Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:19
- Nahlásit

Gerda
jedu s Atuší v sobotu jako pomocník vystavovatele do letňan
Podle rozpisu kruhů je kruh č.5 a kruh č. 25 v jedný hale

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:31
- Nahlásit

Gerda
hele a v kruhu 32 máš toho holanckýho ovčáckýho pudla a my jsme v nedělu v kruhu 16 jsme v jiný hale než grifoni

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:50
- Nahlásit

Lidi prosím vás jedete někdo na tu Kristýnu aspoň na čumendu, určitě nejedete co

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:20
- Nahlásit

Zdáár dala sem na to jůtůbu vlož náhodnou hudbu a vložilo semi půl ticha kuwa proč??? http://youtu.be/6ylJDSl1NFw Dále jsme byli z hmyzáčkem na procházce ve městě a má šiperku akorát hmyzáček a já o tom eště nevmeDeme s pakoníkem k vodě tak snad se nevoběsí na nějakém vlasci páč rybáři sou idioti všude seto válí,normálně bych je zato kpala do prdele zepředu

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:22
- Nahlásit

žencký KONEČNĚ
davidkova renataPaní to nám ale šlohli kolemdoucí,páč si pamatuju,že to byl žumpí nápad před milionem stran,bém je žalovat vo velký peníz!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:25
- Nahlásit

hm, tak tady zas nigdo neni a zbytek se mnou nemluví
proč ste všichni pryč nebo alkoholici, gdyš sem nemocná zrovna

impact
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:30
- Nahlásit

Nevíte někdo o kvalitním webu s asi milionem piktogramů?
Potřebuju to do práce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:38
- Nahlásit

Baico
Podle rozpisu kruhů je kruh č.5 a kruh č. 25 v jedný hale
no supéééér, bduem tedy blízko!

Alexa
hele a v kruhu 32 máš toho holanckýho ovčáckýho pudla a my jsme v nedělu v kruhu 16 jsme v jiný hale než grifoni
no tak to neva, páč s Filátkem jdem stejně jen na kukandu, tak můžeme bejt u vás a dělat jen fakultativní výlety po dalších halách.

Dme tu teď měli další dvě mimina, dnes mám tetovskou, všechny sem je pochovala....ne do země, ale jako v ruce.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:41
- Nahlásit

Bože vy ste měkoni s tím bletím a lámáním noch. Já mám pouze okna jako marush a hned bych s nima šla, kdyby nebydlely tak blbje. styďte se všichni kdo bydlíte blízko nich a nejdete!!!!!
A zas du dřít

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit

makrel
šak taky kvůli tobě se to celý trénuje, aby až přijedeš, už byly vytipovaný knajpy, kam tě vzít, aby se ti to líbilo )))

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:47
- Nahlásit

GerdaPodle rozpisu kruhů je kruh č.5 a kruh č. 25 v jedný hale
a já s Asíčkojc budu č. 12 a jsme úpa někde v řiti řiťoucíííí pokud chápu ten nákres rozmístění správně ale zas je jediná samojediná ve třídě

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:49
- Nahlásit

Jedem poslouchat a čmuchat, tak tu nezlopte

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:56
- Nahlásit

Crysa
a já s Asíčkojc budu č. 12 a jsme úpa někde v řiti řiťoucíííí pokud chápu ten nákres rozmístění správně ale zas je jediná samojediná ve třídě
no, já nevim, kolik je tam silků, ale třeba jich bude víc než vás, tak bychom se měli stíhat vidět, až dovystavíš, přijdeš za námi, nabereme Bajkofku, ta bude asi trvat nejdýl, a pojedem pak někam proběhnout čokle?

Cigi
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:06
- Nahlásit

Nemáte někdo pleas zkušenost nebo reference kam se obrátit ohledně výměny kyčelního kloubu u NO?

Atusch
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:23
- Nahlásit

Baico
Bezva, že budeš kousek!

Jinak myslela jsem, že když jsou Silky psaný první tak jasně půjdem první, ale Alexa mi jasně řekla, že to tak bejt nemusí a zjistím to až u kruhu, ale asi tam nebudem dlouho. Doufam a pak budeme děsně moc nakupovat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:24
- Nahlásit

huš mě to vůbec vůbec doma nebaví nechci sedět doma na pérdeli, chci jít ven s dozy a ostatními pséky

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:27
- Nahlásit

Eldoguero
huš mě to vůbec vůbec doma nebaví nechci sedět doma na pérdeli, chci jít ven s dozy a ostatními ps
měla si nás poslechnout a jít k doktorovi hned
Atusch
Gerda
Crysa
Baico
nééé aby ste mi v sobotu zdrhly. Já tam dorazim tak na 10,30

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:48
- Nahlásit

Alexa
měla si nás poslechnout a jít k doktorovi hned
šak já vím, muš mi nadával taky asi 10 minut a ani jednou se neopakoval
tak vám všem budu jen tiše závidět, že můžete courat venku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 18:41
- Nahlásit

sem v hokně co děláty vy můry??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 19:03
- Nahlásit

Eldoguerocus pani!!!co je svama,kazdej vecer netrpelive vas ocekavam na fejsu a vy nikde!!!!co mate za chorobu proboha????jsem se na vas tudle ptala,kde jako jste???
ALL
tak prindu do rachoty a rupla mi cefka!!!!!!!!!!!!!!!!uz taham nohu za sebou,takovej mrdas,ale vylozene mrdas,jsem jeste nezazila,kur.a a hned jsem ji volala,jako kolegyni,jako co to ma byt,jestli vratnice,nebo pxsi bouda a to je jeste ta psi bouda cista!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 19:16
- Nahlásit

nemethova5
jak jsem pochopila, tak často uklízíš v práci, tak spoléhají na to, že to uklidíš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 19:18
- Nahlásit

kejtlinjo,jenze ja nedokazu bxt v mrdniku a v smradu,proste mi to vadi,chtela bych to videt u ni doma!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 19:29
- Nahlásit

Eldoguero
Lidi prosím vás jedete někdo na tu Kristýnu aspoň na čumendu, určitě nejedete co
máme tu vořechyjádu
no vyhráli ... nebudu tentokrát raději komentovat
tak mailem..víš že mi to zajímá
Cigi
Nemáte někdo pleas zkušenost nebo reference kam se obrátit ohledně výměny kyčelního kloubu u NO?
jako totálka? tak to nezaplatíš děfče,zaslechla sem cosi o 100 litrech a nevim esi to tady f čechách dělaj...nešla bych do toho

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 19:59
- Nahlásit

Zdar lidi jsem zas tu, vyvenčeno, nakrmeno a asi se mi někam ztratil muš ... opět doufám teda, že ještě dnes dorazí
nemethova5
byla jsem mimo paní, úpa krz tu chorobu, ale už jsem na fb
davidkova renata
ok pani, napíšu vám emila, jako nic proti Jirkovi v žádném případě nemám, dvakrát mě pískal na zkouškách a řekla bych, že adekvátně dle stupně zkoušky, pes kouše dobře, ale... no víc v mailu jo

Je tu někde Crysa? mám pár fotek ze závodů
nevím jestli je tam ten její hafoš, ale něco mám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:00
- Nahlásit

zde zatím jen pár fotek k nahlédnutí, jestli se to nebude zobrazovat, dejte vědět
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_15542246 4509759&notif_t=group_activity#!/media/set/?set=a. 1347794632151.39149.1749890287

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:05
- Nahlásit

Eldoguero
zde zatím jen pár fotek
jooo díky)) další budou asi časem na stránkách
tak řikáte že sem měla ject jo? .-))))))))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:13
- Nahlásit

davidkova renata
pani měla, je fakt, že 43 závodníků je celkem hukot na jednodenní závod, ale zase je fakt na co koukat, to se musí nechat, nikam se nepopojíždí, všechno je na nebo blízko cvičáků, takže taky výhoda
jednu disciplínu vynechali z časových důvodů a jednu vyměnili za revír v autobuse s doprovodem a napadením druhého figuranta, což taky není tak hrozný
klasicky nejtěžší zůstala ta místnost, i když letos to dělali trošku jinak, páč loni nechali psa skočit dovnitř a teprve pak do něj nastoupil figurant, teď na sebe upozornil už u okna a pak teprve se vypouštěl pes
Moje kritika je hlavně na adresu některých psovodů, který nemaj pouštěčky u psa a hlavně psa neuměj z obleku ani sundat strhávání psa z chlapa dolů vole, já bejt figurantem tak ho zabiju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:18
- Nahlásit

Eldoguero
psovodů, který nemaj pouštěčky u psa
aha... a prosimvás co je to pouštěčka??

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:19
- Nahlásit

Eldoguerohej!!!!kde jsi??na fejsu nejsi!

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:23
- Nahlásit

Brej večír tož tomu neuvěříte-jako du s pakůn na procházku kolem řeky bylo nádherně pozdní večer blabla a najednou do tý přírody začal znít táhlý mnohohlasý dětský chorál ale fakt nááádherný nesl se nad tou vodou.Tak sem zastavila mrkla k nebi esli tam jako néni mrak a z něho nevisí růžový prdelatý andělíčci a jako nic.A najednou na druhý straně jak je cyklostezka z pozazatáčky vyšel špalír dětí a vedůcí tipuju náká spěvoškola dost dobrá,ale fakt haluz jak prase sem málem Chocholouškatěla

<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání