Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7506 . 7507 . 7508 . 7509 . 7510 . 7511 . 7512 . 7513 . 7514 . 7515 . 7516 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:09 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Monty

už jen dva pejsky, jednu fenku pirátku a jednu co nabízím do spolumajitelství a ta možná by mohla jít o víkendu taky, ale samozřejmě nemůžu říct dokud je doma, je pořád moje

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit

Biluška
Bajková,až ji potkám tak jí dám do dršky
Si posluž. Ale oni jsou fakt pohodáři nenároční a zdraví

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:18
- Nahlásit

Baico
Si posluž. Ale oni jsou fakt pohodáři nenároční a zdraví
Akorát si mi zapoměla říct, že jdou jak tank když za plotem vidí o 0,5 mm vyšší trávu než před plotem

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:20
- Nahlásit

Biluška
Akorát si mi zapoměla říct, že jdou jak tank když za plotem vidí o 0,5 mm vyšší trávu než před plotem

No jo, na to jsme zapomněly, no. Stane se.

Baico
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:22
- Nahlásit

Biluška
jbat

Nojo no, ale když ony ta pozitiva převládají. A stejně si myslím, že se charakterově pokazil až u tebe a tvé saně

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:24
- Nahlásit

Biluška
Co kecáš
Nekecam! Huculoida bych doporučila jedině zarytýmu nepříteli Teda nevim jestli sem se tehdá stihla vyjádřit dostatečně včas, než ses do Bořetěcha zaláskovala, mno, jestli sem se tehdá vyjádřila vůbec to už nevim, ale esli jo, tak určitě proti všem poníkům a huculům. Hucul je sic plémě nenáročné, zdravé bla bla bla, ale taky absolutně nevychovatelné, tvrdohlavé, pažravé, demoliční, tupé, podlé, vychcané a tak vůbec - prostě Břéťa ale totéž ti řeknu o ponclech

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
mám zánět ledvin jako prase
ty vole, ty umíš žít, sme ti to řikali, abys šla hned, nebo budeš mít zánět ledvin. No, tak teda doufám, že ti to zabeer co nejdřív, protože, jen co vim z vyprávění, je to bolest pekelná, nedá se s tim skoro vůbec gomfortně žít. Tak se uzdravuj, ať už tě to nebolí. A Blanka už je taky pryč? A stihla si ty hlavičky vyfotit? Nestihla krs ledviny, co? Ajajajaj, neva, až ti bude líp, vyfotíš hlavičky těch zbylejch.

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:26
- Nahlásit

Eldoguero
gratuluju k významnému úbytku dog, však už je načase, se divim že z nich eště nekulháte, neslintáte a nešišláte. No, i když, co já vim....

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

jbat
jak to? co to bylo za dyzkomforty??? tak je taky ignoruj, jako davítková Nánu, abys měla pozici alfa samice zase.

právě všichni divně bosnili,největší konflikt měla kámoška ségry s debilem divnobratrem,který si vod začátku nesedli,načeš vona řekla,že von jí balil(ségře),ta to řekla mně a já jemu...a on jak je idiot tak tý holce napsal na facebook,že jí teda vůbec nebalil a´t se uklidní...čímš to celý pěkně rozmáznul, pak další kámoška ho taky nesnáší,pak kámoš ten se nasral na mě,protože ho divnobratr dost šikanoval...furt mu nabízel seks atd,další kámočka se nasrala na tohohle kámoše že řek při aktivitách že je blbá je my dvě se ségrou jsme nebosnili...ale celý se to zřejmě rochu zvrátilo do sebe,ale byla jako sranda..todle vyjelo napovrch až druhej den...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit

bonc
ale totéž ti řeknu o ponclech
Jenže je rozdíl stokilový poncl a šestkrát tak těžký Božidar

jbat

Baico
A stejně si myslím, že se charakterově pokazil až u tebe a tvé saně
Nejenom, že ti dám do dršky, ale ještě ti toho koňa přivezu a pustím na zahradu

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:31
- Nahlásit

Biluška
ti toho koňa přivezu
to je úplně nejlepší a dostačující trest

Jenže je rozdíl stokilový poncl a šestkrát tak těžký Božidar
poncli sou větší svině. A hucolové sou.... prostě větší Jedinej zásadní rozdíl mezi nima.

Baico
Člen
- Nahlásit

Biluška
Nejenom, že ti dám do dršky, ale ještě ti toho koňa přivezu a pustím na zahradu
Toho se nebojim Jednak je to daleko a bylo by to dražší než pořídit el. ohradník a druhak by ti to určitě cérka nedovolila

Marush
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
zánět ledvin jest velmi nechutná vjec...už jsem měla tu čest velké lity!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit

Baico
a druhak by ti to určitě cérka nedovolila
Tu ti přibalím k němu . Bude to zostřený trest

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:33
- Nahlásit

Biluška
Baico

Biluška tě přijede zmlátit právě na tom huculovi přicválá s nim, nevim co máte furt určitě má hebkej čumáček

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Biluška má od rána sovu. Opakuji: BILUŠKA MÁ OD RÁNA SOVU

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Marush
právě všichni divně bosnili,největší konflikt měla kámoška ségry s debilem divnobratrem,který si vod začátku nesedli,načeš vona řekla,že von jí balil(ségře),ta to řekla mně a já jemu...a on jak je idiot tak tý holce napsal na facebook,že jí teda vůbec nebalil a´t se uklidní...čímš to celý pěkně rozmáznul, pak další kámoška ho taky nesnáší,pak kámoš ten se nasral na mě,protože ho divnobratr dost šikanoval...furt mu nabízel seks atd,další kámočka se nasrala na tohohle kámoše že řek při aktivitách že je blbá je my dvě se ségrou jsme nebosnili...ale celý se to zřejmě rochu zvrátilo do sebe,ale byla jako sranda..todle vyjelo napovrch až druhej den...

máš taky kolem sebe dost divný lidi, ale nějak mi z toho nejhůř vychází divnobratr. a ty divný kámošky jsou taky divný, to říkam furt, s babama se nedá vyjít. není nad chlapy.
a jako kámoš byl nasranej, že mu divnobratr nabízel seks, jo?
tak tady vidím jádro pudla - měl ten seks nabízet tý kámošce, co si myslela, že ji divnouš balí a bylo by o 60% míň problémů.
jinak jste jak bevrly hils - každej s každým.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:36
- Nahlásit

Biluška
ale oni jsou fakt skvělí-huculové a na poníkovi by ses nesvezla na huculovi jo !

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

jbat
ale nějak mi z toho nejhůř vychází divnobratr

ano,to jsem ti o něm neřekla,nikdo ho skoro nemá rád,má velmi specifický smysl pro humor

jako kámoš byl nasranej, že mu divnobratr nabízel seks, jo?
no to je kluk co jsem s nim jakoby něco měla a oni tam byli jediný dva kluci a dovnobratr se prozhodl pro šikanu stylem..Péťo pudem spolu do sauny a Péťo můžu ti dolejt..tohle ti sluší atd...jako bylo to dost vtipný,ale Pé´tovi už to asi pak vadilo nechtěl být jeho děfka,ale divnobratr to neřiká nikdy zle,ale hodně lidí to nasere ty jeho kecy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:40
- Nahlásit

Gerda
můžu potvrdit, včera jsem fakt myslela, že je to moje poslední hodinka, ale nakonec se mi podařilo naštěstí usnout
jo jo Blanca je na Slovensku
pani nestihla, páč jsem fakt celej víkend byla krz ty ledviny mimo, ale napíšu mu ať mi pošle fotku nějakou jak roste

Jinak jsem se byly v sobotu podívat na těch závodech měšťáků v LB (což mě teda asi úpa dodělalo, páč v neděli jsem mastila na pohotovost), závody super, 43 lidí bylo, takže velká akce, zákroky celkem dobré až na několik málo ... no nebudu se snad ani vyjadřovat ohledně jednoho 11 letého poloslepého ovčáka atd
Ovšem teda pouštěčky mělo minimum lidí teda, no a pak tam bylo pár takovejch, který neuměli ani psa z ringa sundat... protestovalal jsem velmi nahlas, doufám, že mě slyšeli všichni, jestli né, budu příští rok protestovat ještě víc nahlas
bonc
volééééé ještě nešišlám, nekulhám, akorát chodím trochu divně, páč krz ty ledviny si teď nemůžu nijak moc vyskakovat, ale za to malodogy nemůžou zase

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:41
- Nahlásit

Marush
ano,to jsem ti o něm neřekla,nikdo ho skoro nemá rád,má velmi specifický smysl pro humor

takže autsajdr. chudák vlastně. )))

Péťo pudem spolu do sauny a Péťo můžu ti dolejt..tohle ti sluší atd...jako bylo to dost vtipný,ale Pé´tovi už to asi pak vadilo

Péťa už asi má někoho jinýho, no... nebo je přecitlivělej.
hele a ta kámoška, co po ní údajně jel, není to taky Péťa? tam by mohlo dojít k mejlce totiž!!!! a pátek platí teda?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

Biluška
a navíc si vzpomínám, že jsme ti říkaly, že hi všechno naučíš přes žrádlo.......

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

Divnobratr od Maruš mi je čím dál sympatičtější, zbytek nedočítám, přijdu zase za dva dny, to už budu vědět, kde mi stojí hlava. snad.

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:45
- Nahlásit

jbat

jo pátek platí,divnobratr naštěstí pracuje,takže tam nemůže dorazit a tim pádem my udělat svou přítomností další nepřátele uffffff...musim to zarezervovat asik v tý huse,od 7mi,8mi,jak chcete?

jbat
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit

Marush
jo pátek platí,divnobratr naštěstí pracuje,takže tam nemůže dorazit

se mi dost ulevilo krz tu komunikaci na FB. ačkoliv teda uspěl musím říct.

musim to zarezervovat asik v tý huse,od 7mi,8mi,jak chcete?

já jsem pro 19:30, co Gerdička?

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:48
- Nahlásit

makrel
Divnobratr od Maruš mi je čím dál sympatičtější

protože seš divnolybka

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit

Proč zas tak mnoho drásáte? Může mi to jako někdo rozumně vysvětlit?
Jsme z5 z vobranování, ještě se napapkám a jdem se plavit do labééé, berem s sebou antiparazitní šampon, pže Cryšpína je i přes obojek samej klíšťouch tak jí hodím základ šamponem a přes to obojek a nebo půjde po výstavě na pipety, pak už nebé vadit mastnej krk.
Eldorádo nemáš fotký z toho závodu? startoval tam i Bodýsek ode mě, šel za VP, tak kdybys měla nějakej jeho vobrázek, příp. výsledkofku, budu vděčnááá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit

Crysa
já fotky nemám, ale na 100% budou na webu ZKO Liberec - Pavlovice, tak koukni, ještě jsem nekoukala jestli to tam je a výsledky si pamatuju jen velmi matně

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

Crysa
mrkni sem
http://www.kkpavlovice.cz/http%3A/%252Fwww.kkpavlo vice.cz/o-pohar-mestske-policie-liberec-2011-vysle dky
zatím tam nic moc nemaj teda, ale snad během pár dní zaktualizujou

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:34
- Nahlásit

Eldogueroale na 100% budou na webu ZKO Liberec - Pavlovice
tam ještě včera nebyly, ani výsledky, ani fotky.
Jdu plavit, pak budu bádat dál

<< 1 ... 7506 . 7507 . 7508 . 7509 . 7510 . 7511 . 7512 . 7513 . 7514 . 7515 . 7516 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání