Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7767 . 7768 . 7769 . 7770 . 7771 . 7772 . 7773 . 7774 . 7775 . 7776 . 7777 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:55
- Nahlásit

Vy paralely, dyk tu žumpu fakt ucpete myslím, že ještě dneska se přehópnem přes vosmitisícofku jdu si k vám vzít jogurt, bo to čtení paralel je náročné

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:55
- Nahlásit

kinta
To víš, u nás v okrese na severu se takový vjeci nedějou. Musíme teprva přivyknout životu pražskému.
To půjde,na to člověk zvyká snadno.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:56
- Nahlásit

takže jdu spát ženy, čest práci a že nechávám pozdravovat Marii Kabrhelovou!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:56
- Nahlásit

ty woe, někteří lidi to asi nikdy nepochopí, bejvalekj se mě ptá., zda bych ho nechtěla

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:58
- Nahlásit

kejtlin
zda bych ho nechtěla

Tak vono záleží na tom, jako co se nabízí.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:58
- Nahlásit

kejtlin
a nechtěla jo

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:01
- Nahlásit

kejtlin
zda bych ho nechtěla

řekni, že už chodíš se Štrougalem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:01
- Nahlásit

kinta
Eldoguero
ty woe tak já ho kopla do prdele protože se ke mě choval jak k neplacený šlapce-doslova a on se ptá, zda bych do toho šla znova? asi upad nebo byl opět dlouho na slunku, to mu nedělá dobře. Já věděla že v tom, že mě vezl do Jílovýho a zve mě do zoo něco bude, že to nebude jen tak

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:03
- Nahlásit

Vrchol drzosti - jdu si do špajzky pro nugetu, páč vás číst je velmi energeticky náročné a je mi fuk, že budu jak vorvaň, páč dnes jsem nedobrovolně viděla sousedku a jsem si jista, že budu VŽDY hubenější než vona, tudíž se mi z ní bude zvedat kufr asi do konce života (rozuměj - jejího) a co myslíte - ve skleničce jsou asi 4, slovy ČTYŘI lžičky nugety a já z toho neměla ani prd Buďto k nám chodí naše hnusosousedka krást nugetu nebo chodí muš v nestřežených chvílích mlsat ho asi zabiju a nařídím mu striktní dietu. Ať se těší na pátek až se vrátí ze cvičení - bude mít brokolici vařenou v nesolené vodě a k tomu dvě šťouchané brambory

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:06
- Nahlásit

kejtlin
a zve mě do zoo něco bude, že to nebude jen tak
jé já měla taky jednoho, kterej, když něco chtěl, tak mě pozval do zoo a do botanický booože ti chlapi jsou ale tupci v některých chvílích

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:07
- Nahlásit

Eldoguero nebo ti to tam sublimuje, to se mě tu stává taky, já když načnu čokoládu, jsem tu sama, vezmu si první řádek s tím, že to bude na jeden den až dost a pak večer jdu jako že ještě vochutnám a huž tam nic není Nebo si sleju kafe, usrknu, dám si cigárko, začtu se na netu, chci se napít a hrnek je práznej

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:08
- Nahlásit

Eldoguero
chlapi jsou ale tupci v některých chvílích

Jenom v některých, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:09
- Nahlásit

Eldoguero
nj jenže tenhle mě nevzal nikdy nikam než na jeden koncert, kde jsem navíc vše platila já a pak se chodil bavit výhradně sám, ke mě jezdil tak jednou za 14 dní si zašukat, bydlí 25 km ode mě

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:09
- Nahlásit

děti, du hajčit

Eldoguero
nebo chodí muš v nestřežených chvílích mlsat

buď ráda, můj muš se neustále snaží hubnout a když se mu to nedaří dycky obviní mě! A to mu jako nevysvětlim, že když si vyžádá v 23:30 bábovku, že to neni úpa redukční dieta

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:14
- Nahlásit

zuzanarosakovaže když si vyžádá v 23:30 bábovku, že to neni úpa redukční dieta

vždyť tu bábofku zredukoval!!

kejtlin bych se nechala vyvážet na vejlety, zvát se do kin a hospod, peněženku bych si ze zásady brala jen abych neměla po kapcách vopčanku a řidičák navolno, peníz bych si nějaký zašila mezi doklady, abych mu mohal ukázat šrajtofli prázdnou (pro případ že by se v ní nějaká bankovka normálně vyskytovala) a byla bych sfiňka co se nechává vydržovat, vono ho to přestane bavit, až tě pokaždý bé po dojezdu z výletu k vratům moc hrozně trápit bolest hlavy a žaludeční nevolnost po jím zaplacenym celym dni

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:16
- Nahlásit

Crysa
to já taky tam budu dělat kdyby něco

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:16
- Nahlásit

Crysa
vždyť tu bábofku zredukoval

jjj, zredukoval, v 0:15 celou!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:18
- Nahlásit

Tak nevim, esli to klapne, ale mooozna jo, ze bych vyzrala zumpi 8000cou stranku coby prvni?????

kinta
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:20
- Nahlásit

Ha, zdolala jsem osmitisícofku !!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:20
- Nahlásit

Fifi
Tak nevim, esli to klapne, ale mooozna jo, ze bych vyzrala zumpi 8000cou stranku coby prvni?????

HAJZLEEEEEEE!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:21
- Nahlásit

Crysa
no, jestli to sublimuje, tak fakt leda mušovi, páč já zrovna z týhle neměla ani lžičku - upozorňuju, že je to taková ta veliká sklenice a doma fakt není dlouho. Furt jsem se na ní těšila a teď budu mít prd, jestli to nemám jako za tu bombošku tenkrát
kinta
no dobře, byl to trapný eufenismus - jsou tupý neustále, někdy víc, jindy trochu míň
kejtlin
prasák jeden, aspoň věděl co chce kopni ho do .... ehm, pošli ho do háje
zuzanarosakova
že když si vyžádá v 23:30 bábovku, že to neni úpa redukční dieta
to muš zkouší taky, ale já ho vždycky pošlu ... spát a von teda ví, že když si nedá říct, tak ho nazvu prasetem a pohrozím mu, že bude vypadat jako hnusosoused - manžel hnusosousedky, to ho většinou přesvědčí, že žrát v noci se nemá ale tentokrát mě vážně dostal to se musí nechat však on se ´bude velmi moc divit v pátek večer

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:22
- Nahlásit

buc buc děti...zas zejtra večer..sem zvědavá, co se zas naučim....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:24
- Nahlásit

Eldoguero
hele já mu normálně odepisuju, když mi napíše na icq, co chceš zmrde, debile, kteréne, idiote...... dle nálady a on nic! sem mu to řekla do očí v neděli - snad tam proletěl i čurák, on nic!

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:34
- Nahlásit

Fifi týýýýýýýýýýjooooooooooooooooo, čék jde zavřít kotce a on to tu někdo vyfoukne..

Eldoguero že bude vypadat jako hnusosoused - manžel hnusosousedky, to ho většinou přesvědčí, že žrát v noci se nemá ale tentokrát mě vážně dostal to se musí nechat
on tě prostě chrání abys nebyla jak hnusosousedka

kejtlinsnad tam proletěl i čurák, on nic!

woe tak levitující úd jsem ještě neviděla

zuzanarosakovabuc buc děti...
jj, už je na čase, jdu taky chrnět, bo jsem ledničku, z těch paralel vysílená, už vyžrala, už není co papkat a očička mám jak králiček v poslední fázi mixematozy

ALL Brou noc

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:40
- Nahlásit

kejtlin
je to velmi splachovací muš anebo se mu natolik líbil seks, že na nějakýho idiota kašle
Crysa
no ten teda jo kdyby mi radši nechal vyměnit na kole pneumatiky, páč s tímhle nemůžu ani před barák, by se mi normálně svlíkly z kol

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:46
- Nahlásit

Eldoguero
je to velmi splachovací muš
ne to je debil, co si myslel, že mě to bude bavit věčně se nechat využívat

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:47
- Nahlásit

Crysa
týýýýýýýýýýjooooooooooooooooo, čék jde zavřít kotce a on to tu někdo vyfoukne..
to je vyhoda, kdyz jdouc kolem jen mrknes na cislo stranky a nedocitas posledni prispevky a nezaviras psiska do kotcu, ani nevis jak, ale JE TO TAM. ikdyz sem myslela, ze to nestihnu. Zdravim sve zname ze zumpy a zase odplouvam....

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:50
- Nahlásit

Fifi
ale JE TO TAM. ikdyz sem myslela, ze to nestihnu. Zdravim sve zname ze zumpy

FIFINÁÁÁ FIFINÁÁÁÁÁÁ

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:50
- Nahlásit

kejtlin

ne to je debil, co si myslel, že mě to bude bavit věčně se nechat využívat
řekla bych, že na to asi tak trochu sázel čím dýl, tím líp pro něj, však ono mu to jednoho krásného dne dojde, nebo mu to třá vysvětlí tvůj jiný muš z tohoto důvodu doporučuju vybírat zásadně aktivní sportovce, ideálně zápasníky, mistry bojových umění a majitele střelných zbraní

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Čen 2011 23:52
- Nahlásit

Fifi
tsss jenom klika

<< 1 ... 7767 . 7768 . 7769 . 7770 . 7771 . 7772 . 7773 . 7774 . 7775 . 7776 . 7777 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání