| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 09:58
- Nahlásit
pawLINka
Je už hotová nějaká vesta? Bych ráda viděla foto. A co ty loga? Už jsou vyšitý nebo ještě ne? Nemůžu se vesty dočkat už.
Pani, je hotovej prototyp, teď o vejkendě si pražáci a Zlovsaři zkoušeli, máme jednu připomínku, budou se rozšiřovat vstupy do předních spodních kapes. A samozřejmě nebude vidět prošití nití, to si švadla zkoušela nitě, koupila chudák nějaký děsně vytůněný nítě, co sou lubrikovaný, aby líp klouzaly látkou a šily samy )) Ale oni uzlíkujou v tom šusťáku, takže hledá a zkouší nitě jiný. Teď budu vestu prát, abychom viděli, co to s matrošem udělá - POZOR!!!! BUDOU SE MUSET PRÁT NA 30 STUPŇŮ A ŠUSŤÁKEM DOVNITŘ, TZN OBRÁTIT NA RUB A ZAPNOUT, ABY SE ZŮSTALY DLOUHO KRÁSNÉ. Já to ale vyperu nahusto na 40 normálně, ať to prostě vidíme, co to udělá. Ráda bych ti ten prototyp poslala k vyzkoušení, ochmatání a komentářům. Prostě chci, abyste to viděli i vy přespolní a nekupovali zajíce v pytliku.
DNES MI ŠVADLA PŘINESE ZÁDOVÁ SEDLA KE ZKOUŠCE VEJŠIFKY. Tzn dnes budu zadávat a zjišťovat přesnou cenu - máme dva druhy vejšivek, liší se pouze barvama použitých nití, tak pevně doufám, že to bude jenom cena za jeden program a u nití je fuk, jak je ve stroji přehoděj.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
tak místo procházky jsem rozeslala zase nějaký životopisy nečekám úspěch ale aspoň by mi mohli odpovědět polib si prdel...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:02
- Nahlásit
Marush
bušák čeká mimino s vlastní mámou prej
to mě nepřekvapuje... ojdipus typickej. blbej. no sodoma gomora... )))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:06
- Nahlásit
kejtlin
ale aspoň by mi mohli odpovědět polib si prdel...
no,to znám...to je nejlepší,čék píše jak debíl motivační dopisy a posílá životopisy a voni ani neopovědí,né děkujeme..prostě nic...to mě neuvěřitelně iritovalo když jsem hledala práci
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Gerda
já tě ale mám ráda a nevim proč mi lezeš do snů a ještě tak blbejch , bát se nemusíš nemáš důvod, oni jsou venku moc hodný a mazlivky a pokud si jich nikdo nevšímá, tak si ho taky nevšímají
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
Atusch
Baico
díííík, potřebuju názor "normálních" uživatelů, tj. normálně jezdim všude kde potřebuju a ne každej měsíc na generálku do servisu a auto se přesto nevysírá a nenechá mě někde 300km od domova. Tak já jdu hledat po bazarech co mi nabídnou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Marush
no,to znám...to je nejlepší,čék píše jak debíl motivační dopisy a posílá životopisy a voni ani neopovědí,né děkujeme..prostě nic...to mě neuvěřitelně iritovalo když jsem hledala práci
já už to mám 4 roky takže to znám moc dobře
a navíc běýně chtěj aktuální fotku to mi přijde jako diskriminace...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
kejtlin
navíc běýně chtěj aktuální fotku to mi přijde jako diskriminace
to víš že jo,to myslim ani nesměj požadovat...ale všichni chtěj a na pohovoru se mě běžně zeptali jestli chci děti..že vědí že se nesměj ptát,ale že se ptaj,abych jako nezabřezla jim hned .....ale moje odpověď(pravdivá) že nechci vůbec děti jim stejně pak nevoněla já hlavně nedávám,když je to nějakej namachrovanej chlap...to dycky padne kosa na kámen,mám radši ženský na pohovoru!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit
bonc
normálně jezdim všude kde potřebuju a ne každej měsíc na generálku do servisu
Hele fakt za ten rok a půl, co jí mám, tak jsem s ní nalítala 20000 km. Říkám, že jediná investice po těch ihned po koupi byla za výměnu oleje a nové stěrače.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:14
- Nahlásit
Marush
se snažim no
asi málo ale ,jináč bys to tu už nepsala )))
teď má novej trk naučenej,skáče na stoly kam dosáhne a vše krade a schazuje
totéž jako f přépadě hoven
Ten pes je neskutečně benevoletní si myslim
pes má galeje neb mne trošku nasral v neděli takže teror podobnej jak tudle ve zlofsi..někteří vědí ,nastolila sem tichou domácnost(na to sem machr) a ignoraci totální.fčéra byla potupně u rybníka uvázaná stranou u stromku a jak ráno vlezla na postel,chytla sem jí za prdel až jí vylítaly chlupy a zastavila se až vo vchodový dvéře .Vůbec na ní nemluvim,ale to neni potřeba neb f tomto stavu mého nasrání pes plní všecky povely automaticky a sám a lépe než bych já je vydávala )))) uvidim esi mě to přejde do závotu v jílovým posledně kuli veverce mi to drželo skoro tejden a porušila sem to jen kuli kanystrovejm zkouškám
jbat
farmář Péťa čeká parchanta s dilinou
uš byli na ultrazvuku!! NESKUTEČNÝ jednim slovem ))
votcházim,uš na mne nemlufte!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
Dnes máme v práci děckaj koutek, přijela Anička Tkanička a děsně řve, všichni jí houpaj a nepracujou. Člověk, co má asi 50 centimetrů, postavil do latě celej kreáč. Eště že tu máme tolik hodných tet a strýčků ))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:16
- Nahlásit
kejtlinto jsme na tom stejne,co se tyce zivotopisu,jinak co jsem se ptala na prace vazace,zenskou nechteji,jenom chlapa,nevim proc,delala jsem zkousky tak jak ostatni,zadny ulevy jsem nemela,tak fakt nevim o co jde,ze?jinak ve ctvrtek se jedu zeptat na praci,volali mi z vitkovic,tak jsem zvedava.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit
davidkova renata
okamžitě volám Kubišovou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
Marush
to víš že jo,to myslim ani nesměj požadovat...ale všichni chtěj a na pohovoru se mě běžně zeptali jestli chci děti..že vědí že se nesměj ptát,ale že se ptaj,abych jako nezabřezla jim hned
naprosto běžně se mě ptaj na to samý a taky mi nevěří že děti nechci vůbec....
nemethova5
to jsme na tom stejne,co se tyce zivotopisu,jinak co jsem se ptala na prace vazace,zenskou nechteji,jenom chlapa,nevim pro
protože je to zasraná diskriminace proto
all
psala jsem i na pozici prodavačka chovatelských potřeb na Prosek, jsem zvědavá, mám dost veůkou šanci uspět, když mě ofšem pozvou na povor.....
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:21
- Nahlásit
jbat
hele zjistila jsem že ta party u nás co sem si myslela že byla skvělá,tak nebyla,každej se na každýho nasral a všichni šíleně dominovali jeden na druhýho a každej si hrozně bránil místo ve smečce...myslim lidi, psi byli v klidu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:24
- Nahlásit
kejtlin
protože je to zasraná diskriminace proto
přesně tak! Chlapy chtěj všude radši...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:26
- Nahlásit
Marush
kejtlinja to prave nechapu,bych rekla,ze zensky jsou co se tyce prace svedomitejsi!jak rikam,ja zadny ulevy na zkouskach nemela,delala jsem to co chlapy.jako chlap je nadbuch????mi to vysvetlete laskave,asik jsem natvrdla!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
nemethova5
jako chlap je nadbuch
já to chápu tak,že lidi žijou ve steroeotypu,že ženská bé mít hned děti,nebo když je má,že se bé vo ně zajímat moc a míň pracovat a že chlap je prostě lepší ve všem,protože je chlap
Ale nejhorší je že i většina ženskejch vezme radši chlapa,což nechápu, chlapi se aspon navzájem podporujou...je chlap veme chlapa,ale ženská taky radši veme chlapa...co to má bejt?! I platy máme menší než muši na stejnejch pozicích,je to nechutná diskriminace..ne že ne.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit
Marush
Ale nejhorší je že i většina ženskejch vezme radši chlapa,což nechápu, chlapi se aspon navzájem podporujou...je chlap veme chlapa,ale ženská taky radši veme chlapa...co to má bejt?! I platy máme menší než muši na stejnejch pozicích,je to nechutná diskriminace..ne že ne.
přesně
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit
Gerda
Děkuji za info.
Vestu ráda vyzkouším, ale není to úplně nutné.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:56
- Nahlásit
Nazdar farmářky
to je dneska krásně žejo
pawLINka
vesta je mocinky pjekná a vymazlená
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit
Alexa
alexičko, kde jsi prosím kupovala ten růžový rámeček?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:03
- Nahlásit
Alexavesta je mocinky pjekná a vymazlená
Tak s tím počítám, a proto mi přijde zbytečné ji sem posílat dopředu. Stačí, když bude rozměrově sedět.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit
Monty
de jsi prosím kupovala ten růžový rámeček?
sem ti to psala už fčera že v Ikey
pawLINka
ak s tím počítám, a proto mi přijde zbytečné ji sem posílat dopředu. Stačí, když bude rozměrově sedět.
no mě to velmi mile překvapilo, páč co sem kupovalu za 1200 vestu, tak je z tenounkýho šustáku, s malinkym sucháčkem na kapcách, kerej nedrží , a tadle je z pevnýho kvalitního šusťáku , s pevnym dlouhym sucháčem, pěkný zpracování, fakt bomba
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit
Alexa
aha kujú, já to neviděla tu odpověď
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
bonc
co sem ti řikala??? Nekupuj hucula, nekupuj hucula nebo se z toho zblázníš!
Co kecáš Všechny jste se akorát předháněli v líčení jaký jsou poníci hajzli a jak nemám kupovat poníka A nutili jste mi hucula, že je skladnej, nenáročnej, zdravej a tak Ze všech nejvíc Bajková,až ji potkám tak jí dám do dršky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit
Alexa
tadle je z pevnýho kvalitního šusťáku , s pevnym dlouhym sucháčem, pěkný zpracování, fakt bomba
přesně na míru každýmu, s vychytávkama, co si řeknete, s možnostma výběru, ručně šitá, žádnej konfekční šit
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:59
- Nahlásit
Marush
hele zjistila jsem že ta party u nás co sem si myslela že byla skvělá,tak nebyla,každej se na každýho nasral a všichni šíleně dominovali jeden na druhýho a každej si hrozně bránil místo ve smečce...myslim lidi, psi byli v klidu
jak to? co to bylo za dyzkomforty??? tak je taky ignoruj, jako davítková Nánu, abys měla pozici alfa samice zase.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:01
- Nahlásit
Zdar osoby
tak co novýho, nějakej vejcuc od čtvrka byl by?
Tak mě ta choroba fakt dohnala, byla jsem dokonce i u doktora a jsem na atb, páč mám zánět ledvin jako prase, ale dnes se už jakž takž můžu hejbat, tak snad ty sračky zabraly
Jinak mám zas o jednu malodogu míň a o jednoho psa na výcvik víc má smůlu, dne ještě se úplně necítím, tak ho nechám den zaklimatizovat a pracovat začneme až zítra.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:03
- Nahlásit
Eldoguero
Jinak mám zas o jednu malodogu míň
super kolik ještě jich máš? já vím, že mi to pořád píšeš, ale já to pořád zapomínám
|