| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
Gerda
no tak my teda bydlíme na Bertramce, kdy přijdeš na šampáňo??? samo originál francouzský, nepijem žádný patoky žejo
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
Gerda
Česťa chtěl, abychom jezdili často na vzduch, koupil nám na šumavě chalupu, je to hodnej kluk, zhlídnul se v Klostermannově Ráji Šumavském a na Modravě nám staví hnízdečko. Má toho teď moc, volal onehdá Vorlíček, že má pro Jirku i Česťu roli....víno nějaký rozbouřený nebo co...tak budu na modravě asi sama v tom staveništi....mohli bychom uspořádat nějaké soaré, dámy, ne?
my právě s Pepou máme teď trochu problémy...jako on je nákupčí Chyrany národní podnik a je pořád na služební cestě, minulý rok jsme teda byli u balatonu v létě a to bylo výborný,ale já chci na Kubu,kdžy už máme ty valuty....zatím teda jezdime na chaloupku našim sábem no...jenže to mě nebaví,ale na chalupě(šumava) je ON...Petr...je horzně živočišnej a skvěle se vyzná v lese,minule jsem si tam potrhala najlonky no...on měl rozepnutou košili a tak...no nevim prostě jak tohle dopadne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
makrel
když krmím 3x denně vařeným, tak mi pes nepije vůbec, jen v létě. V zimě a na podzim se misky skoro nedtokne, stačí mu to z toho vařeného.
Hele, já krmím vesměs granuleme, vařený dávám taky, ale hlavně v zimě nebo třá maso štěňatům, čokle v zátěři a tak, ale většinou granulema. Zatímco ovčáci vychlemtají denně dvě 4 litrové misky vody (samo, že většinu vycákají ven), tak dvě argentiny a stafbulka mají jednu 4 litrovou misku dohromady, pije z ní většinou jen Bonnie (stafina), argentiny se napijou jen jednou denně - večer po krmení. Když jsme někde na cvičáku nebo prostě mimo, tak nepijou vůbec a nenechává to na nich žádné následky. Řekla bych, že asi nějak dobře hospodaří s vodou v tělě, páč jinak třá mušův služebák by za stejných okolností zemřel žízní
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
"Česťa chtěl, abychom jezdili často na vzduch, koupil nám na šumavě chalupu, je to hodnej kluk, zhlídnul se v Klostermannově Ráji Šumavském a na Modravě nám staví hnízdečko. Má toho teď moc, volal onehdá Vorlíček, že má pro Jirku i Česťu roli....víno nějaký rozbouřený nebo co...tak budu na modravě asi sama v tom staveništi....mohli bychom uspořádat nějaké soaré, dámy, ne? "
No tak to můj vyhlídlej hrdinnej velitel pohraničník bude muset zase stát na stráži s kulometem a tím německym včákem a teďka to dylema že jo za milencem Jedličkou nebo na soaré.....
Nevim nevim a teď ta Marush aby mi toho Jedličku nepřebrala dyš nechtěj ty díťata... ten komančismus neni žádná sranda
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:52
- Nahlásit
agáta12
Nevim nevim a teď ta Marush aby mi toho Jedličku nepřebrala dyš nechtěj ty díťata... ten komančismus neni žádná sranda
Jedličku nechci,ani jeho prasátko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
Gerda
Už mám ubikaci, bydlíme ve vile po Vančurovi, jak ho tam zastřelilo gestapo, máme vilu na zbraslavi. Asi sme jí sebrali těm jeho dědičkám, nebo nám jí strana přidělila, páč Česťa je uměleckej šéf ND.
Tý jo, ale to je vila supervila, vlastně teď už supervala. Chodívali jsme nad tu vilu s bratránkem a dělali jsme tam strašnej brajgl, páč nás tam nikdo neznal a nemoh si stěžovat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:54
- Nahlásit
Alexa
no tak my teda bydlíme na Bertramce, kdy přijdeš na šampáňo??? samo originál francouzský, nepijem žádný patoky žejo
a proč se nemůžem sejít na chalupě? Bude tam, větší klid, užijem legrace, půjdem na šlapadla.
Marush
skvěle se vyzná v lese,minule jsem si tam potrhala najlonky no...on měl rozepnutou košili a tak...
))))) ty si taková kráááááva ))))))
Když to je těžký, samá porada, chudáci furt seděj v nějaký radě...my se s Jirkou potkali na pedikýře. V lese se nevyzná, ale nohy má krásný. A má hezkej hlas, když říká - nemohl jsem odjet na plynárny a nechat tu tvý smutný voči samotný....je romantik. Máme hodně společného, často čteme, večer u krbu, když je Česťa v laufu. Čteme si scénáře. Teď si čtem Nejmladšího z rodu Hamrů. Bude to hezký seriál. Evžen taky přijede na Modravu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:57
- Nahlásit
Gerda
a proč se nemůžem sejít na chalupě? Bude tam, větší klid, užijem legrace, půjdem na šlapadla.
a tak řeknu šoférovi aby nabalil šestsetřináctku a jedéééém, hele a co chlapi budou??? nebo jenom babi??? ale to nevim jak s Pumpou
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:59
- Nahlásit
Eldoguero
Hele, já krmím vesměs granuleme, vařený dávám taky, ale hlavně v zimě nebo třá maso štěňatům, čokle v zátěři a tak, ale většinou granulema. Zatímco ovčáci vychlemtají denně dvě 4 litrové misky vody (samo, že většinu vycákají ven), tak dvě argentiny a stafbulka mají jednu 4 litrovou misku dohromady, pije z ní většinou jen Bonnie (stafina), argentiny se napijou jen jednou denně - večer po krmení. Když jsme někde na cvičáku nebo prostě mimo, tak nepijou vůbec a nenechává to na nich žádné následky. Řekla bych, že asi nějak dobře hospodaří s
Právě Toby taky po granulích večer tak do půl hodiny po nažrání vypije fakt půl misky, i celou a teď nepije, tak mě to nejdřív zarazilo, ale je to tím krmením, já mu v tom nechávám hodně tý vody, aby se mu v tom rozpustila medicínka, co má od vetky.
A když žere teď jen kuře s rejží, je normální, že nesere?? Před tím vysral pomalu i střeva...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:59
- Nahlásit
Alexa
Ty si strašná panička, já musim počkat, až se Česťa vrátí a hodí mě tam, von furt nechce, abych řídila a jezdila sama. Chlapi budou, ale až od středy, do tý doby je vedle ta bába s dalekohledem, co bonzuje na domovní schůzi.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
A má hezkej hlas, když říká - nemohl jsem odjet na plynárny a nechat tu tvý smutný voči samotný....je romantik. Máme hodně společného, často čteme, večer u krbu, když je Česťa v laufu.
Máte tp pěkný a sejdeme se na chalupě samo...my máme čápa sádrovýho na skalce,heč! No doufám že Alexa dovalí pravej koňak...ségra minule furt činzáno,činzáno a byl to jen podchlazenej vermut..pche
To petr je hajnej no a moc si nerozumíme,on neni moc jako intelektuál,ale je hrozně silnej a mužnej a mě to k nwmu táhne když se dívá do krajiny,příde mi,že se mu chřípí chvěje touhou potlačovanou..nevim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
Gerda
Ty si strašná panička, já musim počkat, až se Česťa vrátí a hodí mě tam, von furt nechce, abych řídila a jezdila sama.
a tak můžeš jet se mnou néé??? hele ten novej šofér je maldej fešnej, třá si i užijem co říkáš, než přijedou vostatní, pak ho pošlem zpátky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:02
- Nahlásit
jbat
Právě Toby taky po granulích večer tak do půl hodiny po nažrání vypije fakt půl misky, i celou a teď nepije, tak mě to nejdřív zarazilo, ale je to tím krmením, já mu v tom nechávám hodně tý vody, aby se mu v tom rozpustila medicínka, co má od vetky.
A když žere teď jen kuře s rejží, je normální, že nesere?? Před tím vysral pomalu i střeva...
Tohle mám taky vokoumaný s Máňou - jak je na granclích, lemce jako šílená, kldině dvě plný misky za den, jak je na mase, napije se fakt jen po jídle, skoro vůbec. Aji hovínko má malinký na mase, na granclích kadí na každý procházce a sere veliká hovna. Jestli byl předtim vykaděnej krs tu virkozu, tak asi stráví vše, co sní, nemá odpad, nebo se to střevo plní pomalejc tou dietní stravou. On se nahodí a bude kadit. Ale a´t jí pomalu, když to měl tak podrážděný. Chůdě malý.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:03
- Nahlásit
Alexa
máte řidiče.... výborně,ale ještě nevíme co větrovec dělá...jestli je ředitel nějakýho super podniku nebo nějakej echgold tajemník něčeho musíš si to ujasnit!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:06
- Nahlásit
Marush
máte řidiče...
a jakýho snaživýho, poptřebuje dostat ségru nebo bráchu, prostě nějakýho příbuznýho na vejšku, tak to víš žedělá, co mi na vočích vidí ještě nevíme co větrovec dělá...jestli je ředitel nějakýho super podniku nebo nějakej echgold tajemník něčeho musíš si to ujasnit!
no musí mít nějakou echtgold funkci, to je jasný ni??? v nějakým exportní super podniku dělá ředitele
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
jbat
hatovi je líp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:09
- Nahlásit
Marush
umřela sem, ty si nejvíc ze všech vtipnejch lidííííííí )))))))
činzáno,činzáno a byl to jen podchlazenej vermut
)))) ciki cik )))
se mu chřípí chvěje touhou potlačovanou
Jirka neni takovej, on je spíš zádumčivej, vidím to v jeho hlubokém moudrém pohledu, často si bere do ložnice glóbus místo předehry na něm hledá ložiska bauxitu....Je strašně vzdělanej a sečtělej, rád mi říká, co ví, a ví toho oopravdu hodně.
Alexa
a tak můžeš jet se mnou néé??? hele ten novej šofér je maldej fešnej, třá si i užijem co říkáš, než přijedou vostatní, pak ho pošlem zpátky
Já ti nevim, holka, Česťa by se zlobil, přiveze mi z Polska podpis zlaté pěnice ze Sopot....zeptám se jeho mamky, jestli by mě neodvezla....
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Gerda
nebyl Vančura celkem prokomunistickej spísovatel?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Alexa
no musí mít nějakou echtgold funkci, to je jasný ni??? v nějakým exportní super podniku dělá ředitele
export/import ředitel oukej...to je pak jasný že máte všechno z tůzu,ty se nosíš furt v norcích,činčilách apod...seš skoro tak mocná jak Marie kabrhelová, který umetali dálnici když měla v zimě někam project
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:10
- Nahlásit
jbat
no já jim to nemáčím, jen trochu poleju vodou, aby neměly granule úplně suchý a hned krmím, nenechávám rozmočit
Já myslím, že nesere, páč maso s rýží je výborně stravitelný a neobsahuje moc balastu, tak celkem nemá moc co srát, pokud je lepší a nemá žádné problémy - jako třá zácpu myslím, tak bych to neřešila asi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:11
- Nahlásit
taky chci žít lajf život a chci mít za muže někoho fakt důležitého a bohatého. Třá Gorbačova. Budu Rajza Gorbačovová. Eště nevím koho si vemu za milence, musím popřemýšlet
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:12
- Nahlásit
kachna_
nebyl Vančura celkem prokomunistickej spísovatel
celkem jo,ale to mu nepomohlo moc
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kachna_
nebyl Vančura celkem prokomunistickej spísovatel?
byl to ilegální odbojář a zabili ho 42. a my teď máme jeho pěknou vilku, jak nám na ní chodíš dělat hluk, chuligáne!!!!!!!!
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
je. Díky za podporu všem, jenž byli svědky mé hysterie.
Gerda
tak asi je to oukej teda. to je dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
Biluška
Budu Rajza Gorbačovová
Budeš tak leda Rajda Zdrápaná, neboť tady se to strašně zvrhlo, hlavně Aleksa chce furt zneužívat snaživý řidiče.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
Gerda
byl to ilegální odbojář a zabili ho 42. a my teď máme jeho pěknou vilku, jak nám na ní chodíš dělat hluk, chuligáne!!!!!!!!
ale byl levicovej spíš,ne?Jak všichni v tý době...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:19
- Nahlásit
Marush
no jasně, do 29 byl komouš ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
Gerda
Budeš tak leda Rajda Zdrápaná, neboť tady se to strašně zvrhlo, hlavně Aleksa chce furt zneužívat snaživý řidiče.
Budu Rajza Gorbačovová Gdyž mi bude Aleksa snaživě přicmrndávat tak jí občas půjčím svého řidiče Roberta . Možná i s volhou
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Biluška
Budu Rajza Gorbačovová
vůbec....neni povoleno!Za prvý nemůžeš bejt nikdo existující,za druhý...nemůžeš bejt prostě Gorbačovova žena,nikdo ti to tady neschválí...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Marush
celkem jo,ale to mu nepomohlo moc
ale zase gerda má gde bydlet
Gerda
je tam ještě lepší vila - Planá růže
my teď máme jeho pěknou vilku, jak nám na ní chodíš dělat hluk, chuligáne!!!!!!!!
To dost jako záleží na tom, jestli jste se usalašily v 70. nebo 80. letech. Páč v těch sedmdesátejch to klidně mohla bejt i moje mamča resp. teta , možná jste tam mohli potkat i zbloudivší starší pani, to byla moje bludná babička.
|