| Autor |
Zpráva |
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:04
- Nahlásit
Atuscha vstup je z ulice Za parkem, nebo K Betáni?
http://mapy.cz/#x=14.483750&y=50.009197&z=16&t=s&q =Praha%20kunratice%20z%C3%A1mek&qp=9.555846_47.800 088_21.526204_51.523764_6
z ulice K Betáni, na týhle mapce u prostředního názvu ulice, jak je středová cestička parkem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:10
- Nahlásit
odcházim ženy divé,mějte se famfárově
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:12
- Nahlásit
Gerda mám dva psy, dvě fstupenky psí, na každý je "platí jako fstupenka pro jednu osobu", chceš býti jednou osobou bez fstupného?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:16
- Nahlásit
Crysa
ednou osobou bez fstupného?
jééé to si bude davítková drbat hláfku, že tady nebyla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:18
- Nahlásit
jbat
jak si ji můžu ukrást????
zkus si ji stáhnout, jinak musim pohledat galerii, ve který ji mám ap ošlu ti origoš, jenže sem retard, alba nazývám tak, že už pak nevim, co v nich je ))) Musim jí najít )))
Crysa
ooooo jak jsi laskaváááá, chtěla bych být Asíčkovůdce bezplatný ))))) Znamená to ale, že tam ráno musim bejt brzenko, že?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Hadeček od návratu od vetky spinká... Snad už mu bé líp. To byl hnusný den.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Alexa
jééé to si bude davítková drbat hláfku, že tady nebyla
může jít ještě s běloušovejma Beztak jí tam povezou, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:21
- Nahlásit
Alexajééé to si bude davítková drbat hláfku, že tady nebyla
ajoooovlastně, mě nenapadlo že je tu víc lidůch co nemaj nic přihlášenýho a jedou mě napadla jen Gerda, že ta nahlásit nemohla, nemaje psa na tuto výstavu vhodného
Taxe porvěte, prostě kdo se ke mě první u Kunratickýho parku přidá, má bonus vstupenky a provede mi jedu čupku za branku
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:21
- Nahlásit
jbat
určo bude, se prospí a nabere síly
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:23
- Nahlásit
Gerda
zkus si ji stáhnout, jinak musim pohledat galerii, ve který ji mám ap ošlu ti origoš, jenže sem retard, alba nazývám tak, že už pak nevim, co v nich je ))) Musim jí najít )))
jasně, to je jako když jsem se ptala Renči, kde má fotku Neonky a ona "menuje se to myslim obojek".
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:23
- Nahlásit
GerdaZnamená to ale, že tam ráno musim bejt brzenko, že?
já tam budu před půl devátou doufám, na sedmou chci vyrážet, takže v osm sjíždím ze spojky, 10-15 minut dojezd k parku, než to pozamykám, povytahuju z auta a tak..
Bře, budu držákovat fstupenek pro tě.
jenže maj na jednoho přihlášenýho plný auto lidůch a psůch..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:26
- Nahlásit
jbat
kde má fotku Neonky a ona "menuje se to myslim obojek".
))) jo tak to je přesně vono ))))) Hlavně si vždycky řikám, jak to musim nazvat tak, abych pak věděla, a nikdy nevim.
Crysa
ze spojky sjíždíš kde? Se mi totiž nechce jít samotný lesem, víš? Že bychom k tobě s Máněm naskočili.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:27
- Nahlásit
konečně jsem si mohla aspoň prohlídnout fotky z magyjoní akce, Nána s Baicem coby kanystři trhající dítě jsou úplně nejlepší, to by byl tytulek v blesku!
abych nekazila Bilušce ymydž, tak vám teda neřeknu, že 3 dny vůbec nespala aby se každej moch lážo plážo dogestit na start nebo do cíle kdy se mu zachce, a to že se startovalo od čtvrtečního odpoledne až do sobotního rána - imrvére průběžně furt a mezi tim docházeli jiní navopak do cíle... že i v totálním bezvědomí furt dokolečka vysvětlovala kam má někdo jít podle popisu volajícího- je tu velkej strom a kopec, kuchyň fungovala 24h nonstop, vozila účastníkům na trať věci který si vobjednali na kontrole, a tak... - pro upřešnění - na todle se vám normální organizátoři fakt vyserou, navopak nesmíte volat že nevíte kudy dál, jenom že ste mrtvý.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:28
- Nahlásit
Tý jo, tady se přehnaly pěkný kroupy. Jsme s kolegyní tak tak stihly doběhnout do práce než se to spustilo.
A to jsem si zrovna koupila u ťamanů za dvje šťofky nový plavečky (pač starý nemůžu samo najít). Jsem se těšila jak angína neangína dneska konečně hupnu do štěrkáče.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:31
- Nahlásit
bonc
A gde jsou fotky???
Ach jo, mrzí mě, že jsem nemohla taky jet. Místo toho jsem jela úúúplně zbytečně na ty podělaný přijímačky.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:32
- Nahlásit
Gerdaze spojky sjíždíš kde? Se mi totiž nechce jít samotný lesem, víš? Že bychom k tobě s Máněm naskočili.
kousek od Thomayerky
zde http://mapy.cz/#x=14.458664&y=50.035859&z=15&t=s&q =praha%20kunratice&qp=9.555846_47.800088_21.526204 _51.523764_6
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:38 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
čau všici, koupání stálo za hovno, hned jak jsme tak dojely se zatáhlo, ale to se mi stává běžně, zkopla jsem si malíček o šutr ve vodě, bolí to velmi mnoho, nejde mi ani pořádně chodit a malíček je velmi oteklý a to jsem večer chtěla dělat marmeládu a bublaninu
edit: jak je hatovi?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:39
- Nahlásit
bonc
Biluše je velkoorganizátor!
Crysa
jééé tak to je bombénzí, vemeš mě na párkingu u nemocnice?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:41
- Nahlásit
Gerda
Copak oto, klidně jí svezu, ale vzhledem k tomu, že sa Bajkonůr nevystavuje (už by jsi si to sakra mohla zapamatovat ) Tak mám pouze a jen jednu vstupenku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:43
- Nahlásit
Gerdajééé tak to je bombénzí, vemeš mě na párkingu u nemocnice?
jen esli se od nemocnice napojíme z5 změr Kunratice, bo dle mapy je to tam tůze jednsměrkovaté a difné a nepřehledné.
Pokud si jseš jistá, že se napojíme bez probléma z parkingu z5, tak pohoda.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:44
- Nahlásit
Gerda
Baico
Crysa
hele prostě kdo se válí u rybníčku nemá fstupenčičku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:45
- Nahlásit
Crysa
n esli se od nemocnice napojíme z5 změr Kunratice, bo dle mapy je to tam tůze jednsměrkovaté a difné a nepřehledné.
jednosměrka je jen shora, vod nemocnice na velkou semaforovou křižovatku se dá oběma směry
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:46
- Nahlásit
Gerda
http://mapy.cz/#x=14.460055&y=50.032591&z=15&t=s&q =praha%20kunratice&qp=9.555846_47.800088_21.526204 _51.523764_6
křižovatka Vídeňská a U Krčského nádraží, č.p. 46 u toho semaforu, tam bejvala benzinka a dávalo se tam na pohodu zastavit, tam by to kdyžtak taky šlo, hned jak od spojky podjedu tu železniční trať.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:48
- Nahlásit
Crysa
jen esli se od nemocnice napojíme z5 změr Kunratice, bo dle mapy je to tam tůze jednsměrkovaté a difné a nepřehledné.
simtě, vod nemocnice jedeš furt rovně, tě navedu, naprosto spolehlivě. Min k rybníčku kunratickýmu určitě, a ten je kousek od párku.
Baico
ajooooo, to víš, hlava blbého člověka je děravá jak ústa staré ženy. Omluvte tedy chybu na vašem přijímači )))))
Alexa
ty vystavuješ koho? Sisinu? Balunku? Aleksandru?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:48
- Nahlásit
Alexajednosměrka je jen shora, vod nemocnice na velkou semaforovou křižovatku se dá oběma směry
mě tam děsí ten středovej dělící pás, kterej jen tak nepřehopkám
ale esli je to fakt oběma směry z párkingu, pak pohoda.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:49
- Nahlásit
Alexa
hele prostě kdo se válí u rybníčku nemá fstupenčičku
Se ti probudilo básnické střevo? Ale mám obavu, že až si to přečte, tak bude velmi nešťastná. Já jí snad toho Fanóša půjčím a zaplatím si těch 30 kč za vstup sama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
Crysa
klidně, dá se jak u benzínky tak u nemocnice, je mi to v poctatě putýnka, je to ouplně stejný, jen u nemocnice máš mnohem lepší možnost zastavení a mnohem větší manévrovací prostor na dodávku krs dvě obrovský parkovišťata.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
Baico Já jí snad toho Fanóša půjčím a zaplatím si těch 30 kč za vstup sama
tak na ní uděláme sbírku u vrat, třá se pořadatel slituje a pustí zadáčo takovou kelebritu co kámoší s Magyjonem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:51
- Nahlásit
Gerda dobře, tak u špitálu mezi 8dělenonulanula a 8děleno15
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 14:53
- Nahlásit
Crysa
mě tam děsí ten středovej dělící pás, kterej jen tak nepřehopkám
ale esli je to fakt oběma směry z párkingu, pak pohoda.
ten končí na tý velký světelný křižovatce a tam na světla můžeš zahnout k nemocnici je tam velký parkoviště a pak stejnou cestou se zas na tý velký světelný křižovatce napojíš, jako né že se napiješ, ale že tam vpoho najedeš
Gerda
ty vystavuješ koho? Sisinu? Balunku? Aleksa
A je správně
|