Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:03
- Nahlásit

Jsem nasraná!!!! V rádiu furt opakují, jak agresivní padesátikilový pitbull zakousl dva psy.

Že je majitelka p.... a její syn č...., tak to už neřeknou. A už vůbec ne, že to prostě nemohl být pitbull.

To zase budou parádní procházky.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:04
- Nahlásit

Marush
on nebyl peďák????

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:05
- Nahlásit

Marush
To jako co - byl mi blízkej čék si tu najde sexy muša a huš je někomu blízkej

Monty
Člen
- Nahlásit

makrel
jak ti to fčera vůbec dopadlo????

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
nijak, se čeká na rozhodnutí té jedné osoby, která je teď na dofči. A stejně mě neschválí, to vím.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:06
- Nahlásit

Jbat
co Hat, už nemá sračku? jak je marodovi?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:06 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Tak jsem byla krmit zvířenu, máme fakt mooc krásný králíčky. Jsem vám je musela vyfotit.
Tatínek

A maminka s dětičkama

A jdu si umýt Zeleninu, už se mi přestal líbit ten disajn s kočičíma packama.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:08
- Nahlásit

makrel
a kdy se vrátí z dovči????

hancaw
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:09 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Tý brďo f čom to zase frčíte? Proč nejsou céčka? Chci taky milence ale ne tak chnusnýho mohla bych mít třeba Harapesa ne? Budu vést dvojí život! Chatu si přeju jedině v Srní jinde ne a na samotě aby tam mohl bjehat můj druhý milenec - pašerák přes hranice budeme mít spoustu zahraničního zboží
Manžela nechci jsu individualistka a využívám své milence

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:10
- Nahlásit

Baico hele, když se flákáš už doma, vyděláno máš, co navečír na ty inlájny konečně jak se vot lenda nemůžem nějak na volnu shodnout?
Já teď jedu prýč, tak to zatím rozmysli, na své štěstí pomysli, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít, rozmysli se Jíro, rozmysli Odpověď mi pls teď nepyš, bo jí tu v seryjálu asi nenajdu

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:10
- Nahlásit

Baico
prosímtě potřebovala bych poslat na mejl nějaký fotky z tý soboty v originálním velkým rozlišení,když ti napíšu čísla z rajčete nebo ti sem dám tagle odkazy najdeš je???? http://baico.rajce.idnes.cz/Jilove_4.6._2011/#IMG_ 8179.jpg

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:11
- Nahlásit

Jinak jak si čtu dojmy z treku a teď ještě spomínka na hrdinného velitele pohraničníka.
Šimly stesi, že od Phy na západ se ni takového neděje,
co takhle trek kolem bývalých ostnáčů , mám myšlenku a chybí datum a personál. Mohlo by se poladit na gulagu...

Marush
Člen
- Nahlásit

Alexa

Můžeš mít Vitáska..ovšem,pouze pod podmínkou že mu bude 20 a ty ho ve vaší vile(co jste v osumačtyřicátym zabrali údajnejm kolaborantům)béš doučovat dezgryriptivní geometrii, on chce bejt leteckej mechanik,kapišto?! a u toho ho budeš zneužívat zatímto Větrovec prosazuje v podniku ten novej patent co ho měl v pětiletce

Gerda
Člen
- Nahlásit

Marush
nesnášel děti prej,byl mi dost blízkej
Jako krutopřísně nesnášel děti, je to dědeček našeho tv produkčního, ten nám to vyprávěl, že Jedlička děti fakt nesnášel.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:13
- Nahlásit

Marush
Můžeš mít Vitáska..ovšem,pouze pod podmínkou že mu bude 20 a ty ho ve vaší vile(co jste v osumačtyřicátym zabrali údajnejm kolaborantům)béš doučovat dezgryriptivní geometrii, on chce bejt leteckej mechanik,kapišto?! a u toho ho budeš zneužívat zatímto Větrovec prosazuje v podniku ten novej patent co ho měl v pětiletce
jojojojo to beru, budu komančská panička, zneužívající chudýho studenta, s dezgryriptivní geometrii ale vůbec netuším vocogou, to necháme na někom jinym jo, já ho budu učit úpa, ale úpa jiný vjeci joooo

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Monty
za 2 týdny

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:16
- Nahlásit

agáta12
Jinak jak si čtu dojmy z treku a teď ještě spomínka na hrdinného velitele pohraničníka.
co takhle trek kolem bývalých ostnáčů , mám myšlenku a chybí datum a personál. Mohlo by se poladit na gulagu...

trek po stopách bývalých ostnatých drátů..to mě velmi zajímá,to by mě bavilo!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Baico
nechej si pacičkýýýýýý!!!!! )))

Monty

hat teď nesere vůbec, papá jen rýži s kuřecím a tím vývarem z kuřete, tak doufám, že je to tim, že všechno stráví, ne že má teď zas zácpu třeba...
taky míň pije a to teda doufám je taky tim, že žere tu "polívku" a ne suchý grancle, po kterejch vždycky vylemtal půlku misky vody... ale je veselej, strašně vyhublej a slabej, ale veselej.

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:22
- Nahlásit

jbat
taky míň pije a to teda doufám je taky tim, že žere tu "polívku" a ne suchý grancle, po kterejch vždycky vylemtal půlku misky vody. tak to 100%, já když krmím 3x denně vařeným, tak mi pes nepije vůbec, jen v létě. V zimě a na podzim se misky skoro nedtokne, stačí mu to z toho vařeného.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:23
- Nahlásit

agáta12
no.. všimly. Od Phy na západ se totiž neděje VŮBEC NIC

tímto odpovídam konečně i pawlince:
ano, i na Fryšták se chystam, páč si jaxi nemůžu moc vybírat - tendle je daleko, tendle je taky daleko, tendle je ještě dál, no a tendle úplně nejvíc... takže se chystam na všechny, když zdraví mé, psí i autí dá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:23
- Nahlásit

Už mám ubikaci, bydlíme ve vile po Vančurovi, jak ho tam zastřelilo gestapo, máme vilu na zbraslavi. Asi sme jí sebrali těm jeho dědičkám, nebo nám jí strana přidělila, páč Česťa je uměleckej šéf ND.

bonc
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

jbat
hat teď nesere vůbec,
je veselej, strašně vyhublej a slabej, ale veselej.
to je super! tak to má hat po srajdě. Teď seš na řadě ty

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

Gerda
Už mám ubikaci, bydlíme ve vile po Vančurovi, jak ho tam zastřelilo gestapo, máme vilu na zbraslavi. Asi sme jí sebrali těm jeho dědičkám, nebo nám jí strana přidělila, páč Česťa je uměleckej šéf ND.

DOST DOBRÝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Promakaný a výtečný!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

nepyšte vy blpky, musím dřít.

Volali mi ze servisu, že mi vezou Míňu a hodlají si odvézt Edíka. Asi je blbý vrátit jim auto co je souvisle pokryté cca dvoucentimetrovou vrstvou bahna, psích chlupů a slin, co? Sem jim řekla, že mi musí dát aspoň dvě hodiny fóra, abych ho stihla vysát. Chlap se smál a říkal, že to nemusím, že si ho vysajou sami. Ujistila jsem ho, že musím, páč gdyby to viděl tak mu rupnou fšechny céfky. Přestal se smát a požádal mě ať to teda "trošku přejedu"

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

bonc
to je super! tak to má hat po srajdě. Teď seš na řadě ty

já ne, bo od neděle nějak nemlžu jest, nechápu, ale včera jsme kousla do Margotky, kousla jsem ještě jednou a už jsem byla jakože plná! jistěže jsem ji do sebe pak asi natřikrát natlačila, bo ji nevyhodim, že, ale jako hrozný. asi umřu.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:33
- Nahlásit

Ste uplně blbý, to je ještě horší než prakvárka. Ale dnes mě to nezohodí protože si dávám králičí svíčkovou a jen maso a omáčku, mňam
A až dobaštím a Zelenina oschne, tak jsem jí slíbila, žejí leště naeštím tím děsně drahým silikonovým leštidlem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

Česťa chtěl, abychom jezdili často na vzduch, koupil nám na šumavě chalupu, je to hodnej kluk, zhlídnul se v Klostermannově Ráji Šumavském a na Modravě nám staví hnízdečko. Má toho teď moc, volal onehdá Vorlíček, že má pro Jirku i Česťu roli....víno nějaký rozbouřený nebo co...tak budu na modravě asi sama v tom staveništi....mohli bychom uspořádat nějaké soaré, dámy, ne?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

davidkova renata
ahoj pani, mluvila, řekla mi, že zatím nic moc neví, ale prý zjistí a ozve se mi, akorát už je to zas celkem dlouho a nic, myslíš, že jí mám znova zavolat jestl pes je nebo né, já ji zase nechci votravovat, ale jak jsi psala minule zase - líná huba holí neštěstí

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

Baico
Ale dnes mě to nezohodí protože si dávám králičí svíčkovou a jen maso a omáčku, mňam

jako nejdřiv nám ukážeš jak jsou roztomilý ty králíčci a pak je deš žrát?! No to je neuvěřitelný cynismus

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:40
- Nahlásit

Marush
jako nejdřiv nám ukážeš jak jsou roztomilý ty králíčci a pak je deš žrát?!
Šak jo, si myslíš, že je máme jen na ozdobu? Ale toho, co si dávám k obědu, tak nebyl tak hezekj, Byl obyč černej

<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání