| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
bonc
to je liposukce bezpíchavá, jenom ta lejzrová. Holky na tom byly, zhubly, pak už neměly peníze na jídlo, tudíž se udržely. Vidim to jako jedinou cestu. Eště můžu koupit nový auto, to taky nebudu mít žádný peníze, ale to je mi zas líto knedlíčka.
nerada si kupuju v podstatě jakýkoliv oblečení, všechno je to hnusné, a když už to ujde taxe kouknu na cenovku a rázem je to velehnusné
no tak to vidim stejně.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit
Gerda
to je liposukce bezpíchavá
to neznam, to budou ňáký čáry určitě
Holky na tom byly, zhubly, pak už neměly peníze na jídlo,
esli vono neni celý to tajemstvý v tomhle
Eště můžu koupit nový auto, to taky nebudu mít žádný peníze, ale to je mi zas líto knedlíčka.
tak kup nový auto mě! tim se úplně všechno krásně vyřeší - ty nebudeš mít prachy na jídlo, budeš si moct nechat knedlíčka a já budu velmi velmi radostná a najim se na tvojí počest
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:35
- Nahlásit
bonc
pani, vy ste docela nápaditej člověk, to se musí nechat, samozřejmě vám nic nekoupim, to je jistá věc. Jo a s těma vestama - plánuju to poslat poštou k vám na venkov, všem mimoměstskejm, že byste si to vyzkoušeli, okoukli, ošahali, poslali dál. Je to kravina?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 18:52
- Nahlásit
Gerda
samozřejmě vám nic nekoupim, to je jistá věc.
tsss, čék jí tady vymyslí ženyjální řešení problému a prd z toho
add westy:
mno, říkám si - když se mi to nebé líbit, co na tom změnim? akorát to bude stát majlant za poštovný a moje trauma, páč to budu muset zase zabalit a odnýst na poštu. Kapsičky, poutka atd. neřešim, věřim že ste to kunologicky správně pošéfovali, matroš je danej... za mě bych se na to vyprdla, velebnosti.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:13
- Nahlásit
nemethova5
decka,tak zkousky mam za sebou!velice uspesne!
super, super, super
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:13 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Čus dámy!!
Včerejší fotky jsou zde
Tady je vidět jakou jsem měla po obranách radost, že jsem z toho sebou sekla ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:15
- Nahlásit
Montydiky moc!tak jeste tu praci mit.
Baicojeee co to je za hunace?a nejde to zvetsit???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:16
- Nahlásit
Gerda
mě vem vestu na kanystrofky do jílu, kuju
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:17
- Nahlásit
nemethova5
co to je za hunace?a nejde to zvetsit???
Jsem vložila blbou fotku. Vlkošedá feňule, dělala IPO 3.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:18
- Nahlásit
nemethova5
ta bude, teď když máš zkoušky za sebou tak máš větší šanci, jinak tě zdravíme a co kluci???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:18
- Nahlásit
Baicotmavej hunac no ten je krasnej a jinak pan veverka je taky super!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:20
- Nahlásit
Montyno mela bych mit vetsi sanci,jenze jako zenska vazac je prej unikat,vetsinou jsou jerabnice,coz ja nemam,kurz jerabnice stoji patnact tisic a na to mi pracak neda ani nahodou!
jo kluci,jo dobry,ted byli pres dve hodky venku a litali jak svihnuti.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:29
- Nahlásit
Baico
Tady je vidět jakou jsem měla po obranách radost, že jsem z toho sebou sekla
dělala IPO 3.
udělala? je náááádherná! je od vás?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:35
- Nahlásit
ženy, připomínám farmáře!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:37
- Nahlásit
kejtlin
připomínám farmáře!!!!
se těšíííííííííííím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
udělala?
Udělala, to je čupka od přítelkyně Matesova velitele. Mocinky krásná a čikovná.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:41
- Nahlásit
nazdarek zdarek,
zas jdu otravovat chytre pocitacove zeny Bayshu a spol.
Potrebovala bych pomoct s estrankami, potrebuju na nase stranky lipnout do prava pod toplist nejake bannery .... Dela se to nekde v sablone stranek. Ja to umela, ale oni to svinuchy "vylepsili" a uz to proste neumim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit
čus,
Baico
supr fotky, já jsem nevěděla že soutěžily i Alexa a Cryska, tak fšem gratulace bo jste to určitě fšechny urobily bo jste velkokynekoložky to dá rozum! A taky mě velmi zaujal ten dlouhosrsťák vlkošeďák krásňajs!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:43
- Nahlásit
Marushhm,uz se baicove ptam potreti co to bylo za toho tmaveho krasneho,hunateho vlkoseda????dnes se nikdo se mnou moc nebavi,ze by komunikace vazla???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
nemethova5
tak zkousky mam za sebou!velice uspesne!
Baico
ty vogo úpa čumim na těch fotkách jakej má Baruna voční kontakt úplný pípo
Tady je vidět jakou jsem měla po obranách radost, že jsem z toho sebou sekla
no ale není tam jaks mlátila ručičkama a nožičkama do země a jaks vejskala
Monty
rámeček je z Ikey
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
nemethova5
uz se baicove ptam potreti
A já ti po třetí odpovídám, že to byla šikovná čupka, co dělala IPO 3 a za boha si nevzpomenu, jak se jmsenuje, ale určitě to ví Crysa.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit
nemethova5
já se s tebou bavím, tak co kecáš?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:50
- Nahlásit
šest a půl tisíce v prdeli Normálně vyhozený Toho koňa zabiju a bude klid Já sem věděla, že si mám koupit malého poníčka a neposlouchat ty vaše blbé rady o huculech
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:53
- Nahlásit
Biluška
co se stalo???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 19:59
- Nahlásit
Monty
Naučil se otvírat ohradu, zmetek Napřed to dělal tak, že do toho horního břevna kopnul, vykopnul ho a spodní dvě prostě přeskočil. Tak mu Mášenek nahoru přitloukl takové zámky, nebo jak to nazvat. Prostě to nejde vykopnout. Takže milej zmeteček se postaví prdelí k ohradě a normálně ji procouvá. Teď jsem ho viděla na vlastní oči Prostě tlačí proti těm kulatinám, ty se prohnou (je to čerstvé dřevo, ale to je fuck, kdyby se neprohly tak je prostě zlomí) a couvá jak tank. Doslova. Břevna spadnou a on jde ven. Zahrada je mu taky malá, včera stejným způsobem prošel i bránou, vyvalil ji z pantů a odešel na pastvinu
Ježiš jak by mi bylo dobře gdybych měla malinkého poníčka jako jsem chtěla A to tu bylo furt "poníci kopou", "poníci koušou", "viděla jsem poníka jak zkopal chlapa"... Proč tenkrát nigdo nemluvil o tom, že hucul má sílu rozjetého kamionu a tvrdohlavost trola?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit
Biluška
elektrickej ohradník..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit
Biluška
poníci kopou", "poníci koušou
ponííícíí se koušou a žádnej neni zlej
jen předváděhjí svou šou
jen tak dováděj ))))))))))))))))))))))
baico
čupka jest překrásná voptám se na přetky a zatky příležitostně
du pááá čuuus
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit
kejtlin
elektrickej ohradník..
Ani ve snu. Jednak mi tam normálně chodí psi, mám tu ohradu hned pod oknama a nepotřebuju, aby mi někoho ze starců, nebo ze štěňat ten proud zabil, nebo stresoval. Za druhé, po zkušenostech s elektrickým plotem hodně pochybuju, že by tím tenhle kolos neprošel a za třetí nejsem milionář, abych vrážela prachy pořád jenom do zabezpečení, kterým ten tank bude volně procházet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
Biluška
psy to nezabije a kůň tím neprojde, budeš pořád dokola zabezpečovat a zabezpečovat a k ničemu
|
Martinna
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:19
- Nahlásit
Biluška
Biluško, prosím tě jak to máš v hotelu první týden v červenci, možná bych potřebovala pohlídat na týden Zoe, máš ještě volné místa? Zatím jen informativně, chtěla bych aby mi jí hlídala babi, ale poslední dobou má pořád zdravotní problémy, tak potřebuji mít nějakou zálohu.
|