste vy???
děkuji! 2. místo Peruánský naháč Daisy
A taktéž gratuluju všem k úspěchům, sice jsem ještě nepochytila kdo, co, kdy a kde ... ale snad to zejtra tady zpětně vyčtu
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
jinak vsem gratuliren vsem zumpakum a zumpaznam,tu se to nejak rozjelo,zavody,vystavy,zkousky
žumpa je strašně mocná už....
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Tinta76
ty joooo, Kytka a nahatopes a paeudonahatopes gratulacééé obrovskéé, koukám, že jste vyžrali všechny ceny skoro a jak Žerda?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:20
- Nahlásit
Tinta76 kráásnýýý
danajasamám kmin majoránku a pepř,mám hlad jak sfin E nezbývý než popřát dobrou chuť
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:23
- Nahlásit
Monty
Sophyje bude mít za chvíli jeden rok
Pani ted ste mi připoměla,že pakůn bé mít taky narozky19týho,tož musím zejtra koupit náký kpyta vepřový,sice sem se dovědíla,že vařená želatína je psůn na prd(jako že sulc a klouby nic)ale děsně mu to chutná.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:23
- Nahlásit
Tinta76hele moc pekny a vy jste pani taky stramanda!
Marushhm,to jsem si mocne vsimla,akorat ze vy jste taky desne daleko!!!!
Montycus pani a kdy ho chcete delat????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 21:25
- Nahlásit
danajasa
z kopyt jsem dělala Montíškovi, aby ten kyd držel tvar moc mu to chutnalo
nemethova5
24.6. bude mít narozky, tak asi 24 ráno nebo 23 večer ho budu dělat
|