| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit
Děcka, sem právě zjistila, že jenu výšifkárnu mám skoro za barákem, kousek od Kačerova, takže pokud vše klpne, nebudu muset vzorky posílat vyšívat na moravu, ale pohlídám si to pěkně v praze.
Marush
jbat
Jo a ženy, mám asi prekérku, jedu s Atuší v sobotu jako pomocník vystavovatele do letňan, budeme tam muset bejt už v šest, takže zřejmě kalení vzdám, i z toho důvodu, že budu šoférovat. Bych měla děsně moc zbytkáče a s tim se neřídí. Myslim tedy, že se na vás vyseru jako adidaska a makrela.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:40
- Nahlásit
Crysa
nemaj no, zkusím vymámit výsledovku od někoho ze závodníků jestli jí má, ale nic neslibuju
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:41
- Nahlásit
Gerda
jbat
sleduješ to?každej na nás kálí..ale my stejně pudem...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:44
- Nahlásit
Marush
sleduješ to?každej na nás kálí..ale my stejně pudem...
sleduju!
serem na ně my.
tak v kolik, sestro ve zbrani?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:46
- Nahlásit
A mrtvoly nesměj jezdit sami vlakem nebo co?
http://www.novinky.cz/krimi/232932-z-prahy-do-ostr avy-prijela-v-rychliku-mrtvola-pruvodci-myslela-ze -spi.html
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:48
- Nahlásit
Gerda
tak aspoň na chvíli, ni...?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:49
- Nahlásit
Marush
jako zvažovala sem chvíli, jestli jít chlastat, mít kocába a o litr míň v portmonce, nebo jít na výstavu, mít o litr míň v peněžence, to celé bez kocába...už se těch kocovin tak bojim, páč bliju třeba dva tři dny, že dám raději tu výstavu, i když pařbu s váma vykonám ráda, jen co nebude dilemátko výstavo-picí
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:56
- Nahlásit
Gerda
páč bliju třeba dva tři dny
kdo blije málo pije...já nebleju nikdy...slušnej čék má vokna!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:03
- Nahlásit
Čuchám chlast, tak jsem tady.
Dneska sosnu zase něco z portugála.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:04
- Nahlásit
moje kámošky chlastaka tak, že se jí podařila zlomit noha (má ji od vrchu až dolů v sádře) a ani si nepamatuje jak se jí to stalo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:05 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Víte co je nejhorší, když máte zánět ledvin a berete atb?
Že nemůžete pít a všichni vokolo vás se imrvére bavěj jen vo chlastu nemluvě o lednici narvaný gambáčem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit
Marush
kdo blije málo pije...já nebleju nikdy...
Tak je jasně vidět, že nevíš, jaký to je, když bliješ už od večera, ihned po dokončení pití ))) okna moc nemívám, ale bliju příííšerně a vždycky sem blila. Je to velmi zlé to pití )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
Gerda
Tak je jasně vidět, že nevíš, jaký to je, když bliješ už od večera, ihned po dokončení pití
já blívala dřív dost,ale poslední tak 2roky..jako když utne a třeba třetina večera uplnej výmaz z paměti a pak i třeba kus rána...což neni upa zas asik dobrý no!
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit
Ahoj alkoholičky, co je tu nového?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit
Marush
v kolik teda? neska strašně nestíhám a asik to tak bude už furt...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:18 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Atusch
obávám se, že se ptáš marně, páč mě s žádostí o vejcuc taky s přehledem všichni ignorujou
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:19
- Nahlásit
Eldoguero
to je normální, akorát tu pařej a vejcuc nikdy žádnej
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit
Atusch
přesně, banda alkoholikůch to je
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit
Eldoguero
Atusch
holky, já jsem se ztratila co se tady děje od té doby co jsem šla na pauzu, vím jen, že je Kejtlin dějou hrozné sny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit
Monty
se obávám, že od té doby se tu jen chlastá, bez nás samozřejmě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:37
- Nahlásit
Eldoguero
no já jsem ráda, že beze mě, já měla zvracející neděli, tak teď nemám na chlast nějakou dobu ani pomyšlení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
čučím na Dobu ledovou 1 - na třetí pokus, dnes se mi ji konečně podaří dokoukat - huráááá, již jsem vyléčená, již jsem neusnula v prvních 10 minutách
Monty
no já vzhledem k atb teď ani pít nemůžu, nevím proč,ale o to víc se tady snad ten chlast propírá
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit
jako já se asi zblázním z tý práce, to neexistuje firma, kde by měli funkční programy a aplikace?????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:57
- Nahlásit
Byla jsem dneska v papírnictví koupit dítěti sešit. Je tam fantastickej obchodník . Gdybych někdy potřebovala do týmu prodavače tak mu učiním neodolatelnou nabídku . Vždycky tam jdu pro něco za pár kaček a vždycky odcházím bez koruny a s plnou kabelou věcí . Dneska taky, jdu pro sešit za čtyři koruny a on mi povídá "ale paní tak dlouho jsme se neviděli (asi měsíc ) a vy mi uděláte tak mizerný kšeft. Čtyři koruny, to ani nestojí za to, abych otvíral pokladnu, vemte si ještě něco. Máme třebas kolečkové brusle, přilby na kolo, houpací sítě..." Takže jsem do auta naložila houpací síť, tu starou beztak loni roztrhali psi a jela jsem dom . Mášenek mi ji pověsil mezi švestku a třešeň, sekretářka dostane pokyn "dneska už tady pro nikoho nejsem" a jdu ji vyzkoušet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:58
- Nahlásit
jen procházim,jelýtka du dřít ((
Crysa
hele vjeduskovi zas vyhráli f tom Liberci!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit
GerdaTak je jasně vidět, že nevíš, jaký to je, když bliješ už od večera, ihned po dokončení pití ))) okna moc nemívám, ale bliju příííšerně a vždycky sem blila. Je to velmi zlé to pití )))
pani vy jste já začnu blít jak dolehnu a než stihnu "uzemnit", tedy shodit jednu nohy přes hranu postele dolů a pak bleju ještě minimálně 15 hodin
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit
žencký KONEČNĚ!! ))
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/232670-ver ejny-dum-pro-zeny-jiz-na-podzim.html
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:02
- Nahlásit
davidkova renata
žencký KONEČNĚ!!
už tam mám rezervačku...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:10
- Nahlásit
davidkova renata
no vyhráli ... nebudu tentokrát raději komentovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:11
- Nahlásit
Crysa
Pani, já ani ležet nemůžu, mám speciální opilcovu polohu, klečim s hlavou zabořenou do polštáře, jedině tak se mi přestane točit hlava, pak postupně a velmi pomalu mohu uléhat do pozice embryonální, jakmile se mi ale motne, musim okamžitě zpět do kleku. Je to tak strašná spací pozice, že se prostě nemůžu nikde zpíjet a pak nedejože přespávat. Je to hrůůůza. Nejhorší sou na celym tom pití cigára. Ty dělaj nejvíc auvísko.
davidkova renata
žencký KONEČNĚ!!
no já nevim, aby to nebylí nějací staří kozli...
|