Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7731 . 7732 . 7733 . 7734 . 7735 . 7736 . 7737 . 7738 . 7739 . 7740 . 7741 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:17
- Nahlásit

davidkova renata
ajo ty vado..to mi nenapadlo,dííík
nicméně dyby nevycucávali,jak je to teda???????,

Baicofka řikala že by nás s Nyxlou trénovala,zákl.poslušnostě u nich ve zlofsi nějak vod teď...a pak bych k nim mohla na podzim nastoupiut do kurzu...bo ono to nenidaleko od horoměřic...a já už se postěhuju za měsíc z mníšku kde je pan velkocvičitel...víš co!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:20
- Nahlásit

Marush
...víš co!
ne...co?? ))))
jo to je myslim dobrej plán,béš stejně úspěšná jako my a budeš si dávat vítězný fota na hafbo a budou tam vo tobě mluvit.-))))))..rozbijem i hafbo.-))))))

děcka du se svalyt,zejtra se na vás těšim kreténci)))

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
béš stejně úspěšná jako my a budeš si dávat vítězný fota na hafbo

tak to bych netvrdila zrovna

.-))))))..rozbijem i hafbo.-))))))

to možná jo , já jsem aspon radostně pikniková idyš bez cen

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:26
- Nahlásit

ALEXA

v kolik je nástup pro magiona zejtra?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:33
- Nahlásit

Marush
v kolik je nástup pro magiona zejtra?
mám psáno že to začíná od 10, tak asi vo něco dříf, aby jsme se domluvili co a jak

Marush
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:44
- Nahlásit

Alexa
JO!

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 20:52
- Nahlásit

brý večír vespolek.
Tak zítra nejedu, autí má novej součástek za dvojku a potřebuje ještě jeden tentýž součástek, ale do druhého kolečka, tudíž stále hučí jaxviňa a hrozí tedy stále riziko, že se mu votpojí přední kolečko a začne putovat po svý ose mimo osu pohybu vozu, prostě se úpa jako upadne.. a tím, že s tím jezdím už moc dlouho a hučí čím dál víc a problém nebyl jen v jednom kole, ale byl v obouch, tedy v jednom vostal, bojím se fárati kamkoliv dál jak za humna. Mám-li se zabít, pak raději za domem a tak nedorazím.. doufám že mě necháte taťku Magyjona podepsat, na nějakou fotku nejlépe z doby Magyjonu, když nemohu přivíst své pupík ne podpis

Co Biluše, už ztratila hodně lidůch na polský straně hranic, aby ušetřila porce dlabance, aby zbylo až do neděle i na její děti?

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:03
- Nahlásit

Crysa
jééé to je škoda

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

kejtlin
ahojky, dekuju za pozvani, ale ja mam zitra kardiologicky seminar a za tyden prijimacky takze do Jiloveho nemohu.
Si to tam velice uzijte

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:09
- Nahlásit

Alexa je ale já měla sevřenou prdel už před těma 14 dny jak byly ty závody a druhej den caniska, sem jela posratá a ty serpentýnky k Jílovýmu, těma rozflákanejma silničkama ze všech směrů, to jsem trpěla moc... ale tak zas nevím jak moc bych si to užila, Crysule už nemá natelký ty uzliny tolika, ale stále má, takže žádný velký honění a běhání pro ní, babucha Asucha je ráda že tyhle vedra už může bejt na dvorku ve stínu ořešáku a Ferdu tam tahat, abych ho nesutále buzerovala, pže se prostě neumí chovat, to je vejlet spíš za trest pro oba.. to bych spíš potřála vytahnou Crysici, aby se votřískala mezi kelebrytama

Vzhledem k hučivosti nejen kola automobilního, ale i hučivosti větrákově počíračový se odpojuji a vypínám a mizím za Honzou co je málem králem, bo už sežral sekyrkovou poblífku a bé tu teď tůze napínací jak kšandy

Crysa
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

ještě pro maliňákaře z FMBB (kopíruji z FB Psí sporty):
Na IPO jede na skvělé vlně Lucie Ševčíková s Unicou (B-95, C-94) v agility Natálka Kopperová, která vyhrála jumping a kvalifikovala se do Finále. V agility s jednou laťkou opět nejrychlejší čas!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
mam to ofocene, kde ti to a kdy predam ?

Hele ta fesna bloncka toho rikala mnohem vic nez je v knize. a rikala, ze bude jen z knihy.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
já taky nejedu nemám na béňo

Venta
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

Crysa
A kde jsou průběžný výsledky? Zajímalo by mě i obedience, akorát že tipuju, že to bude bída.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:01
- Nahlásit

kejtlin
tak co me zves kdyz nejdes
co je beno? benzin? je svine draha to. Me uz zase piska a sviti hladive oko mam pocit, ze v posledni dobe furt piska, ze dochazi benzin.

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:02
- Nahlásit

Proč musím mít dva tak strašně velký a chlupatý psiska.Čtyři hodiny jsem je česala jsem celá chlupatá popelnice z půlky plná a pes vypadá jak když jsem na něj ani nesáhla.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:03
- Nahlásit

lucYnka XIII
jj benzín, sice mě bejvalej přesvědčuje že by mě dovezl tam i zpátky, ale já mu prostě nevěřím, že mě tam nenechá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:10
- Nahlásit

ha pozor, bejvalej mi nabízí, že si můžu nechat něco v záruce abych mu věřila že se pro mě vrátí

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:12
- Nahlásit

kejtlin
Tak ať ti dá do zálohy litr.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:14
- Nahlásit

laguna
Tak ať ti dá do zálohy litr.

hele to by klidně oželil, sice je lakomej že většího lakotu jsem nepoznala, ale za to by mu to stálo

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:17
- Nahlásit

tak to máš vyřešený!Kdyby nepřijel tak si zavoláš tágo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:18
- Nahlásit

laguna
tak to mi litr nestačí

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:22
- Nahlásit

kejtlin
tak to mi litr nestačí
Jsem 100 let za opicema

Určitě by se někdo našel kdo tě za litr hodí dom a nebo bude muset dát zálohu 2 litříky ))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:26
- Nahlásit

laguna
nemá ani 1500 jsem chtěla aby mi tam nechal, not´as mi tam nechat nechce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

ALEKSÓÓÓ
jsi tu?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:33
- Nahlásit

kejtlin
za litr te klidne vodvezu i ja, zdrhnu ze seminare

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:39
- Nahlásit

kejtlin
takže klasika jen kecá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:40
- Nahlásit

laguna
takže klasika jen kecá

taky myslím, prej kdybych byla ochotná ject dřív tak tam bude s náma dřív je tak ve 14-15 hod, možná na to kejvnu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:46
- Nahlásit

jinak se mi zdál hustej ale fakt hustej sen, měla jsem v posteli malopsy-všechny a v noci se mi zdálo, že jsem se vzbudila a v posteli-na posteli v úrovni obličeje jsem měla krvavý maso-velkej kus a u toho masa stáli Ricki a Buba a desně na mě vrčeli a svítili jim oči, vzbudila jsem se značně orosená...

laguna
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2011 22:53
- Nahlásit

ještě že si sny většinou nepamatuju

<< 1 ... 7731 . 7732 . 7733 . 7734 . 7735 . 7736 . 7737 . 7738 . 7739 . 7740 . 7741 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání