| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:25
- Nahlásit
Eldoguero
v mlíkoších budeme celá žumpa skoro tam nás poznáš
lucYnka XIII
myslím na tebe
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:33
- Nahlásit
kejtlin
toš to má Eldorádová pravdu. Jsem řikala Gerdičce, že bych vás ráda pozvala sem k nám na jih
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:35
- Nahlásit
Pumpa
toš to má Eldorádová pravdu. Jsem řikala Gerdičce, že bych vás ráda pozvala sem k nám na jih
f tom případě nečekejte gerdu a mě+naše posátky vozu poněvač to nenajdeme a děsně zabloudíme
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:38
- Nahlásit
kejtlin
f tom případě nečekejte gerdu a mě+naše posátky vozu poněvač to nenajdeme a děsně zabloudíme
simtě, se vodbarvíš na blond a bude, pak to najdete i dybyste nechtěly.... tady máme dobré dopravní značení
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:40
- Nahlásit
Pumpa
tady máme dobré dopravní značení
ale já jsem totál idiot a nemyslím, že gerdička je na tom co se oryjentace týče nějak výrazně líp
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:44
- Nahlásit
zdareeec!
už mám z učení hlavu jak meloun
Gerda
mně prosím držet palce až ve středu, já jdu až ve středu
Lucie od Arta
šiš sory, já vůbec nevěděla ani že tam budeš, natož jak vypadáš a uplně mě to vyděsilo, že jsi někdo cizí a hned jsi odhalila, že jsem z žumpy
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
mně prosím držet palce až ve středu, já jdu až ve středu
jasně, v kolik jdeš?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 23:51
- Nahlásit
kejtlin
nene vám vjeřím
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 00:01
- Nahlásit
kejtlin
ve 12:30 a teď du chrápat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 01:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
budu ve stredu drzet palce. Zitra az se vratim tak dam vedet co tam bylo a jestli to bylo tezky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 04:49
- Nahlásit
čau všici, vstávejte a prtínejte, já jedu za 2 hodiny z hokny domu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 06:46
- Nahlásit
Fstávat a makat, jsem velmi převelice dotčena a uražena, že na mě Gerda zapomněla při výčtu elity a žumpích šprtů. Za to vám neřeknu, jak dopadnu u všech zkoušek. A máte to!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:16
- Nahlásit
sem doma z hnusný hokny, dam sprchu a jdu s malopsama spát
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:28 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
ALEXA
uzávěrka do Boleslavi na národku je dneska!!!!!!!
All
Krásné ráno všem
Zrovna přemýšlím jestli se jít dneska nahlásit na pracák nebo ne
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:29
- Nahlásit
bré ránko,
držíme vše co máme lucincesdivnýmčíslem
a proč je zase hnusné pondělí????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:30
- Nahlásit
makrel
holka na mě taky zapomněla, jako mistra v ničem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:36
- Nahlásit
Monty
eště ti chybí: Lucynkasdivnýmčíslemcochodíjenvnoci
a jsi mistr, ve stresování
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:41 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
včera tu byla k večeru jako
a jsi mistr, ve stresování
haha, ftipná
jo a ještě 25 dní
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:42
- Nahlásit
Monty
nee, už jen 5
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:43
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:48
- Nahlásit
makrel
no kéž by
Biluška
dneska nějak pozdě
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 07:59
- Nahlásit
Dobré jitro, národe! To vám byl ale pěknej vejkend, co pak jste dělali?
Ovec včera oslavil své narozeniny - druhé zrození v životě, bať bať, už je s náma celej rok hošánek.
K narozeninám dostal krásný sobotní rodinný výlet ke Střele, bylo tam moooc krásně, oveček byl velmi moc spokojený páč mohl volně vlát po luxusních lesních pěšinkách a nemusel se brodit velkotrávou, slunko slunkalo zcela výletově - tj. úplně akorát, žádnej pažák, vlahý větřík... a oveček běhal a běhal a dokonce pil z řeky a byl velmi šťasten že jela celá smečka. Nachodili jsme 14km, ovec navlál mnohem víc a pak z toho byl tak vyvlátej že se ani v hospodě nestresil a sladce spinkal. Jsem na něj hrdá, že už v cizim dokáže bejt v takovym komfortu.
Největší dárek mu ovšem dali naši jézéďáci, páč konečně posekali ty strategicky důležitý louky, takže už nebrodíme po hruď (mojí) a čokle můžou turbolítat mezi těma hromadama mrtvol který se tam válej
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:03
- Nahlásit
Čau děcka, zmohla mě choroba. Už 14 dní mě bolí v krku a asi už se to nějak zhoršilo nebo co...
Víkend byl super!!!! V pátek jsem se moc bavila a moc jsem pila do časných ranních hodin. V sobotu jsem vstávala a jela jsem na tu přednášku o výživě čoklůch. Tam jsem se potkala s danajasou a ta je svědkem toho, že jsem s sebou měla i pana Kocába. Fuj, mě bylo blbě.
Včera jsme byli na velkoprocházce. Bylo to super a ani jsme se neztratili. A máme novou kamarádku. Chodí ke mně na kurz a seznámili jsme se konečně víc. Je to český horský pes a jmenuje se Bára. Její panička moc ráda chodí, tak budeme pořádat různé velkoprocházky společně. A dokonce chce od příštího roku (až Bára dospěje) chodit na treky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:12 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Brýtro Žumpí vlasti po včerejším hladovění v robotě sem snědla právě mnoho jídla dohnala sem deficit,půjdu nezdravě zaspat,pakůn byl přeštasten páč lilo čímž vznikly bahnité jezírka po kolena tudíž se mohl rochnit celou noc do toho řvát na plazi za plotem a beztrestně buzerovat kuňí ksichty,ve3ráno se dobrovolně odebral do hafmobilu hodil bahnité záda na sedák a opět pošlapal strop mám z auta krápníkovou jeskyn(zvažuju jestli je pravda,že špína se nemůže vršit do nekonečna a časem opadá)huž du hodit taky záda do pelechu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:24
- Nahlásit
Zdar všichni,
takže šamponi měli V ? Velmi gratuluji. Ještě nějaké úspěchy?
Byla jsem na tréninku na bonitaci a čéče ta kynolokie je fakt věda... Ale hezká.
Taky jsme kouřila vodní dýmku, strašně se mi motala hlava, ale je to výýýborný.
Nejedete někdo do Egypta?????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:35
- Nahlásit
čus šampijoni ))))))))
zas nestíhám,jedu do egypta,ale bes jébatky
kachna
hele to s těma zvířatama bylo kdysi aji f tržnici v holešovicích..táta tam tehdy dělal ve vrátnici..zakázali to tam prodávat,páč co se neprodalo,končilo pravidelně f kontejnerech vyhozený ..ale zakázal to zřejmě provozovatel nebo nevim kdo měl na to páky,určo ne ale VS
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:43
- Nahlásit
davidkova renata
zas nestíhám,jedu do egypta,ale bes jébatky
Však jeď beze mě, ale přivez mi Vodní dýmku!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:47
- Nahlásit
Brýtro, dneska se teda myslí na lucynkusčíslem, ve středu na adidasku a ve čtvrtek na makrelito jelyto, jo? Takže tfuj tfuj tfuj plivu na vás, čaruju kuře, aby bylo dobře.
Co se jihu tejče, ten bude, to je jasný, budeme si muset připravit pořadí, páč se musíme stavit u Agátů, ty sou k nám asi nejblíže, vemem s sebou našeho přecedu se Sametovým čumáčkem, bude se mu boksérstvo líbit. Pak musíme taky do těch jižních budějic, za jižní skupinou, ale děcka, hlavně musíme všichni do orientu do žumpalendu, to je hlavně zásadní, neblbněte, fakt.
Musíme vymyslet ty bočnice na ten stan a ty pohofky.
Máme každej den na sídlu dva až tři ohňostroje, jako fakt se ti lidi zbláznili, mařena už je tim nějak přetažená, takže už nechce chodit večer ven.
Jak se máte?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:48
- Nahlásit
jbat
Musí být z Egypta? Dyk to maj na každým druhým rohu. Nebo je egypťácká nějaká spešl?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
impact
Nebo je egypťácká nějaká spešl?
No jasně, protože je originál z Egypta. Mám krásnou červenou, ručně malovanou. Dostala jsem jí od ségry, když byla se skorošvárou na dofče.
davidkova renata
Nejezdi tam, ale bez mužného doprovodu, nebo si tě tam nechá nějakej arabáš v harému
|