| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
Gerda
Najděte si v mailech to číslo účtu
A netušíš, kdy zhruby jsi to číslo účtu posílala? Nemůžu to totiž ve své velmi zabordelené schránce najít
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit
Maky a Trix
Zdar, gratuluju k autu. Jsem tedy původně myslela, žes dostala sněhuláka, ale auto je taky dobrý...
Co se týče mrazáku, mám tu jeden velmi použitý od sousedů. Oni ho na noc vypínali, takže jim trošičku dole, jak z toho tekla voda, zplesnivěl. Za dobu, co je u mě, se to poněkud rozešlo, páč u mě je sucho a mrazák není zapnutý-vypnutý...., takže z něho nic neteče a není důvod, proč by měl plesnivět i nadále. Chtěla ho impact, ale nemá odvoz. Tak pokud bys mrazák chtěla, je se třemi šuplíky, stojací, velký jako malá lednička. A je skoro u Brna.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit
Vlčáčková
to ne, ale díky. Chtěla jsem právě novej, malinkatej, aby moc nežral. Už mám vybranej, holt musím vyšetřit čas na brigádku. ale zatím se bez něj obejdu, dík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:21
- Nahlásit
Marush
JEŠÍŠ...já to chci jakkoli to máte vy vostatní,musim to vyzkoušet jako nutně?Jinak bych poslala peníze a hotovka...
se neposer, pak ti to bude hnusně, nebude se ti to líbit, začneš piskovat, bejt hysterická, a už s tim nic neuděláme. Ty prachy nejsou zas tak malý, aby sis do toho nemohla zakafrat, jestli to chceš jinak nebo tak. Je mi to fuk, jestli si to nevozkoušíš a neřekneš si k tomu svý ANO, tak všechen pozdní pind je zbytečnej pind. Třá kapsy se zipama sou dost zbytečný a k ničemu, zip tam akorát překáží. Můžeš si eště říct změnu kapsy....jestli frndičkovou nebo pracovní....Jak chceš, je to jen na tobě, povinnost to neni a já vás nikoho nutit nebudu, pak si ale nestěžujte ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
Gerda
takže kapce zbytečný nechci, chci frndičkovou kapcu! Chci prostě nádhernou vestu úpa luxusní,ale nechci kvůli tomu ject si jí někam zkoušet, když se mi pak nebé líbit...budeš za to moct ty
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:36
- Nahlásit
Příde vám normální že člověk vstoupí do kanclu plnýho lidí,votevře bez zaklepání dveře a nepozdraví?! a čumí a pak začne na někoho mluvit bez pozdravu nic prostě.... já to nedávám!!! , to je zas den hoven, už chci jít k rybníčku lovit dudu z huby rybí mršiny....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit
Marush
) ty si jelito, budeš to teda mít stejně jako vostatní, pošli prachy ))
Příde vám normální že člověk vstoupí do kanclu plnýho lidí,votevře bez zaklepání dveře a nepozdraví?!
jooo, to u nás taky dělaj, ale já jim řeknu - tak, moc hezký to bylo, teď to udělej celý znova, i s pozdravem, už načisto, jo? Vrať se za dveře, hulváte. )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:07
- Nahlásit
MarushPříde vám normální že člověk vstoupí do kanclu plnýho lidí,votevře bez zaklepání dveře a nepozdraví?! a čumí a pak začne na někoho mluvit bez pozdravu nic prostě....
ale to se naučíš časem, až tě párkrát za dveře vyhoděj, tak si to zapamatuješ že to prostě není normální líst někam jak do chlíva a aspoň "Nazdar" z tebe vypadne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:08
- Nahlásit
Gerda
ty si jelito, budeš to teda mít stejně jako vostatní, pošli prachy ))
oukej,nevim kolik prachů přesně a kam poslat,to už dávno nemám ten kontakt na pani krejčí, nemám nic,jsem retard...ale když někam vejdu aspoň pozdravim
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit
Marush
oukej,nevim kolik prachů přesně a kam poslat,to už dávno nemám ten kontakt na pani krejčí
Tak to jsme na tom podobně,hledala jsem a nic jsme nenašla. Proto prosím za sebe a Marush, pokud to nějaká dobrá duše dohledala, aby nám to přeposlala.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit
Může mi něgdo vysvětlit, co je frndičková kapca???
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:17
- Nahlásit
pawLINka
Může mi něgdo vysvětlit, co je frndičková kapca???
To asi nejlíp Crysa neb to je její terminus technykus
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:21
- Nahlásit
pawLINka no to je taková kapca, do který když něco dáš, tak z venčí vypadá jak když bé rodit ta kapca prostě se naplněním obsahu zorškleběj taký laple jako, že to prostě udělá rozšklebený ornament kosočtvercovitého tvaru.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit
Crysa
prostě se naplněním obsahu zorškleběj taký laple jako, že to prostě udělá rozšklebený ornament kosočtvercovitého tvaru
tak jsem si jí přesně představovala!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit
Marush obzlášť velký efekt dodá balonek f této kapsičce, podpořen vyvynutými přednostmi hrdé nositelky
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit
Ty vole.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:50
- Nahlásit
Crysa
ty seš zase moc!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:10
- Nahlásit
čus bus bambus, důželitý věci k věci pls do počty, jedu klikat Crysu a pak čmuchenzí a venčeňákování a tak. Stavím se tu večííír Nejdýl na Farmáře Páček schledáček, trupkýýý
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:24
- Nahlásit
drahé žumpeny, stejně drahé jako grypeny, by sem se ráda zeptala těch, co měly tu čest vidět westy live - je vhodné si nechat udělat ty rukávy a mít rovnou žumpobundu? Netucham jaxou tlusté/tenké/teplé - esli to jako má význam. A Gerdoslavy se ptám - je nějakej přibližnej odhad kolik by stála westobunda? Jako nechce se mi dát za bundu 20 milijonu, ač je to vymazlená žumpo-věc, ale zase než dát milijon za žumpowestu, radši dam milojon a čtvrt za funkční žumpobundu...... tolik má úvaha
Nepochopila sem to zasílání mimopražskejm mimoňům, co se nejsou schopný dogestit ani na jíloakci (krze zcela nevhodnej termín ) - to se bude zasílat poštou ke schválení a pak zase posílat poštou zpátky na dodělání? Na to bych se asi vyprd velebnosti...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:27
- Nahlásit
V Tescu maj ekstra levný plafky a ekstra velkej výběr střihůch i barev a vzorů.
A paní neurovloška mi píchla asi 10 injekcí a čeká mě asi 30 vyšetření...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:28
- Nahlásit
jbat
píchla asi 10 injekcí a čeká mě asi 30 vyšetření
fůůůůůůůůj,proč??????
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:31
- Nahlásit
pawLINka
paní co pejseček od vašich? jak se má???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:33
- Nahlásit
Marush
fůůůůůůůůj,proč??????
krz páteř, měla jsem dolámaný obratle (pád i s koněm na ohradu mýma zádama napřed, před třema rokama cca) a nějak extra dobře se to nezhojilo, essi se to nezlepší, budu muset na operaci.
a bolesti hlavy, krční páteře a migrény můžou bejt od toho prej. tak nevim.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:39
- Nahlásit
jbat
měla jsem dolámaný obratle
brrrrrrr,to zní hnusně... tak huš nepadej rači
Taky takový nápady jezdit na komoni a eště skákat...dyk by tě moch i kósnout ten komoněk
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:02
- Nahlásit
Marush
dyk by tě moch i kósnout ten komoněk
jako že by mě shodil a ještě mě šel kousnout, jo? )))) no možný to je vlastně... že by mě jako spásl trošku.
co pan kocáb a paní nácková a její dršky?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:05
- Nahlásit
jbat
co pan kocáb a paní nácková a její dršky
ty voe nejhorší kocáb,je mi blbbě eště te´d jsme dali s divnobratrem lahev nějakýho jeho obskurního kabskýho rumu a pak eště láhev nějaký obskurní whiskey...bleeee ,ale byla sranda...pak mi tvrdil že spal vedle mě nahatej schválně,ale já mu nevěřim,ikdyž on je schopnej naprosto čehokoli
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit
Marush
dyk by tě moch i kósnout ten komoněk
když mu sedíš na hrbu tak tě kósnót nemůže
akový nápady jezdit na komoni a eště skákat
nejni dobrý skákat jako "ten dole", to určitě ne paxou z toho dolámaný vobratle a podobný hnusoby, mě bohatě stačila zpřelámaná haxna která zkončila zdrátovaná a zhřebíkovaná a natržený vazy, s kterejma sem se už neráčila dostavit k dochtoroj - hrozně blbě se s tim řídilo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:09
- Nahlásit
Marush
ty voe nejhorší kocáb,je mi blbbě eště te´d
nápodobně paní
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit
jbat
bonc
jste hysterický jezdkyně hrozně ale na komoňoj mě baví ta jeho jemná drštička...tu dycky třu nejvíc dyž nějakýho potkám pak mě samozřejmě hned kousne s ouškama dozádu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:10
- Nahlásit
jbat
mám zlomený 2 obratle špatně zhojený, taky po pádu z koně....
|