| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
jako beru, že je to jakoby podle TARTu, tak že pouštěčka zvlášť, ale, aby tam psovod profesionál držel psa za postroj a čekal až sám pustí... nebo ho vzal na vodítko a několikrát (asi 10 krát ) s ním drbnul směrem dolů z figuranta, tak to už si myslím, že je celkem moc na závodech tak jsem si říkala, že bych chtěla vidět jejich instruktory, jak je to v tréninku učej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:33
- Nahlásit
danajasa
nevisí růžový prdelatý andělíčci
já to nebyla ,pani !
Eldoguero
psa za postroj a čekal až sám pustí...
pani a kdy pustil? )) páč tudle sem sem dávala videjko jedný fajný maliny ,nějekej hogofogo závod asik,psovod měl snad košili a kravatu ,kousalo se na ringo,malina nepúštala ani na třetí povel,tak přišel rozhodčí,pak eště jeden a radili se co a jak.-)))) malin byl postupn+ě vyvěšen,tak vzat do náručí v naději,že ztratí půdu pod nohama..ani hovno.-))) nakonec fík musel to ringo prostě sundat a paxe to nějak podařilo )) malim sklidil obrofskej potlesk byl božíííí ))) možná si holky vzpomenou kde to bylo..alexa nebo crysa
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
však jsem to viděla pani
hele nepustil samozřejmě, musel naběhnout druhej figurat a nadráždit ho na sebe
tak si myslím, že tohle by se na závodech stávat nemělo a když,tak by neměl pokračovat dál no
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:49
- Nahlásit
davidkova renata
já to nebyla ,pani
Pani moment vyste padlej anděl?Nebo jak se dostáváte zas nahoru?(dneska sem si uvařila mnoho brokolice už mi leze zelen do palice asik )Eldoguero
Paní co já bych dala za nepouštěcího psa u pakonů to de blbě zjistit pakoně nejdou prohodit
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:51
- Nahlásit
Eldoguero
hele nepustil samozřejmě, musel naběhnout druhej figurat a nadráždit ho na sebe
No takhle by to asi ani na Tartovejch závodech stávat nemělo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 20:59
- Nahlásit
danajasa
pani, já viděla pakoně prohodit, sice jen jednou, ale viděla, pro figuranta velmi náročné pravda, ale dal to
Baico
tak vůbec na žádnejch závodech myslím si ...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit
danajasa
vyste padlej anděl
nevim..ale psala ste něco vo prdelatejch zjevech...
Eldoguero
musel naběhnout druhej figurat a nadráždit ho na sebe
aha..tak to sme malinko lepčí bo já jí nakonec napůl udušenou sundám ))))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:07
- Nahlásit
davidkova renatacha,cha!!aminak krasne drzi i pousti!!!ale haja to je jiny kafe,haja nepousti doted!!!!a cim vic do nej fik jde tim drzi jak baracuda jeste vic!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit
davidkova renata
však si ho mohl odškrtit, ale nějak mu to asi nedošlo nebo nevím
nemethova5
jo jo to hodně psů, čím větší tlak, tím víc drží
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit
Eldoguero
pro figuranta velmi náročné pravda
Jako mě třeba fascinuje doga moc šikovný pes,ale dyž běží na figa.tak akorát jak dobíhá otevře hubu a normálně se akorát zastaví o koutky páč to má přímo ve víšce držky davidkova renata
prdelatejch zjevech
No ále na vobláčku a stejně se znich vyklubalo stádo pézetek s hudebním sluchem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:14
- Nahlásit
Eldogueronevím jestli je tam ten její hafošzde zatím jen pár fotek k nahlédnutí,
memí tam je to malin, voranžový malin. Kluk závodil za VP.
Moje kritika je hlavně na adresu některých psovodů, který nemaj pouštěčky u psa juj, tak to by jste se se mnou pani ještě za éry Cidečka a Fanouška asik nebavila ale voba jsem vyvěšovat uměla, krom toho jednoho zákusu kdy přes psa šel fík plnou vahou celejma zádama v ringu, tak to teda ho z nasrátí Cid nechtěl ani pustit ani s modrym jazykem ve visu za slabinku..
BaicoNo takhle by to asi ani na Tartovejch závodech stávat nemělo
tak to bych musela asik tenkrát Cida a Falca prodat nebo prosvítit mocněkrát elektrikou až by měli vypálený fleky a tiky.. pže ti prostě vědíli že na akcích jsem na ně krátká a ringo mi prostě nepouštěli a poslední zákus kontrolák na NZŘ nebo IPO byl s hranicí třetího povelu.. pokud byl..
Jinak jsme vyposlouchaní a vyčmuchaní do bezvědomíí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
Du si lehnout lidi, ještě nejsem úpa ok.
Dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:18
- Nahlásit
Vidíte, že umíte nepsat gdyž chcete . Poslední dva dny vám to celkem ide
Sme byli dělat ten kůrzing, dost se mi to líbí páč při troše cviku běhaj jenom psi a já ne
Taky sme byli na sonu a Bonýta je ofiko těhule Sem chtěla vědět kolik je pejsků a kolik feneček a v jakých barvách a vetka mi to nebyla schopna říct Toš kurňa stroj za milijon a ukazuje to akorát černobíle
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
danajasa
jo jo s dogou je to fakt, ta nemusí ani skákat, páč to by figuratn musel bejt 3 metrovej
Crysa
to mě mrzí pani, zkusím zítra někde sehnat další fotky, třá tam bude, ofiko fotky budou na webu, ale netuším kdy
a co se pouštěček týká, tak já beru, že někdo je na ringo prostě nemá, je to tartovej závod, budiž, sice nelze počítat s bednou,páč ty body za pouštěčku chybí, ale nevědět, jak psa z figuranta sundat (a že jich takových bylo několik) to už mi přijde celkem dost
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:20
- Nahlásit
Je Nyxááá doma? tady je taká maloNyxá s únavou padlejma uchama
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.101502645 84640185.367795.238578210184
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:24
- Nahlásit
Crysa
Nyxátor je doma a hajinká
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:28
- Nahlásit
Biluška
kolik ti zbylo těch odčervováků? a prosím pošli mi číslo účtu
all
švadla mě překvapila za záplatu a prošití jen 80 kč, obyčejná stojí 60kč ale lepší 80, kalhoty budou hotový zítra, ale jdu pro ně ve čtvrtek až budu mít volno
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:29
- Nahlásit
Eldoguero sice nelze počítat s bednou tak já nikdy nejezdila s ambicema na bednu, ale s cílem si užít den (dny), vidět se s kamarády, zazávodit si a najít si naše místěčko v první půlce výsledkový listiny. Právě proto, že jsem nechtěla psy lámat na pouštěčkách a využívala toho, že jim to prostě může procházet a krom bodů dolů, který byly ve většině případů dělítkem nás a bedny, tak jsme jezdili a pohody užívali ve spokojenosti
Co mě spíš sejřilo, tak psi co nekoušou a nepouštěj, takový ti co to uštknou na dva zuby, zezádu hnáni psovodem, aby si to nááhodou po cestě k rukávu nerozmysleli.. a pak psa věšej a přemlouvaj půl dne, pže do něj nemůžou hrábnout, že by už pes nekousl nikdy. Jako takoví mě na obranářskejch závodech trochu vadili vždycky. Ale tím že dostali s posledním místem oučastnickou tašku a my před nima tašku vo fous většejší, tak se to taknějak přejít dalo
Eldoguerozkusím zítra někde sehnat další fotky
to jen kdyby nááhodou, to zas nehroť za každou cenu, vony ty fotky časem budou a já to taky napíšu aspoň na stránky, pže o jeho oučasti jsem se dověděla až jako docela nááhodně a mimochodem a ne od páníka
Ale hlídej mi pls na Kristýně psa Bodie, malina od VP, foť vo 106 za DVD s jeho kvalitníma fotkama posílám vobratem flašu vajna, to už snad béta pani zdravá jak řípa
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
Okamžitě mi prosím poreferujte jak ste na to m bodavým hmyzem právě sem si opět ověřila v praxi,že rozdíl mezi mužem a komárem je f tom,že komára můžete honit celou noc. Jako mám v zásufce ten odpařovač enemže to je na místnost obytnou a né na letištní hangár,zas dyž dám 3 do každé zásufky tak to bude smrdět.Prosím vás čím bojujete proti komárům?Biolit smrdí a hmyzáček děsně kejchá
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:01
- Nahlásit
guten ták, sme z lesa po tříhodinovce - paráda!
Mě se na obranách líběj psi, co jsou děsně srdcový, co do toho jdou hlava nehlava, i když vim, že to pro ně může bejt nebezpečný krz krk a páteř, psové uposlouchaní, i když vim, že v zápalu boje o strejdíka může převládnout touha nad poslušností, taky bych obětovala všechny body a šla si psa sundat bez nějakýho hustodrilu pouštěcího. Líbí se mi na obraně Bůšek, je vzteklej, ale ne do zla, jen do vzteknutí namachrovanýho floutka, co prostě vyhraje, páč je king of plac! Skáče, skáče do toho pořádně, nedá se odradit, baví ho to a je prostě děsnej a Atuška drží tu šňůrku a řiká si - dostane to hovado někdy rozum?
A nejvíc se mi líbí Maryje, protože jí nebaví žádnej sport.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:06
- Nahlásit
danajasa
u nás je velmi mnoho komárů a používám raid vodičku do zásuvky a není tam jedinej ani nic nesmrdí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:08
- Nahlásit
Gerda
nejvíc se mi líbí Maryje, protože jí nebaví žádnej sport
to se mi na ní taky mocinky líbí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit
kejtlin
Právě kouzlo bažin za barákem má svá ůskalí,mám taky nákou tu v lahvičce a ještě mám takový to klečko už v druhé zásuvce akorát nevím dyž už tu sou esli mi to bude platný jak mrtvímu zimník,jako udělá se komárům špatně a odletí?Houby dou po mě a to mám eště repelent z vycházky mírně jetý na sobě(esli sou z fukušimy tak su v hááj---) Du lovit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
byla si klikat včéra? A půjdeš v pindělí? Myslim, že už jsme nebyli dva měsíce, nám do toho vlezlo to mařenový hárání a pak spousta práce, ale teď už by to mělo zase klapnout, jak u tebe?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:19
- Nahlásit
Biluškapři troše cviku běhaj jenom psi a já ne
jj to se mě na tom taky líbilo
Bonýta je ofiko těhule gratulejšn!
ukazuje to akorát černobíle
tak budou zjevně černobílí když to řekl stroj za mylyjon :d
Gerdana obranách líběj psi, co jsou děsně srdcový
psové uposlouchaní uposlouchaní? uposlušnění, jako že pouštěj a nebo jako uposlouchaní, že maj stíhu z páníka až raději odskočí po pouštěčce a jdou pro jistotu napřed k pánoj? asik to první, že?
Jako nožní maliny s pouštěčkama a odvolačkama před zákusem jsou třá megalibovýýý ale s tím se začíná od mlada. Ale jde to a vypadá to super
Snad se mě další zvěř podaří s pouštěčkama.
I když jako když si kluci střelili kilo na kontroláku, tak jsem je ještě vychválila a s mega radostí klidně vyvěsila Třá jako Cidloj nejlepší kontrolák na 400 metrů na Kristýně, to jsem na něj byla tůůze pyšná a hrdá a vůůbec jsem se neštítila ho vyvěsit A jako mít ho ještě jednou, neměnila bych, když jsem pohnojila první základy pouštěček, znova bych ho nechala bejt živlem bez pouštění.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:21
- Nahlásit
Tak jak jí máte nejradši...spící
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:26
- Nahlásit
Marush
Žije???Je křáásná nunu. Hele ženy sám veliký má konkurenci-tachyonová žena má tadyddle krámek http://www.chytrazena.cz/souteze/aktualni-souteze/ vyhrajete-harmonizacni-terapii-v-tachyonovem-zabal u-1307.html#
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:27
- Nahlásit
Marush
ta vyrostla
danajasa
účinná je jen ta vodička, ty pevný jak je dáváš pod mřížku jsou na hovno
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:29
- Nahlásit
opalovačka na lehátku
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 22:34 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
kejtlin
ty pevný jak je dáváš pod mřížku jsou na hovno
No tak tu mám právě v zásufce a tu vodovou taky,hergot to bude náký odolná komáří druh bůhví co sou zač náký cece pruhovaný pakomáří číco. Du čumět do bedny krásné sny všem těm dvounohým i řtyrnohým
|