| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 18:26
- Nahlásit
čus kreténcííííí JAK TO ŽE NEBERU 350 000KČ MĚSÍČNĚ?????
kam to mám hlásit a kdo mi je bé vyplácet???????????? naléhavě žádám lejendičku aby dneska měla další sen kdo mi to na kerým úřadě vyřídí!!!!!
jinak mi serete!! páč se nikdo neráčil vyjádřit k tý vořechijádě,hlavně že ste všicki jásali že jako jo a vono hovno žejo..
dnes byl krásný den ale já si ho neužila bo sme přišli moc brzo ale zas ne tak brzo abych táhla k rybníku taxem teda prala a barvila si lepku tagže úpa zabitý votpoledne
zejtra do zlofsi nejedu,pročeš přeju fšem zkouškujícím nejlépe plný počet bodů a doufám,že nám ty medajle přivezete!!!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 18:55
- Nahlásit
http://hokej.cas.sk/clanok/197503/uplakani-cesi-ro zputali-zakulisnu-vojnu-prekazalo-im-vsetko.html
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 19:43
- Nahlásit
impact
Ahoj , byl ti k něčemu ten můj textík?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit
Já jsem ho přehlídla ty vole asi. No, nic. Nevadí. Článek stejně vyjde až v příštím čísle nejdřív, takže to ještě předělám. A pošlu ti ho k revizi.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit
impact
jj poslala jsem ti ho hned po tvé urgenci . Kdyžtak pošlu znova...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:09
- Nahlásit
No já ho mám v mejlu. A dokonce přečtenej. A ještě jsem si říkala, proč jsi mi to neposlala. Asi už fakt blbnu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:11
- Nahlásit
nemethova5
to jako australáci??? a kliďasové??? tak to mám asi nějakou vyjímečnou výjimku doma.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Ach jo, ženy. Mám dilema. Máfa bolí ta noha. Zase. Má srůsty v zápěstí a už prostě ty deseti - patnácti kilometrový tůry nedá. Teda dá, ale jakmile si pak doma lehne a spočne, tak už samozřejmě hůře vstává a je vidět, jak našlapuje. Co včil s tím? Teda ne co s nohou, to mám jasno, ale jak s venčením? Jsme v životě nebyly rozdělený. Jak mu mám najednou vysvětlit, že my jdeme ven na několik hodin a on ne. On bude doma. On si to hrozně vezme na sebe a bude zklamanej. Že si ho nevšímám. To vím naprosto jistě. Mohla bych zkrátit celkově procházky a chodit menší, ale to zase zbytečně budu šidit omladinu. Achjo, achjo, co mám dělat? On mi stárne před očima a já nevim, co s tim.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:43
- Nahlásit
Eninkano znam jich celkem dost,jako klidasove jem myslela,ze nejsou rvaci a zli na lidi,znam jen hodne pejsky a fenecky,mozna se mylim a existuje vyjimka potvrzujici pravidlo.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:45
- Nahlásit
impact
No já ho mám v mejlu. A dokonce přečtenej. A ještě jsem si říkala, proč jsi mi to neposlala.
Jo, to byla jedna varianta, co jsem si myslala , ta druhá byla, že je to nepoužitelný a ty nechceš ranit mé ego . Jinak pokrať to jak potřebuješ. Sem se možná trochu moc rozkecala..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:50
- Nahlásit
Zdáár žumpo koukám na sex ve městě je to napínavý jak malý tanga impact
Pani a co jak se vrátíte z vejletu věnovat dědáčkovi speciální chvilku aby se cejtil výmečný a že se dočkal a počkal(pakůn miluje dyž zavřu hmyzáčka pyju kafe na dvorku a šeptám mu blbiny do ucha a připadá si děsně důležitý) Ktomu pakonímu želudku dneska zas vypil kaluž aj s žabičkama je to francouzské prase pak mu nemá hnít kufr dyž za tichých letních večerů má v báchoře žabí koncert
|
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:53
- Nahlásit
impact
Teda dá, ale jakmile si pak doma lehne a spočne, tak už samozřejmě hůře vstává a je vidět, jak našlapuje. Co včil s tím? Teda ne co s nohou, to mám jasno, ale jak s venčením? Jsme v životě nebyly rozdělený. Jak mu mám najednou vysvětlit, že my jdeme ven na několik hodin a on ne. On bude doma. On si to hrozně vezme na sebe a bude zklamanej.
Já taky musím pejsky na procházky dělit.
Někdy jdu jen s holkama a dám jim do těla, a pak s veteránama. Někdy vezmu jednoho veterána a jednu mladici. Někdy jdu se všema... Někdy, třeba když jdu 2 km na nákup, vezmu jen jednoho psa, střídám je...
Prostě partičky střídám tak, aby nikdo nebyl sám doma a osazenstvo skupiny se měnilo. Když je parta veterán - mladice, tak holt nejdem tak daleko, ale hážu míčky, lítá se psama a příště jí to zas vynahradím.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:53
- Nahlásit
nemethova5
jako klidasove jem myslela,ze nejsou rvaci a zli na lidi
ahááá, tak to souhlasím, k lidem jsou bezva, já myslela kliďasové jako povahou, ale ta je individuální, já mám fenku která je "všude", pořád musí mít vše pod kontrolou, je docela hyperaktivní, pořád něco řeší, další feňule pořád kontroluje, aby jí něco neuniklo, ona i když spí tak má jedno oko maličko pootevřený jak aligátor, aby jí něco neuniklo, prostě torpédo, taková tryskomyš, a hrdá jak hrdobec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 20:58
- Nahlásit
Eninkanooo,tak to jsme na tom obdobne,mam celocernyho ovcouna a to je velky slaveni,kdyz na chvilku hyperaktivec usne!!!
ano,ano,vse pod kontrolou!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:03
- Nahlásit
Eninka
nemethova5
je rozdíl australský honácký pes a australský ovčák, honácký pes má trochu ostřejší povahu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit
Neeee, proč nepoužitelný? Je to zkušenost a to já chtěla. Zkrátit to zkrátím určitě. Páč se zkušenostma bysme zabrali jinak půl časáku.
danajasa
Pani a co jak se vrátíte z vejletu věnovat dědáčkovi speciální chvilku aby se cejtil výmečný a že se dočkal a počkal
To je taky jedna z variant. Že ho budu brát pak samotnýho všude jinde a věnovat se mu. Ale stejně se bojím, že ho to raní. Já vím, sem blbá, ale když my dva máme tak trochu jinej vztah.
No skupinky jsou částečně řešení. A asi to bude to nejlepší, co budu moct udělat. Chodit třá ráno s mladýma hlavně cvičit a pak odpolko ještě všichni na menší prochajdu. Nebo ráno s jednou partou na kratší a odpo na velkou s mladejma. Ty ve to se uchodím.
Nejhorší je, že prostě stárne. Letos sešel teda hodně. Klouby v prdeli, teď jsem zjistila, že má zuby v prdeli. Pořád jsem nevěděla, proč tak blbě žere poslední měsíc. Hlavně s kuřetem má problém. Tak mu kouknu do huby a on má úplně sjetý zuby. Včera měl problém požvejkat sušenej hrtan. Normálně se mi rozpadá před očima.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:05
- Nahlásit
kejtlinja vim.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:06
- Nahlásit
nemethova5
ona ta potvora i v noci obchází místa, kde kdo spí a jestli jsou všichni tam, kde ona by si představovala, a když nejsou ty ostatní moje holky na těch "správných" místech, tak je tam
decentně přesune, hlavně na posteli, sem tam se nechají ale někdy taky ne a to čučí jak ostříž na ně, vyčítá pohledem, a vymýšlí, jak to udělat. Musím se občas fakt smát
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:07
- Nahlásit
Eninkajo to znam,hlavne jak cuci a hlavne ten jejich pohled,kdyby mel ain misto oci lasery,tak mam v tele vypalenou diru,no nekdy je to sranda a kolik ceho mas?
mas vic tech australskych ovcaku,nebo i neco jineho??
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:13
- Nahlásit
nemethova5
mám tři fenky, AUO, bílou švýcarskou ovčandu a borderku, smečka k pohledání...ještě že ta BŠO je submisivní a hrozně hodná, protože australačka se na ni dost vytahuje a je v tom úspěšná, protože švýcarka si nechá totálně všechno líbit... a s těma očima u australáčků je to fakt zvláštní, to jsou šíleně hluboký pohledy a těch druhů (pohledů)...kolikrát mi přijde jak člověk a ne jak pes s těma ksichtíkama...ona tím řekně úplně všechno, těma očima mluví...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit
Eninkahele,tak to mas co delat teda,ja mam dva dlouhosrsty ovcaky,jeden staroch a druhy mladoch,no v patek jsem je pozorovala,hlavne starocha hajana,jak delal naschvaly mlademu amokovy,pobral mu vsecky hracky,nacpal si je pod sebe,a delal,ze jako nic,ze nic nema a mladej lital kolem neho jak posuk a rval jak tur,jsem se mlaem umlatila smichy!!!a to jsou ty pravy ksichty,takze si to dovedu zive predstavit.
|
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:30
- Nahlásit
impact
Nebo ráno s jednou partou na kratší a odpo na velkou s mladejma. Ty ve to se uchodím.
Ále uchodíš... Vem to z tý lepší stránky, já teď oblíknu džíny, který jsem měla asi 6 let na dně skříně, abych se nenasrala, kdybych si je chtěla nasoukat a viděla se, že vypadám jak špatně nacpaná tlačenka...
Letos sešel teda hodně. Klouby v prdeli, teď jsem zjistila, že má zuby v prdeli.
njn, vím o čem mluvíš... u Hipíka i Toničky už na mě mockrát zpoza rohu vykukovala zubatá... Až jsem se nasrala a pevně se rozhodla nenechat si ničit společný dny, který máme... Se to snáz řekne, než udělá, já vím...
U Hipíka mi s kloubními problémy moc pomohlo tohle.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:35
- Nahlásit
nemethova5
u nás to je asi tak, s těma hračkama... Eninka (AUO) pobere hračky BŠO a ihned poté je borderka sebere enince a pak zase BŠO borderce a tak je to pořát dokolečka dokola. Kdo s hračkama uteče, ten vyhraje. Pak tady lítají jak o závod a berou si hračky z huby jak při štafetě. Tohle je baví ze všeho nejvíc, akorát mě ne, když si pro štafetu vyberou moji botu, a že už jich bylo...jo a taky když si stejným způsobem hrají s kusem masa, který mi sebraly z kuchyně a bylo k obědu, to už teda potom
|
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:36
- Nahlásit
impact
Jěště k těm procházkám - kdyby Hipík zůstával sám doma, tak ho to strašně sestřelí... to nemůžu. Navíc je děsnej cíťa a byl by schopnej kvůli tomu onemocnět.
Když jsem jednou v noci potřebovala jít docela daleko po neosvětlených cestách pro prachy do bankomatu - vzala jsem sebou jako psa obranáře Hipíka. Šla jsem pomalu, Hipík přede mnou poklusával a dmul se pýchou, kašpar milovanej...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:37
- Nahlásit
Eninkatak to si dovedu zive predstavit,jaka je u vas sranda doma.no mam bujny fantas.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
nemethova5
občas je na naše situace i fantazie krátká, nikdy bych nevěřila, jaký je rozdíl mít psy dva anebo tři. Ten třetí element rozpohyboval do té doby klidnou smečku do nevídaných rozměrů. Ale možná je to tím, že ta třetí je borderka, protože toto plemeno neúnavné a neuvěřitelné věci vymýšlející jest...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:46
- Nahlásit
Eninkacha,cha!mam sice dva jeden je teda fakt torpedo,staroch ozil.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit
nemethova5
když je pejsků víc než jeden, vždycky je to pro ně lepší, mají k sobě sparingpartnera do svýho psího života a ještě mají zábavu, dosavadní "klídek" končí...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit
Eninkamnooo,tak to se starousovy libi,pac muze buzerovat mladyho,ma koho cepovat!a desne,ale desne se mu to libi,ze musim na nej kolikrat zarvat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 21:59
- Nahlásit
nemethova5
no právě, má s kým komunikovat (psí kámoš), a ještě se mu zvýší komunikace s tebou, no nemají ti pejsci krásnej život???
|