Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

Marush
na nějaký rajče kde seš t
já právě nikde nejsem páč jaxe to chce nahrát na rajče,neprolezu antivirákem..nedim se teda..ale Moučkovi to přeju

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
no to jsou už jsem jim psala, na FB, že už se raději na žádné fotky a videa nebudu dívat, že je to pak se mnou k nevydržení
ale počkejte tento víkendd, tak asi pojedu, tak to už se raději půjdu zahrabat, to už pak vůbec nevydržíííím pak ty 4 týdny co to bude od toho víkendu (vlastně o víkendu už to budou necelé 4

Marush
tak bordery jsou chytré, ale zároveň i šílenéééééé

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:36 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

danajasa
Ti dobří co dou non stop tak bejvaj druhý den večer zpátky počítej 2h na ujítí10KM to není zas taká náhlá smrt

nonstop? já chci žít nonstop ty vogo,tak to je drsný moc! Ikdyž už asik tejden chodim běhat do lesa...tkaže počítám že bych klidně i těch 10km za DEN ušla už

fšem
fčéra v lese si vykračuju jak největší pán v lese psi na volno samo kousíček předemnou...a najednou po cestě proti mně auto...dojelo ke mně a myslivec v ňom a řiká...ty psi musej bejt na vodítku, řikám dyk jdou u mě ne?A von ..to řikáte všichni dycky...a já a kdo jste a von...no já jsem tady z mysliveckýho spolku bla,bla,bla nebo tak něco...řikám,aha,já myslela že jste Krakonoš,tag nic . Vzala jsem psy na vodítko von vodjel a já se cejtila hrozně poníženě,že jsem ho poslechla,tak jsem krásnými bílými oblázky napsala přes celou cestu.myslivci maj malý ptáky...pak jsem ho ještě potkala když jsem se vracela,takže jel přímo k nápisu

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:42
- Nahlásit

Marushpak jsem ho ještě potkala když jsem se vracela,takže jel přímo k nápisu
woe tak to máte v lese ještě sojku bonzačku

Paní Davítkovou máš určo u Bajkový v albu, jak se cvičí, běhá makety a leze překážky a tak.
http://baico.rajce.idnes.cz/Zlosyn_a_Jilove_22.5._ 2011/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:42
- Nahlásit

Marush
tkaže počítám že bych klidně i těch 10km za DEN ušla už
no hele dybysme jely autem,taky nemám problém
aha,já myslela že jste Krakonoš,tag nic
myslivci maj malý ptáky
tys debíííl ))))))))))))))))))
hele voptej se eldoráda,ta je f tědle věcech kovaná esi jako tě může buzerovat a tak..už to tu řikala xkrát,ale já to dycky zapomenu,když si to nastuduješ,můžeš ponižovat ty jeho a to se vyplatí, Bobe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:44
- Nahlásit

Crysa
Paní Davítkovou máš určo u Bajkový v albu

no tagže další sfině převlečená za kamrádku!

all gdo brání at se vyjádří ihnet laskavě!!!
zlatovláska hlásí sobota na 10 prokopák..gdo de??

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:44
- Nahlásit

Crysa
Paní Davítkovou máš určo u Bajkový v albu, jak se cvičí, běhá makety a leze překážky a tak.

jak si dělá dobře na tý překážce,no to je i na mě moc už toto díkec crysko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:45
- Nahlásit

Marush
díkec crysko

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:46
- Nahlásit

davidkova renata
all gdo brání at se vyjádří ihnet laskavě!!!
zlatovláska hlásí sobota na 10 prokopák..gdo de??

já chci jít a už chci jako jít ofiko kousat nahlaš mě zlatovlasoj a kolik mu vlastně dáváte za jedno hryzání? A jestli se udusim...bude to...třá tvoje vina,proč ne

když si to nastuduješ,můžeš ponižovat ty jeho a to se vyplatí, Bobe

to chci!!!!!!!!!Ponížit ho nejvíc!

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:46
- Nahlásit

davidkova renatazlatovláska hlásí sobota na 10 prokopák..gdo de??

tak ho pozdravujte, pže já budu mít v tu dobu auto ve špitále s druhym kolečkem hučivym, za poslední zbytky kontokorentu..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:48
- Nahlásit

Marush
to chci!!!!!!!!!Ponížit ho nejvíc!
kontaktuj eldoráda!
za hrys dáváme kilo,ok hlásim tě
Crysa
srape

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:49
- Nahlásit

davidkova renataCrysa
srape

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:51
- Nahlásit

Marush
http://www.cz-pes.cz/diskuse/6_11801_0.html
zkus cosi vyčíst tady ,stejnak nemáš co dělat f práci

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:55 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

ty woe další píp píp píp píp píp http://www.novinky.cz/krimi/235483-pitbulterier-v- hradci-kralove-zakousl-dva-male-psy.html

davidkova renata
já nendu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

Brýden, fčéra sem se musela krs blesky odpojit, vypadalo to, že lovíce nápojku na balgoně jsem dobrým hromosvodem. Takže jakmile se nikola vrátí, podá víc info o tom, co se vlastně stalo, ale celá situac nahrává spíš tomu, že holce, která měla chrtkahlídat, utekl, a ona si vymyslela příhodu s ukradením, páč on se prostě našel v hospodě na bílé hoře. Potažmo ten, kdo ho eventuálně ukrad, se mohl zaleknout tý monstrakce, psa vypustil a nestaral se už dál o něj...nevím. Hlavně je nalezen a přesnější info podám, až budu mluvit s nikolou osobně.

CO SE PROKOPKY TÝKÁ, BEREME V 10, KLIDNĚ BY MOHLO BEJT I V 9, PŘIJEDE I GRINOVÁ, KOUKEJTE SE DOVALIT VŠICHNI.

jsem pořád děsně spálená až bolestivá, mažu se tak, že mám potničky, svědim se jak blázen starý, už nechci na slunko. Měla jsem zlé ráno, nejdřív sem zapomněla dát mámě vodítko, tak sem se vracela k mámě, pak sem v autě zjistila, že nemám telefon, tak sem se vracela přes půl prahy pro telefon, pak mě málem 3x nabourali lidé, co neznají blinkry a najíždějí bez zablikání do pruhu, kde jedu, pak pani ve velikém bílém bavoráku jela v protisměru v ulici Mikuláše z Husi tak, že sem musela zastavit, ona jela v pohodě protisměru dál. Pak už sem se trošku bála, završily to dvě sanitky, co v rychlém sledu najížděěly do kolony na nuseláku. Uhnula sem se ke kraji tak, že mám asi odřené zrcátko a típla sem si cigaretu, kterou sem kouřila, o tapecírung pod oknem, kterak sem manipulovala volantem ve snaze pořádně uhnout. Ten popel z cigarety mi napadal na bílé tričko, jala jsem se ho čistit, pak sem byla už moc blízko auta přede mnou a jak sem prudce zabrzdila, páč sem se lekla, že ho nabourám, říznul mě pás do spáleného krku. Ach jo. To je zas den.

Jak se máte ichylátka?

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 09:58
- Nahlásit

mám geniální davítkovou fotku, jmenuje se mamka princezna:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

Alexaty woe další píp píp píp píp píp

Prý ho nechá utratit, ptž ho nezvládá. Taky dobrý. A ještě lepší je to, že jsem nikdy neviděla ještě padesátikilového pitbulla. A to jsem jich viděla už fakt dost.

Vím, že je hrozný, že ho ta pinda nezvládla a že zakous dva malopsy, ale proč to hned musí být pitbull? Doufám, že to bude ve zprávách a zase budeme muset chodit kanálama.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:04
- Nahlásit

Marush
Koupim si velkopudla...bílýho...obrovskýho a s mašlí konečně
joooo musíš mít pudla, ty bílýho, já černýho, budeme s nima bosnit na výstavách, budou oba v kontíku, strašně oškliví, bambule na zatku a budou kousat první ligu a stopovat a cvičit, rozboříme pudlí výstavní kruhy a zničíme rozhodčího! Když budeš mít k malodudu velkopudla, budu mít taky velkopudla, jinak jdu do střeďáka

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:04
- Nahlásit

ty woe další píp píp píp píp
Proč kuwa tahá tank na postroji a proč nezná košík?Ikdyž po14letech s pitbulkama vím,že je koš zbytečný páč Adanka věčinou dokázala pudla přes košík procedit do držky.Ale je asi milion způsobu jak zajistit píta takže zas další kráva kvůli keré budou slušní pitbuláři chodit kanálama nahledě na to že ta váha psa mi nesedí takže někde malím písmem se dočtem že to bude rotvík

danajasa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:05
- Nahlásit

pawLINka
budeme muset chodit kanálama.
OKAMŽITĚ MI PŘESTAN ČÍST MYŠLENKY!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

danajasabudeme muset chodit kanálama.
OKAMŽITĚ MI PŘESTAN ČÍST MYŠLENKY!!!!

Chtěla jsem napsat něco podobného.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:08
- Nahlásit

Gerda
mám geniální davítkovou fotku
výborně! tagže my dvje sme skončily,to je ti doufám jasný!
aš budeš mít ty presenčku svýho paralelního života,pošlu maruně tu fotku vod můdr s koněm jak neni jasný kdo je kdo
pawLINka
ale proč to hned musí být pitbull
tak asi to byl jednak kříženec a dvanak mi neni jasný kdo ho tam vážil..prostě klasika

impact
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

pawLINka a Alexa
Taky jsem se nad tím pozastavila.. Jako Máfo má nějakejch 30kg a je to hovado přerostlé picbumoidní. Ne tak něco s půl metrákem..
Jinak paní by měla zauvažovat nad utracením synka, když ho nezvládla vychovat k zodpovědnosti..

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
pošlu maruně tu fotku vod můdr s koněm jak neni jasný kdo je kdo
tu mám na fb, je veřejně přístupná, všichni se jí moc smějou. Smějou se teda mě, takže už sem kovaná v situacích, kdy sem chudák, tož mi výsměch až tak neva. A jaká je to prezentace paralelního života?

Marush
Člen
- Nahlásit

Gerda
mamka princezna jéééééééééééééééé zupa

davídkojc

sem četla ty myslivce...takže už mám víc jasno, v podstatě to neni vůbec jasně řečený kdy můžou psa zastřelit...jen teda kdo,ale kdo dokáže že šel za zvěří,nebo že nešel za věří nigdo. Naši psi choděj jen po cestě a to max 50metrů před náma,takže by měli bejt zelený panáčci v klidu, ale víc mě zajímá vodkud jako by střílel,z toho posedu? nebo jako jde a začne střílet...nefim....

danajasa
Člen
- Nahlásit

Dem na dvorko venčení,venčit budu v noci jak upír.Mám zákaz chodit na slunce dočetla sem se v příbalovém letáku mého léku doxybene-cituji-vyskytuje se citlivost nasl.záření projevuje se zarudnutím atrvalým zbarvením kůže. Odmítám riskovat hyenyzmus na doživotí.

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:13
- Nahlásit

Gerda
A jaká je to prezentace paralelního života?

prostě my se ségrou žijem ještě jeden paralelní život v 70letech tady,máme manžely,milence a prostě si jedem komanč life a Renátka se do něj taky připojila..takže bé mít za muše Moučku a tak...jenže já musim pracovat a nestíhám vůbec..ale už mám složku fotek davídková/komančlife

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

Marush
Aha, tak až budeš mít víc času, chtěla bych za muže Kratinu )))))

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

Čau žumpičky!
proč tlobíte hodnou paní NadPetru? Gdy béé soud xsi to vidět! Budu vám dělat tlumočníka chcete?
Jinak jsem ve velmi velkém dyzkomfortu běhá tu divé zvíře co kouše žíly (pro neznalé fretka) a hryže mi do kotníku také se schovává Megyně v povlaku na pelíšek a ta na ní vrčákuje a snaží se jí hryznout je však velmi pomalá Džínu prudí taháním za dlouhé chlupy na ocasu a nejvíc tyranizuje kočku bo ta se jí velice bojí a schovává se pod linkou - bohužel jí jaxi nedošlo že fretka tam vleze jako fretka takže tu mám poskakující ječící a flusající kuchyňskou linku zpod které občas vylítne kvokající nudle rafne mi do kotníku asi hledajíc tepnu a letící nas..at někoho dalšího.
Nudíte se ? Pořiďte si fretku!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:17 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Nazdar vespolek.
Trix je stále unaven z víkendu u přehrady (dohromady 5hodin aportování z vody mu asi dalo vážně zabrat ) a dneska ho vyvezu za Brno zase na koupačku. Je strašně zhnusenej, když beru do ruky vodítko tak se snaží schovat někam, kde ho neuvidím. Dneska teda vyšel před byt,ale zatímco jsme čekali na výtah, tak usnul na zemi

hancaw
vyměním za tu naší starou, nudnou

<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání