| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:45
- Nahlásit
kejtlin
nj vidíš jak vím ze školy už hovno
jenze ty nedelas za pet dnu prijimacky. Ja si to taky nepamatovala ale ted uz se ucim uz bych to mela umet a houno. Se tam nedostanuuuu adidaska mi nebude muset delat vypisky
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:46
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hm, tak se uč. Já se moc neučila a jak jsem dopadla..
kejtlin
Sociální pedagogiku.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
Až ti z toho jebne zkus todle je to ralax ale pěkně udělaný http://www.veskole.cz/zdroje/zakladni-skola-2-stup en/semena-plody-kvetenstvi
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
. Se tam nedostanuuuu
to dáš!přece nedřeš jak vůl jen tak
impact
Sociální pedagogiku.
nj tvůj obor že jo, škoda, zkus to na příští rok ne?
|
laguna
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
sova odletěla až teď čekala až se setmí přes den nelítá
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:49
- Nahlásit
zuzanarosakovaTAHÁK jedině TAHÁk!!!! ten to jistí
http://www.giobioobrazky.ic.cz/botanika.htm
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:50
- Nahlásit
lucYnka XIII
adidaska mi nebude muset delat vypisky
no to teda nebudu, protže jsem fakt už ztratila schopnost se učit, učila jsem se od 10ti a třeba v 15h jsem už měla mozek plnej a dál to nešlo, musela jsem si dát pauzu. fakt konec nemám na to, stanovila jsem si 45 stran denně, ale to je naprosto nemožnéééé
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:52
- Nahlásit
kinta
Neříkej mi, že TEN Aljoša a TEN Igor! Bože, ten čas tak letí, já jsem znávala jejich mámu i tátu jsem znala, dával mi číst svou knížku jen tak v rukopise, strašně se mi líbila. Čuk a Gek se jmenovala, psal to o nich, když byli ještě malí. To jsou vzpomínky! To víš, že rádi přijedeme, chci je zase vidět, už jsou z nich jistě komsomolci.
No to je krása, však se po tobě taky ptali, říkala jsem si, že už možná budete ve svym, tak mávali pijonýrskejma šátkama směrem k moskvě, že je jistě uvidíš, to víš, jsou to hodní kluci, chvíli jsme zpívali, no a pak nám četli, už mají svůj malý pětiletý plán, budou pořádně studovat, aby se dostali na vuml bez přijímaček. Naděžda, jejich mamka, říkala, že to, co maj v kufru, si máme rozbalit až v pátek - víš, co to bylo? Obrovská ručně zdobená matrojška! A vůbec se cestou z Bajkalu nerozbila!
Ale řeknu vám holky, ráda někdy zavzpomínám, když jsem ještě pracovala. Měla jsem takové sny .....
Ale pak přišel Zdenoušek a Zdenda si nepřál, aby strádal někde v jeslích.
to česťovi vůbec neřikej, od tý doby, co tu kluci jsou, trvá na styku a dětech, je jako tygr, i když říkal, že až dostavíme to patro v Peci....taky bych nešla do práce, ženská á bejt s dětma doma, domácí stravu nenahradíš. A co Zdenda? Jak mu to jde? Už hlasoval?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:52
- Nahlásit
ale zas vůbec nemám čas jíst, takže zhubnu, aspoň jedna pozitivní věc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:54
- Nahlásit
zuzanarosakovaale zas vůbec nemám čas jíst, takže zhubnu, aspoň jedna pozitivní věc
já snad pujdu študovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:55
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale zas vůbec nemám čas jíst, takže zhubnu, aspoň jedna pozitivní věc
ty tak potřebuješ hubnout
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:55
- Nahlásit
Gerda
trvá na styku
a hlavně KRK, to zbožňuje! jinak děvčata, vy jste to rozvedly do obludných rozměrůch!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:56
- Nahlásit
Soudružky a učební ženy du hají brou velmi brou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:57
- Nahlásit
lucYnka XIII
sleduješ Novu? čáp prej zimují v Jižní Africe, AHA?! ale tady jsou nějaký otužilci, co zimujou u nás! to je bordel!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
kejtlin
No, to už mi bude prd platný.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
Gerda
Obrovská ručně zdobená matrojška!
No to musí být krása!! Máš ji ve vitríně, viď? Už se těším, až ji uvidím, tu ti teda budu závidět!
A co Zdenda? Jak mu to jde? Už hlasoval?
Zdenda se uvedl dobře, to víš, pověst ho předcházela, takže hlasoval už druhý den, představ si!
(A teť sem vymyslela, že při té náfštěvě u vás jako skočí jiskra a my si s Česťou střihneme takové malé poměr. Jako nic velkýho, bo Česťa má Zdendu rád a já mám ráda zas tebe jako kamarátku, tak se budem scházet a budem se vzájemně mučit výčitkama, že vám to jako nemůžeme dělat.)
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:00
- Nahlásit
kinta
Gerda
A teť sem vymyslela, že při té náfštěvě u vás jako skočí jiskra a my si s Česťou střihneme takové malé poměr. Jako nic velkýho, bo Česťa má Zdendu rád a já mám ráda zas tebe jako kamarátku, tak se budem scházet a budem se vzájemně mučit výčitkama, že vám to jako nemůžeme dělat.)
bože, tak toto už de naprosto mimo nás a já se zříkám jakékoli zodpovědnosti!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:05
- Nahlásit
Lidi přiznejte se, kde prší a kde bouří, na netu děsně strašili, u nás zatím ok, doufám, že to vydrží, páč strašili s krupobitím teda
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:06
- Nahlásit
impact
No, to už mi bude prd platný.
jak to, nebudou otvírat ročník nebo proč?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:06
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi přiznejte se, kde prší a kde bouří
u nás nic vůbec
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:07
- Nahlásit
Eldoguero
u nás taky nic, včera byla krásná bouřka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:09
- Nahlásit
děcka, už budu mít za chvíli vypitou flaštičku, to asi neni dobrý pro zítřejší učení
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
zuzanarosakova
slyšela jsem, na mostecku prej i kroupy, u nás jasno, slunce, trochu vítr, to jo a spadlo pár kapek, ale žádná tragedie, tak doufám, že se nám to vyhne i dnes, se totiž bojím krupobití kvůli venkovním psům
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi přiznejte se, kde prší a kde bouří, na netu děsně strašili, u nás zatím ok, doufám, že to vydrží, páč strašili s krupobitím teda
U nás je klid, vedro a jasno ... nic podobnýho v dohlednu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
Eldoguero
se totiž bojím krupobití kvůli venkovním psům
já mám pouze psy vnitřní a bouřky ani kroup se nebojej. Akorát jednou si někdo udělal ohňostroj v blízké hospodě a vypadalo to, jako když je to na naší zahradě, tak to si Rambík štěknul, ale jinak ok
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:14
- Nahlásit
Tinta76
jo jo, však jste celkem blízko dokonce ani vítr nefouká
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
naši se taky nebojej bouřky, ani domácí, ani venkovní, ale krup se bojím, aby jim třá nějak neublížily, i když předpokládám, že každej aspoň průměrně inteligentní pes asi nevyleze z boudy, když je venku boooží dopuštění, že jo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
kinta
Zdenda se uvedl dobře, to víš, pověst ho předcházela, takže hlasoval už druhý den, představ si!
jooo Zdenda, to je kádr! Vala eště nehlasoval...
Česťa má Zdendu rád
no jooo, to je dobrý, von má česťa rád i valu, budou spolu hrát ve filmu, klidně přijeďte, mučit se, holka, nemusíš, v manželství sou důležitý jiný hodnoty, já tě to vodpustim a na ten film pudu s Kratinou, pučíme vám vilu, nebo garzonku v nuslích.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
Eldoguero
když jsou kroupy tak venkovní psy zavírám do kotců nebo můžou pod verandu-tam je střecha nebo do prádelny nebo kůlny, můžou si vybrat
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Eldoguero
ale krup se bojím, aby jim třá nějak neublížily
minule ukazovali v tv, že kroupy zabili zajíce, ale psi, co maj k dispozici boudu, předpokládám, že se schovaj teda
|