| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:21
- Nahlásit
jbat
hele dle mýho je v zásadě jedno, jak to s penězma který lidi maj nebo nemaj, ale musej to mít voba zhruba stejně - jinak to nemůže dlouhodobě fungovat...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:22
- Nahlásit
jbat
nevim, jak to dělaj ty ženský, co jsou rozmazlovaný a dostávaj dárečky a na něco si ukážou a už to maj... to jsem v životě nezažila
Tak jako třeba dostanu velký srdce z pouti,nějakej zvláštní hrníček(sbírám je),ale na jiný dárečky nárok taky nemám.
No nic,paralely,jdu s dětma do bazénu....zatím pa.
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
makrel
kejtlin
však já neřikám, že chci něco dostávat. to nepotřebuju, vydělávám si sama.
ale že prostě je jeden extrém, kdy baba má všecko, na co ukáže (pro méně chápavé opakuji, že to já nechci a nevyžaduji) a druhá platí všechno na půl plus hodně navrch a ještě je označena za člověka, co není schopnej ušetřit. to jsem tím chtěla říct.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
kejtlin
ad dary
Tak to já dárky dostávala,ale i dost dávala teda...ne nějaký ty dyjamanty,ale hadry jo i třá tu kabelu nebo tak...jako dárky mi dává i divnobratr, to snad by měli muši jen za to že tolerujeme že žijou,ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:23
- Nahlásit
jbat
jako když ne tohle, to je samozřejmě sci-fi, tak aspoň férově, ne?
Nevim, nikdy jsme s nikým nebydlela, takže zkušenost 0000 prd. Ale co maj naši, tak mají společný účet a k němu 2 karty. Tam choděj obě výplaty. A nakupujou většinou spolu a áma si normálně kupuje čas od času nějakej hařík nebo kabelku a táta je v klidu, protože on si vždycky kupí nějakou vrtačku, naposledy to byl solární ohřev do bazénu. Nikdy se o prachy netahaj a to táta jako hlavní mechanik jedný divize ve fabrice bere daleko víc, než máti učitelka.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:24
- Nahlásit
jbat
no můžu ti říct, že vod tý doby co sem ekse vykopla z baráku a nikoho dalšího tam nenakvartýrovala a rozhodně nenakvartýruju, tak dostávám dost často a hlavně mě neustále dokáže překvapit, že i něco ušetřim a koupim si co chci
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:25
- Nahlásit
Baico
Nevim, nikdy jsme s nikým nebydlela, takže zkušenost 0000 prd. Ale co maj naši, tak mají společný účet a k němu 2 karty. Tam choděj obě výplaty. A nakupujou většinou spolu a áma si normálně kupuje čas od času nějakej hařík nebo kabelku a táta je v klidu, protože on si vždycky kupí nějakou vrtačku, naposledy to byl solární ohřev do bazénu. Nikdy se o prachy netahaj a to táta jako hlavní mechanik jedný divize ve fabrice bere daleko víc, než máti učitelka.
což mi přijde úpa jako ideál. na výpisech je všechno vidět, je to průhledný, v pohodě, domluvit se je přece to nejmenší. samozřejmě takhle to vést chce čas, to nejde po měsíci známosti, ale nějak tagle by to fungovat mohlo...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:27
- Nahlásit
Marush
Tak to já dárky dostávala,ale i dost dávala teda...
Tak já teda taky hrozně ráda dávám dárky, i úplný maličkostě, třeba ex miloval Rafaelo, tak jsem mu jednou za čas koupila ten velkej kýbl (vždycky po výplatě) nebo třeba jsem viděla, jak se nerad loučí s jedním tričkem, tak jsem tak dlouho hledala, až jsem našla podobný v Zaře a koupila mu ho, jen tak, bo to stálo za tu radost.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:29
- Nahlásit
pawLINka
Aby nepřecenila své možnosti a neměla pak průser.
Normálně nevím kdy bude zas v KM ale vyštvala bych ju na ten pracovní vékend co je na str.molos klubu at se jede podívat co je to za bestie a jak krásně vláčí pánečky(né agresivně ale prostě de a udělá ci co chce)nebo jí aspon nalákat na ten molos klub moc dobrá komunikace je snima a třá by si domluvila návštěvu někoho poblíž kdo je má,páč na živo to bé nejlepčí.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Baico naši to maj taky na pohodu, jednu vejplatu valej na dlouhodobě ukládací účet a z druhý žijou, že se do toho vejdou se žrádlem a každoměsíčníma poplatkama a jednou za kvartál si z toho účtu z kterýho běžně nevybíraj, tak stahnou prachy třá na dovolenou nebo větší výdaje, jako třá když je potřeba koupit čerpadlo, vopravit nějak víc auto, nebo koupit auto, pže střídaj takový ty 20letý shnilotiny, aby měli každej čtvrtek čím dohrkat do Kaufu. Nějak jsme je nikdy neslyšela, že by si něco vyčítali, ale vím že máma si třeba na sebe pořádně nikdy nic moc nekupovala, až jí teď tlačím do toho, aby se rozmazlovala
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
jbat
což mi přijde úpa jako ideál
No tak jasně, že to nejde hned na začátku vztahu,ale to se většinou hned nesestěhujete, že jo. Ale určitě je dobrý se dohodnout.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:34
- Nahlásit
jbat
Tak já teda taky hrozně ráda dávám dárky, i úplný maličkostě
to já taky maličkostě...já bohužel ale hrozně utrácim za píčoviny a s penězma hospodařit neumim,takže je to nakonec vždy špatně no...protože si pak nakoupim hadry třá za 5litrůch a je mi divný že jako najednou nic nemám na účtu..a pytlikuju pak hrozně
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:36
- Nahlásit
hele lidiiii!
http://www.facebook.com/event.php?eid=151401918266 495
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:40
- Nahlásit
Baysha
hele lidiiii!
co to je,nemůžu tam?!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:41
- Nahlásit
Baysha jj, už mám 17. zaškrtnutý v kalendáři a odpo bém dávat s maminou dohromady vobjednáfku abych to pak jen naťukala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:42
- Nahlásit
Uvědomujete si, vy grafomanky, že jste od rána nadrásaly už 10 stránek?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:43
- Nahlásit
Marush
klimatex bude mít 50% slevu na všecko, platí to 17.-18. na prodejnách i eshopu, heslo je 30000
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:44
- Nahlásit
Baysha
hele lidiiii!
http://www.facebook.com/event.php?eid=151401918266 495
co tam je????
já to nevidím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:44
- Nahlásit
Bayshaklimatex bude mít 50% slevu na všecko, platí to 17.-18. na prodejnách i eshopu, heslo je 30000
ale jen pro ty co jsou Klimatex fandové
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:45
- Nahlásit
Monty už bys měla mít na FB pozvánku a pak bys to měla vidět na 100%
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:46
- Nahlásit
Baysha
co je to Klimatex??? jsem bubá, já to nefííím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:46
- Nahlásit
Crysa
ale jen pro ty co jsou Klimatex fandové
myslím, že ne - na prodejně těžko někdo bude otvírat fb, aby ověřil, esi si opravdu fanoušek mám za to, že stačí heslo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:47
- Nahlásit
Monty
sportovní hadry - funkční oblečení, různý ty softšely a goreteksy a tak http://www.klimatex.cz/
|
gabifi
Člen |
- Nahlásit
to je zajímavý téma. No tak já si myslím, že lakomej chlap je něco strašnýho. V rámci možností je ho třeba vykopnout
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Crysa
já to vidět fakt nebudu, jsem v práci a tady náme zablokovaný přístup na FB až se doma připojím na net
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
Baysha
aha díky, no u mě o teď nehrozí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:51
- Nahlásit
gabifi
to je zajímavý téma. No tak já si myslím, že lakomej chlap je něco strašnýho
to je svatá pravda, ale mě to zezačátku nevadilo, fakt nepotřebuju bejt rozmazlována.
ale když jsem nakonec platila v podstatě víc a příjem mám poloviční, to už mě sralo dost...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:52 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
gabifi
že lakomej chlap je něco strašnýho. V rámci možností je ho třeba vykopnout
naprostej souhlas a hlavně, čim je starší tím je horší, to mám zářnej případ mojí kolegyně. Toho jejího chlapa bych vzala palicí po hlavě hajzla jednoho lakomýho. Von si nakupuje čtyřkolky, nový auto a podobně, jí dává na sebe a dítě, který si vydupal 6000 a to vyžaduje denně k večeři minutky, a nic jinýho neplatí, a když mu řekne že chce litr pro holku na pijáno tak jí řekne ať na něj nechodí, nesnáším takovýdle typy, naštěstí už se mi jí odařilo trochu převychovat a už ví jak na něj, aby z něj něco vydolovala
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:59
- Nahlásit
Pro koníčkomilce: http://www.facebook.com/pages/N%C3%A1vrat-divok%C3 %BDch-kon%C3%AD/216997801654816
A my si jdem s Ferdou zabruslit a vykoupat se
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 14:59
- Nahlásit
děfčátku du...řezník mi nechal nějaký roštěnky...tak spěchám...zatim tčus
|