Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7731 . 7732 . 7733 . 7734 . 7735 . 7736 . 7737 . 7738 . 7739 . 7740 . 7741 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:27
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa

hele výdyjko dobrý
Je to moc pěkný Pan Faraon tam vypadá, že i cvičí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:33
- Nahlásit

Baico
hele přestan se tu plácat po ramenou a fkydni jim tam nějakou ilustrační fotečku.-))))
co jébatka,eště leží na dece? )))

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:35 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

davidkova renata
co jébatka,eště leží na dece?
Mám obavu, že je ještě ve Vliněvsi. Takhle dlouho do prahy nejede žádnej vlak
fkydni jim tam nějakou ilustrační fotečku.
Tak nějakou vyber

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:39
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=M0Z5T-3460o

Baico
Tak nějakou vyber
myslíš třá zbožňující Gerdu???????????????????

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

cus decka!jsem strhana jak boruvka!!!!po nocni s aminem na cvicak,musela jsem jet zpatky busem,pac to jsem fakt nedavala,uz se mi dlouho nestalo,abych pomalu u zradla usinala,jinak amin velmi gut!doladovali se u nas na cvicaku ty zavody a jeste ty zkousky.
kejtlinco ti mam na to rict,ze to je kurva desna mnozitelska,a jak pise alexa,nebo renata,pokud lidi si budou od ni kupovat je to zacarovany kruh!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:43
- Nahlásit

Nazdar lidé, už mám skoro hotovo v práci, teď dělám ty tisky letáčků ztracenýho Siena, moc velmi děkuju Jebloni, že umisťuje na krty, poslala jsem si Pardálce, aji vám všem, jestli byste mohli učinit užitečno a na místních veterinách a sloupech zavěsit též, Adidaska mezi kelebrity, kdyby se jim někdo snažil prodat milýho, už vychovanýho krta. Sehnala jsem dva studenty, budou ověšovat prahu 6 a okolí, potom ještě březen neodmítla pomoc a ověsí žižkovg, prahu 3 a okolí, jak je to s plemennou knihou? Má se to tam taky hlásit? Jo a nejdou mi zobrazovat obrázky, přestože sem v práci, takže nemůžu ten letáček dát ani na FB, jen furt sdílím tu info - prosím ty, kterým přišel mail, aby umístili leták v jpegu, hned to posdílíme dál.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:44
- Nahlásit

Baico
no hele a co to první vídejko rovnou)))) z foteček už nám četli,z vídejka eště né.-)))))
tak tam fkydni něco,já vybíérala už dochtora v béíém plášti a šajzekace

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:44
- Nahlásit

Alexa
myslíš třá zbožňující Gerdu???????????????????
krásně se na sebe s taťkou Magionem smějem )) Sem řikala, že dyš se stydim, sem až skoro rostomilááááá )))))))))) Až na ty tvářičky jako jablíčka ducatý ty vole!

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:50
- Nahlásit

davidkova renata
tak tam fkydni něco

však už to tam je

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:51
- Nahlásit

čuste žumpice žumpovatý. Už jste naučili růže zpívat? Aspoň nějakou lehkou? Třá skákal pes přes oves?

Velmi moc mnoho prosím, aby pro mě a Bonc byl udělán výcuc akce s taťkou Magijonem a dění v Žumpě vůbec. Výdejo už jsem viděla, ale víc jak dvě stránky dočítat fakt nebudu

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 19:51
- Nahlásit

Gerda
hele já to mám v pdefku. a co to poslat do Blesku, Aha a takovýhodle bulváru, taky na Blaníku o ztracenejch psech mluvěj a co Znova?????????????????? tam by to taky asi dali ni??????,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:03
- Nahlásit

Alexa
taky na Blaníku o ztracenejch psech mluvěj
jj,tam to hlásej
Baico
huš sem viděla)))
Biluška
výcuc akce s taťkou Magijonem a dění v Žumpě vůbec
nelze asik prostě bylo to velmi lavly)))) du se svalyt,proberem to průběžně,jen mne napadá jak jébatka trošku rozhodila tatku magyjona dyš mu sdělila,že si jeho fotku pověsí nad postel..hned potom mamka magyjonová řekla,že už je pozdě a musej už jít

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
Taky bysem chtěla fotku taťky Magijona. Byl v dětství můj velkoydol. Myslíš, že by mi Jébatka pořídila kopiji?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:10
- Nahlásit

davidkova renatanooo,pekna akcicka s tatkou magijonem,vam to aji pani mocinky zavidim,no,ale to uz se opakuju.dovedu si to zive predstavit vsechny co tam jste.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:12
- Nahlásit

Alexa
už se domlouvám s ympaktem, musí to vypadat líp, tohle je hnusný, bude to ale dobře vidět na ulici. Zítra tady připravíime něco hezčího, už jedu domu, vezu letáky studentům.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:13
- Nahlásit

Biluškajeee,ze tu jsi,hele,dneska jsem se bavila na cvicu se sarkou,je ucitelka v materince v rychvalde,rikala,ze tam meli pani se psem,asik s vyzlou,jako oharem,hned jsem si vzpomnela na tebe,esli to nebyl nekdo vod tebe,jinak sarka je taky ucitelka,ale upa normalni,coz cumim.

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:26
- Nahlásit

se sem čék půl dne nekoukne a ony už růže mňoukaj a Bajkofka je chlap a tak

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:35
- Nahlásit

Baicojeee hele mame na cvicaku nove mimi belouckeho dlouhosrsteho fandy!!!!!priste udelam foto,sem se ani neptala od koho to maji,amin se chtel moccc kamaradit.

Baico
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:37
- Nahlásit

nemethova5
jeee hele mame na cvicaku nove mimi belouckeho dlouhosrsteho fandy!!!!!

No tak to jim přeju, ať o trochu lepší než Fanóš Ale odkud ho mají se mi, prosím zeptej.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:43
- Nahlásit

Baiconeboj,neboj,poptam,pac me to zajima,ale s pp je,neboj pozjistuju,vypadal jak amin,kdyz se namoci do sava!!!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:56
- Nahlásit

Zdáár mediálně proslavená žumpooo,dneska sem byla až u SK hranic málem sem se upek.Včíl sem pozbírala kýbl jahod,páč to nikdo nechce žrát z něčeho umixuju smetanový krém do mražáku a něco zbuchtuju zejtra.Ráno musím k lékaři choroba se rozmohla do gigantických bacilů mám v krku hřebíky a v hlavě trpaslíky v plících asi krtky Na cizím těle se nevypotím nejsou muži,zvažuju pořízení nákýho,páč robertkem trávník neposekáš

Crysa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 20:57
- Nahlásit

danajasaRáno musím k lékaři choroba se rozmohla do gigantických bacilů mám v krku hřebíky a v hlavě trpaslíky v plících asi krtky Na cizím těle se nevypotím nejsou muži,zvažuju pořízení nákýho,páč robertkem trávník neposekáš

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:14
- Nahlásit

ještě 33 dní

Sophi sabiják

danajasa
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:21
- Nahlásit

Monty
Šíš ten divánek kostkovaný je luksusní.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

danajasaten divanek se kdysi i desne libil me jsem se ptala monty kde to koupila,ze by se mi takovej hodil pro kluky samozrejme ze vetsi.

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

danajasa
díky, ten je už starý, to jsem kupovala Montymu asi před sedmi lety na výstavě
ale je to jen na lehkou váhu, jak tam byli oba tak už se prohýbal

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

danajasa
Monty
nemethova5

Šíš ten divánek kostkovaný je luksusní.

u nás by dlouho nevydržel, jezevci jsou škodiči v množstvím větším než 2

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:38
- Nahlásit

kejtlinnam by vydrzel,ale ti dva by se hadali kdo tam bude lezet!!!!takze nic,kazdy ma svuj pelech a je klid.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:45
- Nahlásit

nemethova5
my máme dohromady gauč a většinou spolu sdílíme i postel

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Čen 2011 21:49
- Nahlásit

kejtlinno tak ja mam celkem velkou postel,ale narvat se mi tam ti dva tak spim na zemi.

<< 1 ... 7731 . 7732 . 7733 . 7734 . 7735 . 7736 . 7737 . 7738 . 7739 . 7740 . 7741 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání