Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7767 . 7768 . 7769 . 7770 . 7771 . 7772 . 7773 . 7774 . 7775 . 7776 . 7777 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:50
- Nahlásit

Baysha
o přehnaném chválení nebyla řeč, jen o umírněném "dobře" a kousku piškotu

jj tak to jo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:54
- Nahlásit

Bayshakejtlin
Ty voe, co je zase špatnýho na pochvale za vyčůrání?

Rodičů čuběna má 2 roky a dodnes jak se vyčůrá venku, tak letí za tatou celá ščastná a dožaduje se piškotu za dobře odvedenou práci. A tata ji pochválí a piškot jí dá. A co jako.

Já jsem asi dement, ale když pustím Delinu z kotce (7 letej čokl, kterýho mám 3 roky) a jde se hned vyčůrat na zahradu, tak ji taky říkám, že je hodná. Pač ona se neuměla venčit a teď už to dělám automaticky.

To ji tím kazím? Přivádí mě to do dyzkomfórtu teď. Co gdyž to dělám blbje a teď mě třeba sežere?

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:55
- Nahlásit

Brý dopoledně všm co se pohybujou v mezihvězdném čase tj.8.7:2011 je Medarda taže vám má 40dní kapat na karbit zcela legálněBaysha
štěně se zásadně NESMÍ chválit za vyčůrání venku
No jistě máte ho nakopnout až se po...a je to. Baico
Prostě toho chudáka Fandu nutím, aby šel proti svému vlastnímu přesvědčení
No to by se dalo těm krávám v mést do ksichtu,že to dělaj taky páč vyhláška nařizuje obojek a vodítko a to je nucení nejvyššího kalibru a poku budou tvrdit že chodí bez ničeho tak je to obecné ohrožení chtěla sem to tam nějak napsat,ale pak by někdo odepsal nákou magnolii co hraje a mě by taky mohlo něco rupnout

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:56
- Nahlásit

Baico
já to pochopitelně chápu, je mi jasný, že v rámci pikniků u cesty týráš svého psa, který je předurčen k tomu, aby vlastně nic nedělal
Marush
se obávám, že on se velmi nerad seznamuje s jakýmkoliv člověkem je z toho těžce v diskomfortu totiž ale beru ho do mlíkoš, když dorazíš, tak starou moudrou makovici (někdy taky starýho vzteklýho dědka) ukážu
Baysha
no vidíš, to já bych byla v prdeli, páč argetniny prej chyby nevodpouštěj

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:57
- Nahlásit

janika
Janiko já zas trošku myslim, že jsi k Sali nespravedlivá, já bych o ní asi takhle nemluvila. A vůbec, už waldovýlety nebudou? Ani ke Kormoránu?

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:57
- Nahlásit

Baysha
NESMÍ chválit za vyčůrání venku, protože to vede k nečistotnosti eště že mám plemeno, které dle chytrých knih "chyby ve výchově odpouští"

sem chválila a vedlo to k čistotě a scaní jen venku asi za 3tejdny....a to jsem jí nesledovala extrémně,ale prostě normál venčila a chválila...je fakt že se che válet v mršinách i hovnech třá,ale to bych s tim nepojovala,ikdyž je pak dosti nečistá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 12:59
- Nahlásit

bonc
lednici 20-ti kilovýho ftáka...
a nebude tě pak studit až ho z ní vyndáš
to mě minule dostalo nejvíc!!!
mě taky, to je vidět né
danajasa
mě už ruplo a tahám nohu a mám tik
Hele a vůbec mě nezdržujte, jdu, zase přijdu, zdar

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:01
- Nahlásit

hele moje první ofčačka byla naprosto zlatá povaha, a když mě přišli vo velikonocích kolednící zmlátit a já začla ječet naprosto neomylně se zakousla do ruky s pomlázkou a opravdu nepustila až na povel, koledník z toho měl 16 štychů, já lítání po vetovi, ale od té doby pokoj vod koledníků. Prostě jak někdo napřách na paničku bylo zle, jo a taky jsem chodila takovu blbou uličkou do práce a dělal jsem i odpolední, kdy jsem se vracela v noci dom a tam si mě vyčích úchyl. Naštěstí si mě vyčích, když sem na rozdíl z práce šla ven s čoklem a Cinda ho neomylně chňapla za ten cancour, myslím, že pak dlouho nikoho nevobtěžoval, vo Baruně, která si klidně kousne i mimo rukáv nemluvím, a Alexa taky klidně veme za živý, ty woe essi já na ty čokle nepřenáším nějakou agresi, když nad tím tak uvažuju páč všichni moji čokli (včetně pudl - ta malá mrcha už se to naučila vod mámy taky) kousali do živýho

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:01
- Nahlásit

pawLINka
kazíš ji tím děsně, páč se tou nežádoucí pozorností ten čokel dostane do děsnýho štrézu - prej přectav si, že na vejletě skočíš za keříček, pak vylezeš a tam stojí všici ve dvoustupu a říkaj "táááák je hodnááá no a z toho štrézu už se bude čokel odmítat venčit venku úplně a bude se s tím schovávat za gauč, jen aby náhodou nebyl pochválen a nedostal piškot
akurát Zita měla zkušenost, kerá mě nenapadla - totiž že čoklida jí pochopila, že dyš si jenom přičapne, tak dostane piškot, tak venku furt dřepala naprázdno a čůrala stejně doma - ale podle mě za to můžou její dementní tchánovci, keří nejsou schopní poznat dřepící štěně od čůrajícího (čuba je jejich)

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:02
- Nahlásit

Alexa
Naštěstí si mě vyčích, když sem na rozdíl z práce šla ven s čoklem a Cinda ho neomylně chňapla za ten cancour, myslím, že pak dlouho nikoho nevobtěžoval,

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:08
- Nahlásit

danajasaBrý dopoledně všm co se pohybujou v mezihvězdném čase tj.8.7:2011 je Medarda taže vám má 40dní kapat na karbit zcela legálně nekaž mi radost, že nešoupli Medarda až na červenec?

Taky chválím za čůrání, pže se ho snažím spojovat na povel "Děléééj" a pak sámo pochválím když sa vyscá či vysrá a máme radost všici. A když se sejdou dva sobi, tak se radost násobí, to dá rozum přecí. Jdu dočíst proč to dělati nemám a proč mi prase Ferdí tedy úřestalo dělat potřebu v kotci, když to jako prase přišlo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:09
- Nahlásit

Nevím kde se dočtu proč nechválit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:11
- Nahlásit

čus soušky,zas bráníte?? )))
eldorádo
ty vole ty snad nesleduješ mojí foru!!! jak ti mohlo uniknout téma na hafbu??? linkovalo to tu průběžně asi 10 lidí! máš černý puntík!

uš máme názef nový fory??

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:13
- Nahlásit

Utratila jsem 1 400,- za hadry. Samcovi jebne céfka, strašně se těším.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
čus soušky,zas bráníte??

jo hlavně my s nyxou

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

jbat
Utratila jsem 1 400,- za hadry. Samcovi jebne céfka, strašně se těším.
a co je mu po tom?! nebo jako z jeho lovů?

makrel
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

jbat
a co s tím má společnýho, dyž jste rozejití?

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:16
- Nahlásit

Marush
co je mu po tom?! nebo jako z jeho lovů?

no to není z jeho peněz, ale on je vždycky na nervy, když si koupím něco na sebe, samozřejmě za svý peníze. a na konci měsíce se mě vždycky ptá "kolik si ušetřila?".

makrel
co s tím má společnýho, dyž jste rozejití?

pořád spolu bydlíme, takže se to dozví a bude nasranej, že už mě nemůže prudit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:17
- Nahlásit

Marush
jo hlavně my s nyxou
vona nespí jo?

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:18
- Nahlásit

jbat
no to není z jeho peněz, ale on je vždycky na nervy, když si koupím něco na sebe, samozřejmě za svý peníze. a na konci měsíce se mě vždycky ptá "kolik si ušetřila?".

to je dement bože,eště žes ho kopla do prdele , von ještě takovýá držgrešle...no potěš pánbů teda...

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:19
- Nahlásit

jbat
pořád spolu bydlíme, takže se to dozví a bude nasranej, že už mě nemůže prudit
Jedte k moři at vám vydělává třá takhle jo

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:19 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Marush
to je dement bože,eště žes ho kopla do prdele

tak snažim se to udělat slušně, ale počkej, co ti zejtra povyprávím vole... mi udělíš svatozář hnedle.

danajasa
nevidím to:

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
vona nespí jo?

ale spí neboj...nebuď hysterická zase , mám startovací povel...SPI

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:23
- Nahlásit

jbat
tak snažim se to udělat slušně, ale počkej, co ti zejtra povyprávím vole... mi udělíš svatozář hnedle

jako co je mu po tom co si kupuješ...pche,tak to vůbec a hata neuznával,ajko byl špatnej ouplně...rychle vod něj pryč!!!

svatozář ti asik neudělám...nevim nějak intuitivně mi k tobě vůbec nepasuje

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:24
- Nahlásit

jbat
http://img2.rajce.idnes.cz/d0203/4/4073/4073847_31 75717ea9917e59f5e81c22ea105cd3/images/A_ze_jsou_mu zi_k_nicemu_.jpg

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:26
- Nahlásit

danajasa
díky, ale já nevidím rajče tadyk vůbec.

Marush
svatozář ti asik neudělám...nevim nějak intuitivně mi k tobě vůbec nepasuje

cssssssssss, su největší anděl, co znáš, vole.

danajasa
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:29
- Nahlásit

nevidím rajče tadyk vůbec
jbat
To je pak těžký páč je nápadité užití mužů.

Marush
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:31
- Nahlásit

jbat
cssssssssss, su největší anděl, co znáš, vole.

kdybys řekla nejvječí dement...tak bych i souhlasila

jbat
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:38
- Nahlásit

Marush
kdybys řekla nejvječí dement

kejtlin
Člen
# Zasláno: 8 Čen 2011 13:42
- Nahlásit

stará tessa je ve velkém dyskomfortu, byla koupána, jinak mi Goša nemůže přibrat, cpu jí rohlíkama, sádlem, pangaminem, když jí přidám, žrádlo, tak má větší odpad, prostě ho nevyužije-zkoušela jsem to 14 dní, není vychrtlá, ale je hubená, je fakt že ted´ hodně plave a je hodně temperamnetní, Lidka dnes říkala, že by se v téhle kondici na výstavě líbila, no nevím, mě přijde hubená

<< 1 ... 7767 . 7768 . 7769 . 7770 . 7771 . 7772 . 7773 . 7774 . 7775 . 7776 . 7777 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání