| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:10
- Nahlásit
Montyne tady na betonarku,mam sebou amika,ten si hrozne rad hraje,hele celkem dobre to jezdi ja jsem zatim spokojena,horsi by bylo kdyby nejelo nic!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:12
- Nahlásit
kejtlin
to jsem nenapsala já - no ale nic to nemění na tom, že by nás z Oryjenru mohlo být víc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
nemethova5
tak možná ty dálkové jezdí normálně, než naše Ostravské tramvaje a busy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Montya jak myslis ze se dopravuju na svinovske mosty???myslis ze jdu pesky ze sadu bozenu nemcove z privozu???jezdim busem nebo tramvaji!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Monty
to jsem nenapsala já
jéé promiň
ještě máte danujasu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:23
- Nahlásit
nemethova5
aha, no ale k večeru to jezdí úplně na ch.ja
makrelito se chtěla někde dostat a jezdilo ji to kolem sedmé co dvě hodiny
kejtlin
aha, na tu jsem zapomněla, ale stejně je to málo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:25
- Nahlásit
Monty
fakt je vás málo no
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:26
- Nahlásit
Montyprdlajz,dneska jsem jela ve ctyri a vpoho!vzdycky se mrknu na net stranky a podle toho jedu,holt nemam auto,tak to musim delat tak jak to delam.
|
Minnie
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:26
- Nahlásit
zavrelka
dik
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:29
- Nahlásit
děcka, před chvíli si mě přidala na FB jedna holka, s kterou jsme se kdysi hodně bavily a pak jsme se hnusně pohádaly, jako nechápu proč si mě přidala
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:30
- Nahlásit
Montyesli ji to neni lito,tak se ji zeptej,proc si te pridala.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
nemethova5
myslíš, že mám?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:32
- Nahlásit
Monty
třeba ji tp mrzí a chtěla by s tebou kamarádit znova
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:34
- Nahlásit
Montyzkus to,proc ne?takbych chtela znat ten duvod.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:38
- Nahlásit
Monty
vyhodit z přátel ji můžeš vždycky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:41
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin
tak už jsem se jí zeptala, jsem hooooodně zvědavá, co mi na to odepíše
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:45
- Nahlásit
toto mi na to odpověděla: Ahoj, nevím navrhlo mi tě to tady tak proč ne, snad ti to nevadí. Jo jinak s Montíkem mě to mrzí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:51
- Nahlásit
Holky, kde je to téma, co dělat, když vám ukradnou psa? Kolegyni z práce čórli ze zahrady italskýho chrtíka.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:52
- Nahlásit
Gerda
to je děs chudák, já bych se asi zbláznila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 22:56
- Nahlásit
Monty
Nikdy už bych nechtěla mít psa, co pustí cizího na zahradu. Ty vado, to je peklo, navíc holka ho měla na hlídání u kámošky a je ve španělsku, teď mi právě volala, jestli se vůbec dá něco dělat.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:00 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
ježiš to je prasárna největšího kalibru. Dobře, že Maryje psa nepustí ani ke dveřím, přemýšlím, že je třeba přitvrdit - naši blbouni štěkají, ale pustí -asi.
Jsou si jistí, že někam neutekl? Jinak nevím krom prvotního volání policii, a rozhození zpráv a inzerátů všude po internetu a i okolí mě nenapadá nic, nevím co se dělá v těchto případech?!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:06
- Nahlásit
Atusch
neutekl, prej zastavilo u vrat auto, chlap vlezl do zahrady, vzal Siena a ujel. Nějak tak podobně, říkala to rychle, nezachytila sem to přesně, ale ukradli ho. Policajty volali, letáky sem jí řekla, aby tam dala i odměnu, na fb to dala, dám si jí ještě do přátel, zasdílíme to, na chrty to musí dát....ty vole, to je peklo!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:12
- Nahlásit
Gerda
tak to je hodně zlé, jen ta představa mě děsí. Ukrást psa jakoby se nic nestalo. Přijet naložit a odjet, to je fakt noční můra.
Kéž by ho našla policie nebo ho alespoň viděli všímaví lidé.
Kdybych mohla nějak pomoci tak řekni.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:14
- Nahlásit
Gerda
hele to je psycho, a jak jí ho ukradli??? Já se toho strašně bojim, nechci vůbec nechávat psy na zahradě!! To přelezl plot nebo otevřel paklíčem branku??? To je strašný!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:14
- Nahlásit
Gerda
ty woe to ne, já bych umřela, proto vždycky venku když mám prcky tak nechávám aspoň jednu z velkých holek s nimi puštěnou, nejlíp všechny
co dělat nevím no asi ty policajty, letáky, fb, obvolat veterináře pokud má čip nahlásit číslo čipu, prostě to dostat hodně mezi lidi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:17
- Nahlásit
Čekám, až mě potvrdí do přátel, vezmu pak od ní fotky Siena, zatim to ani asi nemůžu dát na chrty, nemám k němu žádný info, ale mám debilní nápojku, zas jde bouřka, takže to víc budu řešit zítra z práce, asi i s letákama, ale jo, číslomčipu je dobrý, to nahlásíme taky, na registru.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:18
- Nahlásit
Gerda
to byl malinkej pejsek, ne? Tak snad ho nechtěli sežrat, tak je šance , že se ho budou snažit třá prodat, tak bych sledovala i inzeráty na prodej..nevim no
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:22
- Nahlásit
zuzanarosakova
zdaaar mam ofocino.
dnes jsem se zas prd ucila byla jsem na tom kardioseminari a jak jsem dosla dom tak Mili sypala tak hrozne, ze jsem s ni jela k vetovi a pak jsem musela stehovat akvarko z ktereho je nyni snekarko a nastehovat tam sneky. No proste jsem to dnes ani neotevrela
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:24
- Nahlásit
lucYnka XIII
zejtra bych se pro to stavila, už mám dpodtrháno, tak bych to dopsala a budu se teda muset začít na tvrdo učit. Ta zoologie je dobrá, tu mám v paměti, horší bude botanika a genetika
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 23:24
- Nahlásit
Zítra budu mít všechny informace o psu, poznávací znamení, uděláme v práci letáky, narvem k vetům, registrům, n a web - všichni zasdílíte, mezi chrtaře, Pardálku hned poprosim, třeba se ještě najde....ty vole, proč se kradou takoví malí pejsci??????
|