Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:44
- Nahlásit

jbat
jo zeptej se v lékárně na iontová nápoj, stojí asi 5 kč, rozmíchá se ve vodě a dej mu to místo vody, je to super věc
vodu mu nedávej vůbec, co vypije tak vysere a ten iont´ák mu dávej po troškách aby se nenapil hodně najednou, třeba jen 4 polévkový lžíce za třeba hod´ku a půl zase trošku

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:44
- Nahlásit

Baico
ok, díky, jdu na to. došel mi panthenol na ty spálený ramena, takže to vemu při jednom.

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:45
- Nahlásit

kejtlin
v drogerii maj vodičku asi 35,- dáš to tam na 1 minutu a pak opláchneš. Pak maj ešče vatu na stříbro.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

Dobré ránko (mamko mamko mamko) žumpice

Neznáte náhodou MVDr. Bečváře z Čáslavi? zejtra k němu jedu s čoklem, páč trochu pokulhává, tak jestli máte některá info o jeho znalostech, sem s nima

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

malinka
ta vata je na nic, mám i hadřík napuštěněj tou sračkou na stříbro a vyčistí to ale musíš přitlačit a to na řetízek nejde, jdou s tím náušnice a prstýnky

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

jbat
došel mi panthenol na ty spálený ramena
No tak já tam mám ještě toršku. Ale také ho budu muset pořídit. Hlavně ať Hatovi neni nic vážného!

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

Nazdar děti zlatovlasé, i vy se spálenými rameny, i vy s psíky jako kolibříky, i vy ostatní, co jste jak jarní vánek za mlžného oparu, když poslední kapka rosy na pláně života dopadá, vsakuje se a nechává žít dál!

Mám děsně opařená ramena, úplnou bolest mám, musea sem si povolit ramínka u podprdy a vzít jen balvněné tričko, pročeš kabelku nesu v ruce, nikoli přes rameno, a pás f autě sem si podložila ponožkama náhradníma, co nosim v tašce, kdyby jako něco.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

Jimmi
hekle děfče, že tu konečně seš Kdy se jako uráčíš vidět prototyp vesty a pošleš doplatek? Potřebuju vestu už poslat holkám mimo prahu, ty si poslední pražák, kterej jí nevděl, ještě teda s Kratochvílkou. Takže kdy se dostavíš?

pawLINka
Člen
- Nahlásit

kejtlin
Joo, my jsme tam ještě přidávali vlastně alobal.

Baico
Člen
- Nahlásit

Gerda
úplnou bolest mám
Toš pani lity lity. Já jsem díky chladivému pnathenolu v pohodě.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

pawLINka
my jsme to taky tak dělali, akorát místo prášku na pečení jsme tam dali jar

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 08:57
- Nahlásit

pawLINka
ale alobal mám, bych mohla zkusit

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:00
- Nahlásit

Gerda
můžu ve středu, nebo zítra jak dorazim s čoklem z Čáslavi budu na hlavnim nádraží, tak jí vem do práce a já se stavim, doplatek pošlu..nevim kolik, ale klidně se můžeme domluvit zítra

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:02
- Nahlásit

Baico
pro pantenol si jdu dnes do lékárny, konec hrdinství ))))))

Jimmi
OK, vemu jí zejtra do práce, rovnou jí tu nechám a odtud poputuje jako první ke Kokovi, to je slušnej a spolehlivej člověk, páč jí 100% pošle dál

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:04
- Nahlásit

Gerda
hele Gerdi mohla bys spáchat ten článeček do tisku vo vystoupení s taťkou magijonem??????????????

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

Gerda
konec hrdinství
No to já bych bez panthenolu umřela, neb včera po návratu ze Zlofsi mě táta nahnal ještě na seno, takže já pak dostala ještě další dávku sluníčka na ramena. A dneska odpo jdu zase obracet a vzhledem k počasí možná i uklízení do toho hnusnýho seníku nad garáží s hnusnou plechovou střechou, kde to nenávidím a musím tam já, protože táta by se skrz alergii udusil.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

kolik té smecty, probican neměli...

bonc
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

čau votvíráci, sem tu. Co říct víc.
Auto ujelo 880km, já ušla 98km, pes ušel a odtahal 98km (teda dle Bilušky, gps řikala něco mezi 103 - 105 km). Pes se uvařil na 93., auto na 720. Píšu si tedy do deníčku, že kombinace 3hodiny "dynamické" jízdy + 33 stupňů ve stínu + následná konstantní rychlost 160km/h nejsou pro fábinku úplně nejvhodnější podmínky
Neztratila jsem se. Ani v autě, ani pěšky. Neuvěřitelný.
Navigace dostala nové jméno Kráva. To jsem sdělila i těm policajtům, který měli něco proti mému odbočování z přikázanýho směru jízdy. Vyjela jsem na ně že to ta Kráva a ať mi okamžitě řeknou jestli jedu dobře na Vary - stálo mě to 200,- . Tatík si s Krávou před mým odjezdem "trošku hrál a omylem" tam nastavil jízdu po objížďkách. Myslim že si mou jízdu Prahou dokážete představit. Upozorňuju, že jsem v tý době už seděla za volantem přes 4 hodiny, venku teplota klesla na 31 a pes se vařil, neměla jsem moc náladu na žerty.
Zážitky ze zpáteční cesty na chvíli přehlušily zážitky z treku, kterej byl super. Biluška se coby organizátor překonávala, vůbec jí už nevěřte že je na všechny apriory drsná, starala se o nás jak vo kuřátka

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Alexa
a pošleš mi k tomu údaje? Co to bylo za lidi, kteří přijeli, jestli to bylo veřejný nebo jenom pro klienti ústavu, kdo všechno se předváděl a jak to šlo za sebou?

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

jbat
kolik té smecty
Hele já Fanovi dávala jeden pytlíček ráno a druhý večír. A ten ionťák máš?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

bonc
Jupííííí žijeeeee boncovnaaaaaaa! Hele, zrovna sme včera řikali, že seš divná, když chodíš v takovym vedru ty dálky )) Hlavně že ste došli a nezemřeli. Vyhrála si?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Baico
jbat
Mařena dostávala taky, když měla velkosranděru - pytlik ráno, pytlik odpo a pytlik večer. Ale to jen v případě velkosranděry.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Baico
lity, lity na sena-dobře to znám

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Gerda
Ale to jen v případě velkosranděry.
No tak myslím si, že chudák Toby má přímo velkoobr sranděru.
Jbat
možná bych mu uvařila i čaj s medem a dávala po malých dávkách, aby se nedehydroval.

jbat
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:21
- Nahlásit

Baico

ion´ták mám, nějakej děckej. tak ok, jdu na to.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:22
- Nahlásit

jo a lidi držte se, bejvalej mi chce koupit ty hodinky co je mám vyhlídlý, teda mam vyhlídlý modrý aon mi chce koupit stříbrný, nevím proč a hlavně nevím proč by mi je měl kupovat

Baico
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

kejtlin
lity, lity na sena-dobře to znám
Mě to ani nevadí obracet, ale to uklízení fakt nenávidím. Máme opravdu malý seník, kde můžeš akorát klečet těsně pod tou rozpálenou plechovou střechou. To je fakt děsný a tátu tam fakt nepustím, protože toho by to kvůli alrgii zabilo. Stačí, že mi to nahoru podává vidlema.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:23
- Nahlásit

jbat
dávej mi ten iont´ák po troškách

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:24
- Nahlásit

jbat
hele kdyby v tomhle vedru sral nějak moc, skoč k vetoj, von se pak děsně snadno dehydratuje...nebo dehydruje...nebo jak se to řiká, když příde o vodu.

kejtlin
bejvalej mi chce koupit ty hodinky co je mám vyhlídlý
no tak ať ti je koupí a nemluví o tom, nic mu k tomu neřikej, hlavně ať nemá pocit, že mu pak jako budeš za něco zavázaná, jo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2011 09:25
- Nahlásit

Baico
jj taky máme jeden takový seník, je tam tedy eternitová střecha, ale můžeš tam max. ležet na břiše-jak mi tak seděla ta kachna. uklízení sena nesnáším, i když o něco málo to mám radši než mytí oken a žehlení

<< 1 ... 7740 . 7741 . 7742 . 7743 . 7744 . 7745 . 7746 . 7747 . 7748 . 7749 . 7750 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání