Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7776 . 7777 . 7778 . 7779 . 7780 . 7781 . 7782 . 7783 . 7784 . 7785 . 7786 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:46
- Nahlásit

Alexa
naprosto zlatá povaha, a když mě přišli vo velikonocích kolednící zmlátit a já začla ječet naprosto neomylně se zakousla do ruky s pomlázkou a
k nám nikdo s koledníků nechodí od dob pitbulteriéra který by je zabil, když viděl napřažený klacek na paničku a holky velký na tom nejsou o moc líp, mě bráněj tvrdě, zejména když to podpořím povelem, ale nejdřív mě začali bránit sami od sebe, tak jsem jen začala přidávat povel, prtože to se může hodit vždycky

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:46
- Nahlásit

kejtlin
když jí přidám, žrádlo, tak má větší odpad,
Paní to má pakůn jako standard,ted na léto je to fajn věčinou panikařím na zimu,právě sem courala po netu a našla sem sušené drcené maso chtěla sem mu to přidávat do granclí ale Pawlínka mě nahlodala,že je to konzervovaný nákým fujtablem rakotvorným,tak počkám na tu přednášku co se dovím(jak vykrmit zebru)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:47
- Nahlásit

jbat
Utratila jsem 1 400,- za hadry. Samcovi jebne céfka, strašně se těším.

super

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:49
- Nahlásit

kejtlin
nejdřív mě začali bránit sami od sebe, tak jsem jen začala přidávat povel, prtože to se může hodit vždycky

dyk to furt řikám

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:54
- Nahlásit

Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak?

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:55
- Nahlásit

jbat
Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak?

sem s nikym nikdy nebydlela pro jistotu

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:57
- Nahlásit

jbat
Taky jsem šopaholik, včera jsem strávila v obchodech asi tři hodiny a utratila jsem čtyři tácy Ale zasejc mám oblečené obě pézetka i sebe na léto

Úplně jednoduše. Fšechno co samec vydělá je povinnen mi ihned odevzdat. Nejlépe gdyž výplata přichází rovnou na moje konto. Je mu přiděleno malé kapesné, které ofšem musí utratit za dárky pro mě, jinak s ním nemluvím

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:58
- Nahlásit

hele paralely, už vám ho vezou

Baysha
Člen
- Nahlásit

jbat
my to nemáme zařízený nijak - máme se samečkem každej vlastní účet, on platí nájem, já elektriku, a jinak třá nákupy (jídlo, hadry když nakupujeme spolu) platí jednou ten, jindy druhej, jak to zrovna vyjde... když jednomu zbejvá málo, tak řekne druhýmu a platí on, prostě to moc neřešíme a necháváme tomu volnej průběh, my v podstatě oba na prachách nijak nelpíme, takže nevznikají žádné třenice v tomto směru
ale z nás si příklad neber, my děsně utrácíme, nemáme v tom vůbec žádnej systém ani rozpočet a tím pádem nejsme schopni našetřit vůbec nic...

makrel
Člen
- Nahlásit

jbat
půl napůl nájem a jídlo. vybavení domácnosti většinou on, ale taky mu pak všechno zůstalo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:00
- Nahlásit

jbat
tak kdyš sem bydlela s bejvalým 3 roky tak jsme dali prachy dohromady, napůl poplatili co bylo potřeba a zbytek se utrácel po společný poradě, jo taky jsme si kupovali kraviny zbytečný i, ale celkem to fungovalo

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:00
- Nahlásit

Biluška
Taky jsem šopaholik

já nejsem, šla jsem si udělat radost jenom a trochu jsem to přehnala, běžně mi stačí naušnice za 79,- ))

Úplně jednoduše. Fšechno co samec vydělá je povinnen mi ihned odevzdat. Nejlépe gdyž výplata přichází rovnou na moje konto. Je mu přiděleno malé kapesné, které ofšem musí utratit za dárky pro mě, jinak s ním nemluvím

tak to bych nechtěla zas já. nějakej kompromis jakoby... bo jsem si myslela, že to děláme férově, ale asik ne.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:02
- Nahlásit

jbatHele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak?

jeden inkaso a pojistky na barák(ve vlastním odpadá nájem), druhý žrádlo. Zbytek dle domluvy.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:04
- Nahlásit

jbat

Jinak když sem s někym byla vše mi vždy platil když byl semnou,to zas jako musel,to by mě urazilo dyby ne...jen teda jeden mladý lesník , ten nic neměl tak neplatil debil

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:05
- Nahlásit

Jakej je anatolský pastevecký pes? Je to podobná povaha jak např. středoasiat, kavkaz apod.???

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:05
- Nahlásit

Baysha

já jsem typ jako ty v tomhle. neřešit to. mám - dám, nemám - nedám.
ale samec byl úplnej opak a psal si, kolik stál nákup a tak... takže jsem se přizpůsobila a dělala to jak on chtěl. půl na půl.
jenže bere o 20 tis. víc než já, tak mě to po roce přestalo bavit a vypočítala jsem přesný poměr nákladů vzhledem k příjmům a už to začlo skřípat.
páč půlka nákladů je super, ale třeba v Ikei jsem platila vždycky já, protože byl přesvědčenej, že třeba druhej hrnec nepotřebujem etc.

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:06
- Nahlásit

jbat
bo jsem si myslela, že to děláme férově
Záleží na konkrétním kusu do hlavy a melounu nevidíš,ale důležité je to probrat co si jak kdo představuje,páč v těžké chvilce cokoli ste učinili bude použito proti vám.Sem dycky trefila magora páč je přitahuju nic pozitivního nemám jaksi na skladě. Nic dem s pakůn na procházku než budou zas padat trakaře

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:08
- Nahlásit

jbat
tak to bych nechtěla zas já. nějakej kompromis jakoby... bo jsem si myslela, že to děláme férově, ale asik ne.
jsem tenhle model odkoukala od našich. TAkže když jsem se vdala a nastěhovala k eksovi tak jsme na něho automaticky najeli.On odevzdal výplatu, já zaplatila nájem, inkaso, stavebko....plus jsem nakupovala jídlo a kdykoliv jsme něco potřebovali do domácnosti tak jsme se dohodli (teda já jsem se dohodla a oznámila mu to )
Asi po dvou měsících měl pocit, že je na tom nějak bitej a chtěl kasu držet on. Po týdnu jsme zcela záhadně měli utracený měsíční rozpočet a tři týdny se stravovali u našich, abysme vůbec přežili. Pak už kasu nechtěl
S Mášenkem to bylo ještě jednodušší, páč a) je rád, že ho vůbec živím a za b) vůbec nemá tendence do čehokoliv kecat, čím míň starostí má tím je šťastnější.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:08 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

jbat
páč půlka nákladů je super, ale třeba v Ikei jsem platila vždycky já, protože byl přesvědčenej, že třeba druhej hrnec nepotřebujem etc

bože nemohla bych s nikym bydlet,ješíš to by mě sralo strašně mudávat jakýkoli peníze na něco jeho a i to že by mi nechtěl dát von svý by bylo strašný..nakupuju si píčoviny neustále a pak třá nemám na plyn no a to by mi narušil šíleně moc,to nende

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

Biluška
jsem tenhle model odkoukala od našich. TAkže když jsem se vdala a nastěhovala k eksovi tak jsme na něho automaticky najeli.On odevzdal výplatu, já zaplatila nájem, inkaso, stavebko....plus jsem nakupovala jídlo a kdykoliv jsme něco potřebovali do domácnosti tak jsme se dohodli (teda já jsem se dohodla a oznámila mu to )
Asi po dvou měsících měl pocit, že je na tom nějak bitej a chtěl kasu držet on. Po týdnu jsme zcela záhadně měli utracený měsíční rozpočet a tři týdny se stravovali u našich, abysme vůbec přežili. Pak už kasu nechtěl

Jme na tom podobně,jen s tím rozdílem,že já nemám žádný vlastní prachy,jen ty mužovo.

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

jbat
tywoe tvůj ex by si rozuměl s jedněma mejma známejma, sou to už starší lidi, ti měli deníček, kde si všecko psali, třá když byli spolu někde na limče, tak si zapisovali, že ten druhej dluží jedenáct padesát za tu limču za tím chlapem jednou přišel kamarád, že má pro jeho ženu fotku, co po něm chtěla, a jestli by mu mohl za ni zaplatit ty tři koruny, a on prej "zapomeň, já už bych to od ní nikdy neviděl"

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:10
- Nahlásit

Biluška
vůbec nemá tendence do čehokoliv kecat, čím míň starostí má tím je šťastnější.

Mášenek je jako já asik, taky bych chtěla aby mi to někdo všechno vorganizoval,akorát bych ho ještě k tomu vůbec neposlouchala

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:11 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

pawLINka
Jakej je anatolský pastevecký pes
Hladila sem je na véstavě molos v KM přišli mi mírnější povahou,ale stejně samostatný teda aspon ten pár co tam byl http://anatolsky-pastevecky-pes.hafici.cz/ Hélé mám ju aj s fotkama http://www.moloss.cz/moloss-club-cz-klubove-akce.h tm

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:12
- Nahlásit

jbat
já to měla jak Biluše všechno mě a dostával kapesný, no kapesný někdy to vyšlo na celou jeho vejplatu prostě aby měl na cestu, něco málo na žraso, páč si bral z domova, vycházelo to bajvočko 150,-200,- na den+cesta tagže cca 7000,- na měsíc a to mnohokrát přines, opčas i míň no fuj sem se až vorosila, uš nigdy!!!!!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:12
- Nahlásit

Baysha
tywoe tvůj ex by si rozuměl s jedněma mejma známejma,
Já mám takovýho kamaráda a byl ve strašným dyskomfortu,když mu lítalo v luftě jeden měsíc 170 kč,než přišel na to,že je to poplatek za rok za vedení jakéhosi účtu.
Jeho žena měla dokonce něgde napsaný,jakej smí a nesmí koupit toaleťák,saponáty,prášek na praní a tak.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:16
- Nahlásit

danajasa
Kámoška považuje o jeho pořízení. Snažím se jí to vymluvit. Mají dodrbanku, o kterou se stará její přítel. Cvičí ji apod. A teď se jí zalíbil anatol.
Mají hospodářství, koně apod. Líbí se jí, že je to pes hlídač a mě by zajímalo, jestli je to takový hlídač, jak např. kavkaz nebo asiat. Prostě hlídač s velkým H. Aby nepřecenila své možnosti a neměla pak průser.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:16
- Nahlásit

fšem divnejm lidem co maj pořádek v penězích

jste všechny divný....jednou za čtvrt roku dělám losování šťastnejch věřitelůch a pak jedu dál...ale vočekávám exekuci dycinky a jednou to příde no...jsem nejhorší diskomfort co nikdy nemá nic v pořádku...nikdy prostě...ani nevim kolik mám přesně plat,ael tušim že míń než projedu benzínu třá,jsem prostě fakt dobrej ekonom si myslim

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:17
- Nahlásit

ženy

ty vole tak vidím, že jsem to měla maličko exotický...
nevim, jak to dělaj ty ženský, co jsou rozmazlovaný a dostávaj dárečky a na něco si ukážou a už to maj... to jsem v životě nezažila, ani se žvejkačkama, natož třeba s hadrem nebo kabelkou. a to co vydělaj, maj na svoje potřeby...
jako když ne tohle, to je samozřejmě sci-fi, tak aspoň férově, ne?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:19
- Nahlásit

jbat
no tak to já radši nedostanu ani žvejku, ale budu mít přehled a jasno kdo co kupoval a platil.v penězích bordel nesnáším.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:20
- Nahlásit

jbat
já taky od nikoho nic nedostala krom třeba vánoc takže v klidu

<< 1 ... 7776 . 7777 . 7778 . 7779 . 7780 . 7781 . 7782 . 7783 . 7784 . 7785 . 7786 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání