| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:26
- Nahlásit
kinta
Říkala, že příští týden by měli dostat krimplenový sukně. Tak kdybyste někerá chtěla taky, můžu zařídit.
jo,to bych chtěla tyjo...ale zejtra musim na OPBH,vemu tam nějakou tu lahvinku a živý kvjety...snad něco zmůžu, chcem s Pepou větší byt a u něj na podniku to nesou schopný zajistit,přitom mu to politicky dost myslí...fakt nechápu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:26
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale to se ti to žije, dyš máš potentáta
no jen si nemysli, to víš, že máme taky nějaký těžkostě, Česťa je děsně zaneprázdněnej, nemá na mě vůbec čas, minule mu jeden v radě tleskal, že má svýho basistu, ale Česťa se s vězňama nekamarádí, tak nakonec se to vyjasnilo, Česťa bude mít svou bystu, bude stát místo lva na zápraží, u čajovejch růží, měla to bejt původně celá postava, ale už krs břicho už nezbylo na nohy a křeslo, ve kterym měl sedět, tak má aspoň hlavu, sem na něj moc pyšná, jesi chceš, sežene ti i záclony, ty s květinama, jak máme v kuchyni, má v mnichově kámoše, ten má taky bystu. No a já mám ovariální cystu, takže to kluk zas nebude, ale to neva, stejnak nevim, jeslti by nebyl spíš Valoj. Von je Jirka jako ďas, když je teď našlapanej na tu cenu za dílo. Bude z něj národní umělec, to víš, asi zas pojedem do Tater na podnikovou chatu.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
kdybych si mela napsat tahak tak dopadnu jako rimmer u zkousky jak si popsal cele telo
http://www.youtube.com/watch?v=bMjzsw--zFk
kvetenstvi umim jakztakz nemumim systematiku jako jednotlive tridy.. treba kam patri zasranej hloch...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
Adidaska
ste děsně chytrý, já už ze školy umím hovno
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:31
- Nahlásit
Marush
ětší byt a u něj na podniku to nesou schopný zajistit,přitom mu to politicky dost myslí...fakt nechápu
Jéžiš, to ti nezávidim teda. Zdenda, když byl eště Muš na radnici, tak ti řeknu taky nic moc, ale co se dostal na ministerstvo, tak sme se přestěhovali na Barrandov, vilka teda neni velká, to sem ani nechtěla, ale nemysli si, sou s tim starosti. Ten chlap, co se stará o zahradu, není schopnej udělat skutečně anglickej trávník. Já už fakt nevím, a to mu ho doporučil tajemník!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:32
- Nahlásit
aúúúúú mě začal víc bolet malíček jak chlastám to víno
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:32
- Nahlásit
Tý vole, lidi já vás vůbec, ale vůbec nestíhám jsem tak mimo mísu, že mám chuť se ožrat a doma vůbec nic vhodnýho nemám
kejtlin
nalej mi taky skleničku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:34
- Nahlásit
Eldoguero
nalej mi taky skleničku
ok
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
kdybych si mela napsat tahak tak dopadnu jako rimmer u zkousky jak si popsal cele telo
tak já si beru dlouhou sukni a na stehno si lepim tahák! osvědčená metoda z maturity, doufám, že nás bude hlídat chlap, ten si nedovolí říct: zvedněte sukni ty třídy neumim taky, ty si tam dám taky
Gerda
ty jo, máš to pěkný a ten Vala, ten bude asik pěknej kanec
|
impact
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
Já se asi i zliju.
zuzanarosakova
A ty tam ještě nejsi? Já měla za to, že už studuješ.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
Marush
Česťa organizuje prej nějakou podpisovou akci v národnim..prej maj všichni přijít Goťák bé mít prej projev, víš o tom něco blížšího?
Je fakt hodnej, sežene mi podpis Goťáka i Matušky určitě, sem nevěděla, že to udělá na velký scéně!
Marush
zejtra musim na OPBH,vemu tam nějakou tu lahvinku a živý kvjety...snad něco zmůžu, chcem s Pepou větší byt a u něj na podniku to nesou schopný zajistit,přitom mu to politicky dost myslí...fakt nechápu
Neblbni, to pude, počkej, jestli se v sopotech umístí ta vondráčková, tu má česťa rád, bude pak veselej a zařídí ti to sám. Přijeďte s Pepou někdy do Pece, kluci už vědi, kam na tvááárnice, ty blázne, budeme mít patro! Konečně, mladý můžou jet na celý léto - česťova neteř, znáš jí, ne? Regina. Má nemanželský dítě, ale snad už toho floutka uhnala, slíbil, že si jí v srpnu vezme.
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
Adidaska
Teda vy mi dáváte já sem si ted kvůli vám vomylem vybavila ty květensfí laty a klasy a okolíky sem netušila co všecko mi f tom mozku furt trčí
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
neboj já se na tu vejšku taky nedostanu a to se hodlám učit celej tejden
me neseeer se tam dostanes. Kdo mi bude delat vypisky jako?
ja si verim, ze se to povede jestli ne se poseru. Se du asi zase ucit jsi me vydesila. A ten rimmer jeste vic
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
impact
Já se asi i zliju.
japato?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:37
- Nahlásit
kinta
Jéžiš, to ti nezávidim teda. Zdenda, když byl eště Muš na radnici, tak ti řeknu taky nic moc, ale co se dostal na ministerstvo, tak sme se přestěhovali na Barrandov, vilka teda neni velká, to sem ani nechtěla, ale nemysli si, sou s tim starosti. Ten chlap, co se stará o zahradu, není schopnej udělat skutečně anglickej trávník. Já už fakt nevím, a to mu ho doporučil tajemník!
tak ty si taky jedeš holka! jinak kdybys chtěla mít jako milence zahradníka, nezapomeň, že to musíš nahlásit výboru!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:37
- Nahlásit
danajasa
já sem si ted kvůli vám vomylem vybavila ty květensfí laty a klasy a okolíky sem netušila co všecko mi f tom mozku furt trčí
mrizero, ty si to vybavujes omylem ja si to nevybavim v pondeli ani vomylem
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak já si beru dlouhou sukni a na stehno si lepim tahák! osvědčená metoda z maturity, doufám, že nás bude hlídat chlap, ten si nedovolí říct: zvedněte sukni ty třídy neumim taky, ty si tam dám
ja nemam na tahaky nervy
kua kdo ma to kvetenstvi lata uz to zase neumim se du zabit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:39
- Nahlásit
kinta
Ale nepovidej, vy už ste na barrandově? Na zbraslav co by kamenem dohodil, přijeďte na víkend, budou tu známí, aljoša a igor, my máme vilu velkou, koupili sme promítačku a můžem vám ukázat, jak sme s česťou u moře v jugoslávii, loni sme tam byli třikrát! A když bude česťa sedět ve výboru, přijde Vala a ukáže vám na glóbusu grónsko, to má děsně rád, je fakt sdělanej.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:40
- Nahlásit
kejtlin
Tak ta vejška.. Je to docela v prdeli, že sem se nedostala..
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
impact
A ty tam ještě nejsi? Já měla za to, že už studuješ.
no vůbec, se teprv učim na přijímačky bohužel
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
kua kdo ma to kvetenstvi lata uz to zase neumim se du zabit
tuším obiloviny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:41
- Nahlásit
impact
Tak ta vejška.. Je to docela v prdeli, že sem se nedostala..
nevím, že jsi se hlásila a na jakou?
|
lucYnka XIII
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
obiloviny budou mit klas. Lata je myslim vinna reva, ale uz to zase neumim me to z toho mozku nekudy unika
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
pondeli ani vomylem
Plynule to přešlo f peckovice a malvice-Daruji nepotřebné vědomostě i s hlavou je to ta třetí v regálu hned vedle krytákovejch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
kdo ma to kvetenstvi lata
šeřík, vinná réva...je to základní květenství hroznovitý.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
LATA - ptačí zob!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
obiloviny budou mit kla
nj vidíš jak vím ze školy už hovno
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:44
- Nahlásit
danajasa
Daruji nepotřebné vědomostě i s hlavou je to ta třetí v regálu hned vedle krytákovejch
ok beru si ji v pondeli nasroubuju misto svoje hlavy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
TAHÁK jedině TAHÁk!!!! ten to jistí
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:45
- Nahlásit
Gerda
přijeďte na víkend, budou tu známí, aljoša a igor
Neříkej mi, že TEN Aljoša a TEN Igor! Bože, ten čas tak letí, já jsem znávala jejich mámu i tátu jsem znala, dával mi číst svou knížku jen tak v rukopise, strašně se mi líbila. Čuk a Gek se jmenovala, psal to o nich, když byli ještě malí. To jsou vzpomínky! To víš, že rádi přijedeme, chci je zase vidět, už jsou z nich jistě komsomolci.
Ale řeknu vám holky, ráda někdy zavzpomínám, když jsem ještě pracovala. Měla jsem takové sny .....
Ale pak přišel Zdenoušek a Zdenda si nepřál, aby strádal někde v jeslích.
URL
|