| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:51 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
nemethova5
já mám obří, dělanou na zakázku, na šířku se tam pohodlně vyspí 3 lidi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:53
- Nahlásit
Du to zaspad udělala sem si luksusní večeři a nejde mi propasovat krkem,jak dybych hltala hřebíky to je k nasrání
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:54
- Nahlásit
čus buus, jak jste se měli ve zlofsi?? koukám, že ste se tam flákali a vopalovali akorát!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:01
- Nahlásit
nemethova5
tak Monty a Sophi bylu zvyklí spát spolu, ti je nehádali, spíše naopak, Sophi vždy Montyho přízomnost vyhledávala
kejtlin
u nás to je tak střídavě, přes den většinou leží na zemi nebo v peleších, sem tam na pofovce a v noci se mnou v posteli
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:02
- Nahlásit
tak jsem přežila návštěvu tchýně, nakonec to nebylo takový drama jak jsem čekala možná je to tím že jsem nebyla pořád doma
Známá shání kotě kdyby jste někdo měl na skladě tak nabídněte
jdu číhnou na útulky.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:04
- Nahlásit
laguna
Bonc má na skladě kotě - kočku.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:06
- Nahlásit
lagunaZnámá shání kotě kdyby jste někdo měl na skladě tak nabídněte
jdu číhnou na útulky.
simtě známá sebrala kotě, zřejmě sražený autem, kocourka, už je zvyklej i v bytě, malej rošťák, ale už je prcek doléčenej, a kdyby šel do dobrých rukou krále Miroslava, tak předám kontakt!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:10
- Nahlásit
mě zas chtěj asi nasrat
http://www.novinky.cz/zena/styl/235060-jak-vybrat- plavky-aby-lichotily-vasi-postave.html
ještě že na konci je módní plovací pyžamo do kterýho bych se celá zahrošila
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:16
- Nahlásit
Zdar jsem tu jen na skok. Stopa dobrý Kalunice je psychopatické pako, chodí jakože jí je vedro, nenápadně mě furt sleduje jedním vokem, stopu vystřihne jak z praku a ještě dá procházku do lesa a zpět a jako jediná se netváří znechuceně nechápu co se jí na TOMHLE počasí líbí ale je fakt, že pak až do večera se válela na gavuči a chrápala na jedno voko
kejtlin
já mám obří, dělanou na zakázku, na šířku se tam pohodlně vyspí 3 lidi
tři jo - máš to vyzkoušený jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
už vím co zanmená to krvavý maso jak se mi o něm často zdá-únavu a nemoc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Eldoguero
tři jo - máš to vyzkoušený jo
mám ale ne tak jak to myslíš
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:26
- Nahlásit
kejtlin
mám ale ne tak jak to myslíš
tssss, proč myslíš, že jsem měla na myslí zrovna TO si myslíš, že jsem nějakej tendlenc - devijant nebo ouchyl nebo co
ale zase mě napadá, že tohle by byl celkem dobrej důvod proč si pořídit extra velkou postel
jsu přeměřit tu naši, páč mi přijde strašně malá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:28
- Nahlásit
nazdááár, to byl den. jsem spálená jako debil.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:28
- Nahlásit
Eldoguero
já ji mám už asi 10 let, dlouho a je o 20cm delší než obyč a o 20 cm širší než obyč. matrace sem sehnala jen širší ne delší, tak holt dolů dávám deku no-složenou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:33
- Nahlásit
jbat
nazdááár, to byl den. jsem spálená jako debil.
já taky, sem se učila na zahradě hele trénuju s Rambíkem výstavní postoj a nic moc teda zatim, Rocky jakbysmet teda
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:33
- Nahlásit
Skoukla jsem fotky a vídéá s taťkou a celebrytama - je to tu teď samá už celébryta - jak říká klasik: gde todle skončí.... V Blesku prasknou všem céfky a těm co neprasknou prasne něco jiného a pudou na céfkování.
Vypadá to , že ani v Oryjentu lvi nikoho nežrali a všichni jsou tuze happy.
Jen opravdu není dobré chodit navštěvovat množitele beze zbraně a nemít velké zlé psy, kteří by zloděje roztrhali hned za plotem. Snad se chrtě najde .
A já jsem dopoledne strávila u vody - mám umytá vokna - aktivně strávené dopoledne u vody v kýblíku
To dítě, co je dítě dítěte nevimčeho, je moje oblíbený dítě, to chci . To je moje velká celebryta. Je to moc šikovný dítě.
Gdybych byl cvičákovej magnát tak mu udělám smlouvu jako Rosickýmu (teda nevim gdo to je , ale prej má ňákou moc dobrou smlouvu)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:36
- Nahlásit
kejtlin
kámoška s přítelem si taky nechali kdysi udělat na zakázku velikou óbr postel a k tomu na zakázku óbr matraci a na zakázku óbr peřinu velmi pohodlně jsme se v ní vyspali taky tři lidi a k ránu i jeden ne zrovna malý pes, pak - nevím sice, kde udělali soudruzi z endéer chybu ale postel jaksi nepřežila jednu noční akci a tak jim zbyla jen ta óbr matrace a óbr peřina, páč na postel se dokonce přišel podívat truhlář co jim jí dělal, s tím, že to jako není možný, aby byla tak zničená, jak mu popsali a prej jen kroutil hlavou a říkal, že to nejni možný a hlavně, že TOHLE fakt nejde opravit
no a tak už ji nejen neopravovali, ale ani nenechávali dělat novou, jestli změnili sexuální praktiky netuším, ale řekla bych, že asi ne, akorát je provozujou na tý óbr matraci
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:41 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Eldoguero
jo známej má postel 3m x 4m zabírá jim to v bytě celý jeden pokoj, je to vlastně jen mega vysoká matrace na zakázku za nehorázný prachy, tím ale se nerozbíjí postel a vydrží vše, jen se jim děsně blbě stěhovala.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:41
- Nahlásit
No nic lidi, du zas pomalu si lehnout, zejtra asi navečír dorazím, tak zdar
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:43
- Nahlásit
Atusch
jo jo, tak tohle se asi zničí dost těžko akorát bych se s tím asi už nikdy nestěhovala
škoda, že jsem to nevěděla před lety, mohla jsem jim to poradit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:43
- Nahlásit
du spát, dobrou žumpo
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:47
- Nahlásit
Eldoguero
změnili sexuální praktiky
Hele instruktážní prostěradlo
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 22:48
- Nahlásit
V Bruntále maj fakt ty zubatý žaby
http://zpravy.idnes.cz/ozzak-daroval-bruntalu-zuba tou-zabu-o-novy-symbol-je-veliky-zajem-10i-/foto.a spx?foto1=JOG3b9ba8_zaba04.jpg
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 23:56
- Nahlásit
tak tady je obloha furt votevřená,blesky jsou taky,ale nehřmí takže je to na hovno a venku dusno !!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 23:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
nevim, jak to v neděli bude, ale je dost pravděpodobný, že nebudu moct ject na tu výstavu.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 00:23
- Nahlásit
Zduř dementííííííííííííí!!! Táta dnes měl celý den triko žumpího společenství .
Jbat ty čubkoooooooooooooooo
tady nigdo nejni ráno opjět dondůůůůůůůůůů!
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 01:48
- Nahlásit
ahoj ženštiny přišel vám vstupní list na tu výstavu? mě totiž nic nepřišlo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:05
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice lemuřácký, je pindělí máte se prtínat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:12 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bré ráno, zase je hnusné pondělí, ještě je ta zas.aná stáfka a ještě 32 dnííííí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2011 07:32 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Zdar volové, co je novýho? Nebyla jsem tady 5 dní, tak chci výcuc.
Co levi? Kolik lidích se ztratilo? Co boncová? Je ještě někde v Polsku? Kdo zase dovezl medaile?
Jinak já jsem chatičkovala, ale žádný chlap tam nebyl. Nevím, kam na ně kejtlin chodí. Pila jsem moc vína a měla jsem se moc fajn. V sobotu jsem byla na přijímačkách a udělala jsem si pěkný trapas. Cítím se děsně poníženě a přemýšlím, jak jsem mohla udělat maturitu a VOŠku. Vyplňovala jsem to jak náhodný tip ve sportce.
Cítím se hodně blbě.
Edit: A co taťka Magyjon??? Dobrý? Nemá z vás šok?
|