Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit

davidkova renata
No vidíš, můžeš jet s Maruš najisto a já buď dorazím nebo ne Tím bys to věděla jakože už teďka a né v sobotu.

Teď mi došlo, že Bůch dnes dobere večer antibiotika tak musím zvážit vhodnost obran a koupání... na to sem zapomněla..

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit

UF, UF, velkovelké UFFFF! Jsou to svíčky a přehryzaná hadička, na plánu dovézt si v sobotu z Práglu Fabku se nic nemění Pánovi jsem to naznačila, že sem vochotná tu hadičku teď i zaplatit, páč je jasný že to přehryzal ten náš kreténskej kocour, ale pak že si jedu pro jiný auto a prachy už budou v tahu, tagže až přijde za tejden že se mu Kiička rozpadla tak má smůlu. Nejsem si vědomá že by traktůrku něco bylo, ale je to 15 let starý auto, takže se vysrat může kdykoliv a cokoliv, a to nenávratně...

Atusch
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:41 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

bonc
to už si sehnala tak rychle fabku? Tak to gratulujiii Hlavně si vezmi k tomu někoho kdo tomu rozumí víc, než že jen ví, že auto má 4 kola

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:51
- Nahlásit

Atusch
mam vybranejch asi 5, všechno roky 2005-2006, shodně najeto, shodná - téměř žádná výbava Tak počítam že jednu z nich si určitě vyberem, když ne tak mam ještě jednu v Berouně.. prostě potřebuju teď o víku něco dotáhnout, příští vík. už nutně musíme mít vozovej park doplněnej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit

gde je jébat??????????????????????,
http://tip.seznam.cz/praha

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
tu sem, gdes to vyhrabala proboha???
buď dobrá...

jsem naprosto nejvíc nestíhající člověk na celém svjetě a v kouzelném šanonu již nemáme žádné víno!!! ach bože... jdu zas na nějaký tel.co... (((((

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit

Zdar lidi, jsem tu jen na skok, páč je mi lépe a tudíž du ven
davidkova renata
pani máte slíbenou sovu

Tak já zas du, zdar

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:57
- Nahlásit

davidkova renata
jbat

vy jste zase hysterický mazaný králíčci

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit

sem vám krze to debilní auto zapomněl říct, že Bonice včera poprvé odšlapala stopu tak, jak bych si představovala že má stopování asi vypadat Né, že by dostala rozum, to nehrozí, ale byla vylítaná a díky teplu dokonce klidná (!!), takže to konečně nebrala stylem - start cíl jednokudyhlavněrychle! takže se možná, jednou, dostanem o stupínek dál než jen k úplnejm začátkům

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:20
- Nahlásit

nazdar děcka, nevíte o někom, kdo má ten nafukovcí límec na menšího psa?

bonc
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit

Maky a Trix
mam jenom ten klasickej trychtýř, ale tim asi disponuješ taky co?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:28
- Nahlásit

bonc
jj... ten máme, no. Ale s vyhlídkou několika dalších týdnů je to poněkud neslučitelný...

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit

fšem

neznáte někdo pana Pelána, kterej by měl cvicit vofčáky v Mníšku pod Brdy(údajně i policejní čokle)?

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

Marush
vy jste zase hysterický mazaný králíčci

jsem chvíli uvážla, že bych nám ho vzala na pátek, ale je to jen na žrádlo a jako ne že bych měla problém prožrat tři stovky, ale to je radši prochlastám...

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit

jbat
ale to je radši prochlastám

souhlas!

danajasa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 12:11
- Nahlásit

Brý poledně já já sem dneska honila celou noc komára su vopíchaná moc vodkrvená min 1dcl.jedu k bobrovi koupit nalepovací sítky do vokna nebo koupím ty tikací ještěrky at šmejdí po stropě či jakéhokolif baziliška co loví hmyz.

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 12:38
- Nahlásit

danajasa
su vopíchaná moc

tak gratulace

pawLINka
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 12:43
- Nahlásit

Ty vole, jak mám asi zhubnout, gdyž v té práci furt něgdo něco slaví? A nesežer jako takovej luxucní zákusek.

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 12:44
- Nahlásit

pawLINka
my budeme mít v pátek dvojité narozky, tak si raději do práce nic neberu

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Marushneznáte někdo pana Pelána, kterej by měl cvicit vofčáky v Mníšku pod Brdy(údajně i policejní čokle)?

není to Pelar?? takovýho bych jednoho z Mníšku pod Prdy znala

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit

Jinak zdarec, jsme zase zabíjeli fíka, koupali se v řece a teď po O zahajujem sýjestůůů

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Crysa
není to Pelar?? takovýho bych jednoho z Mníšku pod Prdy znala

to béééééééééé von! Právě mi někdo řikal,že cvičí ty čokle,že bych k ňomu mohla s dudu chodit, ale nevim za prvý jestli to vůbec de a taky jakej je...jestli nejni třá moc zlej

Crysa
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:13
- Nahlásit

Marushto béééééééééé von! Právě mi někdo řikal,že cvičí ty čokle,že bych k ňomu mohla s dudu chodit, ale nevim za prvý jestli to vůbec de a taky jakej je...jestli nejni třá moc zlej

zlej na Dudu nebé, možná na tebe ba ne, Tomáš je v pohodě, umí, dělával tady u nás na skupině na Mělníku, měl slušně připravený psy, sloužil i s rotobulem, dělá ovčáky, teď je na speciálech na vyhledávání teď nevim esli drog nebo výbušnin.. to jako nevím co hledaj.
Každopádně umí a myslím že by určitě pomohl, je hodněj, určo ti pomůže se stopama, to má zkušeností mraky, s poslušností taky, není z těch co maj ve zvyku psa lámat násilím. Jak figuruje nevím, ale určo dával i kousat kolegům tady na skupině. Ale my se přesně minuli, on odešel a já přišla ke psům během 1/4 roku, ani ne.
Určitě mu zkus napsat nebo zavolat, řekni od koho si sehnala kontakt a že i já jsem ti ho doporůčala a myslím že to budeš mít za domem od profíka na pohodu Je Tomáš takovej trochu svůj, ale hodnej a šikovnej.

Marush
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:23
- Nahlásit

Crysa
ouky,douky, tak vďaka krysiškoooooo

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit

twe tak akce tchýně bude ještě zajímavá... btw víte, jak vzniklo slovo tchýně? spojením slov tchoř a svině.
dneska du zas na nějaký vyšetření s hlavou , nevím, co řeší, prostě jsem debil, no, EEG netřeba...

Monty
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:11
- Nahlásit

jbat
dneska du zas na nějaký vyšetření s hlavou , nevím, co řeší, prostě jsem debil, no, EEG netřeba...

jakto, že jsem na EEG?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit

jbat
spojením slov tchoř a svině

ydyjote)))))
Marush
ojé malé Dudu bé mít svého cvíčitele? to je dobře,pani uš je nejvyšší čas,se s tim serete nějak

du dřít jelýtka

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit

davidkova renata
ydyjote)))))

tak já na to EEG nendu teda, už je to jasný.

Venta
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 14:57
- Nahlásit

jbat
, jak vzniklo slovo tchýně? spojením slov tchoř a svině.
To znám a souhlasí to.

A víte někdo, kolik zubů potřebuje tchýně?

jbat
Člen
# Zasláno: 11 Kvě 2011 15:03
- Nahlásit

Venta
A víte někdo, kolik zubů potřebuje tchýně?

to taky znám ale nevzpomenu si... ))

a víte, co to je?
30 žabiček a jedna ropucha.
tchýně věší záclony.

<< 1 ... 7515 . 7516 . 7517 . 7518 . 7519 . 7520 . 7521 . 7522 . 7523 . 7524 . 7525 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání