Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:44
- Nahlásit

Alexa
jak jako, jak vás napadlo mě z toho vynechat??????????????
tak co se divíš,nikdo ti nevodpovídá,zvem tě na akce kam pak nejedem,takže v duchu tohoto))))

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

Marush
ale to je už strašnej bordel, navrhuju, kdo chce vstoupit do paralelní dimenze musí výboru předložit jasný plán svého života : manžel, milenec, zaměstnání manžela, zaměstnání milence, chata, zájmy, staré číslo nového občanského průkazu, nové číslo starého občanského průkazu a průkaz o starých a nových číslech!!!

Marush
Člen
- Nahlásit

prozatimní rekap:

Marush-muž/Langmiller,milenec/Haničinec
Zuzu- muž/H.Zeman, milenec/Vinklář
Renátka- muž/Moučka, milenec/R.Jelínek a Mrkvička
Gerda- muž/Řanda, milenec/Vala

Gedice,tvůj muš bé velký zvíře na ministerstvu myslim

Crysa
Člen
- Nahlásit

Taxem si chtěla jet nakoupit, nemaje doma už ani jogurtu, ani vovoce ani zeleniny (krom 3 brambor do polífky), i cukr do kafe došel a to je trágédyje, .. a kouknu voknem ven, esli je to spíš na graťasu nebo kalhotu a von se mě přesně před bránou plácá taký vobrofský bagřisko a káklaďák Tatrovitej, takžá vůbec nikam nemůůůůžůůůů

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Zdar vy postkomunistický diskomforti
Máte to pěkně hustý teda jedeme brejle s tlustejma obroučkama,turbany, přehazovačky

Jinak po ránu jsem koukla na net a hned jsem se pěkně nasrala
http://www.novinky.cz/krimi/235483-pitbulterier-v- hradci-kralove-zakousl-dva-male-psy.html
Mimochodem, gde dělaj padesátikilový pitbuly že by byl od Fukušimy gdybyste něgdo měl echo vodkaď je, tak dejte vědět já bych taky chtěla jedno padesátikilové hustohovado,páč kanárek má jen těch 50 kilo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

agáta12
Dokonce nám jednou sponzorovali stopařský závody. A taky mě už 2X vytáhli do nejhnusnějšího počasí, protože si tam kreténi při honu poztráceli vyplý nebo vybitý mobily a nevěděli v kerým lese. Čokle je našli !
No aby to nebylo to africký přátelství, že tě zastřelej hned, jakmile se jim to bude hodit. Voni nosej pušky kolikrát největší dementi.

zuzanarosakova
fuuuuj Vala je hnusák toho jsem dycky nenáviděla, to je dobrej milenec !
a proč musíš bejt poslušnej straně? Když tam nebdue žádnej rebel, budou chybět zápletky, poplyne krutě pohodovej život v nevoholenejch nohách, krom zanášení nebudeš mít žádný radostě a starostě, proč nemůže nikdo vařit drogy a používat bič boží? Váš svět komančlajfu je možná až moc poklidný, rozviřte vody Kratinou - nemoch by aspoň jednou za měsíc jezdit do kulturáku na swingers párty?

Marush
cožeeeeeeeeeee?Zadrželi Máňu?Jak si to mohli dovolit? Panebože Mařenku...ona je disidentka fakt...a co s ní dělali jako?
zadrželi jí a chtěli jí vzít jako rukojmí do vazby, ale děda ispidich se za ní krutě postavil, ubránil jí a mysliveckýho stráže málem zbil, pročež stráž se asi lek.

Alexa
Člen
- Nahlásit

Marush
.kdo chce má poslední možnost,ale musí si rychle vybrat muže a milence...a musí mu to schválit výbor.
hele já chci za milence Péťu Vitáska

Marush
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
ale to je už strašnej bordel, navrhuju, kdo chce vstoupit do paralelní dimenze musí výboru předložit jasný plán svého života : manžel, milenec, zaměstnání manžela, zaměstnání milence, chata, zájmy, staré číslo nového občanského průkazu, nové číslo starého občanského průkazu a průkaz o starých a nových číslech!!!

ano přesně....jo jo, zaměstnání manžela,zaměstnání milence,jestli máme chatu,jaký auto,hobby apod...a vše podléhá schválení....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
manžel, milenec, zaměstnání manžela, zaměstnání milence, chata, zájmy, staré číslo nového občanského průkazu, nové číslo starého občanského průkazu a průkaz o starých a nových číslech!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:51
- Nahlásit

Gerda

zadrželi jí a chtěli jí vzít jako rukojmí do vazby, ale děda ispidich se za ní krutě postavil, ubránil jí a mysliveckýho stráže málem zbil, pročež stráž se asi lek

děda moc dobrej!!!

Alexa
hele já chci za milence Péťu Vitáska

tak to vůbec...návrh se nepřijímá

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:52
- Nahlásit

Gerda
Když tam nebdue žádnej rebel, budou chybět zápletky, poplyne krutě pohodovej život v nevoholenejch nohách, krom zanášení nebudeš mít žádný radostě a starostě

tak Vala může bejt trockista, ale víc ani ň!!

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:52
- Nahlásit

jsem asi ještě moc mladá, abych věděla, o čom to tu plácáte... jen já a Atusch. Marush
du ti napsat sovku, ty bolševíku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:53
- Nahlásit

Marush
tak to vůbec...návrh se nepřijímá

jak jako nepříjímá, že na tě pošlu Vášu Bilaka
hele jakto že má davítková 2 milence?????

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:53
- Nahlásit

zdar je mi vedro a kašlu na dimenzi s urbanama, je to nechutný. nechcu tam jít

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:54
- Nahlásit

jako ale dámy, chybí vám zásadní postava, jako drbna pavlačová, pracoviště na eMeNVé, rozvedená bezdětná, bo vdova bezdětná
http://www.youtube.com/watch?v=eZjUi881uGM

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:54
- Nahlásit

Alexa
Péťu Vitáska
gdo to je????
ale tak víš jak..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:55
- Nahlásit

Alexa

bo je to strašlivá samica!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

takže já už na to tady nemám, tady se to šeredně zvrhává, du se učit parenchymatická pletiva!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

Nechci vám to tady nějak narušovat, páč jestli mě odmítnete budu vám to nabourávat z venčí ale nemohla bych na vás používat ten bič boží a vařit vám ty drogy, kterejch se tu tak domáháte nemaje dýlera
I když vzhledem k mému původu mě napadá, že byste mě spíš měli skoro uctívat jako pra pra pra pra pra pra pra vnučku věhlasného Lenina

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:58
- Nahlásit

Marush
hele a že nikdo nemá Větrofce, tak ho cííííííííííííííííííííííí
davidkova renata
gdo to je????
šiš přece hlavní hrdina Rodáků ni??? a Maruna mi ho nechce dát a nechce můra jedna

Marush
Člen
- Nahlásit

Alexa
jak jako nepříjímá, že na tě pošlu Vášu Bilaka

No neni to spravedlivý,ale Moučka fakt v posteli nestojí za nic no,přeci jen je nejstarší z našich manželůch,tak ona mu zanáší víc no....
Ale pokud chceš Bilaka..hmmm....jako že bys byla uplně ta nejvyšší komančská matračka...no to by šlo...mohla bys mít za manžela Bilaka a jako milence třá Štěpána nebo Jakeše

Jbat
no ty seš moc mladá to neni pro tebe...ty bys musela mít Horňáka a to by se nám nehodilo sovu mi pones hnedle

Gerda
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak Vala může bejt trockista, ale víc ani ň!!
dobře, zamilujem se do sebe na schůzi členů federace sociálních anarchistů. Okouzlí mě projevem k polskému odborovému svazu Solidarita.

Alexa
protože Jelínek je teplej a ještě to neví, páč je zatim trošku nevyhraněnej, nechce seks s davítkovou, ale potřebuje jí krs kádrovej profil, takže tato na hrátky s čerty musí mít Mrkef.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 10:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
marush
hele musíme vzít eště eldoráda,ted mi přišla hláška z ústředí..má nějakou děsnou tlačenku,její fotr je nějaký děsný zvíře na okrese..
Eldoguero
oté..co ten vlkošed,mluvilas s Ilu?

agáta12
Člen
- Nahlásit

Marush
Tak já uš mám vybráno dáfno, na základce sme chodili na poučné velkofilmy ala Osvobožděnie, a tam v jednom byl hrdinný velitel pohraničníků a ten zneškodňoval ty ímperialisty a měli tam německý ovčáky a byl tuze spravedlivej a hrdinnej a krásnej a toho sem si vyvolila za muža. To tedy asi parametry nespňuje, tak já si najdu ještě ňákýho milence, co takhle strýček Jedlička - ten mi nedal lízátko a přitom ho dostali úpa všichni.

Marush
Člen
- Nahlásit

Alexa

Větrovec je výbornej!!! Máš ho mít!

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:01
- Nahlásit

Marush
jako že bys byla uplně ta nejvyšší komančská matračk
no jasně, hele gdyž sem ta straostka, tak jo, ale za milence chci Vitáska, přes to vlak nejede

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:01
- Nahlásit

Alexa
Větrofce, tak ho

sem netušla jakej máš fkus))
Vitásek je ale filmový méno ne? esi ho hraje Šrastný tak to samo vim,vod tý doby ho nesnesu totiš)))

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 11:02
- Nahlásit

voe až půjdete f kině, tak mě vemte lístek do první řady a popkor, ju? mě tu zatím odklidili na chvíli vjezd, tedy teď hlavně výjezd, tak se jdu vyjet nakoupit

Marush
Člen
- Nahlásit

agáta12
co takhle strýček Jedlička - ten mi nedal lízátko a přitom ho dostali úpa všichni.

ségře nechtěl nechat pohladit prasátko...řikal nešahej na to prase až za nim šel táta a řek mu jestli si ségra nemůže na to prasátko šáhnout a von..no jistě..tady je prasátko a byl uplně vyměněnej...nesnášel děti prej,byl mi dost blízkej

Alexa
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
sem netušla jakej máš fkus
no tys mě svým výběrem taky kapku překvapila

<< 1 ... 7749 . 7750 . 7751 . 7752 . 7753 . 7754 . 7755 . 7756 . 7757 . 7758 . 7759 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání