| Autor |
Zpráva |
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:13
- Nahlásit
Gerda
tak zase není kam spěchat, ne? je fakt, že long jsme ještě neušli, ale mid už jo, dokonce dvakrát, tak proč to nezkusit
je to v diskuzi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:14
- Nahlásit
agáta12
A ne že si časem zvykneš jako normoš smraďoši - FURT sem věděla, že ten odér sem JÁ
))))))))) tak to je jako když se pes vyválí v rybě, 14 dní to z něj nedostaneš, i kdybys ho myla 3x denně )))))) A co to bylo za parfemaci?
kejtlin
nechceš si ho tam nechat jít narovnat? Když ti sroste blbě, můžou tě pak z chození bolet záda....moje kolegyně, ta co nám dělá loga, se vymajzla na kole, a vykloubila si ocásek. Normálně jí doktor musel narovna a vrátit kostrč do původní polohy, už se jí začalo i blbě dejchat, musela jet k doktoru ihned a taxíkem, bo jí bylo fakt neskutečně bblě. A jak přijela nahozená, rovnou už plánovala, jak si dá na sedlo nějaký změkčovadlo, aby jí prtka nebolela, až si zase druhej den vyjede )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:15
- Nahlásit
kejtlintaky tam proto nejdu, ale náplastí ho nepřivážu nejen protože ji nemam le mám ho hodně zkřivenej a zdeformovanej
nemáš autolékárničku, kde by mohla lojkoplast býti? Taky si to můžeš směrem k druhýmu prstu nějak vypodložit aby to netlačilo. JInak neporadím, ale mohu politovat. Litylitylity lity moooc
Je to lepčí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:16
- Nahlásit
Gerda
to nenarovnáš, mám zdeformovaný oba malíky uř dlouho, možná od narození, ale co pamatuju tak je mám takový jaký je mám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:18
- Nahlásit
Crysa
autolékárnu mám, vidíš, jj vkládá se tam něco mezi ty prsty, jenže jak mám ty prsty divný, tak mezi ně nic nestrčím, teda jo ale bolí to velmi moc
ale mohu politovat. Litylitylity lity moooc
upřímně?neni
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:29
- Nahlásit
Gerda
No jasně že kokotová pětka bylo po roce jasné gdo je tu COCOT pětkovej
A jak sem byla chtivá dostala jsem za děkuju jako prémiu NAF NAF a ten byl po měsíci taky porouchanej.
Když levnou voňafku tak raději k benzínce pro Super 95 je toho za ty prachy víc a dá se na to i jezdit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
agáta12
No jasně že kokotová pětka
šmarjá a co je to za nápad vonět se kokotovou pětkou? Dyť ta nevoní, ani když neni rozbitá....se nedivim, že to na vás vytvořilo něco jako fermež z chladiče staré dáčije. Agáto, nejste tak bohatá, abyste si mohla kupovat levné věci )))))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
Po deštíčku krása nesmírná, jdu druhé kolečko venčákování možná ještě k večeru na stopy zajedu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:48
- Nahlásit
Maky a Trix
jsem koukala, že vedeš velice příjemné rozhovory s NadPetrou myslím, že notoričtí stěžovači by se na velké akce pouštět neměli
myslím, že by se neměli pouštět na žádné akce Víš co je nejlepší? Jsem tak nějak tušila, že s ní budou problémy už když přišla její přihláška (to tušení bylo podložené četbou jejích příspěvků na různých fórech ). Docela hodně jsem přemýšlela, že její přihlášku odmítnu. Po zkušenostech s velkopicbulkou co se bála vody už mám těchto lidí plné zuby Ale bylo mi blbé ji odmítat na základě toho, že si o ní myslím, že je kráva když jsem ji ještě ani osobně neznala. Tak jsem to neudělala. Příště už to určitě udělám
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:53
- Nahlásit
Biluška
tywoe teď jsem to četla, nemám slov já sem se s ňou onehdá malinko pohádala na blůčku, páč nekompromisně tvrdila, že dyš má útulkovej štěník modrý oči, tak táta určitě musel bejt catahoula
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 17:53
- Nahlásit
Biluška
no ne, příště nepojede přeci, protože to byl blbej trek tak jí nebudeš muset ani odmítat, odradil jí asi očvidině nadkomfort nejsou na to zvyklí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:09
- Nahlásit
Baysha
dyš má útulkovej štěník modrý oči, tak táta určitě musel bejt catahoula
))))) i kdyby to byl haskoun!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:09
- Nahlásit
čus co řešíte? nadpetru? )))))))))))))))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:13 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Gerda
haskoun to bejt nemohl, byly krátkosrstý bílý s hnědejma a černejma flekama, vypadaly dle mého jak bíglorasl - všichni stejný, akurát půlka byly černoflekatý s černým čumákem a tmavejma očima, půlka hnědoflekatý s játrovým čumákem a modroočci... tož podle nadPetry měl ten vrch evidentně dva otce, jeden byl rasl a druhej catahoula
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:40
- Nahlásit
tak sem dovařila jahodou marmeládu abyste si měli čím namazat palačinky na VT mlékojedy...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:41
- Nahlásit
Baysha
řekl někdo někdy Petře, že všichni blue-merlatí psi (šelmyje, velškorgi a tak podobně) můžou mít modré oči?
Nadpetru už radši nebudu komentovat, vypadá to, že náš trek bude mít dohru u soudu . Je to vyšší levl, zatím si všichni chtěli akorát stěžovat, max. podávali oznámení na policajty. Soud ve Štrasburku zažiju poprvé . Akorát jsem teda nepochopila o co se budem soudit. O to, že je druhá a chce být třetí?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:44 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Biluška
O to, že je druhá a chce být třetí?
to je ten úplně zásadní problém, to si nepochopila?? Cítí se poškozená druhym místem když měla bejt třetí, co je na tom nejasnýho?
Jo a řikala jsem ti že Kapitán Lasárd vypadá úplně jako ovec? Ale asi jí máš kříženou s catahůlou nebo jaxe to jmenuje, páč ovec nemá modrý oči
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:46
- Nahlásit
Biluška
šelmyje a jiní merláci tam nepadli proto, že na štěníkách nebylo vidět nic, co by tydle plemena připomínalo... nadPetra prostě jela po liniji "je to krátkosrsté, flekaté a má to modré oči, co je to?" jenže jí i přes opakované fotografické důkazy nějak unikalo, že v šesti týdnech může mít modré oči každé druhé štěně
ta debata ještě pokračuje? kurňa, musím to jít dočíst to je jak ta oliverka s tím "nemocným" štěníkem NO, jak odmítla od chovatelky peníze i vrácení štěněte a trvala na tom, že ji zažaluje
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:49
- Nahlásit
bééé, mě ty videjka s magyjonem nejdou přehrát se zvukem, nějak hapruje compa, když už konečně vidim obrázky tak nic neslyšim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:51 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
O to, že je druhá a chce být třetí?
nenenene chce bejt druhá a druhá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bonc
tak nic neslyšim
no ale to přicházíš vo to nejlepčí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:54
- Nahlásit
kejtlin
abyste si měli čím namazat palačinky na VT mlékojedy...
hm..si pro jistotu přivezu palačinky svoje!
Biluška
gde se hádáte s nadpetrou??????????????????????????????????,
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:55
- Nahlásit
Alexa
nenenene chce bejt druhá a druhá!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No....v agility gdyž se čirou náhodou stane, že dva mají fakt apsolutně stejný čas tak se dělá rozstřel a zaběhnou si trať ještě jednou...... To by možná mohlo být řešení situace, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
kejtlin
abyste si měli čím namazat palačinky na VT mlékojedy...
hele to myslíš ty jahody, jak to fčera děda postříkal??????????
malíček si dojdi nechat srovnat a zavázat, s klukem sem fčera jela do nemocnic, páč měl napuchlou ruku a furt nechtěl k dochtoroj, až sme ho přesvědčili a má to v gipsu páš si blb zlomil nějakou kost v nadprstí či jak se tomu nadává
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
gde se hádáte s nadpetrou??????????????????????????????????,
tady
http://dogtrekking.info/forum/index.php?topic=1188 .15
a začátek to má tady
http://dogtrekking.info/forum/index.php?topic=1245 .0
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Biluška
No....v agility gdyž se čirou náhodou stane, že dva mají fakt apsolutně stejný čas tak se dělá rozstřel a zaběhnou si trať ještě jednou...... To by možná mohlo být řešení situace, ne?
no udělej jim rozstřel na oválu od Kláry Chodový
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:58
- Nahlásit
Alexa
tywe Klárka, kde je jí konec, že se tu tak dlouho neukázala?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 18:59
- Nahlásit
Alexa
no ale to přicházíš vo to nejlepčí
no to je mi právě jasný
musim padat, čus bus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
Alexa
no udělej jim rozstřel na oválu od Kláry Chodový
Hele víš co je nejlepší? Že ta Jana co s ní šla (ta co má být druhá druhá) se pořád omlouvá a je jí celá situace dost trapná . Nechce být druhá druhá, je jí naprosto jedno i kdyby byla druhá-patnáctá.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:04
- Nahlásit
ach jo, sem se zase nasrala na ifauně se ňáká *píp* dotazuje, že má labradorku, která je jenom na betonovým dvorku, a čím má beton vyčistit, aby nesmrděl pak najednou má čtyři psy, a proto je nestíhá venčit, ach jo...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 19:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
Nechce být druhá druhá, je jí naprosto jedno i kdyby byla druhá-patnáctá.
ale to jí je prt platný páč prostě podle pravidel musí bejt druhá-druhá
|