| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
Jelikož je Dafne děsně věrnej pes a snaží se být dokonalá jako její panička tak si zařídila nemocnou štítnou žlázu ale jaksi zapomněla, že paničce léky platí pojišťovna
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
laguna
Jelikož je Dafne děsně věrnej pes a snaží se být dokonalá jako její panička tak si zařídila nemocnou štítnou žlázu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
tak si zařídila nemocnou štítnou žlázu ale jaksi zapomněla, že paničce léky platí pojišťovna
laguna
ale kurva. co to obnáší??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:29
- Nahlásit
kachna_
je tam ještě lepší vila - Planá růže
tu si koupíme, až Česťa našetří, tu už mu nedaj.
laguna
zmlať jí, tohle si nemůže dovolit, měla by jet s našima psama do číny na práci, loď odjíždí v listopadu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
tyvoe, apokalyptický narkotank ... vo padesátikilovim picbumovi ani nemluvim ...
makrel
naši psové na barfu taky skoro vůbec nepijou ... po granulích lemtali naprosto šíleně
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:31
- Nahlásit
ale kurva. co to obnáší??
tipuju, že doživotní podávání nějakejch příšerně drahejch lékůch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
laguna
jo, zmlať ji, to si nebude dovolovat
Marush
Můžu být jedině Rajza Gorbačovová, páč nikoho jinýho vlivnýho si z tý doby nepamatuju
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:34
- Nahlásit
Biluška
Můžu být jedině Rajza Gorbačovová, páč nikoho jinýho vlivnýho si z tý doby nepamatuju
vyřazuju tě úpa z týdle dimenze seš uplně nekomunistická,spíš mi přídeš imperialistickej štváč a ty my neberem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
Marush
vyřazuju tě úpa z týdle dimenze seš uplně nekomunistická,spíš mi přídeš imperialistickej štváč a ty my neberem
ale zase potřebujete nějaký dizidentí ne, páč bez nich by ste měli moc velkou idylku¨ mám pocit, že vám to začnu nabourávat z venčí asik
"... a červy se rozlezou ..."
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:39
- Nahlásit
Eldoguero
ale zase potřebujete nějaký dizidentí ne, páč bez nich by ste měli moc velkou idylku¨ mám pocit, že vám to začnu nabourávat z venčí asik
"... a červy se rozlezou ..."
jako budte si klí´do disidenti,jenže manžel ségry vám to vytmaví....a nejdřiv bartolomějská,pak Ruzyně a bude po prdeli
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
šiš co to jedete? , mám uklizené spodní patro a jdu si chvíli oddáchnout než půjdu na horní
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
Jelikož už jsem velkokynolog (mám žumpácký tílko) tak jsem jí nechala rovnou na veterině přece takovou lemru nepovezu ještě domu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
ty vado já ale fakt vůůůůbec nechápu. stává se mi, že jak nevim, o čem se bavíte, ale dokážu rozpoznat, co je fakt a co jen nadsázka.
teď jsem v hajzlu naprosto úplně, absolutně mimo mísu. )))))) takže se tomu ani nemůžu smát.
fakt vůbec nevím, která bije...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:44
- Nahlásit
laguna
Jelikož už jsem velkokynolog (mám žumpácký tílko) tak jsem jí nechala rovnou na veterině přece takovou lemru nepovezu ještě domu.
To je zase krmivo pro kolemjdoucí.
A zas jdu, pač vůbec nevím o čem tady mluvíte.
V nedělu pojedeme na výlet, heč heč.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
fšem co nám nerozuměj
náš alternativní svět neni pro mladý...nebo když tak jen pro fajnšmekry co si jedou komančlajfstajl jako třá já...blbost já jsem vlastně tay stará..tagnic
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:48
- Nahlásit
pawLINka
zas jdu, pač vůbec nevím o čem tady mluvíte
díky bohu ještě někdo...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
jbat
teď jsem v hajzlu naprosto úplně, absolutně mimo mísu. )))))) takže se tomu ani nemůžu smát.
fakt vůbec nevím, která bije...
f poho sme dvě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:54
- Nahlásit
kejtlin
f poho sme dvě
tak už tři. super.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
jbatale kurva. co to obnáší??
nic dramatického bude brát dvakrát denně prášky dokud se to nesrovná.
A nejlepší bylo když jsem se ptala veta kolik budu doplácet v lékárně za léky, vysvětlil mi že za ně nebudu doplácet ale zaplatím je celý.Na psa pojišťovna nepřispívá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:57
- Nahlásit
laguna
nic dramatického bude brát dvakrát denně prášky dokud se to nesrovná.
A nejlepší bylo když jsem se ptala veta kolik budu doplácet v lékárně za léky, vysvětlil mi že za ně nebudu doplácet ale zaplatím je celý.Na psa pojišťovna nepřispívá
ty vole to je fakt pes na hovno, myslím, že májen nedostatek hliníku...
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
ale zase potřebujete nějaký dizidentí ne, páč bez nich by ste měli moc velkou idylku¨
v poho, na zbraslav jezdí na ryby Werich, to je inčí chafe než Vala, svede Gerdu a maj po idylce.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
laguna
nebudu doplácet ale zaplatím je celý.Na psa pojišťovna nepřispívá
ale můžeš psa mít pojištěnýho taky...to by pak něco platila pojiš´tovna,ségra to má,ale nevim kolik to stojí atd a taky ho asi nepojistěj když už je nemocnej..to dá rozum
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 12:59
- Nahlásit
Marush
ale můžeš psa mít pojištěnýho taky...to by pak něco platila pojiš´tovna,ségra to má,ale nevim kolik to stojí atd a taky ho asi nepojistěj když už je nemocnej..to dá rozum
mhm, pěkně sis to rzebrala sama...
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
laguna
ach jo lity lity lity pani, hele a nejsou to lický léky, že by ti to moch napsat lickej dochtor jako pro tě??????
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
kachna_
poho, na zbraslav jezdí na ryby Werich,
řiká se PAN Werich
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
Alexa
jasně že to jsou lidský dokonce stejná značka co mám já jen vyšší číslo.
Takže se musím domluvit s doktorkou snad nebude dělat fory.
Mohlo to bejt horší tohle je docela pohoda
jbat
y vole to je fakt pes na hovno, myslím, že májen nedostatek hliníku...
železo to spraví (dvakrát denně traverzou za uši)
Marushale můžeš psa mít pojištěnýho taky...to by pak něco platila pojiš´tovna,ségra to má,ale nevim kolik to stojí atd a taky ho asi nepojistěj když už je nemocnej..to dá rozum
jednu dobu jsem o tom uvažovala ))
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:14
- Nahlásit
laguna
hele, pani, a jak se ta nemocná štítná žláza projevuje a jak jste na to přišli?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:18
- Nahlásit
Tinta76
přišla mi unavená víc jak obvykle, ale hlavně jsem tam šla s tím že je nachlazená a když už jsem tam byla tak jsem nechala udělat krevní testy a doporučil mi udělat štítnou. Když to shrnu tak to byla náhoda
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
laguna lity lity, snad narazíš na dobrýho lidskýho dochtora co ti napíše i pro čubu na pojišťovnu
ALL nádhery hraný, nechcete bejt třá aspoň komixový? nějak už nemám přehled esli Axela svedla Davítkovou nebo Gerdovou a esli na chatě na Slapech bo ve Vile Osvobození bo kde to zas bylo
Baicoo co ty brůslí? rozmyslelas?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
kejtlin
jbat
pawLINka
přidávam se do klubu mladých, který holt nemohli zažít pravěk tagže sou úpa mimo mísu
|