Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:05
- Nahlásit

Crysa
hele chce to dycky si poradne precist si jestli tam pise, ze za vsechno zbozi jedno postovny. Vetsinou kdyz to tak je maj to tam zdurazneny protoze je to jako velka vyhoda a lakaj nakupujici tim. Kdyz to tam neni je to fakt tak, ze kazde zbozi plus postovne. Tim prave prodavajici nastavujou tu hodne nizkou cenu, aby z toho meli zisky. Navic pokud tam nema ani zaskrtnute osobni predani je jasne, ze honi prachy na prehnanem postovnem ( jsou to hajzlici vycurani

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:10
- Nahlásit

lucYnka XIII a tak já přes aukro koupila hodně věcí, třá všechny klece co mám jako převozní v autě, i megamonstr bednu na psy co mám v dílně, protiotlakový deky pod psy, dost věcí za kačku s normoš poštovnym,.. ale nikdy mě nenapadlo kupovat žrádlo, nebo pamlsky nebo takněco, čeho by bylo víc kusů. Tohle bylo prvně a když po první aukci mi přistál právě v mailu že aukce dopadla, že ještě nabízí to a to, tak tam nebylo ani o zvýhodněnym poštovnym, ale ani o tom, že poštovné je nedílnou součástí ceny. Taxem čekala, že poštovné jedno úměrné a že třá za symbolickou 1Kč/ks prodává přebytky, nebo nějaký věci z výstavy co dostal a neskrmí bo takněco..
Ale už to nebudu řešit, podařilo se mi vysvětlit si to s pánem, nic jsem nekoupila, nic neutratila, ale dost si naběhla..

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Zdar ženy!

Koukám, že ste si víkend užily ještě víc jak já. Jen gdyby něgdo vypnul to horko Viděla sem podivuhodný úkaz: dospělého kafkazana na kšírkách a fleksině. Fčil sedím v hokně a jelikož nám přišel nový kolega, tak se znovu školíme na to, na co sme se školili před měsícem. Za měsíc přijde další kolegyně, tak to budeme mít potřetí. Třá se to nakonec naučím. Jak se máte při pindělku?

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:18
- Nahlásit

Tak jsem byla s Dafinkou na veterině.No co vám budu povídat nechala jsem tam 800 slovy osm set poděkovala jsem a šla domu.
Bezva výlet před výplatou

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

tak jsme byli u vetky. jednak teda ho bolí žaludek, má zvětšený uzliny, dostal ATB a něco na žaludek (injekce) a od zítřka Synulox.
no ale když hoi poslouchala, říkala, že pravděpodobně nemá srostlou nějakou dírku mezi komorama, že tam slyší ten typickej zvuk (což teda ta vetka v Kladně neslyšela vůůůbec nic...). že se mu mísí okysličená krev s neokysličenou a proto je furt udýchanej a zívá... prej se to dá léčit, nevim teda jak donutěj tu dírku zarůst, ale du volat na kliniku a objednat ho.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:38
- Nahlásit

jbat
že pravděpodobně nemá srostlou nějakou dírku mezi komorama

prej se to dá léčit
Alespoň, že tak. Informuj nás, ju?

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:42
- Nahlásit

lagunabyla s Dafinkou na veterině
jbattak jsme byli u vetky
to jste byly spolu?

lagunajen vočkování, nebo jsem prošvihla nějaký info o marodění?

jbat tak aspoň že se to ví, že mu je ještě něco krom sranděry.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:43
- Nahlásit

jbat
ach jo, držím palce..

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:44
- Nahlásit

Baico
Alespoň, že tak. Informuj nás, ju?

tak v pátek tam jdeme, příští. 4000,- si máme připravit...

Crysa
tak aspoň že se to ví, že mu je ještě něco krom sranděry.

nj, já strašně věřím v tu kliniku, že mu nějak pomůžou, aby mohl žít ten jeck russlovskej život a nejen trčet u mámy na zahradě...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

jbat
nejspíš perzistentní foramen ovale, ale to je mezi síněmi. Tak hodně štěstí!

Děcka, mám další zkoušku, už mě jich čeká jen 8. po zkouškách si musím za odměnu koupit něco velkýho. Většiho než účet na veterině

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

jbat
jdete na ten holtr, nebo na nějaké jiné vyšetření???
Držíme moc a moc vše co máme, aby Hatík byl OK

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

Monty
jdete na ten holtr, nebo na nějaké jiné vyšetření???
Držíme moc a moc vše co máme, aby Hatík byl OK

na kompletní vyšetření...

Maky a Trix
nejspíš perzistentní foramen ovale, ale to je mezi síněmi

jo, to přesně říkala, jsem debyl.
dá se to léčit nebo ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

jbat

hatík bobík nemocný,to bé dobrý ale,aspon že to zjistila...

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:50
- Nahlásit

jbataby mohl žít ten jeck russlovskej život a nejen trčet u mámy na zahradě...

stejně si myslím, že pokud zvládá to co zvládal do teď, tak pokud viditelně netrpí nějakejma bolestma, tak že je lepší kratší plnohodnotnej život, jak 16 let ležák na zahradě.. :-/
tfuj tfuj tfuj, ať se podaří přijít na to aby měl život jak dlouhej tak i plnohodnotnej zároveň

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
hatík bobík nemocný,to bé dobrý ale,aspon že to zjistila...

nevim. brečím tu jak kravka...

Baysha
Člen
- Nahlásit

jbat
perzistentní foramen ovale? záleží, jak to má velký, ale co vím, tak to má nejmíň čtvrtina lidí, je to spíš varianta normy než vyloženě choroba ale nevím teda, jak je to u pesů

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

jbat
je to těžké, ale nebul, tím mu nepomůžeš

dopadne to dobře, uvidíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

nepyšte furt, dete mi s tím na nervy. Vůbec nestíhám. Mám doma děsnej bordel, páč tu čtyři dny úřadovali psi a děcka víceméně sami F práci mám taky děsný bordel páč jsem skrz trek nic nestíhala a nějak mě to tu zavaluje Navíc eště musím objehnout zase znova celou trať a uklidit kontroly, značení, ponča navěšený na stromech a tak podobně A udělat vyúčtování což bude práce na celý večer, možná i na dva páč takový bordel f účetnictví jako vznikl tady ste teda neviděli

Bonc důrazně žádám, aby mi nekazila imič drsné ženy a nigde neříkala (zejména tady), že sem o půlnoci ohřívala polífku, aby závodníci nešli spát hladoví Na další trek už mě napadlo několik zlepšení a inspirací, myslím, že se má na co těšit

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

jbat
nevim. brečím tu jak kravka

nebul ty jaruno prosim tě,dyk ani nevíš co to přesně je ta nemoc,nepanikař zasejc!!!To bé dobrý,netřeba stahovat gatě dyš brod je ještě daleko,že!

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 11:58 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

NAZDAR ŽUMPICE!!! Hele mám s Grinečkěm problém viz vedle téma co jsem založila kvůli strachu z lidí. Mrkněte a poraďte, spešl Baico, Gerda, Davídkojc, Crysa... no vy co Grinečka dobře znáte jelikoš mi z něj asi brzo jebne

edit: Jbat držím palec...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:00
- Nahlásit

jbat
standardně se to u malýho defektu neřeší, pokud by to bylo velký, začne mu selhávat srdce, takže se řeší selhání srdce. Jinak to jde uzavřít i operací, ale nevim, kdo to dělá a kde a kolik to bude stát a jaká je šance. Rozhodně by měli udělat ještě EKG a RTG. Na tom to bude průkazně vidět. Drž se.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:02
- Nahlásit

Maky a Trix
díky.

Marush
nebul ty jaruno prosim tě

ty vole dyk já tady nikoho jinýho nemám...

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:05
- Nahlásit

jbat
šiš co řveš ty Jitko, dyť dneska sou na fšechno léky.

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:07
- Nahlásit

Crysa
jen vočkování, nebo jsem prošvihla nějaký info o marodění?
nevim co jí je sípe , má rýmu a je celá bez energie a smutná. Nejdřív jsem si myslela že jsem paranoidní a hledám problém tam kde neni.
Ale když už mi tohle řekl i muž tak jsem radši jela na veterinu přece jen už neni nejmladší. Trošku se mu nelíbilo srdce a odebral krev na testy a na štítnou žlázu, Zítra budu vědět víc.
jbat
Neboj ono to nebude tak zlé jak se ti teď zdá

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:09
- Nahlásit

Od včerejšího večera jsem co hodinu venku krz sračku, mám dost, jdu si konečně udělat kafe a něco sníst... btw když jsme s váma na cvičáku, většinou celý den nejim nebo jen velmi málo. to se mi líbí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:14
- Nahlásit

jbat
hele zlatěno neboj, nech mu udělat vyšetření, co píše Maky, co radí tvoje vetka, pak teprv uvidíš, jak na tom je, co se s tim dá dělat a třeba ani nemusí podle toho, co Makyjofka píše, upravíš mu trošku režim, jinak souhlas s tim, co píše Crysken - lepší plnohodnotnej život nabitej a kratší, než ležák 16letý zahradový. Na to sere pes, pani. Ráčim se toho držet i svýho vymazlenýho vořecha smrdutce. Teď neřvi, radši zastav sraní hatovo a di se mazat pantenolem.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:18
- Nahlásit

Gerda
Biluška[/[b]Grin
Crysab]

díky, ženy. ono když se to přičte k tomu harakiri, co mám doma se samcem, tak prostě mi zbývá už jen ten pes a ten je na tom tak, že musí být 300km ode mně, aby mu bylo líp. je to na hovno, ale určitě bude líp.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

jbat
máme najet na akci - bydlení jébatovo pražské?

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:19
- Nahlásit

jbat
ty vole dyk já tady nikoho jinýho nemám...

ješíš marjá ty seš hysterická zase nemá cenu se tim štresovat dokavad nevíš jak to bude a snad v nejhoršim bude mít ten režim volnější a nebé závodit každej den...jestli to dobře chápu je to ta nejhorší varianta...tak ale snad ven chodit bé moct a normálně si hrát a všechno...takže nepanikař!!!Zakazuju ti to!!!

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

jbat samce nebrat, samec zbytečný... občas samec vypůjčit, ulevit si a pak poslat dál...

<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání