| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:41
- Nahlásit
vypadalo to nadějně ale zase někdo zapnul vedro
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:44
- Nahlásit
malinka
jo to je, my to víme
kejtlin
u nás chčije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:45
- Nahlásit
Monty
u nás chčije
u nás začalo prát slunko
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:49
- Nahlásit
kejtlin
ty taky nemáš ráda vedro??? Já myslela, že jsi teplomilec
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čest...
děcka je vám jasný,že žumpa už to má za pár??? s vaší kadencí nedožije prázdnin!! neplačte,sami ste si to zavilnili!!!
twe bombáááá..volala mi známá co prodává v Domě potravin,že jim přišly vočka ,schovala mi patery! Je mi zavázaná bo loni jí Jarin zařídil devizák,nechtěli jí ho dát,že nemá dělnickej půvot.. ..jako nevim kam se sere bez původu
a dále naprostá bomba..stavila sem se v Luxusu a sehnala naprosto úžasný spodáry hele sou balený po 7 kusech..už to mi přišlo naprosto super,ale počkej,to neni celý!!! normálně každá kalhotka má na sobě nápis kerej značí den f tejdnu!! ..jako dokonalý,miluju tydlety výdobytky!Jarin sice zas pyskoval,je celej posranej bo nápis teda neni f češtině,tak prej aby to soudruzi nebrali jako provokaci ..zakázal mi dělat na stole s sryptýs jako posledně dyš sme měli v krkonoších na podnikový chtě družbu s mladými konsomolci ..je to debil,du zavolat Rudlovi abych přišla na jiný myšlénky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:51
- Nahlásit
Monty
ty taky nemáš ráda vedro??? Já myslela, že jsi teplomilec
néé já jsem chladnomilec, jen se ráda koupu, mám ráda teplo, ale u vody
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
davidkova renata
Jsi chuj strašnej.
Dobré ráno, už konečně skončí žumpa? Ty vole pak se rozbije dalších pět for, jak budou kolemjdoucí slavit.
))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
davidkova renata
nechtěli jí ho dát,že nemá dělnickej půvot....jako nevim kam se sere bez původu
To jako že nemá pépé, jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
kejtlin
aha, tak teď už si to budu pamatovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:00
- Nahlásit
kejtlinjinak mám jen 9990 nebo 9999 ted´ zrovna nevím, tak bacha na to, pak už to majitel cztka prodlužovat nebude
fšak to vyjde na pochřeb na letní měsíce, že se bé dát dobře kopat jak v Jívovsi, tak na detašáku ve Zlovsi.
A navíc, jako ta fora už taky musí trochu názvem změnit ýmydž, bo jako kelebritní emeritní votitulovaní a vyzávodění členové vč. matky přectavené, už prostě po určitáích krocích a pokrocích žumpích musí z amatérů do profíků a s novým názvem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
Crysa
jako ta fora už taky musí trochu názvem změnit ýmydž, bo jako kelebritní emeritní votitulovaní a vyzávodění členové vč. matky přectavené,
jaks todleto jako myslela??????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Crysa
tak na detašáku ve Zlovsi.
ty seš taky vůůůl.
A navíc, jako ta fora už taky musí trochu názvem změnit ýmydž, bo jako kelebritní emeritní votitulovaní a vyzávodění členové vč. matky přectavené, už prostě po určitáích krocích a pokrocích žumpích musí z amatérů do profíků a s novým názvem
taky jsme uvažovala, že musíme vymyslet nějaký echt gold super název...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
Crysa
na detašáku ve Zlovsi.
tak to zcela určitě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:03
- Nahlásit
Crysa
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/235546-krysy -obrovske-zabily-dve-deti-na-jihu-afriky.html
Dobře Crysááááá!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
jbat
Dobře Crysááááá!!!!!!
panebože ty si hovado
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:05
- Nahlásit
kejtlin
panebože ty si hovado
Jáááá?????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:07
- Nahlásit
jbat
Dobře Crysááááá!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
jbat
Dobře Crysááááá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:10
- Nahlásit
Zdrávas soudrušky, to je zas den!
Vala napsal příbjěch. Četli sme si ho večer u krbu místo scénáře, dyš Česťa zasedal. Je to hezký příbjěch, jmenuje se Górd Gerój. Je o Leningradu a válce. Měla sem se ho naučit nazpaměť, ale to sem nevzládla. Začíná to: Kagdá my pajezžájem v leningrád, nám nůžno sebjé predstáviť, kak étoj górod žil v gódy vjelíkoj aťéčestvenoj vajný. A potom ještě Táňa umjerlá, bábuška umjerlá, já astálas adná....Prostě děsně srceryvný to bylo. Má nádhernou kadenci v hlase, když říká míru mir!
Spoďáry s dnama mám taky, Česťa mi je přivezl z Vladivostoku, když jeli transsibiřskou magistrálou uctít památku padlých soudruhů při obléhání Chabarovsku. Je na nich napsáno - paneďélnik, ftórnik, sredá, četvjérk, piatnica, sobota a neděle neni, Vala nechce, abych o víkendu nosila spoďáry, je to děsný zvíře. Česťa je taky zvíře, ale na ministerstvu.
Zítra jedem potlačovat nějakou revoluční vřavu do Konga, prej je to i novej film, o takový velký opici.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:11
- Nahlásit
davidkova renatajaks todleto jako myslela??????????
no že jako by jsme měli voměřit svá těla a nechat si udělat profesionální dresy a začít vymejšlet foře nějaký tudlento, nějaký alias, jako firemní značku na názef fory římská dvje.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:12
- Nahlásit
Crysa
fšak to vyjde na pochřeb na letní měsíce, že se bé dát dobře kopat
Tak to bychu už měla do Zlofsi dovézt rejč. A navrhuji, aby u příležitosti pochřbu první žumpy usporádala nějaká pořádná trachtace se spoustou jídla a pití. A ne jen virtuální, ale velmi reálná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
Crysa
bo jako kelebritní emeritní votitulovaní a vyzávodění členové vč. matky přectavené, už prostě po určitáích krocích a pokrocích žumpích musí z amatérů do profíků a s novým názvem
))) ty vade ))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:13
- Nahlásit
Baicopořádná trachtace se spoustou jídla a pití.
jako ještě věčí jak piknik u cestní? voe to zas naberem všechny sto kilo a bude Gerda z nás škubat vlas, bo žádná nezapnem vestu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
Crysa
z amatérů do profíků a s novým názvem
Já ti nevím, nevyřešil to za nás už taťka Magijón, když nás nazvla Solečenstvím Žumpy?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
Crysa
jako ještě věčí jak piknik u cestní?
No jasně, bude to piknik u lesa s grilováním A ještě by jsme mohi udělat interní soutěž o to, kdo naučí nejdřív jakoukoliv květinu mňoukat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:21
- Nahlásit
BaicoCrysa
z amatérů do profíků a s novým názvem
Já ti nevím, nevyřešil to za nás už taťka Magijón, když nás nazvla Solečenstvím Žumpy?
dyk píču, teda píšu: "už prostě po určitáích krocích a pokrocích žumpích"
prostě se udály taky věci, že by si to prostě žumpa nezasloužila, aby její přednoti nebyly obsaženy už v jejím názvu.
Tak třá by to mohlo být "Společenstvo žumpy Davítkové".. neee, to zní blbě.. "Společenstvo žumpy alfasamyce Renáty Davítkové"
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:23
- Nahlásit
Crysa
Společenstvo žumpy alfasamyce Renáty Davítkové"
A založíme si časopis Renata
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Crysa
a proč ne Chronická Pikniková Společnost Žumpy a Mamky - zkratkou CHISUM...
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Crysa
to by šlo..už sem se bála,že jako chcete vynechat z názvu mý méno!!!! to mě neserete nebo vám to jarin pěkně polepí,páky na to má upozornuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2011 09:24
- Nahlásit
Baico
A založíme si časopis Renata
Gerda
a proč ne Chronická Pikniková Společnost Žumpy a Mamky - zkratkou CHISUM...
twe uš aby se vochladilo,vám to vedro dává zabrat.-))))))))))))))))
mušíme to promyslet,aby z toho kolemjdoucí taky něco měli.-)))))
|