Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:08
- Nahlásit

pawLINka
Vzhledem k tomu, že to říkáš už dva roky ti vůbec nevěřím

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:14
- Nahlásit

Biluška
Di někam voe. Vloni jsem státnicovala a letos ty posraný přijímačky.

Ale fakt jsem měla v práci nahlášenou dovolenou a stihla jsem se několikrát pohádat s Lukášem na téma - na trek jedu autem versus v žádném případě tě tím autem nepustím.

Ale na long nejdu, nejsem blázen. Navíc mám strach, že jediný, kdo by to ušel, je Tomáš, kterému bude příští rok už skoro 10 let.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:15
- Nahlásit

přeji všem dobré ráno, to byla krásná bouřka večer a v noci, dam si kafe a jdu uklízet, dnes k večeru přijede Lidka tak aby se nepoblila hned ve dveřích....

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:16
- Nahlásit

čus bus, co to sem dává Monty za lživej seznam??!! Bígl za bazétem, na stejno s mastifem a jenom příčku nad pekinézem??!! Budu si stěžovat ve štrasburgu!

pawLINka
měla jsi jet, bylo to super! Tak pojeď na Šeráka, to je jenom vo kousek vedle... (ano, opět dojezd 370km )

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:18
- Nahlásit

bonc
mě se taky moc nelíbí, že jork je poslušnější než westík podle toho seznamu

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:20
- Nahlásit

bonc
Na Šerák ani ve snu. Viděla jsem fotky z trasování a znám to tam. SCHVÁLNĚ to táhnou přes ty největší kopce Ale mám to za rohem, možná přijedu, budu se flákat po kempu a fotit ty zombí co se budou plazit do cíle

malinka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:22
- Nahlásit

Ahojky, tady zasejc zataženo
Jinak jednou kdys dávno něgdo ukrad ščeně, taky se to dávalo fšude, tím bylo neprodejný, tak ho nechali popelnic.Přesně to bude vědět Davidkojc.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:24
- Nahlásit

Biluška
bonc
mě taky láká dogtrek, i psy bych na to měla, jen nedám long krz zdraví, ale mid bych někdy chtěla zkusit, liší se to nějak od longu-krom poloviční vzdálenosti?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:24
- Nahlásit

boncTak pojeď na Šeráka, to je jenom vo kousek vedle..
To jedu na tábor. Ještě uvidím, jestli mají mid, tak bych mohla vyzkoušet. Na tábor jedu až v neděli, tak by se to dalo zvládnout. Ale pořádám ho, tak budu mít ještě moc zařizování a tak. Ty půjdeš ale long, že?

Jdu to proštudovat.

Ale chci jít určitě na Fryšták.

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:31
- Nahlásit

boncMonty
nechci rejpat ale třeba leoni tam vůbec nejsou.
Tak buď jsou tak děsně inteligentní a nebo úplně blbý

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:33
- Nahlásit

laguna
no taky jsem si říkala, že vůbec můžu být ráda, že v tabulce je

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:33
- Nahlásit

laguna
Co máš z toho, není tam ani německý pinč.

Picbumi taky ne, ale ti nejsou fci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:41
- Nahlásit

nazdááár hadači

pawLINka
laguna
no že tam nejsou vámi jmenovaný plemena mě ani nepřekvapuje ale tím že tam nedali malinu je ten seznam velmi nevěrohodný
impact
Su nebetyčně vytočené. Nějak čurák debilní naházel přes zeď kosti od žeber. Pečený.

máš dobrý sousedy
Akky0Aime
e to dobrý vstupák přišel
no a to bylo strachu

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:43
- Nahlásit

pawLINka
určitě longa, ale přijeď aspoň na mida, ať nejsme jenom virtuální

kejtlin
no teoreticky se to nijak neliší, prostě buď jdeš 40-50 nebo 80-100. Velkej rozdíl je v tom co neseš, na mida si vezmeš svačinu a jsi vysmátá, na longa táhneš min. věci na bivak, víc oblečení a tak. A obrovskej rozdíl je právě v tom bivaku nebo nočním pochodu, je to hned o něčem jinym jestli jdeš z kempu do kempu nebo žiješ dva dny v lese. Ale jestli tě to láká, nedá se říct nic jinýho než - prostě to zkus a uvidíš.

Biluška
SCHVÁLNĚ to táhnou přes ty největší kopce
tušákuju že to bude masakr, ale už teď se těšim

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

Alexa
no že tam nejsou vámi jmenovaný plemena mě ani nepřekvapuje

a že je tam to moje, to tě překvapuje, co???

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:47
- Nahlásit

Monty
a že je tam to moje, to tě překvapuje, co???
ajo vidíš na tebe bych zapomněla

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

Alexa
Je tam malina: 22. Bernský salašnický pes, belgický ovčák malinois

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

bonc
Mě láká velmi mnoho i ten long, ale bojím se, že to nedám já ani psi. Jako chodíme moc a v podstatě denně. Jenže naše trasy jsou i ty dlouhé tak do 40 km max.

Uvidím jak se rozhodnu na ten Fryšták. Jestli si náhodou netroufnu. Ten mám hlavně fakt hned za rohem, takže super. Už se tam chystám taky 2 roky.

A na ten Fryšták jedeš? Toho Šeráka totiž fakt neslibuju skrz ten tábor...

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Alexa

Alexa
Je tam malina: 22. Bernský salašnický pes, belgický ovčák malinois

no vidíš to, že nevidíš

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:07
- Nahlásit

pawLINka
Jenže naše trasy jsou i ty dlouhé tak do 40 km max.
a kolik myslíš ty blázne že toho nachodim já? A v podstatě všichni? Nejít stovku protože nemam "natrénováno", tj. nemam tréninkově odšlapanejch x stovek, je blbost. V reálu si velmi těžko naplánuješ sama si svejch 100km, už jenom z časovejch důvodů a dost těžko se hledaj trasy... na dt foru se to řešilo x krát, že je to spíš o celkový kondici než o počtu nachozenejch km, prostě to musíš zkusit. Já chodim od léta, sama si svý čtyřicítky, max necelejch 50 - delší trasu která bude okruh u nás prostě nenaplánuju. Pak jsme si s bíblovou daly 2 neofiko čtyřicítky, jednu ofiko 46 no a jak vidno, long jsme přežily

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Dobrý den majoři Gagarini!!!

Monty
to jsem našla, nejsme na tom moc slavně

Pracovní inteligence/poslušnost

Pudl je tak mocný zvíře,jo? Hustě, stejně nevííím bordery mi přídou dycky jak zkoksovaný trochu ale to asik maj bejt

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Koupim si velkopudla...bílýho...obrovskýho a s mašlí konečně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:21
- Nahlásit

čus debžové,proč nesvítí?????
uš přišlo něco ze štrázburgu? .-)))))
jinak ste paka ,nejdu ani lonk ani cokolif jinýho bo se u toho nějak mnoho chodí a to nesnášim!!Nejlepčí je můj kámoš ze slovače,kerej se přihlásil taky na nějakej trek,nevim kolik,a poslední tejdem podlehl hysterii,že by měl teda trénovat..začal f obýváku..je to dobrý kámoš,mám ho ráda))))

malinka
jo,to štěně bylo tušim kavkazáček,bylo to tady na czpsu,si to pamatuju,ze zahrady ho šlohli..jinak bezva že se čokl chrtí našel,ale esi ho potkám,zabiju ho osobně sama páč Bílá hora je ode mne co by šutrem dohodil,takže ten kretén moch ten kousek doběhnout aš sem a já schrábla odměnu 15 litrů!!!

pawLINka
Člen
- Nahlásit

bonc
Nj, budu se muset konečně odhodlat a zkusit to. Láká mě to totiž velmi moc už moc let. Chodím moc ráda, velmi moc ráda. Pořád plánuju nějaký výlety a tak, ale většinou to stejně nevyjde, ptž drahá polovička něco má.

Hm, Fryšták mám jistej.

Ještě jsem se dívala na tu Stezku vlka nebo jak se to jmenuje. Tam dokonce nabízejí i seznam kešek po cestě.

danajasa
Člen
- Nahlásit

bonc
Zdar ženy u nás v Tlumáku se chodí tzv.hospodská stovka je to fakt100kM de to ujít ale pak dva dny klid na lůžku v průvanu.pawLINkaPaní pokud byste chtěla zapůjčit vábavičku opasek a vodítko s atomizérem mám obé.Jo máš sovu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:22
- Nahlásit

Marush
hele nebud nervosní a hysterická a naval mi presentaci mýho paralelního života s Moučkou rači.-))))))
Monty
hele ty fotky sou na pochcání jak sou ty šmejdi rostomilý

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:24
- Nahlásit

danajasa
v Tlumáku se chodí tzv.hospodská stovka je to fakt100kM

za jak dlouho se to ujde? To je jak dyš šel F.L.Věk z Dobrušky bos do Prahy,ne?

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
hele hod mi vodkaz na nějaký rajče kde seš ty,nějaký album...at můžu čarovat hlavně musim dnes i trochu předstírat práci,což mě fakt dost sere

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

danajasa
Na sovu jsem huž odpověděla.

Paní pokud byste chtěla zapůjčit vábavičku opasek a vodítko s atomizérem
Mám sedák od manmatu a dvojvodítko. Kdybych ale šla, tak bych si asi půjčila to jednovodítko.

Jsem ti psala včera do toho tématu o opaskách.

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:29
- Nahlásit

Marush
za jak dlouho se to ujde
Ti dobří co dou non stop tak bejvaj druhý den večer zpátky počítej 2h na ujítí10KM to není zas taká náhlá smrt

<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání