Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:53
- Nahlásit

Baico
to je 30 kč za vstup? Jééé tak to dát musíme, já myslela, že je to ve stovkách, ale takhle, ať z troho taky ti oranizátoři něco maj, aspoň na zmrzku.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:54
- Nahlásit

Crysa
mě tam děsí ten středovej dělící pás, kterej jen tak nepřehopkám
Proisim tě, normoš dojedeš k nemocnici, Gerda s mařkou naskočej a zase jedete. Nic přehopkávat nemusíš. Jsem to tenkrát taky zvládla ještě nevyježděná s neboštíkem Favouškem, když jsme jeli na pochod 5P, na kterém jsme se tenkrát velmi legendárně ztratili
Gerda
Omluvte tedy chybu na vašem přijímači
Vzhledem k tomu, že Bajkonůr by ti to bezpochyby odpustil, že si neuvědomuješ nedostatek v jeho exteriéru, tak ti odpouštím též

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:58
- Nahlásit

Jdu venčákovat Ferdíka, kdybych se nevrátila, tak mě z toho šedovlkýho paka někde mrsklo a sedím u splavu a zpívám

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:06
- Nahlásit

Jsem hnusná na dýlery s jejich úžasným zbožím. S voňavkama, žrádlama, věcma, co má každej o spoustu peněz levnější, na lidi, co dělaj co jsou hluchý a němý, teď tu byl dýler na slevy ze slev a nechtěl to zadarmo.
Tvářím se na ně mile, že jako ne , že se tu jen zdržujou, pak se tvářím blbě, že jako ne , pak se tvářím hnusně a oni jsou pak nasraní, že si ty slevy ze slev nechci koupit .
Nechci voňavky , slevy , zájezdy, domy u moře, nádobí ,deky, nejúžasnější žrádla pro čokle a kočky, tarify a dýlery toho všeho.
A ještě mi jich je líto, protože musí být v děsným dyskomfortu dyž do mě hučej a já jen tupě čumim a nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:17
- Nahlásit

Baico
nedostatek v jeho exteriéru
vzhledem k tomu, že jde o chybějící kulku, tak jde o nedostatek v interiéru ))))))

Crysa
zmlať ho. Zaslouží si to.

agáta12
Nechci voňavky , slevy , zájezdy, domy u moře, nádobí ,deky, nejúžasnější žrádla pro čokle a kočky, tarify a dýlery toho všeho.
ale kdyby ti to někdo koupil, tak bys to vzala, viď? Pokrytče )) Normálně napiš, že bys to brala, ale zadarmo, nebo darem. A pak ti rovnou řeknu, že to chci taky. Jak se maj bokséří tomhle vedru děsuplnym?

Tady se zatahuje, fičí větřík, je to velmi krásné!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:28
- Nahlásit

zde asi bé bouřka a lijavec a nevim co eště,su nasraté a du dřít,udělejte mi do mailu někdo vejcuc..todleto se nedá

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:42
- Nahlásit

Gerda
tady je buřina jak blázen hrozně se bojim!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:44
- Nahlásit

jbat
tady už je taky, i kroupy padaj, sme na terase, nádhera, konečně se ochladilo. Psové lítaj opo zahradě, krom bufíka, ten chce míček, ale nechce déšť ))))

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:53 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

a sem jde něco od Prahy, tak to přetřiďte a kroupy si tam nechte, aj větři a blesci. Černo ze všech směrůch, svírá se to tu jak prdel.
Z vycházky jsme letěli jak Zátopek, smrtelný pot na zádu mám ještě teď, psy pouklízela, páč podle černoty sem jde konec svjetůch jak z Bleble.

Atusch
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 15:54
- Nahlásit

Gerda
kroupy padaj, sme na terase, nádhera, konečně se ochladilo
na tom není nic pěkného - jela jsem v tom autem domů. Barranďák sem jela čtyřicítkou, od předposledních světel k nám, jsem jela asi tak, že kdyby vedle mě někdo šel, velmi vycházkovým tempem, tak mě předběhne. Neviděla jsem krz šedý mrak na metr před sebe, lidi zastavovali klidně v pravym pruhu na varovkách, asi bych zastavila taky kdybych se nebála, že mě nějekej dement zezadu smete, tak jsem si tou svojí desítkou s mlhovkama a varovkama jela domů, kde ty semafory byly na blikačky!!! Jak naschvál, a na zemi 20 cm vody i v kopci. Mazec. Hotová apokalypsa (Né ta od Eldoráda)

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:10
- Nahlásit

Tááák, Hatík se napapal (paní doktor říkala rejži s kuřetem a do toho půlku toho prášku) a navíc se ochladilo. konečně normální stav. akorát já mám furt staženej žaludek a nemůžu žrát, kousla jsem do margotky jednou a už nemůžu...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:14
- Nahlásit

u nás je krásná bouřka a velmi prší, jen mě sere že jsem nestačilo otrhat ty jahody, jen 2 řátky

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:19
- Nahlásit

bonc
abych nekazila Bilušce ymydž, tak vám teda neřeknu, že 3 dny vůbec nespala aby se každej moch lážo plážo dogestit na start nebo do cíle kdy se mu zachce, a to že se startovalo od čtvrtečního odpoledne až do sobotního rána - imrvére průběžně furt a mezi tim docházeli jiní navopak do cíle... že i v totálním bezvědomí furt dokolečka vysvětlovala kam má někdo jít podle popisu volajícího- je tu velkej strom a kopec, kuchyň fungovala 24h nonstop, vozila účastníkům na trať věci který si vobjednali na kontrole, a tak... - pro upřešnění - na todle se vám normální organizátoři fakt vyserou, navopak nesmíte volat že nevíte kudy dál, jenom že ste mrtvý.
Náhodou sem vezla jenom Hanzovi cigarety, páč mu došly jeho, koupil si v Hlince jakousi jinou značku (v sjuprmárketu "večerka" ve vesnici se stojedenácti obyvateli měli na výběr jenom Sparty a Petry ) a pak si stěžoval, že je mu z nich na blití a že nutně potřebuje svoje kamelky, které má v kempu . Taky jsem odvážela a hlídala štěně samojeda, které už nemohlo (bylo předem domluvené, že ho vyzvednu až bude unavené) a dva dny se mi dařilo držet matku v nervech, že mám dalšího čokla
Ty volné starty byli fakt humus, ke konci jsem byla vážně v bezvědomí. Nějak záhadně jsem v něm fungovala, ale nic si z něj nepamatuju. Peter Stolárik mi v cíli říkal, že by chtěl svoje klíče od auta. Nechápala jsem co já s tím. On na to, že si je u mě schoval při startu. Nevěřila jsem mu. KLíče jsem měla v kapse, takže asi nekecal

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:29
- Nahlásit

Gerda
Ty hele NE !
To sou všecko takový ...ošklivý slova ... to všecko co mi tady Ti milí lidi vnucují. A když už, tak za dopravu si chtěj účtovat to, co ten hodný aukrař od Crysy nebo ještě raději víc.
Jo , nechala sem se ukecat na echt pravou značkovou voňavku.
Ale po asi roce jsem chtěla být neodolatelná a ono se to asi nějak porouchalo a to nejde ani popsat.
Nene
Čumáci vylézají se slunkem , pak upadají a pak zase až když slunko zalézá. Jinak to ani nemá cenu.
Navíc teď ani nejsme akční a tak to neva.
Huš ale máme apsťák ....

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:42
- Nahlásit

Atusch
joooo tak to sis dala slušně, ještě že si nesjela do nějakýho vodního příkopu narychlo vytvořenýho! Neutopila se ti silka na zahradě? ))) Velmi nepříjemný, když víš, že musíš dojet, ale ono to zas tak dobře nejde. Peklo. Hlavně že dobrodošli! My to jen pozorovali, velká pohoda.

Biluška
ty seš fakt šílenec. A trekři měli záchytnej tábor u vás doma? Bych je zabila, děsně by mě štvalo tolik lidí cizích v mém domě. Fakt nejsi normální ))))) Odměnou ti budiž štěně samojeda. Tedy unavené štěně samojeda ) Blááázne starý. Sem zvědavá, jak jste pohnuli s žumpolendem

agáta12
ono se to asi nějak porouchalo a to nejde ani popsat.
a co se stalo? Nějakej kokošanel změnil odér na velmi ošklivou vůni? ))

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:47 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

žumpice, sdílejte Renatu a Bajkofku na stupních vítězů, je článek na PPČ na FB )))
edit: a v článku jako takovém je ještě Maryje cvičenka se svým vodičem na bedně!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:54
- Nahlásit

Gerda
U nás doma byl jenom první ročník gdyž jich bylo děsně málo. Už od loňska si pronajímáme boží kemp ve vedlejší vesnici. On to teda není tak doslova kemp, patří to občanskému sdružení pro postižené děcka. Mají tam tři mega sruby, stany, polní kuchyň...prostě takový tábor. Taky tam mají velkou ohradu s ovečkama, kachnama, slepicema, králíkama....aby jako děcka věděli, že kráva není fijalová. Chodím je tam kanystroterapeutit a letos by se měli aj hypoterapeutit na Barbuchovi. Zato mi půjčují skoro zadara ten kempík.

s žumpalandem sme zaseklí páč jsem neměla čas. Ale včil na to vlítnem. Mám volný cca týden, pak musím začít organizovat Gulak

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 16:58
- Nahlásit

Biluška
jsem koukala, že vedeš velice příjemné rozhovory s NadPetrou myslím, že notoričtí stěžovači by se na velké akce pouštět neměli

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:04
- Nahlásit

Crysa
žumpice, sdílejte Renatu a Bajkofku na stupních vítězů, je článek na PPČ na FB )))
edit: a v článku jako takovém je ještě Maryje cvičenka se svým vodičem na bedně!!

n a taky mi napsali z čokla, že základní info s 1 fotkou bude i v tištěnym a páč sem tam poslal jen 2 fotky tak buď Gerda nebo Davídkojc s Bajkofkou tam budou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:05
- Nahlásit

co se dá dělat s možná zlomeným malíčkem na noze?

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:06
- Nahlásit

Alexan a taky mi napsali z čokla, že základní info s 1 fotkou bude i v tištěnym a páč sem tam poslal jen 2 fotky tak buď Gerda nebo Davídkojc s Bajkofkou tam budou

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:06
- Nahlásit

Maky a Trix
a kde je vede? Kde? NadPetře se něco nelíbilo? Že von to bígl nevyhrál )) Teď to bude furt vyhrávat náš nadbígl Bonice, je to žumpí železo v ohni longtreků. Boncovna musí máknout, aby nesla hrdě prapor vítězství žumpy i v tratích nelidsky dlouhých. Když je pošahaná aji čokl její, tak ať aspoň furt vyhrávaj.

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:07
- Nahlásit

kejtlinco se dá dělat s možná zlomeným malíčkem na noze?

přilepit si ho náplasťou k vedlejšímu prstu a ledovat. Tj. mmch to samý co ti s tím udělaj na chýře

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:08
- Nahlásit

Gerda
néé, na dogtrekařským foru si velice stěžovala, že bylo moc asfaltu a kopřiv a málo značení a špatný pořadí a já-nevim-co-všechno-tý-žencký-vadí. přitom podle ostatních lidí to byl velice dobrý trek, tak dokonce i já uvažuju, že se tam za rok vydáme...

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:08
- Nahlásit

Alexa
Já sem tak ščasné za to zmedializování, musim to doma ukázat Maryji, až se odurazí za ten víkend strašnej s těma vašima čoklama plavnejma veselejma, kerý s ní nechtěj trpět. Ale v časáku by měli bejt ty velkocvičencííí, my se rádi nakoukáme i v elektronický podobě.

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:09
- Nahlásit

Gerda
To že se mi vyhýbali lidi, čokle to bylo FUK.
Ale sama před sebou sem utýct nemohla, nepomohlo nic ani Xkrát koupelna, ani psíchoanalíza smrdělo to snad týden.
A ne že si časem zvykneš jako normoš smraďoši - FURT sem věděla, že ten odér sem JÁ

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:09
- Nahlásit

Crysa
Tj. mmch to samý co ti s tím udělaj na chýře

taky tam proto nejdu, ale náplastí ho nepřivážu nejen protože ji nemam le mám ho hodně zkřivenej a zdeformovanej

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:10
- Nahlásit

Maky a Trix
a kde je trekařský fóro? Hele jako neblbni s tim pochodem, uvědomuješ si, že je to sto kilometrů???? To je jako jet z prahy do humpolce, to i autem ti trvá hodinu!!!!! A jako čék to deš dva dny!

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:13
- Nahlásit

kejtlin
Přesně to co radí Crysa a jestli je to tvůj malíček tak posílám FUKY FUKY

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:13
- Nahlásit

Gerda
A jako čék to deš dva dny!

někteří to daj aj za 11 hodin uš chápeš proč se nás bedna netýká?
a nevodstrašuj maky, určitě musí přijet esli jenom trošku chce! Na moravě je toho spousta hafo moc, v podstatě sou všecky treky jenom na moravě

<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání