Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:06
- Nahlásit

jbat
Dva. Jeden, aby ti s nim otevřela pivo a druhej, aby jí furt bolel

30 žabiček a jedna ropucha.
)

A která bonboniéra je dobrá pro tchýni?

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:07
- Nahlásit

Venta
A která bonboniéra je dobrá pro tchýni?

kostkovej cukr, v mým případě nejlíp trochu ochucenej arsénem...

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:09
- Nahlásit

jbat
ten ochucenej bych taky potřebovala

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit

Kolik má vážit průměrně tchýně?
.
.
Tři kila i s urnou.

Náhodný puk zabil v hledišti hokejistovu tchyni. Reprezentační borec se k tragické události vyjádřil slovy: "A kdo říká, že byl náhodný?"

Stěžuje si kamarád kamarádovi: "Tchýně mě přivede k šílenství!"
"Nepřeháníš trochu?"
"Ne! Napřed mi dává podivné otázky, potom si na ně sama odpovídá a nakonec křičí, že nemám pravdu!"

Inzerát: "Prodám všeobecnou encyklopedii, 45 dílů. Již ji nepotřebuji, před dvěma měsíci jsem se oženil. Moje tchyně ví naprosto všechno!"

Přijde manžel - hrobník domů strašně unavený, ruce vytahaný až ke kolenům.
Manželka se ho ptá: "Hodně práce?"
"Ne, pochovávali jsme jen jednu tchýni. Ale pozůstalí tolik tleskali, že jsme ji museli osmkrát vytáhnout."

Povídá jeden kolega druhému:
"Máš na drátě tchýni."
A ten na to:
"Telefonuje nebo visí?"

a tak dále. moje oblíbená četba poslední dva roky..

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:13
- Nahlásit

a tak dále. moje oblíbená četba poslední dva roky..
Hezký
Tak to já jí neřešim, dokud na ní nepřijde řeč a nebo dokud nehrozí osobní setkání.... jakože brzo hrozí a nepude se tomu vyhnout. Ale pak by zas mohl bejt půl roku klid, teda doufám.
Hele, měly jsme se asi provdat za sirotky

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:15
- Nahlásit

Venta
Hele, měly jsme se asi provdat za sirotky

tak já ještě naštěstí vdaná nejsu, nicméně "matka mého přítele" je delší a méně výstižné než "tchoř a svině". ))
ale jinak souhlas.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:26
- Nahlásit

jbat

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:15
- Nahlásit

Monty
se prosím připomínám s tím majlem na Lejendu.

jbat
Já mám apsolutně zlatou tchýni, páč se štítí psů . Tudíž k nám NIGDY nejezdí

jablunka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:21 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Seš tu? já ti ho v rychlosti písnu a smažu,tak se ozvi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:25
- Nahlásit

jablunka
mám, můžeš mazat. Dík.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:31
- Nahlásit

Už jsem Lejendu zaúkolovala, aby mi pomohla sehnat moje nové čanané ščeňátko Essi to nevyjde tak budu úplně zoufalá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

Biluška
jaký budeš mít ščeně??

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:35
- Nahlásit

kejtlin
No chtěla bych pikardského ovčáka

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit

Biluška
No chtěla bych pikardského ovčáka
každej chce pikarda. Náhrada za oslíka, co? Ale taky je to moje vysněný plemeno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:41
- Nahlásit

Biluška
kachna_
jj taky se mi líbí

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:42
- Nahlásit

Biluška
a ještě musíš najít nějakýho spřátelenýho Fina

(ovčácky vedený špic)

Biluška
Člen
- Nahlásit

kachna_
každej chce pikarda.
Jo? Mám teda dovízt hned dvě ščeňata?

Náhrada za oslíka, co?
Ne ne, oslík taky bude, ale až přikoupíme pozemky. Ty by se měli kupovat cca příští léto když všechno půjde tak jak má. Takže na podzim 2012 už by tu mohl být i oslík . Anebo mi z té šílené kozy jednou rupnou nervy, skončí v klobásách a osla si koupím hned

danajasa
Člen
- Nahlásit

Biluška
kachna_
Lidíí já ho viděla vloni ve Zlíně na véstavě byl neobyčejně roztomilel taky se mi mocinky líbil. Dále kuwa na mě řvala starostka cizí obce at dojedu okamžitě pro psa páč jí dali můj tel.pes utíká pořád néni můj samozřejmě KDO CHCE KŘÍŽENCE MATKA ŠVÍCARSKÝ OVČÁK OTEC PICBUM 4ROKY??????? ODBĚR OKAMŽITĚ!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:43
- Nahlásit

kachna_
neser ještě s finem, přemýšlím essi Miňonka vůbec dojede do Francyje

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:46
- Nahlásit

Biluška
Mám teda dovízt hned dvě ščeňata?
ne, já jsem zjistila, že víc jak tři psy už nikdy dobrovolně nechci.

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:48
- Nahlásit

kachna_
ne, já jsem zjistila, že víc jak tři psy už nikdy dobrovolně nechci.
Si slabá, gdybych měla jenom tři tak bych ani nevěděla, že nějaké mám
Kolik jich máš vlastně teď? Pět?
Jsem vypočítala, že ideál je pro mě deset. Páč tento počet ještě o pět překračuju je nezbytné ihned sehnat šestnáctého

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 17:49
- Nahlásit

Biluška
pANÍ JAK TO FUNGUJE KDYBYCH ZAVOLALA ODCHYTOVKU??Dojeli by i pokud pes néni raněnej?Právě to hledám taková služba tu je,ale zas abych to jako neplatila páč zbytečnejch pár tisíc fakt nemám?

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit

danajasa
pANÍ JAK TO FUNGUJE KDYBYCH ZAVOLALA ODCHYTOVKU??Dojeli by i pokud pes néni raněnej?Právě to hledám taková služba tu je,ale zas abych to jako neplatila páč zbytečnejch pár tisíc fakt nemám?
pokud vím tak odchytovku musí zavolat starosta obce. Páč on je odpovědný za jeho umístění do útulku a on to de facto platí (teda obec,ale tu zastupuje on). Ve městech, které mají městskou policii to má většinou na starosti tato, v malých obcích nevím. Podle mě, pokud ty zavoláš odchytovku, tak vůbec nepřijedou a budou chtít napřed souhlas daného starosty.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:09
- Nahlásit

Biluška
šiš zas divnopes nicméně jiš dávno sme zistili,že Tryks vot maky je pykárcký vofčák,tagže stačí si počkat aš nakreje nějakou čubyčku a nemusíte se crcat aš do francyje
danajasa
u nás f prahé to volaj normál lidi...sice maj dycky spoustu kydů jalože je zácpa a přijedou bůhvígdy a esi si ho fááákt nemůžu nechat a že majs tejně plno,ale to ne mě neplatí bo vim,že kecaj a vzít ho musej

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:12
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
Pani nevím ale už se na to nemůžu dívat už mu někdo dvakrát přerazil zadní nohy ináč je furt na řetězu a ten co tam bydlí to nemá v hlavě v pořádku fak skusím tu odchytovku zítra budu děsně milá třeba je ukecám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:24
- Nahlásit

Zdar dámy!
Kdo do mě hučel, že si mám začít něco s tou šeltkou, nechť chvíli (radši větší) počká a pak si přečte u šeltky info. Budete tam mít úkoly, Vy agitátorky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:29
- Nahlásit

danajasa
už mu někdo dvakrát přerazil zadní nohy ináč je furt na řetězu a ten co tam bydlí to nemá v hlavě v pořádku

no hele ale pokud je uvnitř na řetezu,odchytovka neudělá nic..jedině zkusit říct,že se fláká zrovna venku a vypadá agresívně..ovšem je to na ostří nože aby ho nějakej zmrd eště nezabil dyš je agresívní v jaký prdeli to bydlíte?
Vlčáčková
četla sem to už ráno..doufám,že se zmátoří...

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:32 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

davidkova renata
no hele ale pokud je uvnitř na řetezu,odchytovka neudělá nic
Však dneska mi volali že ho mám vodvýzt z jiný obce páč kdysi sem už pron jela a debil sem tam nechala tel.já stím nemám nic akorát sem ochotný debil tak bych ho vyzvedla a zrovna přemístila.Jako já pojedu pro cizího psa a pak budu bouchat na dveře magorovi esli by si ho milostivě zas uvázal na řetěz než mu zas zdrhne?Tak radší dyž už bude naloženej tak skusím cokolif aby tam nemusel zpátky. Jako nevím snad su normální aspon doufám.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:47
- Nahlásit

danajasa hele 100% se ho ujme Zájmový chov psů Hněvice, najdeš na FB, ty berou cokolif a i si vozí psy ze slovače. Sice nechápu proč, když věčně žebraj o základní věci, ale určo by ho na nějakou dobu bytovali a dál umístili. Jen je třeba jim ho dovíst.. páč tam jako nikdo nemá auto ani na dovoz zákl. potřeb.

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 18:48
- Nahlásit

Jdu zas venčíkovat, Ferda už je vybruslen a vykoupán, jdu se ještě šournout s holkamááá

<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání