Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

Gerda
zrovna sme včera řikali, že seš divná, když chodíš v takovym vedru ty dálky
taky mě to cestou hodněkrát napadlo
Nevyhrály, tydle dálky už se vyhrávat nedaj, v každý kategorii jsou tak 2 - 3 opravdový šílenci který to celý běhaj. Takže no šanc. O to víc mě to těší, že si to člověk jde pro radost a na pohodu, je úpa fučík jestli dojde 10, 20 nebo 30. Došly jsme 5., ale bylo nás málo, odhadem 8-10? v mladejch ženštinách. Přesně to bude vědít Biluše. Ale vlastně jo, vyhrály jsme - došly jsme, živé a relativně zdravé (Bonička si přivezla svou první životní nemoc - má v podpaždí hotspoty).
Co taťka magyjon, povídejte, přehánějte!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:28
- Nahlásit

Gerda
no on chtěl odkaz který chci, mám vyhlídlý modrý nebo stříbrný, pozor modrý i stříbrný stojej skoro 4000 a stříbrný jsou navíc limitovaná série.....no právě jak z něj dostanu to, že mu fakt zavázaná nebudu....
all
vařím to stříbro s jedlou sodou a kusem alobalu....

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:29
- Nahlásit

jbat

ty nejdeš na tu výstavu???!!!,kdo Bambíka povede?!!!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:31
- Nahlásit

Gerda
a pošleš mi k tomu údaje? Co to bylo za lidi, kteří přijeli, jestli to bylo veřejný nebo jenom pro klienti ústavu, kdo všechno se předváděl a jak to šlo za sebou?
pošlu ti do mejlu ju. Díky
bonc
došly jsme, živé a relativně zdravé
gratuluju

Co taťka magyjon, povídejte, přehánějte!

no co ti mám povídatr byl supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
vidělas videjka a hlavně to krátký a poslouchalas velmi pozorně po 5tý minutě????????????????????

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:32
- Nahlásit

jinak dobrej den vynšuju vámmmmmmmmmm fšem

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:34
- Nahlásit

Alexa
no co ti mám povídatr byl supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
vidělas videjka a hlavně to krátký a poslouchalas velmi pozorně po 5tý minutě????????????????????

já mu řekla ať pozdraví žumpu a von to poplet a myslel že váš cvičák je celej jen žumpa a furt se mi ptal co to ta žumpa je...tak jsem mu řekla že ta vopálená hubená přísná pani je předsedkyní žumpy a tim se to zamotalo, pročeš máma si myslela že Ty Alexo seš starostka Jílovýho a už se to celý zvrátilo do sebe

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:35
- Nahlásit

čus dyzdebylové,co děláte?? já se pudu prtínat k rybníčku konečně!
Marush
uš ses zadusila ty dusíku? tvoje docháska do žumpy mne znervosnuje,skoro by jeden moch mít dojem,že se nás straníš!!!

jinak litylity hata a gratulace bonc k přežití,mě by nebylo k čemu gratulovat z tohoto úhlu pohledu

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

Brý ráno vjetname

Ad vstupáky do Kunratic - já ho měla už v pátek ve schránce, takže podle abecedního tudlentoho by jste je měli mít taky f kasli dneska jinak na stránkách jste snad všichni jako vystavovatelé co o vás vím že jste se hlásili, takže by to mělo být Oukej. Předloni mi ale taky vstupáky dočly až ve čtvrtek bo taknějak.

Litylity všem spáleným až zuhelnatělým. Já od spálení v Jílovsi lezu před sen kanálama aby mě slunko nezblejsklo a nezešlehlo, až tak moc to bolelo, pže se nemažu faktorama, páč pak se lepím a smrdím a jsem mastná a je to hnusný

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:40 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

davidkova renata
uš ses zadusila ty dusíku? tvoje docháska do žumpy mne znervosnuje,skoro by jeden moch mít dojem,že se nás straníš!!!

co si to zas dovoluješ,dyk jsem byla v sobotu,akorát v neděli jsem se dusila poněkud,ty trávy jak kvetou je přeci jen na mě poněkud moc...a už nekouřim 4den...jsem dost dole,bych to ve zlofsi vůbec nedala mezi těma loukama, můžu jen do lesa a potom se dycky musim vosprchovat abych se nedusila,je to na hoven,trávy by měly bejt eště tak 14dní a pak už oukej!

jbat

co ten hatík mazlík,jak mu je?

Jo a povedu Rambíka teda na výstavě,ségra koupila děsně tenký výstavní vodítka a on ho urve a bé tam nezvladatelně pobíhat...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:45
- Nahlásit

tak to fungá-voda od stříbra žlutohnědá, alobsal žlutohnědý, stříbro po vyčištění do hadříku lesklé a čisté

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
a už nekouřim 4den
a toje právě chyba!!! kamarádka to dycky zahnala cígem..akorát dochtor byl nějakej zabedněnej a nechápal nový postupy a trendy
on ho urve a bé tam nezvladatelně pobíhat...
vypadá to na super akci zas

hele co tatka ,jaxe mu u nás líbilo? bys mu mohla říct,že žumpa je cosi jako údolí sviní.-)))) tak by se moch někdy klidně zas stavit.-)))))))))))

bonc
Člen
- Nahlásit

Alexa
videjka jsem neviděla, nezvládam to tady prohrabat, jsem zavalenááá papírama a vůůůbec se mi nechce s nima nic dělat. Hoď mi sem prosim na ně odkaz, zkopčim si ho a večer to na normálnim kompu zkouknu.

Co je hatovy?

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:49
- Nahlásit

bonc
Tak tady máš alespoň pár foteček
http://baico.rajce.idnes.cz/Jilove_4.6._2011/

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:49
- Nahlásit

bonc
tady je to krátký http://www.youtube.com/watch?v=Xk8I9BWKNnY

tady je takový delší, v horší kvalitě http://www.youtube.com/watch?v=zde3Kg1ZpLE
a zbytek http://www.youtube.com/watch?v=M0Z5T-3460o&feature =related

Co je hatovy?
má sranděru

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

davidkova renata
hele co tatka ,jaxe mu u nás líbilo? bys mu mohla říct,že žumpa je cosi jako údolí sviní.-)))) tak by se moch někdy klidně zas stavit.-)))))))))))

Jo líbilo se mu to,hlavně se mu líbilo jak je Velkogus velmi klidný a hodný a chtěl by z něj mít kanistra hned ho tam nutil mentálom a je fakt že gus byl v poho, jen jsem ho musela jinak mít u sebe já,bo máma byla v disgomfortu z těch všech zabijákůch a nechtěla tim guse znervoznět. Pak řekla,že konečně viděla stejně psycho lidi jako jsem já,což mi přišlo pro vás dost kompliment Te´d si táta myslí že jest velkokynológ a furt mě krmí různejma moudrama vo čoklech

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:55 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

z MS Belgičáků IPO
4. místo FMBB Lucie Sevcikova Unica de Alphaville Bohemia Tschech. Rep.

94-95-94 = 283 a v první dvacítce která šla znova o výsledné pořadí B,C 92,5 - 85 = 460,5

ještě celkové výsledky IPO
http://www.out-off-limits.at/ergebnisse/internatio nale/2011/belg_wm2011.htm

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

Baico
on úpije vodu, jako normálně, možná i víc... no dostala jsem do něj trochu smecty (jak jim to dáváte??? já mu to rozmíchala v petce a nalila do huby... )

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:58
- Nahlásit

jbat

hatík bobíííííííííííííík ehm hedvika odlítla směr tvůj sovinec mám dojem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Marush
,bo máma byla v disgomfortu z těch všech zabijákůch
jj všimla sem si že je poněkud nervosní,chvíli to vypadalo že se začne divně kývat .-)))) to dyš jébatka řekla tatkoj,že si jeho foto pověsí nad postel.-)))))),je slapčí kus evidentně..
tatkoj klidně pomazlíme jeho egíčko))) a můžem vymyslet nějakou kynologickou akci kde se eště víc rozvine a uš s nim nevydržíš vůbec,Velkogus byl f poho úpa,to je fakt..je to dobrý pes))
stejně psycho lidi jako jsem já,což mi přišlo pro vás dost kompliment
to každopádně..velmi si toho vážíme.-)))

jinak až bé biluše zas dělat kanystry,může se Velkogus tatkoj zůčastnit..zas tak starej neni...velkoguse myslim

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:59
- Nahlásit

jbat
jak jim to dáváte???
Vzhledem k tomu, že Fanda je popelnice, tak te to vychlamtnul sám z misky Onot ot tak hezky vanilkově voní.
on úpije vodu
Já bych místo té vody udělala čaj s medem.

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:01
- Nahlásit

Marush
,bo máma byla v disgomfortu z těch všech zabijákůch
Jako z čeho? neumí číst, bo co? To neviděla ty dečky? ))

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:02
- Nahlásit

děcka, chápete, že to bolí ty spáleniny??????? a já se musím jak píča co hodinu oblíkat a lítat se psem po venku, aby vypustil pár kapek a zase domů hezky...

Crysa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

občas lituju, že je Praha na některý věci daleko
http://www.slevomat.cz/cs/sleva/3742

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:04
- Nahlásit

jbat
děcka, chápete, že to bolí ty spáleniny???????
Velmi a lity, lity, lity.
já se musím jak píča co hodinu oblíkat
A ty nemáš na sebe jen něco lehkých a vzdušnýho?

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:07 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Crysa
4. místo FMBB Lucie Sevcikova Unica de Alphaville Bohemia Tschech. Rep.

94-95-94 = 283 a v první dvacítce která šla znova o výsledné pořadí B,C 92,5 - 85 = 460,5

týjo bombáááá, má holka pěkně našlápnuto

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
jj všimla sem si že je poněkud nervosní,chvíli to vypadalo že se začne divně kývat .-)))) to dyš jébatka řekla tatkoj,že si jeho foto pověsí nad postel.-)))))),je slapčí kus evidentně..

no vona nejni na to kousání a střílení,se jí líbí spíš agylylyty a dog dencyng a tydle vjěci,který mě třá neberou no...

to dyš jébatka řekla tatkoj,že si jeho foto pověsí nad postel.-))))

jo jo,řikala..tadle holka musí z města....tak Jbat je známa nymfomanka že jo...takže ta se muší neustále hlídat , všichni musej sledovat svý muše,otce,strejdy,syny....fíky atak

Baico
Jako z čeho? neumí číst, bo co? To neviděla ty dečky?

vona se bojí cizejch velkejch psůch no a nejvíc se bála toho asiata tam,ale on jako blbě čuměl na Guse a ta jeho majitelka řikala že jí pokousal i,takže tomu jsem se ani nedivila

Marush
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

jbat
děcka, chápete, že to bolí ty spáleniny???????

proč ses jako nenamazala ty jelítko? myslim zvenku

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

Crysa
pěknej název hospody...
¨

Baico
Velmi a lity, lity, lity.
velmi díky...

A ty nemáš na sebe jen něco lehkých a vzdušnýho?
no to jo, ale jak jsi včera viděla, bez potrprdy to nejde a to je to nejhorší...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

Jsem se mrkla na to krátký vídejo s taťkou Magyjonem. Hezký, moc hezký to je.

Jen mi řekněte - byla tam i kejtlin? Já si děsně totiž pletu kejtlin s Gerdovou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

Marush
nejvíc se bála toho asiata tam,ale on jako blbě čuměl na Guse a ta jeho majitelka řikala že jí pokousal i,takže tomu jsem se ani nedivila
no on ten asijat byl takový milý vánoční dárek od vnuka pro 70ti letou babičku, která bydlí sama tak ta paní-dcera s ním aspoň chodí cvičit a docela se snaží s ním něco dělat

<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání