Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7758 . 7759 . 7760 . 7761 . 7762 . 7763 . 7764 . 7765 . 7766 . 7767 . 7768 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 20:57
- Nahlásit

lucYnka XIII
to je mazlík toho znám přece!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
ja vim to je muj milašek. Umi se o me opirat pacickama kdyz na sebe poplacam a nekdy mi i vyskoci na rameno a spi mi na polstari, coz ted jak ma rymu je dost blbe, protoze me kazdou chvili ohodi.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 20:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
to je mazlík toho znám přece!
tak ti ho muzu pucit, aby ti poblil knizky on se obcas moc nazere a pak bleje

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:00
- Nahlásit

voee tohle na me vyskocila na fb
krizenec knira a buldocka

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:05
- Nahlásit

lucYnka XIII
du se rači svalit děcka,než dojde jarin

děkuju pěkně, já si jí pobleju sama z toho dnešního učení

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
děkuju pěkně, já si jí pobleju sama z toho dnešního učení
ok jestli to zvladnes sama...

lucYnka XIII
du se rači svalit děcka,než dojde jarin

tohle jsem nepsala ja, tobe to uceni leze na mozek - predni mozek, mezimozek, mozecek, koncovy mozek
tak jsou ty mozky?

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
ten kříženeček je nádhernej!!!!!

kejtlin
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
ten číčák je překrásnej

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

zuzanarosakova
ten kříženeček je nádhernej!!!!!
je v utulku Lukavice

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:10
- Nahlásit

du,čuste šicky!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

lucYnka XIII
du se rači svalit děcka,než dojde jarin tohle jsem nepsala ja, tobe to uceni leze na mozek - predni mozek, mezimozek, mozecek, koncovy mozek

no dyk to jsem psala Davídkový! ...nebo ne?? tak á nevim, mozek eště nemám, jsem teprv u kokální stélky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

jsem alkoholik, když mám chut´na víno? a budu ho pít sama

Marush
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII

kříženec...je to holka nebo kluk? A kolik mu je?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Zdrávas soudrušky!
Česťa je zase na radě, maj výbor nějakej, válíme s s valoj u krbu a čteme scénáře. Říkala sem mu, jestli nemá nějaký péčko, ale vzal globus a hledal, kde se těží plutónium. Je děsně zeměpisně sdělanej, našel nový ložiska, prej v sopotech, jedeme tam s delegací fandit českým umělcům. Zažila jsem v Máji šok, přivezli barevný telky, všude fronta jak blázen, ale Česťa to zařídil a zítra máme telku taky, do parádního pokoje pro návštěvy. Ve frontě sem potkala Jitku Molavcovou, strčila mi do kapsy lístky na film a potutelně se smála, prej je to dobrý. Nějakej fassbinder, asi strašná prasárna. Půjdem s Valoj do kina, řikal, že mi přinese podpis Goťáka.

Co děláte ženy? Chroupu kivi a mandarinky hečte!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:13
- Nahlásit

kejtlin

dávám si už druhou sklénku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:15
- Nahlásit

Zdar lidi, tak kam až jste se dostali s těma vašema přehazovačkama a turbamana?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

Gerda
vole, tak ty jedeš nejvíc alternativní life! ale to se ti to žije, dyš máš potentáta, to já mám jen ubohýho zásadovýho poldu eště že mám aspoň toho Vinkláře, že mi sežene ty kroužky do záclon!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:17
- Nahlásit

Marush
kříženec...je to holka nebo kluk? A kolik mu je?
pro číňana myslíš?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
no dyk to jsem psala Davídkový! ...nebo ne?? tak á nevim, mozek eště nemám, jsem teprv u kokální stélky
tak proc je tam moje jmeno?? kokalni stelku uz jsem zapomnela. Kdo ji ma rozsivky a zelenivky?

ja jsem u debioniho hmyzu, ale ten se fakt vsechny ty rovno, krivo, dlouho a kratkorkirdly neucim to risknu, ze se do otpovedi trefim. Jooo ten Tutinek a ferda je boziiiii to si budu pamatovat, ze tutinek je sitokridly.

Marush
Člen
- Nahlásit

Gerda
Zdrávas soudrušky!

Česťa organizuje prej nějakou podpisovou akci v národnim..prej maj všichni přijít Goťák bé mít prej projev, víš o tom něco blížšího?

danajasa
Člen
- Nahlásit

lucYnka XIII
tak jsou ty mozky?
Věčinou s vajíčkem a kmínem pak je fuk esli máte hipofízu nebo nákej lalok všecko osolitGerda
Paní kerej máte rok?Jako aby nedojeli tanky vám do toho zrovna jako

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

Marush
ATOS - kř. buldočka a knírače, k lidem přátelský, ale společnost ostatních pejsk...ů nevyhledává. Atos k nám byl přivezen městskou policií na Štědrý den kdy byl nalezen přivázán v noci v mrazech u Plusu. A od té doby je u nás a čeká na nové páníčky ...
http://www.facebook.com/media/albums/?id=269748252 392#!/media/set/?set=a.151858661550174.35516.11998 4961404211

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

kejtlin
Ne. Já si dám vodku s jujce a jako alkoholik si nepřipadám.

Děcka, sem se na tu vejšku nedostala. To je v prdeli.

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:21
- Nahlásit

Čest, soudružky, jsem příšerně unavená, byla jsem se Zdendou na aktývu, měli tam návštěvu mladých dělníků, kandidátů strany. Se všemi jsem si potřásla rukou a teď prostě umírám a bolí mě hlava. Zdenda nebude rád, ale co nadělá. Chce mít ženu politicky činnou, tak někde se to odrazit musí. Zítra nestihnu jít do Feminy, jelikož přijde Jarda, budeme spolu dělat korekturu jeho prvního článku do Sedmičky pionýrů. On vede pionýrský oddíl malých hochů a tak se chce podělit o své zkušenosti.
Naštěstí mám známou v Prioru, chtěla dostat kluka na automechanika, tak jsme jí pomohli a ona je mi teď vděčná a revanšuje se. Říkala, že příští týden by měli dostat krimplenový sukně. Tak kdybyste někerá chtěla taky, můžu zařídit.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:22
- Nahlásit

gerda
Marush
dalsi soudruzky
chci taky s vama hrat, ale nic si z te doby nepamatuju, mi bylo 7 kdyz se cinkalo klicema

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:22
- Nahlásit

lucYnka XIII
ATOS - kř. buldočka a knírače, k lidem přátelský, ale společnost ostatních pejsk...ů nevyhledává. Atos k nám byl přivezen městskou policií na Štědrý den kdy byl nalezen přivázán v noci v mrazech u Plusu. A od té doby je u nás a čeká na nové páníčky ...

tak to nic, kamarádka chce fenku ke svýmu mopsovi klukovi,aby měl společnost a nejlíp mopsici nebo něco podobnýho,nějakýho křížence třá nebo tak a mladou co nejvíc...ale hlavně fenku,ale tendle je boží teda

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:23
- Nahlásit

lucYnka XIII
Jooo ten Tutinek a ferda je boziiiii

jak jsem ho tam nakreslila? a eště dobrý jsou ty chvostíci, jak si ty larvy dělaj ty schránky, to taky bylo ve ferdovi mravencovi jinak ta kokální stélka je u rozsivek. Já si asi napíšu tahák na tu systematickou botaniku. Pamatuješ si třá, jaký má kdo květenství? Já absolutně ne a ani plody, kdo má nažku, obilku? Vůbec!!! Takže taháček to jistí!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

impact
adidaska
tak už jsem si nalila

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:25
- Nahlásit

lucYnka XIII
nic si z te doby nepamatuju
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10176269182-ret ro/

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:25
- Nahlásit

impact
Děcka, sem se na tu vejšku nedostala. To je v prdeli.

neboj já se na tu vejšku taky nedostanu a to se hodlám učit celej tejden a vo to víc mě to pak nasere!!

<< 1 ... 7758 . 7759 . 7760 . 7761 . 7762 . 7763 . 7764 . 7765 . 7766 . 7767 . 7768 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání