Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:29
- Nahlásit

čus sou eště nějaký volný cimry f tý kroměříži???? cííí samostatnej pokoj!! coš mi připomíná,že se kejtlin tuty nevoptala na tu mojí marínu!!
danajasa
toš to je fajné,pani, máte hnetka čistčí karmu dyš ste zachránila toho pséka))

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:31
- Nahlásit

Marush
ale převelice mě to sere a na suchu bejt nemůžu,to bych nedala nechlastat že jo..to by byl renonc

no tak nevím, no. když se vzpamatuješ, tak dej vědít, Plzeň je na ledviny prej dobrá.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit

Marush
Nafoť ho pak vytuněnýho krasoně
Jasně To se neboj. Hodlám vytunit i pana Bajkonůra.ˇZítra mě čeká velmi náročný den.

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:45
- Nahlásit

Baico
Jasně To se neboj. Hodlám vytunit i pana Bajkonůra.ˇZítra mě čeká velmi náročný den.

Výborně, Krasoň a Drsoň v šampóní úpravě

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:50
- Nahlásit

Marush
Výborně, Krasoň a Drsoň v šampóní úpravě
Až se toho i děsím. V zimě jsem jen nad Fandou strávila 3 hodiny.

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

Baico
Až se toho i děsím. V zimě jsem jen nad Fandou strávila 3 hodiny

a co se s nima dělá??

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

Baico
V zimě jsem jen nad Fandou strávila 3 hodiny.

to by mě zabilo. Umíram jenom když musim pročesat ovec. A bíblová začala včera línat, tak jí snad budu muset taky vyčesat nebo co Ani už nevim kde má hřeben, to nepoužívam...

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:55
- Nahlásit

davidkova renata
nevim esli dám tu Zloves v nedělu,řeknu do zítřejšího rána!!! Mimochodem Dudu mělo poněkud amok,skákalo po nábytku a když bylo posláno do patřičných mezí,tak se mě snažilo rafnout,tak dostalo trochu přes držku,bo už je velké a nebé mě srát! a pak už bylo hodné a brumlalo si a jen mě láskyplně vokusovalo,což má povoleno...evidentně se muselo dozvědět o Nandině neočekávaném rebelství budu jí teda muset říct jak toto rebelství bylo krutopřísně potlačeno...a bé klid

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit

bonc
Baico
co všichni máte, já moc ráda češu psy, jen oni nějak nechcou

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit

Monty
co všichni máte, já moc ráda češu psy, jen oni nějak nechcou

Nyxu česání dosti sejří, teda vadí jí že nesmí jako u toho napadat ten řebínek,ale napadá ho, pak jí začnu vyčesívat krčisko a najednou zjistí,že jí to vlastně baví a hrozně se tomu diví úpa ztuhne a čumí

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:05
- Nahlásit

jbat
a co se s nima dělá??
No nejdřív jsem ho hodinu česala, pak jsme skoro hodinu strávili ve vaně a pak jsme ho hodinu fénovala.
Teď by to mělo být jednodušší. Přivážu je u plotu, vezmu hadici namočim, pak oba nyšampńuju a pak je zase hadicí spláchnu a uschnou, doufám, normoš na vzduchu.
Vyčesávací fázi udělám už dneska odpoledne.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit

Zdar lidi, co novýho
mě už je mnohem lépe, řekla bych že až dobře
a hádejte co dělám .... no ... no .... nikdo neví přece sedím venku na křesílku, na dvoře, je krásný počasí, snad nám vydrží a popíjím kávu trumfněte mě

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit

Eldoguero
mě už je mnohem lépe, řekla bych že až dobře
tak to je dobře, super

a hádejte co dělám .... no ... no .... nikdo neví přece sedím venku na křesílku, na dvoře
tiše závidím

trumfněte mě
to asi těžko - sedím v práci, nechce se mi tady být a mám nervy protože mi nechodí sms, že Aura už rodí, má termín tento týden, už je čtvrtek, tak už by mohla rodit, už chci vědět jestli bude mít holčičku a dneska má Aura narozeniny, tak by mohla porodit by si sama nadělila malé dárečky

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:23
- Nahlásit

Eldoguero

To víš, když máš takhle vycvičený dogy...tak to se ti pak žije

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:25
- Nahlásit

Zduřte! Nemám na vás čas. Ahoj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit

Baico
zimě jsem jen nad Fandou strávila 3 hodiny.
by mi též zabylo
Marush
,řeknu do zítřejšího rána
jasné..
evidentně se muselo dozvědět o Nandině neočekávaném rebelství budu jí teda muset říct jak toto rebelství bylo krutopřísně potlačeno...a bé klid
nic jí nevykládejte a hned jí rovnou zmlatte! sou to sfině a zkoušej to hnet vot mala nemíte se dát nebo vás sežere zaživa ,neřikám jí přímo uvést do bezvědomí ranou pěstí,ale jednu rychlou a řádnou jí fláknout a je klit,sama to vidíte

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:29
- Nahlásit

jako teď mi až došlo, že teda budu muset strávit DVA večery s tchořem a sviní!!!!!!!!
Maruš mě má na svědomí...

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:31
- Nahlásit

Marush
tag to Sophyji taky naučím

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
nic jí nevykládejte a hned jí rovnou zmlatte!

ano,přesně tak...dudu už ví co nesmí a velmi rádo utíká a schovává se,aby nedostalo sekec mazec...je to malá svinje,ale je moc ťuťu ňuňu mazlík

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit

jbat
muset strávit DVA večery s tchořem a sviní!!!!!!!!
Maruš mě má na svědomí...

to mě mrzí teda ale,je ta tchýně snesitelná? Sameček snad nejni takovej ten mámař,ne?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

davidkova renata
by mi též zabylo
No však říkám, že te´d to bude rychlejší. Stejně nemáme šanci, neb nemá vůbez žádný chlupy je jak z herbáře. Budou tam další 4 psy z nichž bude jeden tan náš hezčí brácha

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit

Marush
to mě mrzí teda ale,je ta tchýně snesitelná?

nikolif.

Sameček snad nejni takovej ten mámař,ne?

řeknu ti to jinak. když mě jednu dobu sral, velmi hodně, chodila jsem hodně kalit s kámoškama, na víkendy na chatu atd.
a on se doma své matince, své neschopné vypatlané sestře a svému ignorantnímu otci svěřil, že ho podvádím a mám někoho jiného. načež mě tam dál sem tam přitáh na víkend, aniž by mi řekl, co o mně vykládal. si představ tu atmošku a já vůbec nevěděla, která bije.
rok jsem s nima pak nebyla v kontaktu a teď už mě zas zvou na víkendy a kdesi cosi... a tak no.

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

jbat

ad příběh samcovy rodiny...

do řiti.... jak si to mohl dovolit?! Já nevim teda...ale to byla asik pravda což,ty seš hodně na ty muše ,stejně jim to neměl řikat,když s tebou chtěl dát bejt že jo..to je trapas...ješíš, já nedávám vlastní širší příbuzenstvo,eště se muset pasovat s příbuznejma nějakýho samce..toť strašlivá představa...měla jsem zatim štěstí že mojí ex měli buďto rodiče po smrti(vůbec nejlepší) nebo hodně daleko,nebo extrémně starý a tudíž nezasahující

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:45
- Nahlásit

Marush
...ale to byla asik pravda což,ty seš hodně na ty muše

kdyby to aspoň kurva byla pravda!!! ale nebyla.

já nedávám vlastní širší příbuzenstvo,

tak nějak, jsem úplně jinak nastavená, jako stačí mi jeden v´íkend za dva měsíce v blízkosti příbuzných a mám dost, on by tam nejradši smrděl furt.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit

Monty
držím moc palečky, ať se narodí krásná bílá holčička, protože krásných bílých holčiček není nikdy dost
Marush
tý vole pani, tak to fakt nemám, máme velké mezery ve výcviku, jdu zmlátit psy za to, že po sobě neuměj uklidit hovna
Baico
pani, máte můj hluboký obdiv, páč já jsem psychycky vyčerpaná, když mám dvakrát týdně vykartáčovat dogy a Bonninku což mi celkem zabere tak asi 15 minut na česání já fakt nejsem, u nás češe muš

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit

Eldoguero
protože krásných bílých holčiček není nikdy dost

seš malinko rasistka, viď...?

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:52
- Nahlásit

jbat
kdyby to aspoň kurva byla pravda!!! ale nebyla

No tak promiň von je chorobnej žárlivec teda nebo debíííííííííl?! co to jeeeeeeeeee?! i jak tě šel zkontrolovat jak jsme jeli do Jílovýho,že jako jedeš s holkou...no to je mooooooc...proč tě tak stíhá a podezřívá furt?!

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:54
- Nahlásit

Eldoguero
kujú paní, no už aby to bylo, ať vím, zda budu mít štěně teď nebo až v zimě

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit

Marush
No tak promiň von je chorobnej žárlivec teda nebo debíííííííííl?!

on je přesně ten chlap, co říká "cssss, JÁ nežárlím!!!" a pak mi jednou v mteru spadla šála a podal mi ji sympatickej chlap a ještě se na mě usmál a já měla tři dny tichou domácnost s řeči typu "tak takhle to děláš, jo?"

i jak tě šel zkontrolovat jak jsme jeli do Jílovýho,že jako jedeš s holkou...no to je mooooooc...proč tě tak stíhá a podezřívá furt?!

asi podle sebe soudím tebe...? všechny svý předchozí baby podváděl, neb ho nebavil seks s nima prej. a taky to byly husičky, takový mladý blboňky, co mu to všechno žraly. tak asi proto.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2011 11:00 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Monty
Hele kdyby náhodou, tak Anciliáci mají 6 krásných bílých holčiček Sice to neni westík, ale čestat se dá taky
Eldoguero
pani, máte můj hluboký obdiv,
Hele já se stim taky normál moc nesejřím. Ale před tou výstavou se musim prostě přemoct.

<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání