| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:35
- Nahlásit
Miluju tě Rambíku...už nemysli na Máňu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
Gerda
čéče nevim, já právě nevim, jestli jim to nemotá hlavu to klikání. a když jsme byly s Davídkojc na vycházce, tak mi řikla, že kliká a při tom dává povely, tak jse to zkusila a hrozně jim pak ta poslušnosst jde, jenže to by mě asi Katka zabila, kdyby to viděla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:53
- Nahlásit
Crysa
uposlouchaní nebo uposlušnění, rozdíl v tom samozřejmě je, možná v tom slově vidim už zkušenýho psa, co se už zvládne ovládnout a skutečně dát přednost puštění na povel před touhou bojovat. Ale nožní maliny sou prostě boží!
Marush
Dudu maléééééé! Mám blbý napojení, vidim jen jeden obrázek.
zuzanarosakova
Katka by tě určitě nezabila, stejnak si mylsim, že je úplně jedno, jak to použiješ, když ti to fungá....já sama s mařenou klikání vůbec necvičim, protože jí akorát mátnu a i pěkně rozdělanej cvik sem prostě špatnym klikánim pokazila, páč sem jí tim naučila něco úplně jinýho a teď si to neumim opravit. Ze začátku, když sem si aportaci zkoušela jen úplně sama bez Katčiný pomoci, sem běžícímu psu klikala celou cestu za aportem, tim se děsně zrychlila, ale taky to bylo metodově úplně blb, bo sem cvakala jak šílená a ona běžela )))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:55
- Nahlásit
Gerda
tak uvidim no, eště to promyslim a třá v pondělí pudem
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 05:39
- Nahlásit
zuzanarosakova
Další typ na GPS pro psy:
http://www.canicom.cz/gps-pro-psy/gps-obojky-geodo g/gps-pro-psy-geodog-l/
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 06:29
- Nahlásit
fstávat a makat lemuřice :zívajícísmajlík:
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 06:49
- Nahlásit
Až tudma půjde Leyenda tak jí, plís, vyřiďte, že s ní nutně potřebuju mluvit, ať mi namajluje. Nebo essi někdo máte její majl tak mi ho prosím pošlete. Děkuji mnohokráte předem, zadem i bokem. A spěchá to, sem se asi zaláskovala
Kejtlin
ještě nevím kolik jich zůstane, ještě nedorazili Ale asi víc, než jsem plánovala,páč jsem celkovou váhu počítala ještě s Žufem a ten už tu není.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:01
- Nahlásit
Biluška
ještě nevím kolik jich zůstane, ještě nedorazili Ale asi víc, než jsem plánovala,páč jsem celkovou váhu počítala ještě s Žufem a ten už tu není.
ok
all
všem přeji dobré ráno, á jdu spát
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:28
- Nahlásit
čus, sem úplně vyklepaná, teď mi volal pán co si v pondělí večer odvezl Kiu, že dneska ráno nastartoval, ujel 50m a auto totálně chcíplo. Musí zavolat odtah do servisu a pak se dozvim ortel, co tomu je. Jako jestli se tam něco dosralo, tak je úplně v prdeli, já ty prachy potřebuju na nový. Bez nich si ho nekoupim a musíme mít 2 auta, jinak to nejde.... tywole modlim se ať je to ňáká prkotina, jinak sem v hajzlu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:42
- Nahlásit
bonc
Na starý auta se snad žádná záruka nevztahuje ne? Koupil ji, podepsal smlouvu, žádný prachy bych nevracela. Bůhví co s ní od pondělka dělal.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:49
- Nahlásit
bré ráno, už je středa, ale nevstávalo se mi nějak dobře
Marush
malá(velká) je úplně k sežrání
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
jo a ráno jsme viděly srnečku a byla od nás asi tak 5 metrů a koukala na nás
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit
Biluška
no to nevztahuje, ale chlap s ní jezdil jeden jedinej den, byl z ní nadšenej - odvezl si jí v pondělí večer a dneska už nedojel do práce.... by mi taky mohl přijet rozbít tlamu.
Bože proč mi to tak připomíná ani ne rok starej prodej kobyly? Kupci na ní jeden den kejvli, že jo, že jí za 90tis. berou a kobyla druhej den okulhala a nakonec jsem byla ráda že si jí vzala holka zadarmo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit
bonc
byl z ní nadšene
to je jeho boj
dvezl si jí v pondělí večer a dneska už nedojel do práce
to je taky jeho boj.
Žiješ v kapitalismu bez lidské tváře, nezapomínej na to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:54
- Nahlásit
Brýtro pipky, dnes nám tu odstranili tech sest parkovacích míst, musim sem jezdit děsně brzy, abych zapárčila. Už sem tu od čtvrt na devět. Ale museli sme eště snídat a kouřit na zahradě. Jak se máte jelimánkové?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kreténci,kdo honil celou noc komára? přiznejte se..
Crysa
I když jako když si kluci střelili kilo na kontroláku, tak jsem je ještě vychválila a s mega radostí klidně vyvěsila Třá jako Cidloj nejlepší kontrolák na 400 metrů na Kristýně, to jsem na něj byla tůůze pyšná a hrdá a vůůbec jsem se neštítila ho vyvěsit A jako mít ho ještě jednou, neměnila bych, když jsem pohnojila první základy pouštěček, znova bych ho nechala bejt živlem bez pouštění.
pani já vám strašně moc rozumim(což teda neřikám jen proto že pouštěčky jaxi nemám .-))) ),ale mám to naprosto stejně.Nejen proto neni ííípo pro mne at se čokl třá posere,ale ocenuju,že do toho de hlava nehlava,to je můj šálek kávy
zuzanarosakova
tak jse to zkusila a hrozně jim pak ta poslušnosst jde, jenže to by mě asi Katka zabila, kdyby to viděla
hele já mám takovej přístup,že je mi fuk proč a jak to funguje,důležitej je pro mne výsledek a ten jak vidíš je značnej,takže to neřešim
Marush
ooojééé Dudu je veeelmi rostomilé ,už dlouho sem ho neviděla co s tim provedem?
bonc
nakonec jsem byla ráda že si jí vzala holka zadarmo
twe my prostě nezbohatnem!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:04
- Nahlásit
Gerda
máme se pracovně, a furt mi někdo volá, a ten komu volám já taky volá, ale ně se mnou.
Dneska snad budu mít v čem koupat psa, tak nebude jak jedna velká špína.
Mimochodem Áres se mě zkouší asi vytočit, ale dnes se mu to nepovede. Umí si otevřít hajzlík, kterékoliv dveře, už nelítám a neřvu, je teplo tak poslední měsíc chodím a zavírám za ním. Dnes ráno ho do 8h nikdo nepustil ven, tak místo aby si otevřel a šel ven, začal čurat doma s výrazem "promííííň, ale já nutně fakt potřeboval a ven jsem nemohl". Tak nevím, je normální??? Co to zkouší?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit
Atusch
furt mi někdo volá, a ten komu volám já taky volá, ale ně se mnou
Co to zkouší?
vytočit tě )))))
hele nejedeš v neděli zo zlýfsi? že bych se přidala ..dyš né,tak neva,ale chtěla bych to vedět abysem si dyštak udělala plán na něco jinýho..
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit
davidkova renata
Když to já teď nevím, chtěla jsem vzít Bůška v neděli na kukandu na výstavu, ale je možné, že ty počty lidí co tam budou v sobotu mě tak naserou, že raději pojedu do Zlofsi. Nebo stihnu ráno výstavu a pak Zloves, ale to fakt teď netuším.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit
Atusch
ale to fakt teď netuším.
no to sem si pomohla )))))
jinak stejně myslim,že bůšek z toho nebé mít žádnej užitek,je to tam hnusný dle mýho a mýmu psu neustále někdo šlapal akorát na nohu páč tam nebylo k hnutí už nikdy více na kukačku se psem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit
to jako fakt nigdo nemáte mejla na Lejendu? Neserte mi, nutně ho potřebuju, fčera bylo pozdě Musím ihned mít novýho psa z Francije
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:20
- Nahlásit
Biluška
já ho mám, počkej vylovím ho
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:21
- Nahlásit
davidkova renata
no to sem si pomohla)))))
neustále někdo šlapal akorát na nohu páč tam nebylo k hnutí
No hele Brixík vždy dostal koš na hubu a lidi po něm moc nešlapali, on ty zvukové výjevy na každého psa co potkal se nedali přeslechnout, a že těch psů tam bylo... Tak nevím
Bych mu možná koupila postroj na obranu.
Zkrátka tohle ti řeknu v sobotu večer, pomůže ti to? Ale lepší počítat, že spíš ne a třeba překvapim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:23
- Nahlásit
Bré deň!
davidkova renata
ooojééé Dudu je veeelmi rostomilé,už dlouho sem ho neviděla co s tim provedem?
tak dogestim,to je jasná věc! Co bé o víkendu, v něděli bych mohla někam s Nyxátorem...teďko jsou nás šamponi a dudu miluje Rambíka,ale festovně
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Monty
děkuju paní, konečně někdo zodpovědnej. Jmenuju vás vrchním žumpím vyhledávačem kontaktů
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Atusch
on ty zvukové výjevy na každého psa co potkal se nedali přeslechnout
njn to nanda nedělá,slušně šla a debilové po ní šlapali
řeknu v sobotu večer
atak stejně nemám jinou možnost ))))) hlavně abys mi to vůbec řekla ))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
Jmenuju vás vrchním žumpím vyhledávačem kontaktů
óóóó, jaká to pocta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:25
- Nahlásit
Marush
v něděli bych mohla někam s Nyxátorem
no tak můžem do tý zlýfsi třá..esi bé hesky můžem pješky do tý pískovny vyčochtat psy..prej to je kousek pješky asi 15 min..voptáme se bajkofky kudy tudy
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
voptáme se bajkofky kudy tudy
kudy,tudy do bavorova..oukej...ztratíme se i pěšky,nejni problém
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:33