| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:22
- Nahlásit
Gerda
co blbneš, dyť je to labrador símťa!
ajo vlastně...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:27
- Nahlásit
Baysha
co blbneš, dyť je to labrador símťa!
Tak si vemte tohodle ten je podobnej a akční jak sfin prej bourá ůtulek RODY
Povaha: Rody nám dělá v útulku z kotců "kůlničku na dříví" - nudí se tady a ničí vše, co je mu na dosah. Proto pro něj naléhavě hledáme někoho, kdo se taky nerad nudí a potřebuje psího kamaráda pro sportovní aktivity. Pro Rodyho budete potřebovat dobře zabezpečený kotec nebo nějakou "psí" místnost, je to podnikavý pes a je schopný utéct, když to jen trošku jde. Jinak je to miláček, přátelský a moc hezký, jen trošku hyperaktivní....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:29 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
danajasa
Tak si vemte tohodle
néééééé, žádný hyperakční vemeno, vepřador rulez!
edit: ale jak tak na něj koukám, fakt by šel vydávat za trajlovýho vepřadora - střelíme ho ňákýmu retrívristovi za těžký prachy jako import z Anglije, no ni?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 16:31 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Baysha
Jako adrenalím prodlužuje život hele s tímto psem béte nesmrtelná Ps:na kolik vyjde takový tralalák labrouš?Páč ted sem se dívala na šiperky a doted mám šipercik v oku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 18:26
- Nahlásit
čest,soudruzi...
je zde bordel nenormalny vám povim!!!
crysa
ich gratulíre k dudu ,ve vlastním zájmu doufám,že bé hesčí neš Harýsek
laguna
hele mám kámošku obvodní,je těžce psí,nic jinýho jí v zásadě nezajímá,nejmím pacoši.-))))),kdybys potřebovala nějjaký ty fety,písni,zkusíme to pořešit
děcka Jarin zas volal,že maj mimořádně vyjímečnou nebo vyjímečně mimořádnou schůzi óvékáesčé,uš mi sere, sehnala sem u známýho řezníka játra,to zas bude jak podrážka .Ale co je poctatný..prej nám zařídil poukaz vot eróhá a můžem si vybrat..bud burgas nebo zlatý písky..jako vůbec nevim,musíte mi poradit!
jo a mám bezva střich z Burdy ,potřebuju nějakou šikovnou švadlu co by mi to spíchla,nevíte vo někom?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 18:40
- Nahlásit
davidkova renata
potřebuju nějakou šikovnou švadlu
Paní šafránková přece
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 18:49
- Nahlásit
danajasa
Paní šafránková přece
ajo dík ))) zaplatim jí bud šekem nebo kešem.-))))
all
pošlete mi něgdo emila na hancuw!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
tak nic prostě fotku do alba na fb nepřidám, protože jsem tupej debilní debil
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
Crysa
hele třeba budeš mít štěstí Áron Oranto kryl 10.04.2011 fenu Tabia z PS ( Valdo Štibork x Zuna z PS), pokud by ti psék šel v 7 týdnech tak to skoro sedí
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
děkuji za nabídku a píši Vám sovu.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
kejtlin
fb nepřidám
SE nevoščiluj normálně ju přilep na monitor a je to Sme byli venku páč zapadlo blunce a normálně proti pakůn jel kůn jako po chodníčku(u hřebčína teda)!!!!Pakůn normálně vyzívá kůně ke hře čímž je plaší,splašený kůn na chodníku by byla moje smrt.Naštěstí kůn byl gut pakůn se dobrovolně odložil a až sme se minuli tak nezávisle na sobě sme psovod i konovod obé provolali zároveň TOOO JÉÉÉ ŠÍÍKOOOVNÝÝÝ
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:07
- Nahlásit
danajasa
Hele a ty seš přímo z Tlampačova?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:08 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
danajasa
to se mi stává taky
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
davidkova renatanemám hnízdo pro tvou sovu
můžeš mi ho sem na chvilku napsat dobrá ženo.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:09
- Nahlásit
impact
No,ale prchla sem po moc letech z města zpátky takže nejsu postižená místní mentalitou(jako neumím držet vidle atak)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
kejtlin
klikni, na tu galerku, do které to chceš přidat, jako na tu hlavní fotku té galerky a pak dej přidat fotku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:18
- Nahlásit
laguna
davidkova.renata@seznam.cz
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:20
- Nahlásit
davidkova renata
děcka Jarin zas volal,že maj mimořádně vyjímečnou nebo vyjímečně mimořádnou schůzi óvékáesčé,uš mi sere, sehnala sem u známýho řezníka játra,to zas bude jak podrážka.Ale co je poctatný..prej nám zařídil poukaz vot eróhá a můžem si vybrat..bud burgas nebo zlatý písky..jako vůbec nevim,musíte mi poradit!
jo a mám bezva střich z Burdy,potřebuju nějakou šikovnou švadlu co by mi to spíchla,nevíte vo někom?
brala bych zlatý písky,ale naprosto tě chápu pepa je furt taky po schůzích a hlavně na služebních cestách...ale zase dneska dones uherák a banány no...jenže já mám chut na zvěřinu vod hajnýho spíš hhihi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:34
- Nahlásit
děcka, jak jsem přišla z práce tak to se mnou málem seklo, našla jsem na plovoučce spoustu krve, ale u něj bylo prasklé mega velké hnusné klíště jsem si oddechla ani nevíte jak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:35
- Nahlásit
Monty
nikde nevidím kolonku přidat fotku, jen upravit, odebrat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:36
- Nahlásit
Marush
...jenže já mám chut na zvěřinu vod hajnýho spíš
to je ten co se vyzná v lese?
brala bych zlatý písky,
asi jo čéče
je to s plnou penzí pochopitelně,to zas Jarin nabere 10kg nejmín ,holka řeknu ti,že nenosit von domů 5 tisíc měsíčně plat plus to co neni na pásce,šel by do hajzlu už dávno,f posteli je taky neschopnej..naštěstí teda ,ale kde bych se takhle měla mi řekni, vono je holt asi dycky něco za něco ,přece nepudu dělat?????????????????????
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:38
- Nahlásit
fšem
Holky, já povedu Rambíka na výstavě v těch Kunraticích a von prej nechce dělat ten postoj,může se státže se mě třá ty rozhodčí i budou na něco ptát?Já to poseruurčitě,vůbec nevim cose tam dělá a bude to fiasko vám řikám!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:40
- Nahlásit
davidkova renata
že nenosit von domů 5 tisíc měsíčně plat plus to co neni na pásce,šel by do hajzlu už dávno,f posteli je taky neschopnej..naštěstí teda,ale kde bych se takhle měla mi řekni, vono je holt asi dycky něco za něco,přece nepudu dělat?????????????????????
tak jasný...já dělala chvíli v Jaltě no...po nocích brigádnicky,ale už se mi za příživu nechce sedět no..takže jsem už žena v domácnosti a to mi vyhovuje
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:41
- Nahlásit
Monty
děcka, jak jsem přišla z práce tak to se mnou málem seklo, našla jsem na plovoučce spoustu krve, ale u něj bylo prasklé mega velké hnusné klíště jsem si oddechla ani nevíte jak
vím, znám to moc dobře
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
Lidíí ted sem dala do překladače NÁZEV KONZERVY VOD BRITA Bits & Paté a True Meat Bits a hele co mi to přeložilo Bitů a paštika True Maso nevešlo no tak nic sem chtěla masovku áále jako
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:45
- Nahlásit
kejtlin
té krve bylo jak z prasete, děs
dáš profil - fotky - najede ti galerka fotek, ty klikneš do které to chceš přidat a pak v pravo nahoře dáš přidat fotky, je to pod hlavní nabídkou jak je hlavní stránka, profil, najdi přátelé a účet
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:48
- Nahlásit
hooj Trypanosomi,
kde je adidaska at si muzem spolecne zanadavat na uceni? Dnes mi po vobede kocour poblil uceni. Je to chytry kocour naprosto s nim souhlasim.
Churavy mi kocky, chrchlaji a kysou, hruza. Mili je na tom nejhur i muj milack Samik ma chrchlani, ale ten aspon sam ji a pije.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:49
- Nahlásit
lucYnka XIII
Dnes mi po vobede kocour poblil uceni
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:50
- Nahlásit
Jsem domky. Kluci se vyplavili a trošku jsme si i pocvičili. Pak jsem se stavila na jedno na své oblíbené zahrádce, ale po dnešku už to neni oblíbená,protože tam maj novou čísnici a byla velmi nepříjemná kvůlivá veverkám. Až potkám pana majitele, tak si budu stěžovat.
Grin
Ale krá*a si zrovna vybrala špatný psy, jako Baico a Faru
Pani, moc vám děkuju za vaše spravedlivé rozhořčení, ale nerozčilujte se. Ony ty pipky za to nestojej. A moc děkuju za ta hezká slova uznání, moc mě potěšila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 19:50
- Nahlásit
Marush
po nocích brigádnicky,ale už se mi za příživu nechce sedět no
no přesně! sou to větší kurvy než my! ti řeknu,někdy mám chut vod všeho tady utýct,ale řekni mi kam???
Já se vobčas vochomejtla v Kontíku,chodili tam hodně cizinci a rumuni taky .-)))),ale Jarin dělal scény že prej mu kazim nějakej profil nebo co..to teda nevim bo ánfas taky nemá nic ekstra teda
no nic, du,Jarin prej někde sehnal nějaký péčko a prej že si to pustíme,nevim teda co to přesně je,možná nějakej důležitej projev nějakýho potentáta zas bo šel vyjímečně do sprchy
|