Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7758 . 7759 . 7760 . 7761 . 7762 . 7763 . 7764 . 7765 . 7766 . 7767 . 7768 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:21
- Nahlásit

EldogueroLidi přiznejte se, kde prší a kde bouří, na netu děsně strašili, u nás zatím ok, doufám, že to vydrží, páč strašili s krupobitím teda

http://radar.bourky.cz/

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Gerda
kinta
šmarjájózef koukám, že si na tom pjekně ujíždíte co, nejni vona to už nějaká ouchylka třeba

nemethova5
Člen
- Nahlásit

jako dneska mam vazne dost!!!!!jsem nevedela,ze mam misto t-mobilu o2,se to nejak asi pretransformovalo,nebo co????bud tam sedi ozrale krafky,nebo fakt nevim!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:22
- Nahlásit

U nás taky nebouří, ale nějak se zatahuje, fouká vítr a myslim, že něco přijde, ale asi výrazně menšího než včera. Stojim hambatá na balgoně, lovim nápojku a sem namazaná pantenol gelem, páč už mám na ramenouch puchejře. Sem se fakt spálila mocně. DOufám, že nido nebude vytopen a odplaven, snad už ty přívaláky nebudou.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

GerdaU nás taky nebouří, u vás v roce 2011 nebo 1973?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
protže jsem fakt už ztratila schopnost se učit, učila jsem se od 10ti a třeba v 15h jsem už měla mozek plnej a dál to nešlo

presnee ja mam taky kdyz se ucim dyl pocit plneho mozku. Ja se ucim vecinou od jedny ( protoze pozde vstavam a nez nakrmim vyvencim) do cca 6-7 vecer pak uz mam preplnenej mozek. Stahla jsem si zoufaly manzelky a proplachuju ho u toho

kejtlin
to dáš!přece nedřeš jak vůl jen tak
dekuju, ale prave mam pocit, ze moc nedru protoze se mi precpava mozek a jeste me to nim nekudy utika

zuzanarosakova
novu nesleduju telku jsem nemela zaplou aspon mesic, ne jen kvuli uceni, ale co chci zkouknu na pc.
Jakto, ze zimuje u nas dyt je cerven jestli tu ted je tak je to dobre.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:25
- Nahlásit

Gerda
Stojim hambatá na balgoně

si troufáš teda, co by ti na to řek Česťa?!?!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:26
- Nahlásit

zuzanarosakova
to předpokládám taky, ale stejně se vo ně bojim
kejtlin
Něco mám ve vniřních kotcích, tam je to ok, ti co jsou vyloženě venku, jsou v kotcích s boudou a mají kam zalézt, ale mám v kotci i štěňata, tak bych nerada, aby třá z nedostatku inteligence a zkušeností vylejzali, páč trubky v dešti posledně lezli ven asi to vůbec nejsou dogy nebo co, každá slušná argetnina přece před deštěm prchá do úkrytu
Crysa
dík, zkouknu situaci

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:28
- Nahlásit

Crysa
nebo 1973?

tak v tomto roce samozřejmě nebouří, bo poručíme větru, dešti!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak v tomto roce samozřejmě nebouří, bo poručíme větru, dešti!!!
No jistě a navíc Ota odejel na nějakou služebku do Hamburku,tak jsme s Pepíčkem na hausbótu a chceme krásné počasí.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

Crysa
a co ty barvy na tom radaru znaci? od jihu se to zene na jiznak, tak doufam, ze mi to nepokroupi auto.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:34
- Nahlásit

smarja nejakej fialovej kus uz je nad jiznakem? co to znamena??

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:35 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

lucYnka XIII značí to to, co máš vlevo naznačeno, tedy milimetry srážek na metr čtverečný, tedy litrů na metr co naprší, nebo bych to aspoň tak viděla, bo jiný relevantní vysvětlení mě nenapadá. Oranžové a červené už je docela šrumec a červená jako červená byl třeba včerejšek, šlo to pěkně přes Prahu, dala jsem si tam přes levej Ctrl + levý myšítko výběr po půl hodinách od oběda a bylo krásně vidět jak se to stáčí a opravdu před půlnocí to tu bylo, do půl hodiny bylo za mělníkem a pak pršelo do asi čtyřech hodin

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
neřek by nic, sedí ve výboře a vala je v berlíně, boří nějakou demonstraci nebo co.....

jablunka
fůůůůj, sklenčkaaaaaaaaaa )))))))))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

Gerda
fůůůůj, sklenčkaaaaaaaaaa
Na mě neplivej,to prominenti a matka mi ho přidělili.......já chtěla Beka manžela a Štěpánka milence.....ale jen o vlásek sem unikla Jandákovi.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:39
- Nahlásit

Ota odejel na nějakou služebku do Hamburku

Do Hamburku, jo? Beztak má v nějaké přístavní putyce sraz s Rudlou a budou se muchlovat. Rudla je sice eště nevyhraněné a není si jisté, tak to s Davídkovou eště na oko drží, ale Ota má už asi jasno. Tak dobře, pani, děláte, že máte Pepíčka.

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Gerda
jablunka

OMG, blíží se domů reálný manžel už ani nevim, co s nim mám dělat, když to neni Honza Zeman

lucYnka XIII
Člen
- Nahlásit

Crysa
stejne jsem z toho debil okoliky a ubory uz mi zabrali vsechen mozek tohle uz se mi tam nevejde. Asi se radsi kouknu z okna.

Gerda
ty mi taky puc hlavu na pondeli ses naka chytra s tvoji hlavou to udelam

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
auto mě nesere, páč na kroupy jest pojištěno, mimochodem dnes mušovi na něm nějakej ko... málem urazil zrcátko to naštěstí vydrželo a rozbilo se jen sklo, zítra to jedu opravit, doufám,že za to nebudou chtít milijóny

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:40
- Nahlásit

Gerda
fůůůůj, sklenčkaaaaaaaaaa )))))))))))

tak promiň...jako Česťa....

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:43
- Nahlásit

Eldoguero
ja ho mam taky pojistene, a aspon by opravily vsechny ty skrabance co jsem mu provedla ale bylo by zas dlouho v servisu.

Ja zas dneska videla particku takovejch tech cloveku co stoji na ulici a pijou pivo, mela jsem ho zaparkovane u jednoho pristresku kde se obcas slejzaj a jeden se on opiral. Jsem mela strach na nej rvat bylo jich moc

rozbilo se jen sklo, zítra to jedu opravit, doufám,že za to nebudou chtít milijóny
co mas za auto? na fabce stoji jen sklo nevyhrivane cca 150, vyhrivane cca 600. My ho taky nedavno rozflakali, ale nakonec se opravovalo cele bo byl i kloub poskozenej.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:44
- Nahlásit

zuzanarosakova
co s nim mám dělat, když to neni Honza Zeman

By mě jako dovopravdy zajímalo, co bys dělala s Honzou Zemanem

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

kinta
Do Hamburku, jo? Beztak má v nějaké přístavní putyce sraz s Rudlou a budou se muchlovat.
Říkal něco o White Lines,neznáte to tam?
Rudla je sice eště nevyhraněné a není si jisté, tak to s Davídkovou eště na oko drží, ale Ota má už asi jasno.
Ale kdepak,Otík pořžád jen experimentuje.
Tak dobře, pani, děláte, že máte Pepíčka.
No hlavně v tom začínám mít bordel.
zuzanarosakova
OMG, blíží se domů reálný manžel už ani nevim, co s nim mám dělat, když to neni Honza Zeman
Udělej to jako já.....teď dorazila já mu jen řekla"Otíku,buřty máš v lednici!"......malinko nechápal.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:46
- Nahlásit

jablunka
White Lines,neznáte to tam?

To sem teda v životě neslyšela, co to jako je?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:48
- Nahlásit

jablunka
teď dorazila já mu jen řekla"Otíku,buřty máš v lednici!"......malinko nechápal.

ok, zkusim to, asi taky nebude chápat, neumí totiš moc čááááásky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
Ja zas dneska videla particku takovejch tech cloveku co stoji na ulici a pijou pivo, mela jsem ho zaparkovane u jednoho pristresku kde se obcas slejzaj a jeden se on opiral. Jsem mela strach na nej rvat bylo jich moc

to je napikaču, ale já bych řvala i tak, ale myslím, že po mém řevu by si nikdo netroufnul nic ani říct nedejbože něco jinýho...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:50
- Nahlásit

lucYnka XIII
chrysler grand voyager - vyhřívaný, ale ta vyhřívací destička je ok, elektrika taky funguje, takže naštěstí opravdu jen sklo, poradili mi, že prý mám zajet do jednoho sklenářství, že prej to tam pán dělá a umí to, tak snad bude mít na mě čas
Jestli to je nějak poškozený se mi nezdá, ale samozřejmě to ukáže až možná několikadenní používání, ale prej ten chlap co mu to udělal si urazil úpa celý zrcátko, zezačátku vyšiloval, ale jak muš šel do auta pro ten formulář na pojišťovnu, tak mu normálka ujel. Muš říkal, že ví kdo to byl, tak nevím jestli to bude nějak řešit osobně říkám si, že chlap by možná líp udělal, kdyby na místě mušobvi nacpal pětikilo a byl klid

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
OMG, blíží se domů reálný manžel
ty vole, hned přestaň hlasovat! )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:51
- Nahlásit

kinta
To sem teda v životě neslyšela, co to jako je?
No nějakej noční podnik v Hamburku,tancuje tam jejich uteklá kamarádka Regina,Honza Zemanojc ji zná taky osobně.Prej měla techtle mechtle s Jelínkem.
zuzanarosakova
ok, zkusim to, asi taky nebude chápat, neumí totiš moc čááááásky
tak to je úplně putna co mu řekneš.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:53
- Nahlásit

jablunka
noční podnik v Hamburku

No, mám se ještě co učit. To víš, u nás v okrese na severu se takový vjeci nedějou. Musíme teprva přivyknout životu pražskému.

<< 1 ... 7758 . 7759 . 7760 . 7761 . 7762 . 7763 . 7764 . 7765 . 7766 . 7767 . 7768 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání