| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:00
- Nahlásit
JE TADY NĚKDE ATUSCHE????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:38
- Nahlásit
janika
Jsou. S waldofcema na výlety chodíme často.
já vim, ale nám už o tom neřikáte vůbec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:41
- Nahlásit
jbat
Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak?
Jeli jsme hlavně z jeho, to dá rozum, za moje se dělaly někdy nákupy, nebo když sem ho jako grant pozvala na véču....a svoje sem si utrácela sama, samec platil skoro všechno, já zas uklízela celej barák, takhle sme to měli rozdělený, myslim, že fér, byl to gentleman.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:44
- Nahlásit
Gerda
Jeli jsme hlavně z jeho, to dá rozum, za moje se dělaly někdy nákupy, nebo když sem ho jako grant pozvala na véču....a svoje sem si utrácela sama, samec platil skoro všechno, já zas uklízela celej barák, takhle sme to měli rozdělený, myslim, že fér, byl to gentleman.
Tys měla všobecně štěstí hrozný...
To když jsem řekla, že já jako ženská do toho vztahu vnáším to, že vařim, uklízím, starám se, tak mi řek, že to on ale nepotřebuje, že to zvládne i sám... takže mě vlastně ani nepotřeboval, tak nevim, na co mě měl. Teda vim, ale to byl pro mě dost drahej špás, to jsem si mohla bydlet sama, tohle mít taky, ale bez žehlení košil a teplých večeří...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 15:48 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
jbat
Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak
Tý jo, já ti ani nepovím, jak to vlastně máme. Společnou kasičku nemáme. Platíme si každý svoje stavebko, svůj tydlifon, svůj benzín. Lukáš splácí auto a platí nájem. Já většinou dělám nákupy. Když se pokazí něco na autě (jako zrovna včera), tak platí ten, kdo má zrovna prachy. Před 15. já, pač mám véplatu na začátku měsíce, po 15. on. Takže teď platím já. Ale je pravda, že tímhle autem jezdím denně já. Ale nijak zvlášť to neřešíme prostě....
Oblečení si kupuju sama, boty taky. Lukášovi ale naopak kupuju často oblečení já (pač jinak by chodil těch skoro 7 let, co jsme spolu furt v tom samém).
Maso pro psy kupujeme oba, tak nějak se střídáme nebo každý polovinu. Očkování platím já 2 psům a Lukáš dalším 2. Když nemá peníze, platím já, když nemám peníze já, platí on.
Do budoucna, až budeme brát hypošku, to tímhle stylem asi moc nepůjde. Budeme v tom muset udělat pořádek. Zatím nám to tak vyhovuje.
Edit: Ještě mě napadlo, že zvířata (jako naše hospodářství - drůbež, králíci, kozy apod.) si financuje Lukáš sám.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:03
- Nahlásit
Tý jo, asi z toho Klimatexu objednám baťůžek na trekování.
Za tu poloviční cenu se to dá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:05
- Nahlásit
jbat
nevim, jak to dělaj ty ženský, co jsou rozmazlovaný a dostávaj dárečky a na něco si ukážou a už to maj... to jsem v životě nezažila, ani se žvejkačkama, natož třeba s hadrem nebo kabelkou. a to co vydělaj, maj na svoje potřeby...
jooo holka, tak to já přesně měla, je to boží, když sem si fňukla, že sem ještě nikdy nebyla v létě lýžovat, jeli sme do švajcu. Byl skvělej, bezvadňáckej, vopravdu báječnej chlap, všechno uměl zařídit, nikdy sme se nehádali, byl strašně tolerantní ke mě a mýmu psu, on mě právě uvyknul na dárky, rozmazlování, třeba mi do práce posílal květiny krásný, věděl, který mám ráda a nechával mi vázat super kytice, věděl, že milákuju čokošku a kupoval mi tobleróne velikou...moc hodnej čék, pak to vyčpělo a rozešli sme se, ale sme furt v dobrym vztahu, aji si voláme. Takže to je mi dost líto, že si to nezažila, páč přesně podle něj mám nasazenou laťku, ovšem ta je zřejmě tak vysoko, že málokdo dosahuje její výše, jenže zas rači nic než nějaký oproti němu polovičatý mužstvo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:08
- Nahlásit
gabifi
No tak já si myslím, že lakomej chlap je něco strašnýho.
Koncem střední jsem chodila s jedním klukem. Byl hroznej a takhle jsme jednou seděli v hospodě a tam byl takovej dost svéráznej hospodskej.
Tak jsme dopili, on se přikohátal s účtem a zeptal se "budete platit dohromady, nebo jste se porafali?"
Byl to dobrej hospodskej
(Platila jsem tenkrát já )
jbat
Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak?
dokud jsme byli jen jeden plus jeden bez hypotéky a dítěte, tak Michal platil auto+půjčku na auto, kterým jsem denně jezdila do práce, já nákupy + ele. atd, zbytek dle dohody. Teď Michal platí hypo a benzín, autem jezdí do práce on, já nákupy, ele. atd.
V zásadě, před hypotékou jsme to neřešili vůbec, pak jsme se dohodli takhle.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:15
- Nahlásit
jbat
Tys měla všobecně štěstí hrozný...
nemyslim si, že je to o štěstí, je to o výběru partnera, o přístupu k tomu vztahu...tak ňák celkově.....
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:17
- Nahlásit
Tak strašně moc let u nás:
Prachy co přines úžasňák a já když jsem ještě byla zaměstnanec, na mateřské, socka ...šly na účet odkud se bralo potřebné. Prakticky stejný systém jako u Bilušků a Mášenků.
Teď jsem ta "Švorcová v havětích lahůdkách " a platím vše co se dá v hotovosti a vše od čeho je třeba mít doklad jde z účtu. Minulý rok a vlastně asi před 15 lety by úžasňák taky socka a táhla jsem to sama.
Ale systém Biluška je dobrý systém - Muš rozhoduje o velikých věcech : jako politika Tajwan versus Japonsko a pod a já o těch prkotinách jako nové auto nebo droždí....
Jinak děti měly přednost před čokly, ale jen těsně - kladl se důraz na vzdělání a figuranti taky něco stojí , že jo
Jo a účet je psaný samo na muže - ale ....
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:33
- Nahlásit
Gerda
jooo holka, tak to já přesně měla, je to boží, když sem si fňukla, že sem ještě nikdy nebyla v létě lýžovat, jeli sme do švajcu. Byl skvělej, bezvadňáckej, vopravdu báječnej chlap, všechno uměl zařídit, nikdy sme se nehádali, byl strašně tolerantní ke mě a mýmu psu, on mě právě uvyknul na dárky, rozmazlování, třeba mi do práce posílal květiny krásný, věděl, který mám ráda a nechával mi vázat super kytice, věděl, že milákuju čokošku a kupoval mi tobleróne velikou...moc hodnej čék, pak to vyčpělo a rozešli sme se, ale sme furt v dobrym vztahu, aji si voláme. Takže to je mi dost líto, že si to nezažila, páč přesně podle něj mám nasazenou laťku, ovšem ta je zřejmě tak vysoko, že málokdo dosahuje její výše, jenže zas rači nic než nějaký oproti němu polovičatý mužstvo.
Paní ste si jistá že ste v reálném čase?????????Chci takýýýý mě už se ani nezdá totok
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:35
- Nahlásit
Nazdar dyskomforti paralelní
Bylo tu teď boží dopuštění,peklíčko na zemi a vítr a déšť nám sundal tak 20 tašek......myslíte že bude ještě pršet? Na půdu,ani na střechu sama nepolezu a samože sem,jako vždy v těchto situacích,doma sama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:39
- Nahlásit
danajasa
Paní ste si jistá že ste v reálném čase?????????
naprosto. Mám kolem sebe i ženský, kterým to normální přijde, bo maj takový mužíčky buď doma, nebo s nima teprvá choděj. Opravdu se potkávám s chlapíčkama, který takový jsou, to, že jsou zadaní, je věc jiná, ale jsou takoví. Kolegyni mojí chodí do práce květina každý týden od novýho milence, děsně na ní myslí, z dovči jí vozí bezva dárky krásný, pomáhá jí s majitelem bytu řešit věci, který je lepší, když si řešej mušové...tady nám vpráci kolezi furt držej vodevřený dvéře, stěhujou nábytky, jak chceme, pmáhaj nám a sou na nás hodný, když někdo z nich na nějakou holku zvýší has, dostane strašnou hrozbu a všichni na něj ječej, že křicí na holky, že je srap...sou to tady kucííí, co se zastanou vobtěžovaný žencký v parku atd atd....mušové, co doma vysolej vejplatu ženě, kluk, co dělá melouchy jak šílenej, aby měla žena jeho dost prostředků pro dvojčata, co se naroděj příští tejden...jako naštěstí neznám chlapy, který kontrolujou, co děláš, kam jdeš, kdy a s kym, kolik utrácíš, nebo na tebe křičej či tě nedejbože bijou, to až ten tety syn předvedl, proto mě to i tak děsně vykolejilo, páč to prostě neznám...
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:45
- Nahlásit
jbat
Hele ženy jak jste to měli doma zařízený s penězma vy? Když už jste bydleli s nějakým samcem... Jeli jste půl na půl, nebo podle výše příjmů nebo jak
U nás to máme podobně jako Baico rodiče jeden účet dvě karty.
A jelikož víme oba že si nemůžem moc vyskakovat tak se držíme hodně přizdi.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:46
- Nahlásit
jbat
fakt nepotřebuju bejt rozmazlována
tak se to nauč a i se nauč být přiměřeně sobecká.
Alexa
čim je starší tím je horší
ano, pravda, ex mi těsně před rozvodem počítal použité útržky hajzlpapíru a zhasénal mi u čtení, neb elektryka je drahá.
Po mým exovi už do svýho bytu nikoho nechci
Clap má být štědrej a formát a neřešit prkotiny. Vlastně prkotiny řešit má, ale jenom když je požádán svou drahou polovičkou, pak je má vyřešit k její spokojenosti
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:57
- Nahlásit
gabifi
ex mi těsně před rozvodem počítal použité útržky hajzlpapíru a zhasénal mi u čtení, neb elektryka je drahá.
Měla sem celkem kliku,že jsem oběma exům mohla sebrat klíče a říct ádiéééé.
Ale v podstatě,i když jsem to byla pokaždý já,kdo se rozcházel,jsme se vždycky nějak dohodli.......s prvním,že už o něm v životě neuslyším ani já ani kluk a já po něm nikdy nic nebudu chtít a s druhým,že rozchod necháme před rozvodem vyhnít,což dopadlo tak,že sme na to oba 5 let zapoměli a já sem se rozváděla uš pozdě,tudíž mu náš stát ještě připsal cizí děcko. Ale to už jsme naštěstí byli v pohodovým vztahu,tagže se to dalo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 16:59
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem zpět, myslela jsem, že to natáhnu do delší procházky, ale krz to hnusný vedro jsem jen čokla na tři party vyvenčila a nechala vyběhat na louce kousek vod baráku a šla zas domů. Mám totiž pocit, že v opačným případě bych zemřela bídnou smrtí
Jináč stopa ok udělala mi opět holka radost hodinovka 4 lomy, 3 předměty a na posekaným, čék by neřek jak hnusnej je terén na tý mojí "čuchací" louce. Jak to posekali, tak z toho děsně trčej klacky vod jetele a je to vod sluníčka dost vyprahlý. Ale co, na zkouškách můžu mít to samý, že jo, tak ať aspoň holka ví, že i na tomhle se čuchá. Akorát mě nasrala ve čtvrtým (předposledním) úseku, páč tam kravka zas měla mraky času asi třikrát se mi rozhlídla po okolí - pochopitelně, že přesně v místě, kde jsem dělala oblouček, takže si musela stopu zase pěkně najít sama a šla s votevřenou hubou až k předmětu (co byl v půlce toho úseku) ale pak už zase ok. Tý jo, jestli to bude takhle dobrý, ráda bych uďála letos ještě FH 1 a 2 a možná i IPO -FH . Koukejte mi všici držet palce, byla by to první argentina s touto zkouškou.
Pokud teda se to nedopadne, jako, když jsem onehdá kdesi napsala, že chci s čubou možná udělat IPO 1, páč by to byla první AD s touhle zkouškou a jistí lidé na slovensku honem honem udělali se svejma AD IPO -V asi abych nebyla první s ípem
Jinak mám nový fotky malodog - momentky, takže nic moc kvalita, ale až to nahraju na web, hodím sem vzorek
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:04
- Nahlásit
jablunka
Měla sem celkem kliku,že jsem oběma exům mohla sebrat klíče a říct ádiéééé
my měli společnou hypotéku, to adié bylo hodně komplikovaný.
Český ženský jsou pracovitý a obětavý a to je úplně blbě, páč to český chlapi hodně zneužívají.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:04
- Nahlásit
Gerda
Mám kolem sebe i ženský, kterým to normální přijde, bo maj takový mužíčky buď doma
Takže v paralerním světu žiju já,šíš okamžitě musím najít ten časoprostorový anomální průchod dosem Jo hele abych nezapoměla koupala sem hmyzopsa na vaně psošampůn a podruhé sem se přehmátla a nalila sem na ni můj kondicionér-je zní lev je dvakrát tak veliká a navlnila se a děsně jemná jako nekecám plyšák
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:13
- Nahlásit
danajasa
hmyzopes je děsně vtipnej, je to strašněj hrdina )) A ještěk tomu lef ))))
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:18
- Nahlásit
danajasa
hehe, kondyční hmyzopes, moc pěkné úplně cejtím tu vůni
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:19
- Nahlásit
tak nový muš je vychcaný zmrd, se mi přiznal, že by chtěl milenecký sex, že má menší závazek o kterem mi nerekl, tak jsem ho poslala též do hoven
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:21
- Nahlásit
kejtlin
že má menší závazek o kterem mi nerekl
co je to menčí závazek dle chlapa? Manželka a pjet dětí?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:26
- Nahlásit
gabifi
ne údajně s nějakou bydlí a že si delší dobu nerozumí a že mu řekla, at´ si klidně někoho najde , tak si prej našel mě, na to já mu odpověděla, že mu věřit můžu a nemusím a já jsem takováá že nevěřím a jestli to měl vymyšlený tak, že s ní bude bydlet a mě jen šukat tak at´ táhne do hoven, že to jsem si mohla nechat bejvalýho a ten šukal jenom mě, nač bych já svobodná měla dělat takovýmu vychcanýmu kriplovi matraci, tak odepsal, že to chápe a že můžeme být kamarádi
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:32
- Nahlásit
kejtlin
no, takových vychcaných chlapů je hafo a některý ženský jim tu matraci dělají léta aby pak zjistily, že jim ten jejich vlastní život tak nějak utekl. Ale gdo chce kam....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:33
- Nahlásit
holky, mám v troubě cuketovou buchtu a už se na ní těšíííím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:34
- Nahlásit
gabifi
nevím tak třeba myslel, že jsem tak naivní že na to kejvnu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:35
- Nahlásit
kejtlin
by mě hlavně zajímalo, proč s tou dotyčnou bydlí, dyš si už delší dobu nerozumí... ale to je jeho věc
na druhou stranu je fér, že se ti přiznal hned takhle na začátku, ne?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:36
- Nahlásit
Gerda
Baysha
Jako voní nádherně ale není vůbec nadšená furt se olizuje tak doufám že se nepo...ináč je děsně mazlivá ted na omak takže čekám včem se vyválí aby nebyla směšná okolním psům
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 17:37
- Nahlásit
kejtlin
třeba myslel, že jsem tak naivní že na to kejvnu
tak leckterá by na to kejvla ráda - ženských, co hledaj seks bez závazků, je taky dost... no vyložil karty, ty máš jinou představu, tagže on si najde někoho na seks, ty si najdeš někoho na fstach a bude vše OK, ne?
|